Nemůžeme mlčet!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Nemůžeme mlčet!

f

#551 kdo platil dalajlámu?

2016-10-31 10:50

lllllllllllllllllll

Návštěvu dalajlámy na Foru 2000 platil podnikatel Antonín Koláček, kterého před dvěma roky švýcarský soud uznal vinným z podvodu kvůli Mostecké uhelné. Píše to dnešní vydání deníku Respekt.

lllllllllllllllllll

J.Kaiser

#552 Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-31 11:01

#472: - Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

 Nechte"obyčejného člověka" být. Vždyť jen bezmyšlenkovitě papouškuje ovčáčka božího. Zemanovo stádo bohužel nepřemýšlí...Stačí se jen zamyslet nad tím, proč s ním nekomunikuje akademická obec, přestože se hradní opilec považuje sám za intelektuála....:-)))

 

mmmmm

#553 Britské listy

2016-10-31 11:25

mmmmmmmmmmmmmmmmmm

 

Server Britske listy přinesl přepis všech slov belgického spisovatele Pietera De Buyssera, jež na Foru 2000 vyvolala poprask, kdy někteří jedinci dokonce odešli ze sálu.

Situaci na Foru 2000 popsal již krátce po jeho uskutečnění redaktor Britských listů Bohumil Kartous.

Britský list následně popisuje, jak v momentě, kdy belgický spisovatel hovořící o pokrytectví západních politických kultur zobrazil portrét Václava Havla, jenž přebírá řád od tehdejšího prezidenta USA George Bushe, začali lidé odcházet ze sálu, například ředitel Knihovny Václava Havla Michael Žantovský. De Buysser hovořil také o zcizení Havlova odkazu jeho vlastním přičiněním, jeho vlastním postojem a schvalováním politiky manipulace.

Když spisovatel začal číst pasáže z Havlovy knihy Moc bezmocných, na nichž ukazoval, jak se západní politika proviňuje velmi podobným způsobem jako totalita, byla podle De Buyssera debata přerušena a vypadalo to, že spisovatel nebude moci pokračovat. Diváci si však prý pokračování vynutili. 

„Samotný fakt, že si diváci pokračování vynutili, je potěšující. Nicméně záchvat paniky z toho, že se někdo odvážil sahat na nedotknutelný obraz a že tak navíc činí způsobem velmi nepříjemně průkazným a následná snaha o kontrolu svobodného vyjádření s sebou nese velmi silnou příchuť totalitního syndromu, který hledá určité absolutno a nepřipouští pochybnost. Je směšné zacpávat si uši nebo umlčovat myšlenky, které jsou zcela běžnou součástí diskursu v rozvinutých demokraciích,“ podotýká Kartous závěrem.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Rudá chátra

#554 Re: a názor ods?

2016-10-31 12:53

#548: n - a názor ods? 

 ODS prohnilá starna korupčníků, zlodějů a lhářů - to oni vytáhli na světlo tzv.boj s dalajlámismem a pochlebování ČLR (Nečas a spol.) a jejich patron tuneldědek Klaus na Hradě se svojí podobnou smečkou blbů Hájků,Jaklů atd. Všechno je to jedna verbež prolhaná, bezpáteřní jak Klausovská tak Zemanovská a poslouchá jí na slovo primitivní polovina národa.Ubohý to obraz stupidního stáda, které volá po totalitních časech v ohradě na obojku. Celý ten listopad 89 byl jiný v tom, že tohle tupé stádo ani nevědělo co je demokracie,šli do ulic cinkat klíčema hlavně proto, že chtěli mít všechno to západní nedostupné zboží a vesele konzumovat a konzumovat a nic proto neudělat, jen se mít lépe než v husákově vyjedeném lágru.

Lemur Kata

#555 Re:

2016-10-31 13:55

#1: Stanley -  

 Tobě fakt hrabe. Jsi případ pro Chocholouška...


Nepřihlášený uživatel

#556 Re: Re: a názor ods?

2016-10-31 14:08

#554: Rudá chátra - Re: a názor ods? 

 Naprostý souhlas. Klaus i Zeman - vlastizrádci, které miluje fašisticko-komunistické obecenstvo stádního typu.


