Nemůžeme mlčet!

Quoted post

n

#548 a názor ods?

2016-10-31 09:07

---------------------------------------------

„Ale pro mě to celkem vyjasnil. V souboji tvrzení ‚Herman versus Zeman‘ jsem váhal (protože víme, co Zeman umí). A v tvrzení ‚Herman versus Zaorálek‘, jakkoliv jsem se stokrát s tím druhým zhádal, mu v téhle věci pořád věřím víc než rychlokvašené buddhistické reinkarnaci Havla,“ uvedl Zahradil. 

„V případě Tchajwanu taky nikdo nepřijímá jejich ‚ministry‘ a je v pohodě i Čína i Tchajwan. Dalajláma je folklór, co nám tady zbyl po Havlovi a občas to nějaký oportunista – jako teď Herman – využije pro vlastní PR. Nevím, proč tomu fandit,“ dodal pak ještě Zahradil v komentářích.

„Udělal to schválně na MK*, oficiálně, dobře věděl, do čeho jde, navezli ho do toho frajeři z Fora 2000, dnes to taky Zao** prokecl. A je to proto, že už se pod ním kymácela židle. Lidovci se ho hodlali zbavit, protože z něj nic nemají. Tak se nalepil na Babiše, stejně jako Jurečka, a teď ho zachránil dalajláma,“ podotkl Zahradil. Zároveň zopakoval, že on sám Hermanovi nevěří.

*MK - mistrerstvo kultury
**Zao - Zaorálek

-----------------------------------------------

Odpovědi

Rudá chátra

#554 Re: a názor ods?

2016-10-31 12:53:32

#548: n - a názor ods? 

 ODS prohnilá starna korupčníků, zlodějů a lhářů - to oni vytáhli na světlo tzv.boj s dalajlámismem a pochlebování ČLR (Nečas a spol.) a jejich patron tuneldědek Klaus na Hradě se svojí podobnou smečkou blbů Hájků,Jaklů atd. Všechno je to jedna verbež prolhaná, bezpáteřní jak Klausovská tak Zemanovská a poslouchá jí na slovo primitivní polovina národa.Ubohý to obraz stupidního stáda, které volá po totalitních časech v ohradě na obojku. Celý ten listopad 89 byl jiný v tom, že tohle tupé stádo ani nevědělo co je demokracie,šli do ulic cinkat klíčema hlavně proto, že chtěli mít všechno to západní nedostupné zboží a vesele konzumovat a konzumovat a nic proto neudělat, jen se mít lépe než v husákově vyjedeném lágru.