Nemůžeme mlčet!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Nemůžeme mlčet!

Brave new world

#701 Rudohnědá chátra !!

2016-12-17 13:15

Ubohé stádo primitivních buranů dupe a řve -  ba přímo tetelí se radostí a hýká pod obrazy svých idolů Zemanů,Klausů,Babišů,Putinů,Erdoganů,Si-Ťing-Pchingů,Trumpů a slastně se nemůže již dočkati návratu starých pořádků,však velmi záhy příjde kruté vystřízlivění vy ubohá hovada boží, nikdo vás zadarmo nenakrmí a nepřinese vám kýžený blahobyt a pořádek,jste hloupí a nevědomí.Svět se dávno změnil a není v žádné moci ho vrátit zpět, samo si za to lidstvo může svojí nenažraností,arogancí,zpupností,touhou po moci a nekonečném konzumu - vytvořili jste globální svět s globální ekonomikou a žádní takovýhle výše jmenovaní šašci co stádo pokládá za velké vůdce vám nevrátí vaše jistoty a důstojnost, to již jste dávno zahodily ve prospěch mamonu.Žádné národy jen tupé chrochtající stádo nad novými ipody a iphony - to je váš svět.

Bořivoj

#702 čecháčkovští rádobyvlastenci a včele ovar hnus

2016-12-17 13:17

Prolhané, lenivé, ožralecké, expanzivní, cynické azbucké byzantské Rusko zůstalo mentálně na úrovni mongolského a hunského Tatarstánu (včetně temného a vůči carovi tradičně podlézavého pravoslaví, velmi podobného islámu), nedotčeno západní civilizací, úmyslně odděleno azbukou a širokorozchodnou železnicí. Zakrslý Putin sedí holou řití na hromadě rezavých raket, ponorek a tanků, pro které nemá odbyt ani jako šrot a proto usilovně hledá nového partnera Adolfa, se kterým by si opět rozdělil Evropu a soutěžil s ním v počtu gulagů, pogromů a vypálených parlamentů. K tomu účelu používá různé azbucké "trojské koně" (Srbsko, Řecko). Také protievropský islám. Brzo bude muset platit nahromaděným zlatem za obyčejné žrádlo. Zato má miliony zadubených, hladových a zamindrákovaných mužiků, ověšených uloupenými hodinkami a oplechovaných bezcennými dobyvatelskými metály udělenými těm přeživším, kteří raději riskovali střelbu soudruhů převážně do vlastních řad, než by šli na jistou smrt do gulagu. "Psí hlas do nebe nevolá" (ruské přísloví). Jejich stavy by potřeboval snížit aby je nemusel živit. Proto jim slibuje válečnou kořist. Brzy však předá Sibiř Číně na splátku svého dluhu (podobně jako kdysi Američanům Aljašku), případně jako výsledek pročínského referenda Sibiřanů. Z Ruska zůstane feudální chlastoslovanský skanzen s dřevěnými matrjoškami, zlatem okovanými blechami vystavenými v Kremlu, a potměšilými zablešenými cirkusovými medvědy na motorkách, obohacený olezlými a odulými putinovskými agentskými čecháčky, kterým Putin rád poskytne asylovou kvótu.
Český loupeživý bachratý komunizmus vznikl a trvá jako vazalství vůči feudální Moskvě, bez ohledu na to, jaký satrapa ji zrovna ovládá a jako vlajkou zrovna mává. Ubozí, kolaborantští a neschopní Švejkovští modroknížkoví Čecháčkové se potřebují schovat za sukně někoho silnějšího a přitom kulturně zaostalejšího - aby vůči němu neměli mindráky (jako vůči Západu).
Začal s tím úlisný agent a rozvraceč EU - kleptoman Klaus a jeho poskoci hájkové, zahradilové a insemínové. Zeman je jen ubohá, vyžraná atrapa moskevského satrapy - jako kdysi Gottwald. Ten ale ještě nestihl lézt zároveň do řiti i Číńanům. Řešením je celková změna paradigmatu politiky na celém světě (viz závěr).
Prolhaní, sebechvalní a sebeklamní Čecháčci jsou mistři světa v obrazoborectví, strhávání soch a symbolů, přejmenovávání ulic i vlastního státu a falšování vlastní historie i ekonomické výkonnosti. Podobně jako Rusové. Jenom více kradou.
Nedorostli pro vlastní samostatný stát, nezaložený na literárních a politických padělcích a intrikách, jakož i na uplacených válečných dezertérech. Bohužel o zpustlou Kotlinu už nikdo z vyspělejších sousedů nestojí (aby si vlastní stát nezamořil).
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu nebo z ruské Berjozky.
Zneuznaný, c. a k. Univ. Prof. TGM upletl bič z rakouského dezertérského lejna - avšak zapráskat s ním už nedokázal - ani ve své mnohonárodnostní, uměle a ješitně vytvořené jepičí pidiříši. Proti literárním padělkům se sice postavil - avšak politický padělek a zmetek vytvořil. Děti se mu rovněž moc nevyvedly. Pravda vyděsí !!!
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/.../organizace.../324-pravni-stat-volby