Nepřihlášený uživatel

#558

2016-10-31 15:35

ODS prohnilá starna korupčníků, zlodějů a lhářů - to oni vytáhli na světlo tzv.boj s dalajlámismem a pochlebování ČLR (Nečas a spol.) a jejich patron tuneldědek Klaus na Hradě se svojí podobnou smečkou blbů Hájků,Jaklů atd. Všechno je to jedna verbež prolhaná, bezpáteřní jak Klausovská tak Zemanovská a poslouchá jí na slovo primitivní polovina národa.Ubohý to obraz stupidního stáda, které volá po totalitních časech v ohradě na obojku. Celý ten listopad 89 byl jiný v tom, že tohle tupé stádo ani nevědělo co je demokracie,šli do ulic cinkat klíčema hlavně proto, že chtěli mít všechno to západní nedostupné zboží a vesele konzumovat a konzumovat a nic proto neudělat, jen se mít lépe než v husákově vyjedeném lágru.


Nepřihlášený uživatel

#559

2016-10-31 16:57

Běda zemi, ve které „komediant vládne“!Komedianti si totiž z nějakého důvodu myslí, že jsou lepší než ostatní a mohou lépe než „obyčejný plebs“ hodnotit co je pro nás dobré a správné.

obyčejná žena

#560 Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-31 18:17

MLČÍCÍ VĚTŠINA

#561

2016-10-31 18:40

TAKY UŽ NEMŮŽU MLČET. MÁM UŽ DOST TOHO, CO TADY TI ŠAŠCI KOMEDIANTŠTÍ PŘEDVÁDÍ A CO TADY PODRAZÁK HERMAN, KTERÝ NEDRŽÍ SLOVO, ROZPOUTAL! A HORÁČEK ŽE SE NESTYDÍ VYUŽÍT 28. ŘÍJEN KE SVÉ PŘEDVOLEBNÍ AGITACI! TFUJ!


Nepřihlášený uživatel

#562

2016-10-31 18:54

Marie Knappova

Nepřihlášený uživatel

#563 Re:

2016-10-31 19:31

#559: -  

 Běda zemi, které vládne tupá fašisticko-komunistická lůza prostřednictvím prasidentů Ovarů a Tuneldědků


Nepřihlášený uživatel

#564 Re:

2016-10-31 19:48

#561: MLČÍCÍ VĚTŠINA -  

 Vy tady rozpoutáváte prostřednictvím své nesvéprávnosti a tuposti hotové orgie nenávisti a pomstychtivosti, naší zemi by jste nejradši zaprodali totalitní vládě aby jste zase chrochtali blahem jak prasata v chlívě, že se o vás bude všemocný stát starat od kolébky po hrob, dobytkové hnědorudí.


Nepřihlášený uživatel

#565 Re:

2016-10-31 19:49

#558: -  

 Pravda pravdoucí Klaus a Zeman - hnědorudá dvojčata


Nepřihlášený uživatel

#566

2016-10-31 20:09

Vážení,
tuto petici jsem se rozhodl podpořit proto, že posledních několik let mám dojem jakoby se z naší společnosti začala vytrácet jakási kultura a hlavně pokora. Nechci zde hodnotit jestli pan Brady má dostatečné zásluhy na to, aby dostal tak významné státní vyznamenání, k tomu mám moc málo informací. Stejně tak si netroufám odsuzovat například pana Daniela Hůlku, a to ze stejného důvodu. Prosím jen o jedno, snažme se všichni (včetně prezidenta a ústavních činitelů) chovat alespoň podle svého svědomí a elementárních zásad slušnosti. Ona ta čest a pravda nakonec opravdu zvítězí, jen není jisté jestli se toho všichni dožijeme, což nám ale nedává ještě prostor k tomu abychom tyto veličiny ignorovali.
Jarda

#567

2016-10-31 20:17

Ubohé a trapné, každý vyspělý stát udržuje velmi dobré vztahy s Čínou. Takže u USA to nevadí ale u nás ano ? Podceňujete naše občany, tím co se snažíte vyvolat.

