Nemůžeme mlčet!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Nemůžeme mlčet!


Nepřihlášený uživatel

#651

2016-11-08 07:20

Tak vám  ta petice nějak zachází na úbytě, co?


Nepřihlášený uživatel

#652

2016-11-08 11:12

Madeta, dalajláma a průduchy ducha, Valentin Dobrotivý, 8. 11. 2016 11:45:25

Farmáři, poděkujte idiotům řádícím v české politice: pražské kavárně, lidovcům, starostům, topce, odéesáků, socanům ... Za co? Madeta končí s mnoha menšími dodavateli!!! http://www.novarepublika.cz/2016/11/madeta-dalajlama-pruduchy-ducha.html

Nepřihlášený uživatel

#653

2016-11-08 12:36

To, co člověk dělá se zvířaty a s přírodou, to je vlastně zločin.
Mirek

#654

2016-11-08 18:58

Jestli je panu Hermanovi milejší svoje ego a přátelství s dalajlámou více než blaho naší země a její ekonomiky a prosperity, je to jeho věc, ale v takovém případě nemá co pohledávat na tak důležitím postu jako je ministr kultury. Jako řadový občan se může scházet s kým chce, klidně s Bin Ládinem nebo Kim čong Unem, ale jako jeden z vrcholných představitelů této země by měl dodržovat naši zahraniční politiku. Setkání se s dalajlámou na půdě ministerstva považuji jako zcela hrubé porušení náplně své práce. Kdyby takhle nedbale pracoval na běžné pracovní pozici, dávno by jej firma na hodinu propustila, proto by měl vládu okamžitě opustit.


Nepřihlášený uživatel

#655 Re: Re: Re:

2016-11-09 18:17

#258: - Re: Re:  

 Pravdu díš. A tihle vlastizrádní fanatici si zde pomalu vychovávají mladou sortu fanatických pokračovatelů, kteří budou pokračovat v jejich pruzení, až se starší sorta sluníčkářů odebere do věčných havlovišť. Mám na mysli 100hoven, totálního Matěje Stropnickýho, gaypornoherce Jakuba Jandu, perverzního zvrhlíka Hollana a další namachrované budižkničemy, kterých dnes zdegenerované humanitní školy pod taktovkou Putny, Kohouta a dalších deviantů produkují jako Baťa cvičky. Tito naivní studenti bez jakýchkoliv životních zkušeností a vlastního názoru, pouze s durch vymytými mozky neomarxismem, zde plní roli užitečných idiotů. Pravda, tihle mladičcí ideologicky zaslepení agresivní týpci, co evidentně pozřeli Šalamounovo lejno veškerého vědění a od té doby zvěstují světu jedinou politicky korektní Pravdu, jsou sice na jednu stranu k smíchu, leč ve skutečnosti jsou stejně nebezpeční jako Hitlerjugend v časech nacistických či komsomolci a svazáci v časech komunistických. A čím více budou zahnaní do kouta, tím budou agresivnější.

Dan Mach

#656 Re:

2016-11-10 05:50

#654: Mirek -  

Asi by stálo za to, jestli byste tady konkretizoval to, co pan ministr Daniel Herman ohrozil svým setkáním s Jeho Svátostí Dalajlámou. Znamaná to snad, že Číňani prodaji Slávii? O žádné jiné jejich investici nevím. Spíš bychom se měli orientovat na země, které u nás skutečně investují, jako je např. Německo nebo Nizozemí. Nejsme čínskou kolonií, ale demokratickým středoevropským státem.


Nepřihlášený uživatel

#657 Re: Re: co pan ministr Daniel Herman ohrozil

2016-11-10 17:12

#656: Dan Mach - Re:  

 

Vzpomeňme si na jeho návštěvu sjezdu Sudetoněmeckého landsmanšaftu, kde tvrdil, že má účast odsouhlasenou panem prezidentem.

„Neměli bychom také zapomenout na jeho nedávný výrok, že by se naše Česká republika mohla stát spolkovou zemí Německa.

