Nemůžeme mlčet!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Nemůžeme mlčet!


Nepřihlášený uživatel

#526 vsem stejne

2016-10-30 11:34

a jak se divate na likvidaci politicke konkurence?

https://www.youtube.com/watch?v=sNDJk8esRhM

fjú

#527 Re:

2016-10-30 12:18

#1: Stanley -  

 Ale když někdo řekne pravdu, tak raději neslyšíte, chudáci.Než vás jak houf ovcí žene na staromák Herman,Gazdík i Horáček s tou povedenou pakáží hercema, máte se přesvědčit, zda je pravda co tvrdí.Ale ta se nehodí do krámu.To by nemohly ocve bečet v Praze.

george

#528 Re: Re: Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-30 12:20

#12: - Re: Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

 Máte pravdu, vina je na Hermanovi,Gazdíkovi,Kocáboci/ten ať si hledá zase raději nějakou černou .../Horáčkovi a dalších provokatérech.Lidi již nejsou tak blbí jako v roce 1989.

video

#529 Re: vsem stejne

2016-10-30 12:21

#526: - vsem stejne 

 Výborné!!!!!!!!!!!!!To je přesně Herman a ostatní.To sedí jak hrnec na zádeli.

Brandy

#530 Re:

2016-10-30 12:24

#8: -  

 Myslíte ten hnus na staoměstskíém náměst?To máte pravdu a nemlčte.


Nepřihlášený uživatel

#531

2016-10-30 14:18

Děkuji vám všem za vaši hrdost, odvahu a osobní účast na zachování demokracie v naší zemi. 


Nepřihlášený uživatel

#533 Re: Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-30 17:45

Sto sáhů do prdele jsi zabořený ty ty komunistická stvůro.

#18: - Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

 


Nepřihlášený uživatel

#534

2016-10-30 18:05

To že nemůžete mlčet, to víme. Vy jste nemohli mlčet ani v roce 89... šulíni! Počtejte 17. listopadu. Dostanete za celých 26 let!

čtenář

#535 Re: Re: Re:

2016-10-30 18:50

#24: - Re: Re:  

 Každý,kdo má jiný názor než Zeman a jeho podporovatelé, je podle vás a vám podobných tzv. ,,pražská kavárna,sluníčkář,havliod" a pod. Kde se to ve vás bere a jak jste na to přišel. My z jiného konce republiky těžko můžeme být ,,pražská kavárna",ale to vám asi nedochází. Zeman není pán bůh. Je to obyčejný člověk s obyčejnými lidskými chybami,ale bohužel , na rozdíl od většiny lidí neumí svoje chyby uznat. Obklopuje se lidmi,kteří mu pochlebují a to je pro něho důležitější,než jejich charakter. Asi je zbytečné čímkoliv oponovat,vy prostě máte svého neomylného a nedotknutelného boha.


Nepřihlášený uživatel

#536

2016-10-30 20:12

Lidi, procitnete!

Nepřihlášený uživatel

#537

2016-10-30 21:06

Marně hledám důvody, proč a za co by pan Brady měl být vyznamenán. Těch, kteří prožili útrapy a nelidské podmínky v koncentračních táborech jsou u nás sta, ne li tisíce. Ti by vyznamenání neměli dostat jen proto, že nejsou strýčky Hermana? Navíc Brady, na rozdíl od těch, kteří pracovali, žili a žijí v naší republice, republiku opustil a celou dobu žije mimo ní, v Kanadě! Nejen to, takové divné otázky hlavou mi vrtají. Už v letech 1945 až 1949 studoval Commercial Diving Academi. Nechci zpochybňovat útrapy v koncentračním táboře, ale už v 17ti letech studoval na výše uvedené škole. V roce ukončení studií emigroval. Tak jaký záslužný čin pro svou vlast, ke které se najednou tak intenzivně hlásí, vykonal, že by mu měl být udělen dokonce Řád TGM? Rád bych slyšel vysvětlení. Hysterie, která kolem neznámého Bradyho vypukla, mi připomíná spíše cílenou předvolební kampaň zahájenou s velmi dostatečným předstihem, aby měla americká ambasáda jistotu, že si posadí na Hrad v dalším období nějakého svého poslušného šaška. Tím, jak víme, M. Zeman není a věřím, že nikdy nebude! A ještě něco. Proč Herman nepodal návrh na vyznamenání Havlovi? Nehodilo se mu to do krámu? Šetřil si kauzu na potřebnější dobu a ta právě přišla?


