Studentský manifest k 17. listopadu 2016

Jiří

#76 Re: Re: Jiří

2016-11-23 00:27

#70: Dan Mach - Re: Jiří 

 Parlamentní listy jsou jakýkoliv článek? Ne! Vy jste jakýkoliv článek.

Pokud jste tak bezohlední, že si neumíte uvědomít, že společnost jsou i povinnosti, že jsou zde rodiny aj, které můžete svým chováním ohrozit, pak je mi to líto. Stejně je mi líto o to, v jakém systému se pohybujete.

Jiří

#77 Re: Re: Re: Re: Re: Jiří

2016-11-23 01:00

#74: - Re: Re: Re: Re: Jiří 

No jasně ČT. Tam mám přátele a není to zrovna vyvážené zpravodajství (ke dni 23.11.2016). To vám to není ani trochu divné? Když se pořádají bitevní vřavy proti Rusku o kterém nevíme už 25 let, stejně jako se pořádaly bitevní vřavy v roce 33 až 39 proti evropě ze strany německa. Nebo hra s rasami ve druhé světové válce (arijská), dnes multikult? Už jste někdy slyšeli, že by se japonec křížil s afričanem a nebo něco jiného? Že měl náš kníže pracovní tábory v Letech. Německá kancléřka náš klidně na jednání nazve spolkovou zemí a řekne, že patříme do německa.

Výše uvádím jen srovnání.

Nyní vám řeknu fakta. V roce 2009 mi jedna romka v Ostravě vynesla ven informaci z neziskovky, že se nás chystají zlikvidovat, protože jsme údajně nespolehlivá rasa a že jsme byli jedni z těch, kteří zmařili adímu druhou světovou. Kníže v televizi klidně řekne, že ČR neměla nikdy vzniknout (v amoku). Poté na dotaz moderátora "Jak to že neměla vzniknout, co vám na ní vadí?", neodpověděl.

V roce 2010 po pořádání toho jejich bilderbergu se dostala ven informace, že má proběhnout islamizace Evropy 56 000 000 muslimů do roku 2020. Když se ptali televizáci knížete zda je to pravda, odpověděl že nikoliv.

Chápu váš bezstarostný život, ale nemyslím si, že vše není o emocích. Pokud proběhne islamizace, tato země pro nás "nebude" mít budoucnost. A když příjdeme o Rusko, nebudeme mít kam se vrátit. Protože jak říkají romové, údajně jsme z Ruska přišli a jsou živení tím, že jsme si území stejně ukradli.

 

Uvádím příklad:

Video z roku 2010, počkejte si na čas 9:59. Podotýkám, že je to video z roku 2010.

https://www.youtube.com/watch?v=W1dnEyRUrvo&t=227s

 

Nezlobte se na mě, ale být v nějakém evropsko emarickém řádu, kde se ráno probudím a zjistím, že je na lidech páchána "legální genocida", to není nic pro mě. Rasismus je bič, kterým náš šikanují. Kdybychom se v miliónu sebrali a osídlili v Africe zemi, která 10 miliónů obyvatel, taky by se nás báli. Všichni lidé, kteří přícházejí mají svůj domov a mají se kam vrátit, my ne. Nový světový řád je jen ekonomické zotročení států.

Jiří

#78 Jiří

2016-11-23 01:23

A co je nejhorší, že vy studenti máte na konfrontaci dost času, stejně jako media a politici, kteří jsou za to placení.

Na druhé straně jsou ty rodiny (jsou z nás nejdůležitější). Oni toho času na obranu nemají mnoho, protože musí chodit do práce a musí se starat o děti, je to nerovný boj z vaší strany. Tihle lidé, proti ním používají všechny menšiny, například gaye, cizince, kteří budou mít právo volit i bez občanství a vás studenty. Zkrátka se vám nevědomky daří likvidovat náš základ a to jsou rodiny. Konkrétně u vás vyvolávají strach a emoce. Vám prostě stačí říct, že někdo někde řekl něco vulgárního a to znamená ihned zlikvidovat, viz zde :-):

https://www.youtube.com/watch?v=TyN-qDCAom0


Nepřihlášený uživatel

#79 VÁŽENÍ STUDENTI, PROSÍM VÁS, ZAMYSLETE SE SAMI NAD SEBOU!

