Týdny občanského neklidu

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Týdny občanského neklidu


Nepřihlášený uživatel

#2076

2017-01-03 16:25

slniečkoví retardi

AJÁ SE DIVIL PROČ SE NEUMI VYJDŘOVAT INTELIGENTNĚ PROČ URAŽKY,VYHRUŠKY,NADÁVÁNI

VICE-Paul Joseph Watson slniečkoví retardi

Dobře ovladatelné je pouze stádo SLUNIČKÁŘI,XENOFILOVÉ,ATD

Tyto skupiny jdou jako stádo tam, kde je pro ně  „vyroben“ silný vůdce, který jim dovolí ničit či mlátit a zabíjet ty „slabochy podlidi“ na něž vůdce ukáže, a je dovoleno vítězům brát si, co chtějí.  „Vítězové“ si přitom neuvědomují,  že se tím dostávají do kategorie ještě nižších „podlidí“, kteří budou po provedení špinavé práce nemilosrdně zlikvidování při prvním pokusu o individuální postoj.

VICE-UCHYLOVÉ A HNUSÁCI

VICE-Neo-marxisté PRO ISLAM V ČR


Nepřihlášený uživatel

#2077

2017-01-03 16:29

MAME VYHRÁNO 

VÁŽNÉ UPOZORNĚNÍ ZE STANICE SVOBODNÉ SLOVO.
Na 90% mají být volby do parlamentu 2017 v ČR, v případě neúspěch vládních stran u krajských voleb, zrušeny!!!
Další zajímavá informace. Proč byly přesunuty Rakouské volby. Má to co do činění s výsledkem presidentských voleb v USA 2016.

VICE-POZOR!!! Volby v ČR 2017 mají být zrušeny na dobu 10 let!!!


Nepřihlášený uživatel

#2078

2017-01-03 16:29

Tyhle špiny vlastizrádné by nikdo nevolil Kavárnici si udelaly svoji hnuj stranku kde Zeman ma niši hlase neni ani divu že vedou idioti a komedoši
Podnikatel Janeček hledá prezidenta. Vede Pánek, Zeman je poslední
Podnikatel Karel Janeček spustil na internetu hru nazvanou Prezident 21. Lidem umožňuje hlasovat, koho by chtěli příští hlavou státu. Aktuálně je v čele Šimon Pánek, který vede humanitární organizaci Člověk v tísni. Za ním následuji Petr Pithart a Michal Horáček. Na chvostu žebříčku je prozatím nynější prezident Miloš Zeman.
VICE-Kavárenský odpad volba prezidenta


Nepřihlášený uživatel

#2080

2017-01-03 16:30

DIVADLO FALEŠNÉ UMRTI RUSKÉHO VELVYSLANCE PO STŘELBĚ ZNEJ NIC NETEKLO ŽÁDNÁ KREV FALEŠNÁ VLAJKA PRO OVCE PŘED TV NAHNAT STRACH A VZIT PRÁVA NÁRODUM TAK ZVANIM ISLAMSKÝM STÁTEM KTERÝ PODPORUJE 40ZEMI EVROPY

Bývalý Herec A Realita Televizní Hvězda Pitvat Představené Atentátu Na Ruského Velvyslance

1.1.2017

Tím, Vin Armani

V tomto videu, bývalý herec Nathan Stolpman a reality televizní hvězda Vin Armani diskutovat o scénické provedení údajného atentátu na ruského velvyslance v Turecku, Andrey Karlov. Zdánlivě stateční fotografové zachytit každý úhel události, zatímco se jim podaří zůstat mimo navzájem rámců a vyškolení policista střelec je záměrně ignoruje? To není přirozené chování. Je to, jak realita účastníci televizní chovat, když oni měli předstírat, že neexistují žádné kamery, říká Armani. Podívejte se na video, aby zjistil, jestli to vypadá pravá nebo jako falešnou vlajkou pro vás?

VICE-Bývalý Herec A Realita Televizní Hvězda Pitvat Představené Atentátu Na Ruského Velvyslance

PODVOD DIVADLO ATENTÁT
VICE-Byl ruský velvyslanec Atentát zfalšován?

