Nemůžeme mlčet!

obyčejný člověk

/ #672 Koho vůbec podpořit ??

2016-11-17 14:28

Dnes 17.11.se sešli na mnoha místech politici a řada "osobností", kteří se ohánějí slovem demokracie, a přitom jsou tomuto slovu svým chováním na hony vzdálení.
Koho si vybrat? Určitě ne Babiše, prolhaného megatuneláře vstupujícího do politiky proto, aby si upevnil svou moc a nahrabal další miliardy, ne Zemana, neuvěřitelně narcistickou osobu, pro kterou pojmy slušnost, omluva, pokora jsou zcela neznámé (jak jsem neměl rád Klause, ve srovnání s ním to byl jen odvar) a jehož vlastenectví spočívá v ohýbání hbřetu před Ruskem a Čínou, ne Sobotku s jehož taktéž ohnutým hřbetem před Čínou i Merkelovou s EU, nebudu jmenovat komunisty, ti jsou mimo vnímání slušného člověka, rovněž ne ODS s aroganty a elitáři Bendou, Kuberou a dalšími, ne Horáčka pro jeho lavírování a neochotu vyjádřit se k nájezdníkům z Arábie, zcela určitě ne Kalouska a spícího knížepána Schwarzenberga pro jejich vítací postoj k Bruselu a multikulti slavobrány. Bylo možno uvažovat o Okamurovi, dokud se nepostavil po bok prezidenta při ohýbání hřbetu před rudou Čínou.
Tristní obrázek "elit" ...a příšerných politických stran této země. Možná ale je tu jedna malá naděje.Viděl jsem v diskusi jednoho obyčejného pána, který mluvil klidně a rozumně, srozumitelně pojmenovával neduhy naší země a já konečně rozuměl !! Nevím už jak se tento nenápadný pán jmenoval ale zastupoval malou stranu Koruna Česká. A tak jsem se rozhodl již koho budu volit napořád !!!!