Nemůžeme mlčet!

jk

/ #547 Demokracie a svoboda?

2016-10-31 08:13

Diskuze pod vyzvou Tydny obcanskeho neklidu je omezana.

Proc asi?

Takze se staronovi slunickari tazi zde:
Proc nam Bartoska, Dyk, Herman, Horacek a spol. nevyjevi,kde se 17.11. budou pohybovat?
Po zaporne odezve lidu na vyzvy, petice ci Staromak, jiz nejste bojovni?
Proc Gazdik nahle odjizdi do Vetnamu?
Vyse jmenovani nemate obavy, ze lid uposlechne vyzvu ke zvazeni dalsich kroku nutnych na ochranu demokracie?

Lincovani v Cechach naposledy probehlo v 50.letech. 

 

Podle majitele komunikační agentury C&B Tomáše Jirsy vykopl Horáček svou kampaň nešťastně, protože oslovil velmi úzkou skupinu, aniž by se dostal k té, která netoužila ani po hradní slavnosti, ani po staroměstské alternativě.
„Musí nabídnout mnohem zásadnější témata, než je hádka o jedno vyznamenání, vymezení proti Zemanovi a všeobjímající pravdu a lásku. Až mu lidi v roudnické hospodě zatleskají za jeho srozumitelné vyjádření, co dělat s migrační krizí, bude na správné cestě. Je ale otázka, zda na té cestě budou i lidé, kteří s ním stáli na náměstí,“ citoval list Jirsova slova.

Noviny oslovily také spolumajitele jedné z největších PR agentur Bison & Rose Vladimíra Bystrova. Ten nepochybuje o tom, že ze strany Horáčka šlo o zahájení předvolební agitace.
„Není na tom nic špatného, jen to kandidát na prezidenta nesmí popírat. Ti lidé, co tam byli, by asi v tomto počtu na předvolební mítink Michala Horáčka nepřišli. Nejspíš by ani za normálních okolností nevyrazili oslavovat státní svátek v ulicích. Přišli vyjádřit nelibost nad tím, jak současný prezident pokazil letošní výročí. Když zjistili, že jsou vlastně na mítinku kandidáta Horáčka, mohlo je to zaskočit. Začínat kampaň falší je chybný tah,“ myslí si Bystrov.