PODVOD
VICE-Atentát na ruského velvyslance Karlov Rozebírá

Nepřihlášený uživatel

#2081

2017-01-03 16:31

COŽE IRAKU TAK TO SE MUSÍM SMÁTI ČT ZASE JEDE HOVNA A LŽI TERORISTÉ SOU MEDIA A VLÁDY STÁTU

Další pumový útok v Bagdádu během několika dní. Nejméně 35 mrtvých

Nejméně 35 lidí zahynulo v Bagdádu při pumovém útoku v převážně šíitské čtvrti Sadr. Exploze nálože nastražené v automobilu zranila nejméně 61 dalších osob. S odvoláním na iráckou policii a lékaře to uvedla britská BBC. K útoku se přihlásili ozbrojenci z takzvaného Islámského státu (IS). Atentát se stal v době zahájení oficiální návštěvy francouzského prezidenta Françoise Hollanda v Iráku. Ten uvedl, že letošní rok bude „rokem vítězství nad terorismem“. NA LŽI NETŘEBA ODKAZ DELAJ ZNÁS JEN DEBILE CHCOU VÁM JEN NAHNAT STRACH PŘITOM TO PODPORUJI ZBAVIT NÁS PRÁV A SVOBOD POMOCI LŽI 

JAK VÁM MEDIA MAŽOU MED KOLEM HUBY DIVADLO V UNIKLÉM VIDEU 

Představený vůz bombardování / nálety na civilisty v Iráku, Červeného půlměsíce? (New unikly video!)
VICE-Představený vůz bombardování / nálety na civilisty v Iráku, Červeného půlměsíce? (New unikly video!)

FALEŠNÉ VLAJKY NA CIVILECH PÁCHANÉ STÁTY TYCH OBČANU

VICE-False Flag Operations - hlavný súbor

To jsou lži vládyUSA. Chcou vás pomocí podvodu přimět vás, aby jste se vzdaly své svobody, peníz a života svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".


Nepřihlášený uživatel

#2082

2017-01-03 16:31

ČT HOVNA OD KDY MUŽE MLUVIT TERORISTA V MEDIACH CO SI TO DOVOLUJE AJO VY JSTE TERORISTICKÁ MEDIA PLATI VAS G.SOROS 

Republikánští senátoři chtějí tvrdší sankce vůči Rusku. Budou pro ně hledat podporu v Kongresu

Spojené státy mohou zlepšit své vztahy s Ruskem jen tím, že zaujmou tvrdý postoj vůči prezidentu Vladimiru Putinovi. Na návštěvě Gruzie to řekl republikánský senátor John McCain. Uvedl také, že by USA měly usilovat o tvrdší protiruské sankce. Americká vláda Rusko viní z hackerských útoků na americké instituce i na soukromé osoby. Moskva to odmítá. Podle jednoho z průzkumů ovšem i téměř polovina Američanů tvrdí, že si Spojené státy nemohou být jisté, kdo za útoky stojí.OD KDY MUŽE TERORISTA MLUVIT V MEDIACH

SKUTEČNOST

Role americký senátor John McCain , vůdce republikánské strany, jen dále dokazuje spoluvinu amerického junty na nejvyšší úrovni.

 4 th z února 2011:

  • Podle zprávy o zahraničních zpravodajských služeb, NATO uspořádala setkání k zahájení arabské jaro v Libyi a Sýrii. Toto setkání předsedal senátor John McCain.
     

  • 22 února 2011:

    McCain se setkal Saada Harírího v Bejrútu a dal mu za dohled nad transfery zbraní do Sýrie.
     

  • 04. 2013:

    On navštívil Idlib tajně a se setkal s militanty a teroristy z FSA a Nusra. Zde máme fotografie z McCaina s Abu Bakr al Baghdadi self-deklaroval Calipha. Dokonce v tomto okamžiku, tam byl 10.000.000 $ cena na al-Baghdadi hlavu a McCain by mohl být stíhán pro styk s teroristy. O měsíc před tímto setkáním al Baghdadi už vytvořil ISIS.