Bořivoj

#703 čecháčkovský lapkovský komunismus a kleptokracie

2016-12-17 13:18

Závistivá, neschopná a ubohá (zato však revolučně uvědomělá) husitsko-bolševická čecháčkovská lůza se kojí nadějí, že se nažere papírových majetkových přiznání nebo registračních pokladen a pokut prodejním řetězcům. A nechce se s nikým dělit o žvanec a vrátit cokoli z nakradeného církvím, židům, Němcům. Píseň Práce: Ručičky nebojte se - vy makat nebudete !!! Poctivým českým metanolem proti cizí marihuaně!
Se Sovětským Svazem na věčné časy !!! Vyloudit z EU co se dá - a pak z ní hrdě vystoupit !!! Jako azbucké lůzokratické Řecko - náš vzor.
Čecháčkovští komouši se nezmohou ani na vlastní puč - potřebují k tomu čobolovského Bureše - nástupce Husáka ???
Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, neschopných, žlučovitých, klauzemanovských i putinovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky pláčou na hrobech zpupných diktátorů, opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zamlčují, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“ a že se žilo z naloupených bilionů. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Současný konzumizmus není nic jiného, než převlečený a přebujelý komunistický materializmus. Levicoví odboroví bossové a lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc nebo výrobní či prodejní družstvo si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí vlastní prací, bez olupování a parazitování na těch úspěšnějších. Blijí směrem na Západ, protože mu nikdy nebudou sahat ani po řiť, aby ji mohli políbit. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Závistiví a připosraní Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu či Berjozky.
Největšími Čechy jsou přivandrovalci Kim Čong Pitomio s bačou Burešem a Duo Klauzeman.
Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití a státem živení voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Mají-li být zdaněny církve - pak také zdanit politické partaje a provést jejich odluku od státu - jako u církví.
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník rakouských dezertérů a tvůrce politického padělku - neživotné ČSR: TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/.../organizace.../324-pravni-stat-volby


Nepřihlášený uživatel

#704

2016-12-17 16:24

Protesujeme proti vzniku "ministerstva pravdy":

http://www.petice24.com/odmitame_vznik_ministerstva_pravdy

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-12-21 22:21



Nepřihlášený uživatel

#706 Re: čecháčkovský lapkovský komunismus a kleptokracie

2016-12-25 14:53

#703: Bořivoj - čecháčkovský lapkovský komunismus a kleptokracie 

 Bla, bla, bla, bla..... kašlu na vás. Váš příspěvek se hodí nanejvýš do koše. Ale předtím by se měl přepsat.


Nepřihlášený uživatel

#707 Re: čecháčkovský lapkovský komunismus a kleptokracie

2016-12-25 15:47

#703: Bořivoj - čecháčkovský lapkovský komunismus a kleptokracie 

 Vy tedy tvrdíte, že jste lepší. Máte k tomu nějaký důvod?

 

Josef Bystřický

#708 Re: čecháčkovský lapkovský komunismus a kleptokracie - BOŘIVOJI, vy to máte v hlavě vykradené

2016-12-25 20:59

#703: Bořivoj - čecháčkovský lapkovský komunismus a kleptokracie 

 Bořivoji,

nezlobte se na mě, ale to, co jste napsal o vás vypovídá hodně.

Zajímalo by mě, jak vypadáte ve skutečnosti.

Jevíte se jako nezralý jedinec, jemuž se nedostalo ani dobrého vzdělání, a co horšího, ani dobré výchovy.

