Studentský manifest k 17. listopadu 2016

Jiří

/ #77 Re: Re: Re: Re: Re: Jiří

2016-11-23 01:00

#74: - Re: Re: Re: Re: Jiří 

No jasně ČT. Tam mám přátele a není to zrovna vyvážené zpravodajství (ke dni 23.11.2016). To vám to není ani trochu divné? Když se pořádají bitevní vřavy proti Rusku o kterém nevíme už 25 let, stejně jako se pořádaly bitevní vřavy v roce 33 až 39 proti evropě ze strany německa. Nebo hra s rasami ve druhé světové válce (arijská), dnes multikult? Už jste někdy slyšeli, že by se japonec křížil s afričanem a nebo něco jiného? Že měl náš kníže pracovní tábory v Letech. Německá kancléřka náš klidně na jednání nazve spolkovou zemí a řekne, že patříme do německa.

Výše uvádím jen srovnání.

Nyní vám řeknu fakta. V roce 2009 mi jedna romka v Ostravě vynesla ven informaci z neziskovky, že se nás chystají zlikvidovat, protože jsme údajně nespolehlivá rasa a že jsme byli jedni z těch, kteří zmařili adímu druhou světovou. Kníže v televizi klidně řekne, že ČR neměla nikdy vzniknout (v amoku). Poté na dotaz moderátora "Jak to že neměla vzniknout, co vám na ní vadí?", neodpověděl.

V roce 2010 po pořádání toho jejich bilderbergu se dostala ven informace, že má proběhnout islamizace Evropy 56 000 000 muslimů do roku 2020. Když se ptali televizáci knížete zda je to pravda, odpověděl že nikoliv.

Chápu váš bezstarostný život, ale nemyslím si, že vše není o emocích. Pokud proběhne islamizace, tato země pro nás "nebude" mít budoucnost. A když příjdeme o Rusko, nebudeme mít kam se vrátit. Protože jak říkají romové, údajně jsme z Ruska přišli a jsou živení tím, že jsme si území stejně ukradli.

 

Uvádím příklad:

Video z roku 2010, počkejte si na čas 9:59. Podotýkám, že je to video z roku 2010.

https://www.youtube.com/watch?v=W1dnEyRUrvo&t=227s

 

Nezlobte se na mě, ale být v nějakém evropsko emarickém řádu, kde se ráno probudím a zjistím, že je na lidech páchána "legální genocida", to není nic pro mě. Rasismus je bič, kterým náš šikanují. Kdybychom se v miliónu sebrali a osídlili v Africe zemi, která 10 miliónů obyvatel, taky by se nás báli. Všichni lidé, kteří přícházejí mají svůj domov a mají se kam vrátit, my ne. Nový světový řád je jen ekonomické zotročení států.