Nepřihlášený uživatel

#538

2016-10-30 21:09

Síce som na Vašej strane, ale som Slovák Bratislavy a náš prezident hájí záujmy slov. rep.
Marek

#539 Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-30 21:38

#5: - Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

 Dobrý den, máte pravdu národ je téměř hystericky rozdělen, já ale vidím důvod v tom, že dost lidí nedokázalo zkousnout Zemana na hradě. Lidé se ve svých názorech liší, ale jen některým je dáván prostor v médiích. Viděli jste někdy, aby nějaká jina demonstrující skupina měla takovou propagaci v Čt. Jistě jeho kritici mají občas pravdu, ale bohužel většinou si jí naprosto demagogicky přizpůsobí. Jako smutný příklad uvedu, že Zeman je často i od vlády kritizován, za to že si jede svojí linii, ale když to udělá Herman, je vše v pořádku. Další smutný bod je, že takovou hysterii rozdělující národ spustili organizátoři bez důkazů pouze na základě svědectví dvou lidí, přičemž svědectví jiných byla trochu jiná.


Nepřihlášený uživatel

#540 Re: Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-30 21:45

#539: Marek - Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

Ujiš'tuji Vás, že Zemana zakusovat nemám v úmyslu.  Na všech úrovních je nesnesitelně hnusnej. V tomto oboru je umělecké dílo.


Nepřihlášený uživatel

#541 Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-30 21:53

#5: - Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

 Dobrý den, máte pravdu, národ je rozdělený jako nikdy před tím. Situace v posledních dnech mne přesvědčila, že jí rozdělují osoby, které nedokázaly zkousnout pana  Zemana na hradě. Jako příklad uvedu téměř hysterickou kampaň před státním svátkem bez důkazů pouze na základě tvrzení dvou lidí, přičemž někteří jiní svědci uvádějí něco jiného. Jako další smutný bod uvedu, že byl prezident Zeman často kritisován, že si jede po své linii a ve chvíli, když to udělá pan Herman je vše v pořádku. Všimli jste si též někdy někdo, že by nějaká jiná demonstrující skupina měla takovou propagaci v Čt. Prostě princip je jediný měřme všem stejným metrem a dejme všem stejný prostor v médiích, ať se k nám informace nedostávají zkreslené.

P.S. fandil jsem Horáčkovi, ale po této reklamní kampaní vím, že ho volit nebudu.

Jan Marek


Nepřihlášený uživatel

#542 Re:

2016-10-30 23:15

#1: Stanley -  

 Hovado, povl ... vy budete asi intektuál a demokrat.


Nepřihlášený uživatel

#543 Re:

2016-10-31 02:59

#538: -  

 Váš prezident je kokot a do našeho se neser! 

Dan Mach

#544 Re:

2016-10-31 05:36

#538: -  

Máte naprosto pravdu a pana prezidenta Kisky si naopak od toho našeho vážím. Je vidět, že slovenský národ dospěl rychleji než my. A také vám závidím, že váš prezident Kiska se sešel s Jeho Svátostí Dalajlámou, a nikdo to neřeší, zatímco u nás se jeden ministr, kterého si předtím málokdo všímal, stal hrdinou diskusí pro stejnou věc. Inu jiný kraj, jiný mrav.


Nepřihlášený uživatel

#545

2016-10-31 06:25

Jak je možné, že pan Zaorálek dostal mandát k obchodnímu jednání s Čínou s tím, že uznáváme celistvost Číny včetně okupovaného Tibetu, jaktože tento obrat politiky státu byl tajen, nebyl uhlídán. Pokud to podepsalo 51 zemí, tak to podepsalo špatně. Pro lepší žvanec jsme, jsme zrušili i tak malou morální podporu mírumilovným lidem Tibetu. Většina slušných lidí s tím neslouhlasí a nikdo se jich ani neptal a ani to neoznámil. Věra Š.

Nepřihlášený uživatel

#546

2016-10-31 07:54

Nesouhlasím s tím, jak politici řídí tento stát. Je to špatně!
jk

#547 Demokracie a svoboda?

2016-10-31 08:13

Diskuze pod vyzvou Tydny obcanskeho neklidu je omezana.

Proc asi?

Takze se staronovi slunickari tazi zde:
Proc nam Bartoska, Dyk, Herman, Horacek a spol. nevyjevi,kde se 17.11. budou pohybovat?
Po zaporne odezve lidu na vyzvy, petice ci Staromak, jiz nejste bojovni?
Proc Gazdik nahle odjizdi do Vetnamu?
Vyse jmenovani nemate obavy, ze lid uposlechne vyzvu ke zvazeni dalsich kroku nutnych na ochranu demokracie?

Lincovani v Cechach naposledy probehlo v 50.letech. 

 

Podle majitele komunikační agentury C&B Tomáše Jirsy vykopl Horáček svou kampaň nešťastně, protože oslovil velmi úzkou skupinu, aniž by se dostal k té, která netoužila ani po hradní slavnosti, ani po staroměstské alternativě.
„Musí nabídnout mnohem zásadnější témata, než je hádka o jedno vyznamenání, vymezení proti Zemanovi a všeobjímající pravdu a lásku. Až mu lidi v roudnické hospodě zatleskají za jeho srozumitelné vyjádření, co dělat s migrační krizí, bude na správné cestě. Je ale otázka, zda na té cestě budou i lidé, kteří s ním stáli na náměstí,“ citoval list Jirsova slova.