2016-11-23 06:15

VÁŽENÍ STUDENTI, PROSÍM VÁS, ZAMYSLETE SE SAMI NAD SEBOU! Jedním ze základních principů demokracie je respektovat výsledky pímých svobodných a demokratických voleb! Vulgaritu a dehonestaci, kterou někteří z Vás použili u Hradu 28.10.2016 vůči hlavě státu je nutné odsoudit - JE TO HNUS, jak jsou někteří z Vás úbozí!!! Umístěno mimo jiné i na stránku The Student Times v odpověď na petici Studentský manifest k 17.11.2016 - VÁŽENÍ STUDENTI, PROSÍM VÁS, ZAMYSLETE SE SAMI NAD SEBOU! Znáte vy vůbec citát velikého indického myslitele Mahátma Gándhího? Ten citát zní: " Jsem proti násilí, protože i když se zdá, že je pro dobrou věc, ta dobrá věc je pouze přechodná, ale zlo, které zplodí, je trvalé.“ Proč jej připomínám? Protože jsou u nás lidé, kteří se snaží Vás, studenty, zmanipulovat. Ano, Vy mladí lidé, kteří nemáte životní zkušenosti, lehko podléháte jednostrannému černobílému vidění, které Vám do Vašich hlav se snaží umístit čeští vlastizrádci, prostitutky a slouhové nadnárodních globálních elit. Jedná se o to, že BOJ O SVOBODU A OPRAVDOVOU DEMOKRACII neskončil Sametovou revolucí a už vůbec ne krátkodobým obdobím mezi totalitou původní do roku 1989 a totalitou novou, která se orwellovsky vkrádá do našich životů. Odpovězte si Vy, studenti, na tuto otázku: "Lze násilím vnucovat blízkovýchodním muslimským národům náš pohled na svobodu a demokracii?" Dále je třeba si uvědomit, že i sám poslední prezident ČSFR a první prezident ČR Václav Havel nedodržel svá slova pronesená krátce po něžné revoluci, kdy horoval pro zrušení Varšavské smlouvy i NATO a skutek byl jiný.Varšavská smlouva zrušená byla, ale namísto zrušení NATO, naše vlast byla do tohoto paktu bez referenda začleněna. Kde je ta demokracie? Jak je možné, že v demokratickém státě nedemokraticky bylo opět rozhodnuto o nás občanech bez nás občanů??? Můžete mi Vy, studenti, odpovědět, zda má stejnou hodnotu lidský život Američana, jako Čecha, jako Rusa, jako Syřana, JAKO IRÁČANA? Pokud ano, proč Američané při nelegálním vpádu do Iráku zabili více než milion občanů Iráku? Kritizujeme nedodržování lidských práv v Rusku, v Číně, v Tibetu, a co děti v Iráku a v Sýrii? Mají si kde hrát??? Ano, tento nepoměr se nazývá POKRYTECTVÍ ! Ano, je třeba dodržovat lidská práva na celém světě, i v Rusku, i v Číně, i v USA, i v Saúdské Arábii atd. Ale kdo dal právo komukoliv ve jménu svobody a demokracie vraždit civilní osoby v Iráku, v Sýrii a v Jemenu ? Nevidíte ten rozpor s citátem Mahátma Gándhího STUDENTI??? Chcete hrát roli užitečných idiotů vlastizrádcům a extrémistům této země? ODPOVĚZTE VÍCE NEŽ 2,7 MILIONŮM VOLIČŮ PANA PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA !!!

Občanská skupina VLAST NEZRADÍM!

