Nemůžeme mlčet!

Quoted post

Dan Mach

#611 Re:

2016-11-02 22:05

#609: Realista -  

Nemyslím, že by to byla úzká skupina lidí.

Petice za odvolání Miloše Zemana : Manifestační petice za odstoupení prezidenta miloše zemana 

Petice za Týdny občanského neklidu : Týdny občanského neklidu

Oni lidi se mohou demokraticky vyjadřovat jen do té doby, dokud to "úzké obskurní skupině lidí" vyhovuje, že? Pravda ale vítězí, což by realisté měli vědět.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#615 Re: Re:

2016-11-03 17:00:14

#611: Dan Mach - Re:  

 Vážený pane, demokraticky se mohou lidé vyjádřit u voleb a to raděj odjedou na chalupy a na volby kašlou. To čemu vy říkáte, že to není úzká skupina lidí a dáváte za příklad ony 2 petice je poněkud mimo. Uvědomte si, že jakoukoli petici tady mohu tzv.podepsat třeba 100x, stačí si na místě, kde je po mně žádán souhlas a onen podpis s peticí vymyslet jméno, jakoukoli nesmyslnou mailovou adresu a odeslat. Kolikrát to udělám, je jen na mně a tolikrát přiskočí tzv.podpisy. Můžete si to vyzkoušet, žádnou registraci k tomu nepotřebujete. Kolik tedy takových tzv podpisů a opravdových souhlasů je vlastně skutečných? Jeden jediný člověk tady může klidně přidat 1000 podpisů, když ho to bude bavit sedět u PC a posílat a posílat. Když se domluvíme 3 lidi a během odpoledne budeme posílat a posílat, tak u kterékoli petice tady tak zmanipulujeme souhlas, že se budou všichni divit a ještě se u toho pobavíme a popijeme něco dobrého. A statistika bude dál klidně tvrdit, že souhlasy byly posílány z různých IP adres. Jak je tedy vypovídající ono číslo tzv.podpisů?? Je to podvod, nic jiného a manipulace s lidmi..... Je mi fuk, jaké tu jsou petice a kolik je u nich souhlasů, jsou na nic a k ničemu, nemají žádnou hodnotu a už vůbec ne jakoukoli platnost na cokoli. Žádná z petic na tomto webu. Není to tu nic jiného, než chat, kde si lidi nadávají.....

Realista

#616 Re: Re:

2016-11-03 18:34:41

#611: Dan Mach - Re:  

 Úzká skupina lidí se v tom angažuje, ten zbytek jsou jen o včané zmanipulovaní masivní protizemanskou mediální hysterií, která očividně padla na velmi úrodnou půdu. Kdyby si média vzaly na paškál jakéhokoliv politika s takovou vervou jako Zemana, dennodenně na něj kydali špínu, veřejně jej uráželi, zesměšňovali, překrucovaůli jeho tvrzení, vytrhávali jeho věty z kontextu a oužívali je proti němu, pečlivě sledovali jeho přešlapy a všechny pak zveličovali, kdyby k boji proti němu mainstream zneužíval všemožných celebritek, tak si ho ta méně přemýšlivá část národa znelíbí tak jako právě Zemana. Je nad svět jasné, že se Zeman jaksi nehodí jistým mocným, kteří investují nemalé prostředky na korumpování médií a různých pseudopolitiků a umělou manipulaci s veřejným míněním, aby na Zemana útočili a pokusili se ho znemožnit natolik, že abdikuje. Naštěstí je Zeman vůči těmhle tlakům naprosto imunní. Samozřejmě, že když takový postoj člověk zaujme, tak s tím nutně ignoruje i oprávněnou kritiku vůči jeho osobě (každý má svoje nedostatky a Zeman jich nemá málo, ale ta je pořád jen kapka v moři oproti tomu hnoji, co na něj nakydala média ve snaze jej co nejvíce zdiskreditovat). Stručně řečeno: Kdo uvažuje racionálně a nepřijímá bezmyšlenkovitě každou informaci z mainstreamu, nemůže tuhle zemaniádu nevidět. Zbylé potrefené husy holt budou vždy kejhat, jak je naučí média. Hořké to zjištění, leč nikoliv překvapivé.