Skutečnost, že americký režim je přímo financuje umírněné rebely se zdarma syrská armáda je deklarovaný fakt americké politiky.

VICE-HISTORIE ISLAMSKEHO STATU

VICE-Como John McCain ha Paralizado la Guerra de Obama contra ISIS

 VICE-vytvoření "ISIS ".

Senátor John McCain s FSA bojovníky,s al-Baghdadi v levém rohu dolese syrským vlajkou v pozadí.


Nepřihlášený uživatel

#2083

2017-01-03 16:32

  • NAŠI POLITICI SOU STÁDO LOUTEK CO BY PRODALI AJ SVOJI MATKU A DĚTI ABY JIM G.SOROS DAL ZA PODVODNOU KRIZI UPRCHLICKOU PENIZKY A ZAROVEN HRAJI DIVADLO S TERORISTY CO PODPORUJÍ TAKÉ LOUTKY TRPI NEMOCI DEMENCE NORMÁLNÍ ČLOVĚK BY NESKÁKAL JAK JINÝ PISKÁ ALE KDYŽ DEMENCE ZASÁHNE TRPI CELÉ TĚLO
  • Agenda 21 ničí lidi ze všech oblastí života. Její politiky drakonické. Jeho protiústavní diktuje jsou prováděny beztrestně.

     Agenda 21 se snaží zničit rodinu oddělení dětí od rodičů. Jeho spojenci ničí soukromých vlastnických práv.

     Agenda 21 chce odstranit všechny lidi z venkovských oblastech prostřednictvím prosazování anti-malorolníkadministrativně spiklenecké politiky často vymyslely byrokrati, kteří jsou mimo dosah voličů.

     Agenda 21 zastánci dovolit žádný projev, pokud jde o věrohodnosti a legitimity svých politik.

     Agenda 21 zastánci sledovat průběh extrémní pomsty proti těm, kteří mluví proti její politiky.

     Agenda 21 je hnací silou směšné a bezduché politik kontrolních obléhat Ameriku pod rouškou Hoa předpisů.

     Agenda 21 je administrativní rameno extremistů v oblasti změny klimatu, kteří používají pseudovědy provádět politiku týkající se odstranění soukromých vlastnických práv.

    Jak někteří z vás již vědí, Agenda 21 se snaží odstranit téměř vše spotřebu energie z lidu.

    Nakonec, Agenda 21 tvůrci usilovat o snížení počtu obyvatel o 90%.

Agenda 21 je nepřítelem lidstva a tento článek je hračka záběr, jak jsou Agendy 21 síly útočí na lidi jednotlivce, státu a regionální úrovni.Pomoci terorismu utoky na civilizaci 

VICE-Struktura Nová sociální třída Spojených států - Agenda 21

VICE-Agenda 21 je Zvyšeni rosahu zotročeni of america


Nepřihlášený uživatel

#2084

2017-01-03 16:33

Soros: Nahraďte stárnoucí obyvatelstvo Evropy migranty a uprchlíky a dostanete pořádný balík peněz politici

Soros uvedl 7 faktorů pro strategii EU v migrační politice. Evropě radí, aby na uprchlíky vyčlenila mnohem větší množství finančních prostředků a aby migranty nahradila stárnoucí populaci

VICE-Soros: Nahraďte stárnoucí obyvatelstvo Evropy migranty a uprchlíky a dostanete pořádný balík peněz

První Tier

Na nejvyšší úrovni pyramidy najdeme George Soros ", na Davida Rockefellery ', et al.

Oblíbenci těchto elity, kontrolovat politiky a právní předpisy, které řídí dialog (např udržitelnost a změna klimatu) a spějí k regulaci každý aspekt našeho života.

V případě "pravidel pro tebe, ale ne pro mě", elitní nežijí podle stejných zásad Agendy 21, které se pokoušejí vnutit všem ostatním. Nenechte se mýlit o tom, First Tier jsou tvůrci Agenda 21. Dostanou firemní hlavy a politici prosadit svou značku Utopia, s příslibem záchrany pro tyto přisluhovači, kteří hrají spolu.

