Nemůžeme mlčet!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Nemůžeme mlčet!


Nepřihlášený uživatel

#601 Re:

2016-11-02 02:38

#328: -  

 Vy jste sakra hodně čitelný, ale málo sečtělý. Chytří lidé mluví, protože mají co říci. Hloupí lidé mluví, aniž mají co říci.


Nepřihlášený uživatel

#602 Re: Re: Komentář

2016-11-02 03:03

#278: Tomas Marny - Re: Komentář 

 Hlavně, že v 89 řvali " Nejsme jako oni." Když si na podium vyleze Dyk, co si o takovém "nedoceněném" neumětelovi můžete myslet, když se zjeví zpovykaná Bára, tak si říkáte, že snad za to dostane novou roli v nějakém pokleslém seriálu, aby už konečně ta ubohá, nevyvíjící se postava z "Růžovky" zmizela. Když se ale objeví Bartoška, který "se musí" ztrapňovat v debilní reklamě, která totálně zdehonestovala jeho kdysi bravurní herectví, tak to už sotva zadržujete smích a na rozřehtání už pak stačí vidět Šiklovou, bývalou budovatelku socialismu. A dorazí to knihovnice Němcová, která se vyřizuje s prezidentem účty protože ji nejmenoval premiérkou. A tahle svoloč chce mluvit za opravdu slušné lidi této země, kteří jsou opravdu slušní ze své podstaty a jen si na  slušnost nehrají? Arogance je paruka na plešatou duši. Jak výstižné.


Nepřihlášený uživatel

#603 Re:

2016-11-02 07:06

#7: -  

 Co tu ještě děláš, čekáš ve frontě na dávky? Můžeš klidně odcestovat do USA, tam se Ti povede dobře a ještě si stihneš zvolit krásného, inteligentního a reprezentativního prezidenta :-D

Vendulka

#604 Re:

2016-11-02 07:30

#237: -  

 Souhlasím s Vámi a zároveň souhlasím s peticí za odvoláním pana Hermana a to z těchto důvodů:

1) je to sprostý vyděrač, neboť vydíral prezidenta Zemana, řádně zvoleného v přímé volbě, že pokud nedá jeho strýčkovi státní vyznamenání, sejde se OFICIÁLNĚ s dalajlámou. Jak potvrdila kanadská ambasáda, žádná žádost o souhlas s udělením tohoto vyznamenáním od roku 1989 na uvedenou ambasádu nedorazila. Zřejmě ani předchozí prezidenti nebyli přesvědčeni o tom, že má pan Brady takové zásluhy, aby mu jej udělili.

2) je to lhář, neboť uvádí p. Bradyho jako svého strýčka. Pokud je to jeho strýček, musel mít pan Brady kromě Hany ještě jednu sestru nebo bratra. Měl by si své rodinné vazby řádně nastudovat a zároveň by měl svému "strýčkovi" vysvětlit své poklonkování v Německu.

3) je to rebel, který se nestyděl použít svého příbuzného k politickým hrátkám a nenávisti k prezidentovi, který má dosud největší podporu OBYČEJNÝCH lidí, kteří živí naši politickou i kulturní elitu. Zřejmě se chtěl strýčkovi odvděčit za svůj "přešlap" v Německu.

Co se týče p. Bradyho, toho je mi líto! Bohužel před 14 dny o něm většina národa, kromě lidí z jeho rodiště, neměla ani páru. Koncentračními tábory prošlo spousta lidí, někteří se vrátili domů, jiní bohužel ne. Pokud by se tedy měla dávat vyznamenání jen za to, pak tedy VŠEM! Mám pocit, že u pana Bradyho šlo o to, že v roce 1990 v Kanadě uspořádal sbírku a z té pak byly zakoupeny stroje do tiskárny Lidových novin. Pak by tedy měl dostat medajli od majitelů těchto novin. A jestli se za to dávají vyznamenání, pak navrhuji na vyznamenání všechny občany, kteří sbírají plastová víčka pro zdravotně postižené této republiky.