Poškozovat česko-čínské vztahy začal pan Herman už loni, není to záležitost letoška. Tehdy když probíhalo veleúspěšné česko-čínské investiční fórum na Pražském hradě a v době, kdy najížděli účastníci a byl na krátko omezen průchod Hradem, tak přesně v ten moment čirou náhodou chtěl pan ministr kultury projít Pražským hradem a velmi si stěžoval, že jako ministru české vlády mu bylo zabráněno ve volném průchodu Pražským hradem.

Kdyby panu ministru kultury záleželo na této zemi, nescházel by se s Posseltem (šéfem sudetských Němců – pozn. red.)


Nepřihlášený uživatel

#658 Re: Re:

2016-11-10 17:14

#656: Dan Mach - Re:  co pan ministr Daniel Herman ohrozil svým setkáním s Jeho Svátostí Dalajlámou. 

 Ohledně kauzy kolem Jiřího Bradyho a Daniela Hermana chce podle svých slov uvádět pouze fakta. „Vzedmula se spousta emocí a já bych zůstal u faktografie, nic jiného mi ani nepřísluší. Pokud dva ministři české vlády řekli, že před dvěma lety vznikla nějaká dohoda, nemám důvod jim nevěřit. Pan Herman to popírá. Pokud se 21. března konalo hlasování vlády, kterého se pan Herman zúčastnil a hlasoval pro usnesení, které říká, že souhlasí s podpisem strategického partnerství s Čínou, kde je jasně definována územní celistvost Číny a lze to přeložit i tak, že se nikdo nebude setkávat s dalajlámou, to jsou fakta. Jestli na to pan Herman, ministr české vlády, za půl roku zapomene, vypovídá to pouze o něm,“ podotýká.

Petr Hanč
Nepřihlášený uživatel

#659

2016-11-10 18:07

Sami jsme zažili porobu od Sovětského svazu. Je hanba mlčet k porobě Tibetu Čínou!


Nepřihlášený uživatel

#660 Re:

2016-11-10 18:31

#659: -  

 Čína Tibet osvobodila od zrůdného středověkového systému.


Nepřihlášený uživatel

#661 Re: Re:

2016-11-10 22:28


Nepřihlášený uživatel

#662 Re:

2016-11-10 22:30

#659: Petr Hanč -  Sami jsme zažili porobu od Sovětského svazu. Je hanba mlčet k porobě Tibetu Čínou!

 ... přečti si něco o Tibetu a zjistíš, že nemáš pravdu ...

Potřebujeme klid na neklid :-)
Nepřihlášený uživatel

#663 Ale můžete mlčet. :-)))

2016-11-11 01:56

      

Bob

#664

2016-11-11 18:30

Komedianti se zbláznili. :D

Machováá

#665 xx

2016-11-16 07:28

Nemůžu již mlčet. Tato štvavá kampaň proti prezidentovi Zemanovi je opravdu podivná. Chápu, že důvěřiví konzumenti ČT a novinek.cz si toho možná nevšimli, ale já zde jasně vidím práci marketingových specialistů kampaně na budoucího prezidenta. Má otázka je, kdo tyto pokusy o diskretizaci prezidenta platí?

Jak je možné, že je tu najednou kauza Brady, kauza gramatických chyb v blahopřejném dopise Trumpovi, kauza Schapiro, které doslova chrlí média jak na běžícím páse. Čeká se na každé slovíčko prezidenta, které by se dalo nějak využít. Všechno je přesně načasováno. Za vše můžu upozornit na Seznam.cz, kde se najednou naprogramuje nové okénko Seznam zprávy, kde není diskuze povolena a protlačuje se tam kandidát na prezidenta Horáček. Jako okaté. Člověk se až nestačí divit cenzuře názorů občanů této republiky, pokud nejsou momentálně politicky korektní. Nesplňuje právě toto základní znaky totality? Taky zcela chápu, že občané této republiky mají oprávněný strach z integrace uprchlíků, neboť to budou právě oni, kteří s nimi budou muset bydlet v těsné blízkosti a ideologicky zkorumpovaní experti z řad politiků, umělců si zatím budou žít v domech chráněných zdí s nejvyšším stupněm zabezpečení. Všem těmto inkvizitorům politické korektnosti z řad politiků, umělců, kavárníků bych přál alespoň týdenní pobyt v jedné z NO-GO zón ve Francii.