Noviny oslovily také spolumajitele jedné z největších PR agentur Bison & Rose Vladimíra Bystrova. Ten nepochybuje o tom, že ze strany Horáčka šlo o zahájení předvolební agitace.
„Není na tom nic špatného, jen to kandidát na prezidenta nesmí popírat. Ti lidé, co tam byli, by asi v tomto počtu na předvolební mítink Michala Horáčka nepřišli. Nejspíš by ani za normálních okolností nevyrazili oslavovat státní svátek v ulicích. Přišli vyjádřit nelibost nad tím, jak současný prezident pokazil letošní výročí. Když zjistili, že jsou vlastně na mítinku kandidáta Horáčka, mohlo je to zaskočit. Začínat kampaň falší je chybný tah,“ myslí si Bystrov.

n

#548 a názor ods?

2016-10-31 09:07

---------------------------------------------

„Ale pro mě to celkem vyjasnil. V souboji tvrzení ‚Herman versus Zeman‘ jsem váhal (protože víme, co Zeman umí). A v tvrzení ‚Herman versus Zaorálek‘, jakkoliv jsem se stokrát s tím druhým zhádal, mu v téhle věci pořád věřím víc než rychlokvašené buddhistické reinkarnaci Havla,“ uvedl Zahradil. 

„V případě Tchajwanu taky nikdo nepřijímá jejich ‚ministry‘ a je v pohodě i Čína i Tchajwan. Dalajláma je folklór, co nám tady zbyl po Havlovi a občas to nějaký oportunista – jako teď Herman – využije pro vlastní PR. Nevím, proč tomu fandit,“ dodal pak ještě Zahradil v komentářích.

„Udělal to schválně na MK*, oficiálně, dobře věděl, do čeho jde, navezli ho do toho frajeři z Fora 2000, dnes to taky Zao** prokecl. A je to proto, že už se pod ním kymácela židle. Lidovci se ho hodlali zbavit, protože z něj nic nemají. Tak se nalepil na Babiše, stejně jako Jurečka, a teď ho zachránil dalajláma,“ podotkl Zahradil. Zároveň zopakoval, že on sám Hermanovi nevěří.

*MK - mistrerstvo kultury
**Zao - Zaorálek

-----------------------------------------------


Nepřihlášený uživatel

#549 Držte se řemesla.

2016-10-31 09:12

s

#550 právník Zdeněk Koudelka

2016-10-31 10:32

----------------------------

Hodnotím tento Rumlův výrok tak, že vnímá ústavu jako nacisté či komunisté. Ohnout, znásilnit, a to vše, jen aby dosáhl svého politického cíle. Obdobně se k ústavě choval komunistický ministr vnitra Václav Nosek, když připravoval únorový převrat 1948.

Je totiž zřejmé, že nemá rád Miloše Zemana. Ovšem za rok a něco budou prezidentské volby. Ruml může kandidovat nebo podpořit jiného kandidáta. Kdo drží volené funkce, se rozhoduje ve volebních síních. To je podstata demokracie.
Článek 66 ústavy sice umožňuje parlamentu zbavit dočasně prezidenta výkonu funkce. To je však myšleno na situaci, kdy po mrtvici upadne do bezvědomí, jako izraelský premiér Ariel Šaron roku 2006, nebo do válečného zajetí, kdy nemá svobodu rozhodování. Není to článek na řešení politických sporů.
Zda dá prezident vyznamenání, je jeho rozhodnutí. Chce-li rozdávat vyznamenání Ruml, musí vyhrát prezidentské volby a pak ukázat, jak se to má dělat. Bez voleb se však prezidentem v demokracii nelze stát.

Hlava státu je i symbolem státu. Útok na něj je útokem na stát.
Sepětí státu a jeho hlavy je bez ohledu, zda jde o krále či prezidenta, a bez ohledu na rozsah jeho ústavních pravomocí. Útoky nemusejí být jen fyzické, ale i slovní jako součást politického boje. 
K jakékoli hlavě státu se stavím uctivě. Jsem rád, že všichni polistopadoví prezidenti Václav Havel, Václav Klaus a Miloš Zeman byli a jsou vrcholnými politiky naší doby.
Jsem proti omezování svobody slova. Je zajímavé, že Václav Havel navrhl z důvodu neústavnosti zrušit trestnost slovních útoků na vládu, čemuž Ústavní soud roku 1994 vyhověl, ale ne trestnosti útoku na prezidenta. To mu nevadilo. Toto ustanovení zrušil až parlament v roce 1997 a dnes máme jen obecnou ochranu úředních osob, kam patří prezident, ale i každý policista.

To, co platilo za Gustava Husáka i Václava Havla a všech předchozích prezidentů a premiérů. Že náš stát uznává zásadu jedné Číny, jíž je Tibet součástí.

Televize je teď obviňována z cenzury. Šlo podle vás vystřižením některých natočených míst skutečně o cenzuru?
Ne. Cenzura je mocenský zásah státu. Žádný vydavatel novin není povinen otisknout vše, co mu kdo zašle.

--------------------------------