K těm, co nazývají prezidenta prasetem jen tolik: nikdo z nás nebude ve stáří vypadat, tak jako když se narodil. Přeji vám, aby ste ve stejném věku vypadali a mysleli alespoň tak, jako prase, pokud ovšem neprojdete plastikami jako většina naší kulturní elity, která si to narozdíl od obyčejných lidí může dovolit. My jim je platíme!!!! Bohužel mozky se plastikami nevylepší, tam buď je nebo není.

Buďme prosím rádi, že alespoň prezidenta si můžeme v přímé volbě volit, což se samozřejmě většině politiků nelíbí, protože jim tak zase ubyla jedna možnost, která jim sloužila k politickým hrátkám, třenicím a kupčení.


Nepřihlášený uživatel

#605

2016-11-02 12:20

Plně vystihuje moje obavy o postupné zašlapávání demokracie v naší zemi.

Nepřihlášený uživatel

#606 Kavárno, stávkuj navždy

2016-11-02 15:52


Nepřihlášený uživatel

#607 Pane prezidente Zemane, chceme, abyste kandidoval znovu

2016-11-02 15:53


Nepřihlášený uživatel

#608 ANALÝZA: Herman jako ztělesnění pravdy?

2016-11-02 17:04

Neviditelný pes ...

Realista

#609

2016-11-02 17:29

Česká republika má přes 10 milionů občanů a ti nechť svobodně rozhodnou v příštích prezidentských volbách, koho si přejí za hlavu státu. Jakási úzká obskurní skupinka druhořadých herců hrajících v současných odporných bracích, kterým se snad ani nedá říci filmy a seriály, si myslí, že může rozhodovat za všechny, že jen jejich názor (kandidát) je ten jediný správný a kdo s nimi nesouhlasí, je hned nechápavý nevzdělaný plebs. Egoismus, s jakým se projevují před celým národem, má spíše opačný efekt, většinu lidí naprosto znechutil. Aby ne, nikdo nestojí o hrstku nabubřelých povýšenců, kteří dehonestují člověka jen kvůli jeho svobodnému názoru, který se liší od oficiální politicky korektní linie.

Dan Mach

#610 Re: Re:

2016-11-02 22:01

#604: Vendulka - Re:  

Vendy, Vendy, vy jste nějaká zpovykaná. Kde jste vzala to, že pan ministr kultury Daniel Herman vydíral Bumbála, že když neocení pana Bradyho, tak se sejde s dalajlámou? Kandidujete na titul "Nejblbější výrok roku". Bumbál by ten titul asi nazval peprněji, ale na to já nemám žaludek, abych se tak primitivně vyjadřoval.

Dan Mach

#611 Re:

2016-11-02 22:05

#609: Realista -  

Nemyslím, že by to byla úzká skupina lidí.

Petice za odvolání Miloše Zemana : Manifestační petice za odstoupení prezidenta miloše zemana 

Petice za Týdny občanského neklidu : Týdny občanského neklidu

Oni lidi se mohou demokraticky vyjadřovat jen do té doby, dokud to "úzké obskurní skupině lidí" vyhovuje, že? Pravda ale vítězí, což by realisté měli vědět.


Nepřihlášený uživatel

#612 Re: Re: Re:

2016-11-03 01:41

#610: Dan Mach - Re: Re:  

 Bumbál byl Havel a ty jsi fetka.

Vendulka

#613 Re: Re: Re:

2016-11-03 07:06

#610: Dan Mach - Re: Re:  

Pane Machu, to je můj názor. Kdo chce vidí,kdo nechce nevidí ani kdyby mu hlavou mlátili o zeď. 

Co se týče titulu a medajlí a vyznamenání: pokud se dohodnu s nějakým svým příbuzným(který bude ovšem sedět v ministerském křesle), že by mě na nějaké navrhnul a v případě, že by mi nikdo nic nechtěl dát, tak se pustí do politické frašky, pak bych s tím souhlasila. To by v tom byl čert, abych alespoň jeden nějaký nedostala, co jeden, plný kufr.

