Nemůžeme mlčet!


Nepřihlášený uživatel

/ #413 Re: Re: Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-27 21:39

#412: - Re: Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

 Pekne jste to popsal jak hloupe vidite svet.

Uvedte prosim priklad(y) kdy jste se a vase vetsina musel stydet za ciny Vaclava Havla.

Mozna jste truchlil, kdyz se utlumovala vyroba ruskych tanku. Jenomze po tomto artiklu nebyl nikde zajem. Byly to zastarale kramy, kterych bylo v rusku desetitisice k mani za hubicku. I ceska armada je musela podstatne zmodernizovat aby byly pouzitelny. Navic v te dobe zadny stret s jinou armadou nehrozil. Rusko se vzdalo agrese a byl docela klid.

To ze ted rusko zbroji jako silene a jeste demonstrativne vyhrozuje je asi udel dnesni doby. Rusko ohrozuje Evropu a my jsme soucasti Evropy a tak je logicke, ze kroky zemana smerem k podbizeni se rusku a cine nevnima v CR nikdo rozumny jako dobre.

Prazska kavarna je typicky hloupy pojem jeste hloupejsiho tvurce. kdo to jako ma byt? Kdyby rikal videnska kavarna, tomu bych rozumel. Schwarzenberg v mladi holdoval zivotu ve videnskych kavarnach. Ale prazska. nevim zda tim mysli kavarnu Slavie nebo reknete mi koho tim titulujete?

Ja rozhodne nebydlim v Praze a vubec nepatrim k zadne kavarne ale mam svobodny rozum a nelibi se mi pocinani toho pana na nasem hrade.