Nepřihlášený uživatel

#666 Re:

2016-11-16 08:21

#1: Stanley -  

  Nemůžu již mlčet. Tato štvavá kampaň proti prezidentovi Zemanovi je opravdu podivná. Chápu, že důvěřiví konzumenti ČT a novinek.cz si toho možná nevšimli, ale já zde jasně vidím práci marketingových specialistů kampaně na budoucího prezidenta. Má otázka je, kdo tyto pokusy o diskretizaci prezidenta platí? Jak je možné, že je tu najednou kauza Brady, kauza gramatických chyb v blahopřejném dopise Trumpovi, kauza Schapiro, které doslova chrlí média jak na běžícím páse. Čeká se na každé slovíčko prezidenta, které by se dalo nějak využít. Všechno je přesně načasováno. Za vše můžu upozornit na Seznam.cz, kde se najednou naprogramuje nové okénko Seznam zprávy, kde není diskuze povolena a protlačuje se tam kandidát na prezidenta Horáček. Jako okaté. Člověk se až nestačí divit cenzuře názorů občanů této republiky, pokud nejsou momentálně politicky korektní. Nesplňuje právě toto základní znaky totality? Taky zcela chápu, že občané této republiky mají oprávněný strach z integrace uprchlíků, neboť to budou právě oni, kteří s nimi budou muset bydlet v těsné blízkosti a ideologicky zkorumpovaní experti z řad politiků, umělců si zatím budou žít v domech chráněných zdí s nejvyšším stupněm zabezpečení. Všem těmto inkvizitorům politické korektnosti z řad politiků, umělců, kavárníků bych přál alespoň týdenní pobyt v jedné z NO-GO zón ve Francii. 

Dan Mach

#667 Re: Re: Re: co pan ministr Daniel Herman ohrozil

2016-11-17 12:43

#657: - Re: Re: co pan ministr Daniel Herman ohrozil  

Dotaz zněl : Stálo by za to, jestli byste tady konkretizoval to, co pan ministr Daniel Herman ohrozil svým setkáním s Jeho Svátostí Dalajlámou?

To, že neumíte odpovědět, mě neudivuje. Neohrozil totiž vůbec nic. Ale když nemáte co odpovědět, neodpovídejte. A zapojit do svého textu sousloví "veleúspešné česko-čínské fórum" - to si dejte na svůj vypečený twitter, ale tady vám to nikdo neuvěří. Výsledek je totiž i po roce nulový.

Jsme součástí EU a ta poměrně zásadně podporuje náš rozvoj. Proto bychom se měli orientovat na dobré vztahy se všemi zeměmi EU a teprve poté řešit Rusko, Čínu, Kazachstán a další země, které jsou ochotné našeho lžiprezidenta přijmout a jejichž představitelé jsou ochotni s ním "tak trochu zachlastat".


Nepřihlášený uživatel

#668 Re: xx

2016-11-17 14:06

#665: Machováá - xx 

 Ty kravičko hloupoučká, radši běž dělat společnici do Velebova rudého klubu groupies


Nepřihlášený uživatel

#669 Re: Re:

2016-11-17 14:08

#604: Vendulka - Re:  

 Chudák kravička Vendy, měla by jít pracovat svými rudými vnady do Velebova klubu groupies

AntiZemanoKlaus

#671

2016-11-17 14:11

ODS prohnilá starna korupčníků, zlodějů a lhářů - to oni vytáhli na světlo tzv.boj s dalajlámismem a pochlebování ČLR (Nečas a spol.) a jejich patron tuneldědek Klaus na Hradě se svojí podobnou smečkou blbů Hájků,Jaklů atd. Všechno je to jedna verbež prolhaná, bezpáteřní jak Klausovská tak Zemanovská a poslouchá jí na slovo primitivní polovina národa.Ubohý to obraz stupidního stáda, které volá po totalitních časech v ohradě na obojku. Celý ten listopad 89 byl jiný v tom, že tohle tupé stádo ani nevědělo co je demokracie,šli do ulic cinkat klíčema hlavně proto, že chtěli mít všechno to západní nedostupné zboží a vesele konzumovat a konzumovat a nic proto neudělat, jen se mít lépe než v husákově vyjedeném lágru.

obyčejný člověk

#672 Koho vůbec podpořit ??