Myslím si, že ten Váš Kokoška Herman by měl být prezidentem republiky Milošem Zemanem oceněn titulem " Nejlepší komediant roku".

 

 


Nepřihlášený uživatel

#614

2016-11-03 09:55

Nepodařilo se nám žít 50 let ve svobodě a demokracii. To bylo přerušeno nacismem a komunismem, kdyby se to povedlo, tak by takový člověk, jako Zeman nemohl být nikdy prezidentem On je prezidentem čecháčků-lokajů a hulvátů. Obávám se, že může zklamat venkov, jako v roce 1946, kdy zradili fierlingerovci v soc, dem. ale ne křídlo Vojta Beneš a Václav Majer. Komunisty podpořili také střední i větší sedláci, protože jim slíbili, že nebudou zřizovat kolchozy. Nezvítězil t.zv. selský rozum. Je nutné pro volbu prezidenta získat venkov. Zeman nesmí zvítězit v 1. kole, proto je důležité, aby v něm bylo více demokratických kandidátů.

Nepřihlášený uživatel

#615 Re: Re:

2016-11-03 17:00

#611: Dan Mach - Re:  

 Vážený pane, demokraticky se mohou lidé vyjádřit u voleb a to raděj odjedou na chalupy a na volby kašlou. To čemu vy říkáte, že to není úzká skupina lidí a dáváte za příklad ony 2 petice je poněkud mimo. Uvědomte si, že jakoukoli petici tady mohu tzv.podepsat třeba 100x, stačí si na místě, kde je po mně žádán souhlas a onen podpis s peticí vymyslet jméno, jakoukoli nesmyslnou mailovou adresu a odeslat. Kolikrát to udělám, je jen na mně a tolikrát přiskočí tzv.podpisy. Můžete si to vyzkoušet, žádnou registraci k tomu nepotřebujete. Kolik tedy takových tzv podpisů a opravdových souhlasů je vlastně skutečných? Jeden jediný člověk tady může klidně přidat 1000 podpisů, když ho to bude bavit sedět u PC a posílat a posílat. Když se domluvíme 3 lidi a během odpoledne budeme posílat a posílat, tak u kterékoli petice tady tak zmanipulujeme souhlas, že se budou všichni divit a ještě se u toho pobavíme a popijeme něco dobrého. A statistika bude dál klidně tvrdit, že souhlasy byly posílány z různých IP adres. Jak je tedy vypovídající ono číslo tzv.podpisů?? Je to podvod, nic jiného a manipulace s lidmi..... Je mi fuk, jaké tu jsou petice a kolik je u nich souhlasů, jsou na nic a k ničemu, nemají žádnou hodnotu a už vůbec ne jakoukoli platnost na cokoli. Žádná z petic na tomto webu. Není to tu nic jiného, než chat, kde si lidi nadávají.....

Realista

#616 Re: Re:

2016-11-03 18:34

#611: Dan Mach - Re:  

 Úzká skupina lidí se v tom angažuje, ten zbytek jsou jen o včané zmanipulovaní masivní protizemanskou mediální hysterií, která očividně padla na velmi úrodnou půdu. Kdyby si média vzaly na paškál jakéhokoliv politika s takovou vervou jako Zemana, dennodenně na něj kydali špínu, veřejně jej uráželi, zesměšňovali, překrucovaůli jeho tvrzení, vytrhávali jeho věty z kontextu a oužívali je proti němu, pečlivě sledovali jeho přešlapy a všechny pak zveličovali, kdyby k boji proti němu mainstream zneužíval všemožných celebritek, tak si ho ta méně přemýšlivá část národa znelíbí tak jako právě Zemana. Je nad svět jasné, že se Zeman jaksi nehodí jistým mocným, kteří investují nemalé prostředky na korumpování médií a různých pseudopolitiků a umělou manipulaci s veřejným míněním, aby na Zemana útočili a pokusili se ho znemožnit natolik, že abdikuje. Naštěstí je Zeman vůči těmhle tlakům naprosto imunní. Samozřejmě, že když takový postoj člověk zaujme, tak s tím nutně ignoruje i oprávněnou kritiku vůči jeho osobě (každý má svoje nedostatky a Zeman jich nemá málo, ale ta je pořád jen kapka v moři oproti tomu hnoji, co na něj nakydala média ve snaze jej co nejvíce zdiskreditovat). Stručně řečeno: Kdo uvažuje racionálně a nepřijímá bezmyšlenkovitě každou informaci z mainstreamu, nemůže tuhle zemaniádu nevidět. Zbylé potrefené husy holt budou vždy kejhat, jak je naučí média. Hořké to zjištění, leč nikoliv překvapivé.