 


Nepřihlášený uživatel

#709

2016-12-29 18:19

Zeman je prase musíme ho odvolat debila !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#710 Re: Re: čecháčkovský lapkovský komunismus a kleptokracie - BOŘIVOJI, vy to máte v hlavě vykradené

2016-12-30 15:02


Nepřihlášený uživatel

#711

2016-12-31 14:37

Zemandrtálci vy kreténi určitě vás potěší tahle facebooková stránka:

Líbí že? :-)  :-)))

Chi chi :-)))))))   :))))))))))))))))))))    :-))))))))))))))))))))))))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#712

2017-01-01 18:21

ZEMANE LETOS NA HRADĚ KONČÍŠ TY PRORUSKEJ ČURÁKU. A S TEBOU I OVČÁČEK ČURÁČEK. 


Nepřihlášený uživatel

#713 SAMÍ ŘEDITELÉ DIVATEL.... DIVADLA CHLEBA NEPEČOU, NECHŤ NEMAJÍ OD STÁTU ŽÁDNÉ PENÍZE !!!!!!

2017-01-19 12:01

#JménoMěstoPovolání/ZaměstnáníDatum
Časové pásmo: Europe/Prague
1Prof. Jan Burian PrahaŘeditel Národního divadlo Praha2016-10-25 17:57
2Mga. Martin Glaser  BrnoŘeditel Národního divadla Brno2016-10-25 17:59
4Doc. Břetislav Rychlík  BrnoJAMU Brno2016-10-25 18:00
5Jiří Šesták Ph.D.  Prahačlen výboru APD2016-10-25 18:00
6Boleslav Polívka  BrnoUmělecký ředitel Divadla Bolka Polívky Brno2016-10-25 18:02
7Mgr. Stanislav Doubrava  LiberecŘeditel Naivního divadla Liberec2016-10-25 18:02
8Mga. Petr Dohnal  PardubiceŘeditel Východočeského divadla Pardubice2016-10-25 18:03
9Mga. Eva Kejkrtová-Měřičková  PrahaŘeditelka Dejvického divadla Praha2016-10-25 18:04
10Ing. Eliška Finková  Hradec KrálovéŘeditelka Divadla Drak Hradec Králové

Nepřihlášený uživatel

#714 proč si máme nechat srát na hlavu od ředitelů divatel a ještě je vyživovat?

2017-01-19 12:08

CO LIDÉ POTŘEBUJÍ?
POTŘEBUJÍ JÍST!!!

LIDÉ NEPOTŘEBUJÍ DIVADLA, DIVADLA JSOU ZBYTEČNÁ A JE TO OD STÁTU HOOODNĚ ŠTĚDRÉ ŽE DÁVÁ DOTACE NA ZBYTEČNÁ DIVADLA, ZATÍMCO PEKÁRNY MUSÍ NAOPAK PLATIT DANĚ, PŘESTOŽE PEČOU CHLÉB, KTERÝ LIDÉ NAROZDÍL OD DIVADEL POTŘEBUJÍ K ŽIVOTU.

NENÍ NIC JEDNODUŠŠÍHO ZRUŠIT FINANČNÍ PODPORU DIVADEL - STÁT TÍM UŠETŘÍ PENÍZE - A AROGATNÍ SEBESTŘEDNÍ NAMYŠLENCI Z DIVADEL NECHŤ TŘEBA ŽEBRAJÍ NA DLAŽBĚ !!!!!!!!!!

stejně neznám jediného divadelního šaška, který by kdy podal pomocnou roku bezdomovci - tak ať si roli bezdomovců vyzkouší !!!


Nepřihlášený uživatel

#715

2017-01-19 12:20


Nepřihlášený uživatel

#716 Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2017-01-21 21:30

#3: J Karas - Re: Petice za odvolání Daniela Hermana 

 Jo umělci...

Ty vítali i Hitlera a věrnost mu slibovali.

Jak říkala naše babička..Moudrá to žena:Héérečka?Jaká héérečka? Kurva to je.


Nepřihlášený uživatel

#717 Re: Rudohnědá chátra !!

2017-01-22 22:46

#701: Brave new world - Rudohnědá chátra !! 

