Týdny občanského neklidu


Nepřihlášený uživatel

/ #1587

2016-11-01 15:39

Prosím uveďte konkrétně jaké VAŠE SVOBODY a JAK (v ČEM) jsou už delší dobu ohrožovány politickou mocí.
Je to tím, že
1)"veřejnoprávní" ČT:
- neumožňuje Vašim oponentům (na rozdíl od Vás!) veřejně se proti Vám vyjádřit???

- zveřejňuje, propaguje a souhlasně podporuje vulgární urážky občanů ČR - ať už jednotlivě (pan Miloš Zeman, Ovčáček, Minář,..., Hůlka,...) - tak i skupinově (voliči pana Zemana, "socani", "komouši",...)

- manipuluje veřejným míněním
  * zmanipulovaná blesková "šetření"(zavádějící otázky, výběr respondentů s ohledem na očekávané "výsledky"),  na jejichž základě se vyberou "vyvolené" strany a hnutí do "veřejné" předvolební debaty
  * zaplacení komparzu: "neumožnění vstupu studentů 17.11. na Albertov" / "zásah policie proti maskovaným odpůrcům imigrantů (maskovaní policisté)" / "rozhovory s příznivci p. Zemana (dva náhodně vybraní zfetovaní bezdomovci za láhev piva)"
  * výroba "diskusních " pořadů typu Hydepark, OVM,... kde "moderátor" (řízený režií přes sluchátko) vede "správného" diskutujícího návodnými otázkami a "nesprávného" ztrapňuje, skáče mu do řeči, nepřipustí jakékoliv jiné než "požadované" vyjádření...

- zlehčuje či přímo legalizuje protiprávní jednání jednotlivců nebo skupin
 * osoba, proti níž je zahájeno řízení pro útok na veřejného činitele, je prezentována jako oběť policejní zvůle
 * krádež a zničení symbolu české státnosti je prezentována jako "právo na svobodu projevu"
 * poslanec parlamentu ČR vyzývá (za souhlasného přikyvování "moderátora" pořadu - redaktora zpravodajství) z obrazovky v přímém přenosu ČT k nerespektování výsledků demokratických voleb(!!!), nazývá voliče pana prezidenta "méněkulturní" lůzou, kterou je třeba eliminovat (!!!) s dovětkem, že jedině pak se mohou prosadit ti "vícekulturní" lidé (tj. nadlidé, čistá rasa,...) (!!!)

- atd., atp.

anebo tím, že
2) ministr vlády (tj. představitel politické moci) se účastní srazů sudetoněmeckého landsmannchaftu, jejichž účastníky oslovuje: "Milí krajané!" či "Milí spoluobčané!", a kde prosazuje myšlenku "přeměny Česka na další Spolkovou Zemi Německa."

Tak pokud je to to 2), tak v tomto punktu bych s Vámi souhlasil, což jsem už ale dal najevo podpisem petice za odvolání miniministra Hermana.