A mnoho z těchto přisluhovačů přesně vědět, co se blíží.

Například, proč si myslíte, že McCain snese odsouzení jeho vlastní domov stavu Republikánské strany bez mrknutí oka? Je to proto, že ví, že pracuje na vyšší autoritu . McCain zřejmě věří, že život on a jeho rodina jsou v sázce, když se hází opatrnost za hlavu.

Chcete-li McCaina myšlení, to je věc buď porce globalistů monstrum, nebo zahynout.

McCain je postoj by také vysvětlit bídnou šílenství z Pelosi, rákosu, Bachman, Graham a všechny ostatní out-of-touch napáječky KoolAid. Někdo by měl poukázat na tyto "státních zaměstnanců", že historie není malovat laskavé obraz pro ty, kteří pomáhají usnadnit tyranskou převzetí vlády.

Většina přisluhovači obvykle dostanou obětován na cestě. Oh, mimochodem, John McCain řekl radnice publikum v Mesa, AZ., A jasně uvedl, že nikdy neslyšel Agendy 21 .

Na dodavatelé Agendy 21 a jejich přisluhovači jsou vaše nejhorší nepřítel.


Nepřihlášený uživatel

#2085

2017-01-03 16:37

Rezoluce OSN 2334 je počátkem ofenzívy globalistů proti celosvětovému sionismu a Izraeli! Bude se sídlo OSN stěhovat do Prahy? Trump naznačil, že na servery demokratů neútočili Rusové ale CIA!

Trump má důkazy o tom, že servery hacknul někdo jiný

A čepici s korunou tomu dnes nasadil Donald Trump, který uvedl, že on sám má přístup k informacím o celé kauze, a že rozhodně hackerský útok nelze připsat Rusům, ale možná někomu jinému [4]. Vzápětí dodal, že chce mít jako prezident skvělé vztahy s Ruskem, ale také s Čínou. Tyto výroky ihned začal řešit americký mainstream, kam tím asi Trump míří. Výroky budoucího prezidenta ve vztahu k Rusku jsou konzistentní a znovu se potvrzuje, že pro Trumpa jsou skvělé vztahy s Ruskem naprostou prioritou. Na americké alternativě se zcela otevřeně hovoří o tom, že útoky na servery Hillary Clinton, Johna Podesty a Demokratické strany byly provedeny lidmi zevnitř státu, tzv. inside job. Podle názorů stojí za útoky skupina lidí napojená v CIA a NSA na představitele, kteří spatřují v „Obamizaci“ země velké nebezpečí. Jak už zaznělo i na CNN od bývalého šéfa Trumpovy kampaně Paula Manaforta, takových lidí jako je Edward Snowden je v NSA a v CIA mnohem více a mají mnohem větší moc, než právě whistleblower Snowden. Nechtěli, aby Hillary vyhrála a pokračovala v Obamově globalizační politice v USA.

Globalisté v USA balí v OSN kufry, míří do Paříže nebo do Prahy?

Čína si pro vstup do Evropy vybrala Prahu a ne náhodou je právě Praha centrem globalizačních snah. Jenže stejně tak je Praha centrem světového židovstva. A Praha je i pod kuratelou a kontrolou Berlína. Fakticky by tak Praha mohla být spatřována jako skvělé multikulturní centrum, doslova ideální pro OSN. Jaké by to mělo důsledky, to je předčasné spekulovat, ale precedens tu už máme, globalisté umístili do Prahy centrum navigačního systému Galileo. V Praze podepsali Putin a Obama odzbrojovací smlouvu, Praha je přijatelná pro Berlín i Moskvu. Souvislosti jsou opravdu dechberoucí. Ovšem celé to odstartoval Obama poté, co se nepodařilo okrást Donalda Trumpa o jeho volební vítězství.

VICE-Rezoluce OSN 2334 je počátkem ofenzívy globalistů proti celosvětovému sionismu a Izraeli! Bude se sídlo OSN stěhovat do Prahy? Trump naznačil, že na servery demokratů neútočili Rusové ale CIA!