Čechoslovák

#80 To je k pláči

2016-11-23 09:30

Všichni máte plná ústa demokracie, ale Vaše příspěvky hovoří za vše. My nemáme demokracii? Máme, ale je to jeden velký bordel díky Kradlouskům, Chavlům, a další svoloče. Jak je vidět, tak kdo s Vámi nesouhlasí, hned musí odejít do Ruska. Vážení studentíci, starší lidé pro tuto zem něco udělali, Vy jste neudělali vůbec nic, a ještě je urážíte. Jestli VY jste naše budoucnost, tak pán bůh s námi!!! Nebudu Vám brát  iluzi, že studenti bojovali za demokracii. Vy na to sami za čas přijdete, že to byl plán a studenti pouze pěšáci na šachovnici..


Nepřihlášený uživatel

#81 Re: To je k pláči

2016-11-23 14:01

#80: Čechoslovák - To je k pláči 

 Drž hubu ovčáčku čtveráčku a vykuř Zemanovy !!!!!!!!!

Dandis

#82 Re: Inteligentovi Marcovi

2016-11-23 17:17

#2: Marco -  

 Je vidět, dle vašich příspěvků a jejich úrovně jak hluboko naše školství kleslo !!!!

B52

#83 Re:

2016-11-23 18:36

#1: -  

 NO, nejsem fanda Zemana, ale tzv "liberální progresivisté" = moderní levice jsou mi snad ještě odpornější

Jiří

#84 Jiří

2016-11-24 10:05

Hlavně byste se tady mohli přestat hádat. Ať mají vysokoškoláci jakkoliv šílenou nucenou propagandu, nejsou to lidé, kteří nerozumí česky. A už vůbec nejsou uzavření. Oni sami si o informace neřeknou, protože aby se mohl někdo na něco zeptat, musí napřed něco málo vědět, kdybyste se vy starší nebáli, problém by nebyl.

Aleš

#85 Studenti

2016-11-24 12:36

Jako bývalý student vystudovaný po roce 2000 by mne zajímalo, proč se hodláte podepisovat pod petici financovanou organizacemi G. Sorose, jehož cílem a ani to neskrývá, je likvidace národních států, podpora imigrace do EU, prostřednictvím tzv. neziskových organizací. Pokud chcete skutečnou demokracii, nastudujte si prosím proč naše země vznikla a čemu měla v geopolitice sloužit. Zatím bohužel bez urážky zase hrajete roli užitečných idiotů, tak jako my jsme ji hráli v r. 1989 komunistům převlečeným do jiných kabátů. Krásně popsáno, zde :

http://analyza.wz.cz/

 

Pokud chcete skutečně něco znát, přečtěte si to a uvědomte si, že tím co ted děláte, podporujete zničení našeho státu. Věřte mi,že jsem Zemana nevolil. Vlast je víc než jakýkoli politik.


Nepřihlášený uživatel

#86 Re: Studenti

2016-11-24 16:02

#85: Aleš - Studenti 

 Proč se podepisuješ Aleš Ovčáčku? Ty si myslíš, že tě nikdo nepozná ty blbe? 

Jiří

#87 Re: Re: Studenti

2016-11-24 18:49

#86: - Re: Studenti 

 Ať to píše kdokoliv, chtělo by to mít jistotu dříve, než začnete fantazírovat :-). Já jsem sice jen obyč programátor, ale taky bych si mohl myslet, že jste nějaký konfrontér. A pokud chcete mít takový život, jako posledních 27 let, zeptejte se rodičů, co proto museli udělat. To, co děláte vy, je přesný opak.

Konec zábavy, nezodpovědná mládeži

#88 Liberálně demokratická mládež se začíná vymykat kontrole

2016-11-24 19:14

Vládo, zaveď povinnou brannou povinnost.

Aleš

#89 Re: Re: Studenti

2016-11-25 09:10

#86: - Re: Studenti 

 MYslíš, že agresivním tupým jednáním něčeho dosáhneš ? Jedině toho, že proti tobě někdo v budoucnu oprávněně použíje násilí, aby sis uvědomil, jak se má člověk chovat. Slušně jsem dal příspěvek k diskusi a ty se chováš jako obyčejný fašistický nácek. Vůbec nevíš, co je to demokracie. Jsem Aleš, a aspon se nestydím za své jméno jako ty a rozhodně nežiju v Praze. Něco k tomu co jsem napsal bys neměl ? 

