Nemůžeme mlčet!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Nemůžeme mlčet!


Nepřihlášený uživatel

#676 Re:

2016-11-18 12:16

#1: Stanley -  

 Nebezpečí  spojené s ožralým hulvátem na nepatřičném místě a nebezpečí islámu jsou dvě různé věci. 


Nepřihlášený uživatel

#680 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-20 12:00

#673: rudohnědá chátra - Re: Re: Re: Re:  

 Primitivní buran jsi ty, rudohnědá banderovská neomarxistická chátro!


Nepřihlášený uživatel

#681 Re: Re:

2016-11-21 16:19

#656: Dan Mach - Re:  

 Pokud nevíte o žádní jiné investici Číny u nás je to Váš problém, ale zkuste třeba zjistit, komu patří pivovar, který pravidelně sponzoruje filmový festival, jehož hrdým titulem prezidenta se honosí p.Bartoška. Onen pivovar je jeden z hlavních, zdůrazňuji hlavních sponzorů. Ale to asi p.Baroškovi nevadí chlastat za čínské prachy, to je mu fuk, hlavně že páni umělci žerou a chlastaj zadara. Když je takový frajer, měl by takového sponzora odmítnout! A když ne, tak mlčet o nějaké orientaci na Čínu, protože on sám z ní těží.

Vendulka

#682 Re: Re: Re:

2016-11-21 18:05

#669: - Re: Re:  

Podle Vaší reakce je mi jasné, že někdo tady udeřil hřebík na hlavičku co se pana Hermana týče. To se Vám ale zjevně nelíbí. Neumíte přijímat názor jiných. Náš stát není na žádnou demokracii připraven. Tady si demokracii lidé pletou s beztrestným vybíjením se a ulevováním při demonstracích, svolávaných politiky, kteří neuspěli ve volbách a přišli tak o svá korýtka a  komiky, kteří potřebují nalákat lidi do svých divadel a na koncerty neboť většina lidí radši sedí doma u televize a PC.

Mladí se válí doma a pobírají podporu, na kterou jim vydělávají ti, co by měli být již v důchodu.

Pro naše nemocné děti se sbírají víčka, zatímco léčíme kdejakého cizince, jen abychom se zalíbíli západu jaké že to máme sociální cítění. 

Firmy byly rozprodány cizincům, ti je zlikvidovali jen proto, aby měli přístup na náš trh s jejich nekvalitními výrobky.

Pokud je prezident nazýván prasetem, pak celý náš národ je jedním velkým prasečákem, které krmí EU a hlídá USA.

 

Dan Mach

#683 Re: Re: Re: Re:

2016-11-21 18:08

#682: Vendulka - Re: Re: Re:  

Vlastně mi vůbec není jasné, co jste tím chtěla říct? Vypadá to, že máte poměrně jasno v tom, že jediným východiskem je sebevražda.


Nepřihlášený uživatel

#684 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-22 08:41

#683: Dan Mach - Re: Re: Re: Re:  

 Že Vám to není jasné, tomu se vůbec nedivím. Ta paní nenapsala nic jiného, než pravdu. A když se zamyslíte nad tím, co jste jí odpověděl Vy, zjistíte, že jste ubožák!

ano

#685 Re:

2016-11-22 09:01

#34: -  vem si pilulku debile

 


Nepřihlášený uživatel

#686 Re:

2016-11-22 10:07

#34: -  

 Co to meleš za nesmysly, to prohlášení přijala vláda už dávno a ted jej jen pro jistotu zopakovala. Taková prohlášení přijaly všechny vlády v EU, ale opakovat jej nemusely, protože v žádném státě v EU se nenašel takový ministr jako u nás, aby oficiálně přijal nějakého tibetského duchovního. Všechny státy EU uznávají jednotnou Čínu a my nejsme žádná vyjímka. Anglická královna vozí čínského prezidenta v kočáře a my zas budem díky nějakému Hermanovi dělat frajery. Tak kdo narušuje společnou zahraniční politku EU, která uznává jednotnou Čínu? Ty státy EU, nebo náš ministr, který si nevidí na špičku nosu? At se ti to líbí nebo ne, jsme součástí EU a pokud EU schálí nějakou zahraniční politiku vůči Číně a zaváže se, že nebude přijímat na oficiální úrovni nějakého duchodního, tak jsme povinni jako členský stát EU také toto dodržovat. Kdyby se toto stalo v nějakém jiném státě EU tak onen ministr letí. Nejsem žádný zastánce Číny, ale bohužel tak dnes svět a ekonomické vazby fungují. Tak uvažuj, než něco takového napíšeš...


Nepřihlášený uživatel

#687 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-22 15:02

#684: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jak se má zamyslet, když nemá čím. Nad postelí obrazy Kchárla, Halíka a Hermana, u nichž vydává střídavě kvikot a hýkání.

Vendulka

#688 Re: Re:

2016-11-22 18:54

#686: - Re:  

 Mooooc hezky napsáno, toto je i můj názor :-)


Nepřihlášený uživatel

#689 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-23 15:42

#684: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 On za to ale nemůže, jeho rodiče jsou sourozenci, a při porodu upadl na hlavu


Nepřihlášený uživatel

#690 Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2016-11-24 16:21

#3: J Karas - Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

 Ne Zemanem, ale vlastizrádce Hermanem.

Jiří Jelínek

#691 Re:

2016-12-02 07:42

#1: Stanley -  

 no to je squadra sluníčkářů , kterým do politiky nic není a předseda teploušů. Šaria na vás.

Jiří Jelínek

#692 darebák Herman

2016-12-02 07:46

Čínský skinhead Dalamánek, měli jsme ho předat do Číny k potrestání. 


Nepřihlášený uživatel

#693 Re: darebák Herman

2016-12-02 11:38

#692: Jiří Jelínek - darebák Herman  

 Jelínek hnědý jelínek celý pomazaný výkaly od svých idolů ze zemanovsko-nacistické lumpenknajpy se denně ukájí  pod obrazy svých vysněných vůdců a fetišů.


Nepřihlášený uživatel

#694 Re: Re:

2016-12-02 11:40

Prolhané, lenivé, ožralecké, expanzivní, cynické azbucké byzantské Rusko zůstalo mentálně na úrovni mongolského a hunského Tatarstánu (včetně temného a vůči carovi tradičně podlézavého pravoslaví, velmi podobného islámu), nedotčeno západní civilizací, úmyslně odděleno azbukou a širokorozchodnou železnicí. Zakrslý Putin sedí holou řití na hromadě rezavých raket, ponorek a tanků, pro které nemá odbyt ani jako šrot a proto usilovně hledá nového partnera Adolfa, se kterým by si opět rozdělil Evropu a soutěžil s ním v počtu gulagů, pogromů a vypálených parlamentů. K tomu účelu používá různé azbucké "trojské koně" (Srbsko, Řecko). Také protievropský islám. Brzo bude muset platit nahromaděným zlatem za obyčejné žrádlo. Zato má miliony zadubených, hladových a zamindrákovaných mužiků, ověšených uloupenými hodinkami a oplechovaných bezcennými dobyvatelskými metály udělenými těm přeživším, kteří raději riskovali střelbu soudruhů převážně do vlastních řad, než by šli na jistou smrt do gulagu. "Psí hlas do nebe nevolá" (ruské přísloví). Jejich stavy by potřeboval snížit aby je nemusel živit. Proto jim slibuje válečnou kořist. Brzy však předá Sibiř Číně na splátku svého dluhu (podobně jako kdysi Američanům Aljašku), případně jako výsledek pročínského referenda Sibiřanů. Z Ruska zůstane feudální chlastoslovanský skanzen s dřevěnými matrjoškami, zlatem okovanými blechami vystavenými v Kremlu, a potměšilými zablešenými cirkusovými medvědy na motorkách, obohacený olezlými a odulými putinovskými agentskými čecháčky, kterým Putin rád poskytne asylovou kvótu.
Český loupeživý bachratý komunizmus vznikl a trvá jako vazalství vůči feudální Moskvě, bez ohledu na to, jaký satrapa ji zrovna ovládá a jako vlajkou zrovna mává. Ubozí, kolaborantští a neschopní Švejkovští modroknížkoví Čecháčkové se potřebují schovat za sukně někoho silnějšího a přitom kulturně zaostalejšího - aby vůči němu neměli mindráky (jako vůči Západu).
Začal s tím úlisný agent a rozvraceč EU - kleptoman Klaus a jeho poskoci hájkové, zahradilové a insemínové. Zeman je jen ubohá, vyžraná atrapa moskevského satrapy - jako kdysi Gottwald. Ten ale ještě nestihl lézt zároveň do řiti i Číńanům. Řešením je celková změna paradigmatu politiky na celém světě (viz závěr).
Prolhaní, sebechvalní a sebeklamní Čecháčci jsou mistři světa v obrazoborectví, strhávání soch a symbolů, přejmenovávání ulic i vlastního státu a falšování vlastní historie i ekonomické výkonnosti. Podobně jako Rusové. Jenom více kradou.
Nedorostli pro vlastní samostatný stát, nezaložený na literárních a politických padělcích a intrikách, jakož i na uplacených válečných dezertérech. Bohužel o zpustlou Kotlinu už nikdo z vyspělejších sousedů nestojí (aby si vlastní stát nezamořil).
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu nebo z ruské Berjozky.
Zneuznaný, c. a k. Univ. Prof. TGM upletl bič z rakouského dezertérského lejna - avšak zapráskat s ním už nedokázal - ani ve své mnohonárodnostní, uměle a ješitně vytvořené jepičí pidiříši. Proti literárním padělkům se sice postavil - avšak politický padělek a zmetek vytvořil. Děti se mu rovněž moc nevyvedly. Pravda vyděsí !!!
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
#691: Jiří Jelínek - Re:
 

 

Bořivoj

#695 pseudo vlastenci pronárod klauzemanovci

2016-12-02 12:02

Závistivá, neschopná a ubohá (zato však revolučně uvědomělá) husitsko-bolševická čecháčkovská lůza se kojí nadějí, že se nažere papírových majetkových přiznání nebo registračních pokladen a pokut prodejním řetězcům. A nechce se s nikým dělit o žvanec a vrátit cokoli z nakradeného církvím, židům, Němcům. Píseň Práce: Ručičky nebojte se - vy makat nebudete !!! Poctivým českým metanolem proti cizí marihuaně!
Se Sovětským Svazem na věčné časy !!! Vyloudit z EU co se dá - a pak z ní hrdě vystoupit !!! Jako azbucké lůzokratické Řecko - náš vzor.
Čecháčkovští komouši se nezmohou ani na vlastní puč - potřebují k tomu čobolovského Bureše - nástupce Husáka ???
Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, neschopných, žlučovitých, klauzemanovských i putinovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky pláčou na hrobech zpupných diktátorů, opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zamlčují, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“ a že se žilo z naloupených bilionů. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Současný konzumizmus není nic jiného, než převlečený a přebujelý komunistický materializmus. Levicoví odboroví bossové a lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc nebo výrobní či prodejní družstvo si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí vlastní prací, bez olupování a parazitování na těch úspěšnějších. Blijí směrem na Západ, protože mu nikdy nebudou sahat ani po řiť, aby ji mohli políbit. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Závistiví a připosraní Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu či Berjozky.
Největšími Čechy jsou přivandrovalci Kim Čong Pitomio s bačou Burešem a Duo Klauzeman.
Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití a státem živení voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Mají-li být zdaněny církve - pak také zdanit politické partaje a provést jejich odluku od státu - jako u církví.
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník rakouských dezertérů a tvůrce politického padělku - neživotné ČSR: TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/.../organizace.../324-pravni-stat-volby


Nepřihlášený uživatel

#696 NECHCEME NA MASARYKOVĚ UNIVERZITĚ GAY PORNOHERCE JAKUBA JANDU

2016-12-11 12:47

Jiří I.