Nepřihlášený uživatel

#617 Re: Re: Re:

2016-11-03 19:30

#616: Realista - Re: Re:  

 Souhlasím naprosto s každým slovem, které jste napsal. Jen ještě doplním svůj názor.... Jen takový příklad: p.Kalousek má za každým druhým slovem slovo Babiš. Kdyby nebylo Babiše, nevím, o čem by v parlamentu vůbec mluvil. Také mu obrovský prostor ke kritice a napadání p.Babiše dává ČT, o které si myslím, že pravda začíná tam, kde končí signál této televize. O co víc se snaží p. Kalousek znemožnit p.Babiše, čím víc jej napadá, tím víc se stává p.Babiš pro národ mučedníkem a tím víc získává přízně a hlasů. To je vidět na všech průzkumech veřejného mínění a nevím, zda někdy vůbec dojde p.Kalouskovi, jak mu vlastně pomáhá. U mne tedy určitě, čím víc do něj šije, tím víc mu (myšleno p.Babišovi) fandím. Dostavuje se tedy opačný efekt. A je otázkou, zda se tedy tato neustálá kritika a napadání prezidenta neprojeví zrovna tak opačným efektem, zda mu tato mediální štvanice naopak nezíská víc na popularitě. Ve volbách jej volilo 3mil lidí. Pokud se dostaví ten opačný efekt, který jsem uváděl, tak zatím tady nevidím člověka, který by při tak nízké účasti voličů, s jakou se u nás volby setkávají, tolik hlasů dostal. Pokud mu tedy ti voliči zůstanou věrní a pokud bude kandidovat opět. Ale je to jen můj názor a je mi lhostejné, jestli mi kritici prezidenta tady budou nadávat, at si poslouží, je mi to fuk.


Nepřihlášený uživatel

#618

2016-11-03 20:15

Kavárníci, co budete dělat, až pan prezident Zeman vyhraje i příští volby ?

A Trump v Americe ?

Je mi vás líto, vy se vztekem a nenávistí sami zadusíte.

Dan Mach

#619 Re: Re: Re: Re:

2016-11-03 20:28

#613: Vendulka - Re: Re: Re:  

 Vendy, Vendy. Když napíšu, že "Myslím si, že Miloš Bumbál Zeman je lhář", tak je to můj názor. Když napíšu "Miloš Bumbál Zemna je lhář", je to tvrzení, a je potřeba ho něčím doložit. K tomu stačí soudní rozhodnutí, podle kterého se má omluvit za to, že lživě nařkl Františka Peroutku, že napsal článek Hitler gentleman.

Vy jste napsala "Je to sprostý vyděrač (myšlen pan Daniel Herman), neboť vydíral prezidenta Zemana, řádně zvoleného v přímé volbě, že pokud nedá jeho strýčkovi státní vyznamenání, sejde se OFICIÁLNĚ s dalajlámou". To nezní jako názor, ale zní to jako tvrzení. Čím ale doložíte jeho pravdivost? No ničím, protože sprostě lžete. Pan Daniel Herman navrhl na ocenění pana Jiřího Bradyho poslanecké sněmovně, a ta ho navrhla prezidentovi země. DOLOŽTE ALE, ŽE PAN HERMAN ZEMANA VYDÍRAL HROZBOU, ŽE SE SEJDE S JEHO SVÁTOSTÍ DALAJLÁMOU.