2016-11-17 14:28

Dnes 17.11.se sešli na mnoha místech politici a řada "osobností", kteří se ohánějí slovem demokracie, a přitom jsou tomuto slovu svým chováním na hony vzdálení.
Koho si vybrat? Určitě ne Babiše, prolhaného megatuneláře vstupujícího do politiky proto, aby si upevnil svou moc a nahrabal další miliardy, ne Zemana, neuvěřitelně narcistickou osobu, pro kterou pojmy slušnost, omluva, pokora jsou zcela neznámé (jak jsem neměl rád Klause, ve srovnání s ním to byl jen odvar) a jehož vlastenectví spočívá v ohýbání hbřetu před Ruskem a Čínou, ne Sobotku s jehož taktéž ohnutým hřbetem před Čínou i Merkelovou s EU, nebudu jmenovat komunisty, ti jsou mimo vnímání slušného člověka, rovněž ne ODS s aroganty a elitáři Bendou, Kuberou a dalšími, ne Horáčka pro jeho lavírování a neochotu vyjádřit se k nájezdníkům z Arábie, zcela určitě ne Kalouska a spícího knížepána Schwarzenberga pro jejich vítací postoj k Bruselu a multikulti slavobrány. Bylo možno uvažovat o Okamurovi, dokud se nepostavil po bok prezidenta při ohýbání hřbetu před rudou Čínou.
Tristní obrázek "elit" ...a příšerných politických stran této země. Možná ale je tu jedna malá naděje.Viděl jsem v diskusi jednoho obyčejného pána, který mluvil klidně a rozumně, srozumitelně pojmenovával neduhy naší země a já konečně rozuměl !! Nevím už jak se tento nenápadný pán jmenoval ale zastupoval malou stranu Koruna Česká. A tak jsem se rozhodl již koho budu volit napořád !!!!

rudohnědá chátra

#673 Re: Re: Re: Re:

2016-11-17 15:29

#655: - Re: Re: Re:  

 Ubohé stádo primitivních buranů dupe a řve -  ba přímo tetelí se radostí a hýká pod obrazy svých idolů Zemanů,Klausů,Putinů,Si-Ťing-Pchingů,Trumpů a slastně se nemůže již dočkati návratu starých pořádků,však velmi záhy příjde kruté vystřízlivění vy ubohá hovada boží, nikdo vás zadarmo nenakrmí a nepřinese vám kýžený blahobyt a pořádek,jste hloupí a líní a nevědomí.Svět se dávno změnil a není v žádné moci ho vrátit zpět, samo si za to lidstvo může svojí nenažraností,arogancí,zpupností,touhou po moci a nekonečném konzumu - vytvořil se globální svět s globální ekonomikou a žádní takovýhle výše jmenovaní šašci co stádo pokládá za velké vůdce vám nevrátí vaši důstojnost, tu již jste dávno zahodily ve prospěch mamonu.Žádné národy jen tupé chrochtající stádo nad novými ipody a iphony - to je váš svět.


Nepřihlášený uživatel

#674 Re:

2016-11-18 10:17

#652: -  

Její problém. 


Nepřihlášený uživatel

#675 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-18 11:46

#673: rudohnědá chátra - Re: Re: Re: Re:  

 Slyšeli jste slovo kompetentního proroka. Někdo říká, že trpí vleklým ztrnutím čelisti od doby, kdy ho v lese kousla do nosu zrzavá veverka, kterou se pokoušel tahat za ocas.

¨  My víme jen, že se snažil písemně  spílat Čechům přes internet, a že mu dělá potíže pravopis.