Týdny občanského neklidu

Nina A.

/ #682 Re: Re: Re: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?

2016-10-28 20:36

#480: WLADO - Re: Re: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta? 

 Jenom drobnost:

Chcete-li psát česky, dodržujde prosím gramatická pravidla. Neznáte-li je, raději se nevyjadřujte - snižujete totiž IQ všem ve vašem okolí. 

Rozeberme nyní váš inteligentní a slušný komentář:

Pro-američtí fašisté = zajímavé, unikátní slovní spojení, jež jsem ještě neměla možnost vidět. Jako "fašisty" označujeme příznivce diktátora Benita Mussoliniho, jež je již nějaký ten pátek "pod kytičkami". Navíc z čeho usuzujete, že diskutující, na kterého takto sprostě slovně útočíte, je "proameričanem"?

Domnívám se, že vyhrožovat ukončením něčího života "na ulici v louži krve", je nejen protizákonné, ale i dost nereálné. Naštěstí jsme ještě nedospěli do bodu, kdy se lidské rasa vraždí pokaždé, když se v něčem neshoduje (ještě jsem slyšela o vraždě kvůli petici, se kterou někdo jiný nesouhlasil)...

Vím, že to, co nyní napíši, bude pro Vás těžké pochopit, ale: "Zkuste se zamyslet. Vím - bude Vás to bolet, ale věřte mi, že poté možná konečně přestanete napadat druhé lidi jen kvůli odlišným názorům. To, co předvádíte Vy, není slušná diskuze - jen "tlučete hubou naprázdno".

Hezký zbytek večera,

Nina A.