Jinak co je názor, co tvrzení, a tak dále, to je učivo základní školy ... o prosté slušnosti nemluvím.


Nepřihlášený uživatel

#620

2016-11-03 20:53

PROTESTUJÍCÍ UMĚLCI, BĚŽTE STÁVKOVAT NAVŽDY !

http://www.petice24.com/kavarno_stavkuj_navzdy

Realista

#621 Re: Re: Re: Re:

2016-11-03 20:55

#617: - Re: Re: Re:  

 Kalousek už nemá lidem co nabídnout, zcela vyčerpal svůj potenciál. Jeho jedinou politickou devizou už jsou jenom útoky na Babiše nebo Zemana. Jakkoliv třeba v jádru opodstatněné, avšak narosto přehnané, neadekvátní, trapné a dávno ohrané. No, ať mu nekřivdím, tak ještě pobíhání po ulicích s tibetskou vlajkou. To je ale pro předsedu parlamentní strany zoufale málo. Ostatně o tom taky svědčí i současné volební preference TOPky. Až spadne pod hranice volitelnosti, tak si politický turista Kalousek najde nebo založí se slavnostní pompou nové působiště a do čela dosadí nového, politickým bahnem neušpiněného maskota, na nějž bude opět lákat důvěřivce, jako svého času s plyšovým medvídkem Karlíkem. Kdo ví, třeba s neúspěšným prezidentským kandidátem Horáčkem založí něco jako TOP 18. Možná k sobě stáhnou i Hermana, Kocába, lidi nalákají i na nějakou tu uměleckou osobnost, Bartošku, Menzela, Svěráka či Kollera. A lidi jim to opět sežerou, než se v prvních volbách tvrdě spálí a opět ta jeho bárka klesne ke dnu, kam právem patří. Tentokrát snad jednou pro vždy.


Nepřihlášený uživatel

#622 Re:

2016-11-03 21:48

#7: -  

Zvolil bych ve Vašem případě opačný postup. Nejdříve emigrace a pak si blejte jak chcete.


Nepřihlášený uživatel

#623 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-03 21:58

#619: Dan Mach - Re: Re: Re: Re:  

Nene, když napíšete že "Myslím si, že Miloš Bumbál Zeman je lhář" tak to je lež. Protože ani Vy nevíte jestli byl či nebyl někdy opilý. Nemáte pro to také žádný důkaz. Jen si to myslíte. Možná jste opilejší nežli on. Možná... nevím.

Konečně to že něco řekl soud, nebo že se nenašel Peroutkův článek ještě jednoznačně nedokazuje že neexistuje či neexistoval, nebo že soud má pravdu. V USA, pokud je mi známo, popravili docela slušnou řádku lidí, po řádných - a dlouhých - soudech, aby po letech zjistili že hele, von to byl omyl...

Rozhodně se zdá, že by jste chtěl jen na druhé straně aby pořád něco dokazovala, ale ta Vaše nemusí dokazovat nic, Vy jste prostě něco jako slovo boží, že?

Je to každopádně urážka, tak tady nikoho nepočujte o slušnosti. Radši nejdříve dochoďte tu základní školu.


Nepřihlášený uživatel

#624

2016-11-04 07:22

Zeman musel pár gaunerům pořádně šlápnout na kuří oka že po něm tak jdou a proto má mou plnou podporu. Neuvěřím že je to spontání akce lidu, tak masovej odpor musí být řízené zvenčí.

Láma Dalaj

#625 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-04 07:35

#619: Dan Mach - Re: Re: Re: Re:  

Dane Machu nebo Daniele Hermane :-D, tady máte něco pro čtení a na zamyšlení !!!!

 

 ParlamentníListy.cz » Podnikatel, který se rozešel s "kavárnou", pátrá: Zeman, Herman, dalajláma, Brady. V pozadí kauzy jsou jiní šíbři. Třeba...

 

 

Zpět na seznam inzerátů