Jarda

#568 Re: Re:

2016-10-31 20:18

#564: - Re:  

 Líp bych to nedokázal vyjádřit


Nepřihlášený uživatel

#569 Re:

2016-10-31 20:35

#567: Jarda -  

 ČLR si vyskakuje na všechny, považuje sebe za střed světa i vesmíru a všechny okolo buď za odpadlé provincie, tributární státy a vyhrožuje i miliardové Indii  : 

China has hit out at India saying the visit of the Tibetan leader His Holiness the Dalai Lama’s visit to the border region of Arunachal Pradesh next year will damage relations between the two countries, adding that the visit would mean giving a “platform for the Dalai clique” in carrying out separatist activities.

On oct.10, top leadership of the Arunachal state government along with CM Pema Khandu met the Dalai Lama in New Delhi and invited the Tibetan leader to visit the state in March next year, to which the 81 year old agreed.

On Friday, Chinese Foreign Ministry Spokesperson Lu Kang asserted that the visit of Tibetan leader will impede the already complicated relations between the two countries. He said, "We hope India will not further complicate matters on the China-India border and will not give the Dalai Lama clique a platform for its anti-China separatist activities. Only in this way will the China-India relationship be able to develop in a healthy, stable way."

However, New Delhi has given official clearance for the visit of the Nobel laureate. Indian Foreign Ministry’s spokesperson told reporters, "The Dalai Lama is a revered spiritual figure and an honoured guest of India. He is absolutely free to travel to any part of the country. He has a sizeable following among the Buddhists in Arunachal Pradesh who would like to seek his blessings. He has visited the state in the past as well, and we see nothing unusual if he visits it again."

Earlier in 2009, China raised similar objections when the Dalai Lama made a visit to the border region, India likewise played down China’s qualms saying Arunachal was an integral part of India.

 

Jiřina

#570 Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-10-31 21:43

#3: J Karas - Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

 jdi se podívat do zrcadla-nelekni se-uvidíš debila

 

 

 

 

 

Realista

#571

2016-10-31 22:55

Pan prezident Zeman nejednou dokázal, že svůj pro ostatní i velmi kontroverzní názor, dokáže říci přímo bez vytáček. Nevidím nejmenší důvod, proč by v tomto případě jednal jinak. Ono i to Hermanovo nařčení pana prezidenta začíná dostávat, pokud vím, pořádné trhliny. Tajemní svědci po odtajnění ale nic takového, co tvrdí Herman, neslyšeli. Dva ministři vlády a co víc, ani velvyslanec Slovenska. Ani Bůh mu nepomohl. Otázka by neměla, znít zda má prezident kvůli politicky odlišným názorům manipulovat s udělením vyznamenání pro Bradyho, ale zda má státní ministr a člověk upřímně věřící v Boha, zneužívat svého starého strýce k upřímně špinavým politickým hrám proti prezidentovi? Že by hyeny smrděly po kadidle? Samozřejmě se naskýtá vtíravá otázka, na čí popud či příkaz, tak Hernam zahájil nové tažení proti našemu prezidentovi. Myslím, že je nejvyšší čas se prezidentovi omluvit, pane Hermane! I všichni vy kolem něho a také přiznat pravdu. Vaše lež je už dnes neudržitelná! A nahonem sháněné náhradní medaile pro Bradyho mi připadají velmi, velmi nedůstojné. Nedůstojné těch, kteří je pro něho shání! Obávám se, že zejména premiér Sobotka, který, jak víme, seznam kontrasignoval, dosáhl v kauze Bradyho vrcholu trapnosti. Blahopřát mu? Ne, litovat.

Dan Mach

#572 Mluví bez vytáček ...

2016-11-01 05:46

#571: Realista -  

 ... to jako když v přímém přenosu rozhlasu říká slova "píča" a "kunda"? To bych snad raději, aby tak přímo nemluvil.


Nepřihlášený uživatel

#573 Re: Mluví bez vytáček ...

2016-11-01 07:27

#572: Dan Mach - Mluví bez vytáček ...  

 Lžeš, píča nikdy neřekl. Pussy Riot jsou vaše idolky, on to jen přeložil


Nepřihlášený uživatel

#574 Re:

2016-11-01 09:08

Jája

#575 Re:

2016-11-01 12:33

#7: -   Pane, někdo se stydí za to, druhý za ono. Za to, že jsem volila Miloše Zemana se nestydím a určitě ho budu volit znovu, bude-li kandidovat.