Aleš

#90 A zde si studenti počtěte

2016-11-26 23:18

Jak naše země vypadá doopravdy....Tohle je to, co chce Většina národa...Ne , to co tu tvrdíte vy !!!

http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=86501

 


Nepřihlášený uživatel

#91 Re:

2016-11-27 11:40

#15: -  

 ¨"...schopnost správně rozpoznat problémy, změřit jejich akutnost a nalézt nejsprávnější řešení ..."  Toto volič jako celek dokáže. A dokonce lépe, než folklórní političtí šíbři, vyznávající zpravidla některou samoúčelnou pseudotradici.

      Dodejme, že správná odpověď od voliče je pomíchána i s odpověďmi dočista špatnými. Toxickými. Správná odpověď se rozeznává jen podle toho, že obdrží nejvíc hlasů. Nic jiného. Ostatní odpovědi jsou prostě omyly. Nejrozumnější, co se s nimi dá dělat, je zahodit je. 

   Povšimněme si, že účelem voleb je nalézt nejprospěšnější směry aktivity. To je v zájmu každého.  Nemá to nic společného s jakoukoliv otázkou o jakékoliv osobní prestiži. I proto je naprosto nutné, aby volby byly tajné. Aby rozhodnutí nebyla, pokud možno,  ovlivňována nenáhodnými faktory.


Nepřihlášený uživatel

#92 Re: To je k pláči

2016-11-29 08:16

#80: Čechoslovák - To je k pláči 

" ...My nemáme demokracii?..."

Ne. Nemáme. Protože to, co tady provozujeme, je nějaký její kargokultní(česky pitomý, po slovensky hlúpy), málo funkční padělek.

 (Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.)

 


Nepřihlášený uživatel

#93 Re: Jiří

2016-11-29 08:32

#46: Jiří - Jiří 

Máte špatné počty. Demokracii jsme neměli 50 let. Do roku 1989.  Léta 1945 - 48 se nedají dost dobře počítat, protože po válce už nic nefungovalo normálně.


Nepřihlášený uživatel

#94 Re: To je k pláčiTaké to

2016-11-29 09:26

#80: Čechoslovák - To je k pláči 

 Věřím, že v Rusku máte nejlepší demokracii. O tom není sporu.  Také to nikdo nezpochybňuje. 

Jiří

#95 Re: Re: Jiří

2016-11-30 02:35

#93: - Re: Jiří 

 Do roku 1989 byl demokracie a svobod daleko víc, hlavně pro rodiny s dětmi. Hlavně byl suveréní stát. Merkel nás nazvala spolkovou zemí.


Nepřihlášený uživatel

#96 Re: Re: Mládenci a děvčata, studenti

2016-12-01 11:14

#34: Dan Mach - Re: Mládenci a děvčata, studenti 

 Ach jo Machu, vy jste neuvěřitelný blb....

Dan Mach

#97 Re: Re: Re: Mládenci a děvčata, studenti

2016-12-03 11:06


Nepřihlášený uživatel

#98 Re: Re: Re: Mládenci a děvčata, studenti

2016-12-10 02:09

#33: Piešťan - Re: Re: Mládenci a děvčata, studenti 

 Už jste někdy odněkud odešel dobrovolně?


Nepřihlášený uživatel

#99 Re:

2016-12-10 11:33

#20: -  

 Oni byli zvoleni? Leda tak senátoři. Ve volbách kandidují partaje. Personifikované jejich kolekcemi zmrdů.


Nepřihlášený uživatel

#100 Re: Studenti

2016-12-10 11:39

#85: Aleš - Studenti 

 Proč? Jestli je pravda, co říkáte, tak Sorosovy pikle  jsou, možná  proti své vůli, poslední výspou svobody slova v této zemi. Na to jste mohl přijít i sám.