#697 návrh na smír

2016-12-12 12:53

Měli bychom všechna sluníčka naložit do vlaků, viz jejich podpisy na tomto a podobných pamfletech, a poslat je jejich ideologickým zpřízněncům do Korejské  demokratické republiky. U svých přátel v jejich pracovně převýchovných táborech alespoň získají základní pracovní návyky, protože příživnický způsob života, který vedou zde, v naší zemi, jim to neumožňuje.


Nepřihlášený uživatel

#698

2016-12-16 12:41

Nemůžeme mlčet k aktivitě ministra Chovance vedoucí ke zřízení tzv. "ministerstva pravdy:"

http://www.petice24.com/odmitame_vznik_ministerstva_pravdy

obyčejný člověk

#699 Koho volit ??

2016-12-17 12:58

Dne 17.11.se sešli na mnoha místech politici a řada "osobností", kteří se ohánějí slovem demokracie, a přitom jsou tomuto slovu svým chováním na hony vzdálení.
Koho si vybrat? Určitě ne Babiše, prolhaného megatuneláře vstupujícího do politiky proto, aby si upevnil svou moc a nahrabal další miliardy, ne Zemana, neuvěřitelně narcistickou osobu, pro kterou pojmy slušnost, omluva, pokora jsou zcela neznámé (jak jsem neměl rád Klause, ve srovnání s ním to byl jen odvar) a jehož vlastenectví spočívá v ohýbání hřbetu před Ruskem a Čínou, ne Sobotku s jehož taktéž ohnutým hřbetem před Čínou i Merkelovou s EU, nebudu jmenovat komunisty, ti jsou mimo vnímání slušného člověka, rovněž ne ODS s aroganty a elitáři Bendou, Kuberou a dalšími, ne Horáčka pro jeho lavírování a neochotu vyjádřit se k nájezdníkům z Arábie, zcela určitě ne Kalouska a spícího knížepána Schwarzenberga pro jejich vítací postoj k Bruselu a multikulti slavobrány. Bylo možno uvažovat o Okamurovi, dokud se nepostavil po bok prezidenta při ohýbání hřbetu před rudou Čínou.
Tristní obrázek "elit" ...a příšerných politických stran této země. Možná ale je tu jedna malá naděje.Viděl jsem v diskusi jednoho obyčejného pána, který mluvil klidně a rozumně, srozumitelně pojmenovával neduhy naší země a já konečně rozuměl !! Nevím už jak se tento nenápadný pán jmenoval ale zastupoval malou stranu Koruna Česká. A tak jsem se rozhodl již koho budu volit napořád !!!!


Nepřihlášený uživatel

#700 Hnus ODS a zemanovci !!!

2016-12-17 13:14

ODS prohnilá strana korupčníků, zlodějů a lhářů - to oni vytáhli na světlo tzv.boj s dalajlámismem a pochlebování ČLR (Nečas a spol.) a jejich patron tuneldědek Klaus na Hradě se svojí podobnou smečkou blbů Hájků,Jaklů atd. Všechno je to jedna verbež prolhaná, bezpáteřní jak Klausovská tak Zemanovská a poslouchá jí na slovo primitivní polovina národa.Ubohý to obraz stupidního stáda, které volá po totalitních časech v ohradě na obojku. Celý ten listopad 89 byl jiný v tom, že tohle tupé stádo ani nevědělo co je demokracie,šli do ulic cinkat klíčema hlavně proto, že chtěli mít všechno to západní nedostupné zboží a vesele konzumovat a konzumovat a nic proto neudělat, jen se mít lépe než v husákově vyjedeném lágru.