 Ubohé stádo primitivních DIVADELNÍCH buranů dupe a řve


Nepřihlášený uživatel

#718

2017-01-22 22:48

BEZDOMOVCI JSOU DÁLE BEZDOMOVCAMA, ALE HLAVNĚ, ŽE DĚTI BEZDOMOVCŮ MOHOU CHODIT DO STÁTEM DOTOVANÉHO DIVADLA - ČI SE PROCHÁZET PO ZVEDACÍM MOSTĚ, KTERÝ SE NEZVEDÁ.

A ŘEDITELÉ DOTOVANÝCH DIVATEL JSOU JEŠTĚ TAK DRZÍ, ŽE ZAKLÁDAJÍ PETICE, PŘITOM BY SE MĚLI STYDĚT, ŽE DOSTÁVAJÍ PRACHY NAÚKOR BEZDOMOVCŮ, KTEŘÍ NEMAJÍ KAM HLAVU SLOŽIT !!!


Nepřihlášený uživatel

#719

2017-01-22 22:57

"muži, který přežil peklo holocaustu, panu Jiřímu Bradymu"
že trpěl v koncentračním táboře? Tam trpěli miliony lidí - a měl by snad prezident dávat ocenění milionům lidí? Jako výtrpné v cizí zemi? divné!



Nepřihlášený uživatel

#720

2017-01-22 23:01

Jiří Brady vykonal velké hovno. A dávat ocenění jako útrpné je trapné. Trpícím lidem se dává odškodnění , ale ocenění či hodnost nikdy - o takovém případu jsem ještě neslyšel !!!

Mrzí mě, že Jiří Brady trpěl, ale současně musím zdůraznit, že si žádné ocenění nezaslouží, protože za prvé vykonal hovno a za druhé je to velký lhář. 

A proč Jiří Brady letěl do České republiky?
Rozhodně ne proto, aby dostal hodnost od prezidenta, ale proto, že mu za ten let někdo zaplatil !!!

Petr Kučera

#721 MUSÍME ZACHRÁNIT TOP 09 V PARLAMENTU !!!!!!!!!!!!!!

2017-01-29 14:50

Přátelé. Děkuji za vaši petici a prosím všechny občany strachující se o vývoj demokracie u nás. Volte TOP 09, jedinou stranu bránící demokracii v naší zemi před Zemanem a Babišem. Bohužel podle posledních průzkumů se TOP 09 nedostane do parlamentu, což je mi moc líto. TOP 09 se stane znovu volitelnou, jedině pokud bude z vedení odvolán Miroslav Kalousek. Souhlasící podepisujte petici za Kalouskovo odvolání z čela strany: 

https://www.petice24.com/vedeni_top09_bez_kalouska

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2017-02-04 13:07


XYZ

#723 Re: Re: Petice za odvolání Daniela Hermana

2017-02-05 09:23


Nepřihlášený uživatel

#724 fake falešny utok v Britanii :-D najatí Herci tak nás krmí MEDIA

2017-02-05 11:45

fake falešny utok v Britanii :-D najatí Herci tak nás krmí MEDIA nahnat nám strach s teroristu a přitom to dělaj vlády divadlo komedia ale tou invazi Islamistu to je skutečné nahrada Evropské civilizace za Satanskou co cti Korán protože sou to Satanovi poddaní je potřeba se jich zbavit ve Volbách a nevolit ty zku................

VICE-Belgie teroristický útok Hoax (Fake Miminko, 3/22, herci a Old stopáže) - vyvrácením a odhalenými

VICE-Belgium Terror Attack Hoax Part 2 (Reusable Actors, Training Drills Explained, Bad Acting Busted)


Nepřihlášený uživatel

#725

2017-02-05 11:49

SOROSOVO TUPÉ STÁDO NESTAČILA UKRAJINA

Proti Trumpovu imigračnímu výnosu vyrazily do ulic desetitisíce lidí

Ve velkoměstech východního pobřeží USA se sešly desetitisíce lidí k demonstracím na protest proti pátečnímu imigračnímu výnosu prezidenta Donalda Trumpa. Druhá vlna protestů začala v New Yorku, Washingtonu a Bostonu po sobotních spontánních shromážděních na letištích, kde úřady začaly dodržovat Trumpovo nařízení, uvedla agentura Reuters.NA HOVNA OD NOVINEK NETŘEBA ODKAZ

VICE-Miliardář Soros spojena s anti-Trump protesty - WikiLeaks

VICE-A je to jasné Proti Trumpovi řve v ulicích USA skupina, kterou platí George Soros