Týdny občanského neklidu


Nepřihlášený uživatel

/ #2093

2017-01-03 17:30

S cílem transformovat a léčit je, že je velmi důležité si uvědomit, že na základní úrovni, jsou všechny propojeny.Všechny tyto otázky a další jsou projevy mnohem prvotního zla nebo bezvědomí mezi námi - Satanské černou magií.

Mlčenlivé rituály prováděné v Bohemian Grove a elitních vil nám říci více o tom, kdo vládne světu než politický think-tanky či bankovní kartely, i když samozřejmě tam je překrývání.
Jestliže lidstvo má povstat a překonat spiknutí, musíme se zaměřit naši pozornost na kořen zla (ne poboček) a používají "bílé magie" v větší silou - k využívání a vezikalizaci našich tvůrčích sil, aby se svět míru, svobody a lásky. Musíme i nadále odhalovat nejhlubší aspekty spiknutí.

Zároveň musíme zajistit, abychom se nenechat elitní odčerpávají naše drahé myšlenky, emoce a schopnosti vytvářet své děsivé svět, nýbrž používání těchto energií v nás vytvořit svět, který chceme s pozitivní záměr, zaměření a vědomé manifestace.

VICE-Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy

OVLÁDÁNI STRACHEM S TERORISTU PLACENYMA VLADAMA USA-EVROPY

NWO tajný plán, který potlačuje DNA, vláda se naučil od svých expertů DNA, které si vezete cenné informace, které odhalí největší globální spiknutí vůbec. Nyní se vláda snaží zablokovat DNA před tím, než se probudí odhaluje masivní informací odemčení náš vztah s naším Nebeským Otcem.
VICE-SPIKNUTÍ PROTI NÁRODUM FALEŠNÉ BOJE PROTI TERORISTUM A LIKVIDACE NARODU NWO OTROCTVO

Nyní konečně musíme pochopit, proč jsou tak zoufalí při zastavení tohoto vznik božských bytostí všemi možnými prostředky:((Aby narody nebyly Bohem a J.Kristem Spasení))

RFIDmikročipů

hybridizace

Modifikované potraviny GMO

chemtrails

záření-únosy, atd.

Satanské kulty s jejich stroje času , jsou schopni vidět budoucnost. Oni vědí, že nepovede. Mohou zpozdit jen nevyhnutelné. I když přeměna ochotných lidí do božských bytostí je nevyhnutelná, musíme podílet ochotně do porodního procesu. Jak můžeme pomoci? Každý z nás potřebuje říci "Ne, díky!" na zručných manévry inzerátů.

VICE-Cizinci,Ego,Duše národu