Nepřihlášený uživatel

#2086

2017-01-03 16:37

Teroristycký Falešny utok pod falešnou vlajkou Turecka Istambul 

ČT HOVNA

Střelec zabil v istanbulském nočním klubu 39 lidí. Policie po něm pátrá

Nejméně 39 mrtvých a 69 raněných si podle dosavadních oficiálních informací vyžádal noční útok na istanbulskou diskotéku Reina, kde stovky lidí zrovna slavily příchod nového roku. K masakru se zatím nikdo nepřihlásil ani se nepodařilo dopadnout střílejícího útočníka. Turecký prezident Ergodan ujistil, že země bude dál tvrdě bojovat proti všem formám terorismu.FURT NÁM CPOU SR...... TURECKO JE RAJEM PRO ISLAMSKÉ RADIKALY JEHO SYN TO FONDUJE A NATO JE RADIKÁLNI ALINACE KTERÁ CVIČI BOJOVNIKY

FAKTA CO MEDIA KREJI PŘED SVĚTEM SAMI MEDIA TO PODPORUJI 

ISIS se sídlem v Turecku - s nimi bojovat v Turecku  

Syrské pozemní síly, který byl podpořen tím, bojovníky Hizballáhu a íránských poradci a podporované vysoce efektivní ruského letectva, se odříznout teroristické zásobovací trasy  vedoucí z území NATO-člen Turecka .

To zahrnuje nejen takzvané "střední" teroristické skupiny přidružené s al-Káidou a její regionální pobočky, Al Nusra frontě, ale i samotné ISIS.

Stejný CNN tvrdí, Sýrie a Rusko jsou zodpovědné za současnou krizi, přiznal ve svém článku " Myslel sis, že Sýrie se nemohli dostat mnohem horší, zamyslete se znovu. ", Že:

Na východ od Aleppa, kurdské síly jsou s americkou podporou, prohlížel zbývající ISIS pevnosti podél tureckých hranic - Jarablus a Manbidž. 

Spojené státy chtějí ISIS ven, k odstranění jeho přístup k náhradní dodávku materiálu a bojovníků  z Turecka .

Zcela čtenářů CNN otázka se měli ptát, a jeden nějaký skutečný novinář byli tam vůbec nějaké mediální organizace by odpověděl, je následující: 

"Proto v případě, že USA je umístěný v Turecku, ne se svými tureckými spojenci, členové NATO od roku 1950, interdikt a zastavit" přístup k "Isis náhradní dodávku materiálu a bojovníků 'na turecké straně hranice?"

Odpověď je stejně znepokojující, protože je zřejmé, ...

USA a Turecko vytvořil ISIS, jsou vyzbrojuje a financuje ji dodnes, a používáte existenci a zvěrstva vlastních zástupných sil jako záminka k ještě zhoršit utrpení, dělení, zničení, a humanitární krizi v Sýrii, včetně následné uprchlické krize, která následně ovlivnila okolní národy a dokonce i pokud jde o Evropě a Severní Americe.

VICE-Turecko je zdroj, není Řešení ISIS a Syrská krize

Číst dál: Turecky obchod s IS ohledně Ropy kradené se suverenich státu

VICE-Seznamte se muž, který fondůje ISIS - Bilal Erdogana, Syn prezidenta Turecka


Nepřihlášený uživatel

#2087

2017-01-03 16:47

Berlínský masakr pokračuje: Video, které Němci nesmějí vidět. Rodiče "děkují" Merkelové za syna v kómatu. Vánoční bomba v Augsburgu – další atentát? Průzkumy z jiné dimenze. Připravuje se německý zázrak?

Na vánočním trhu v Berlíně, kde po nájezdu kamiónu řízeného muslimským teroristou zahynulo 12 lidí a takřka 50 bylo zraněno, zní i v těchto dnech pláč, vzlyky, ale i nadávky a výkřiky vzteku.

Německá média další dění na náměstí Breitscheidplatz po atentátu zcela ignorují. Nezajímají je pozůstalí, a to ani tehdy, pokud se přes svou bolest rozhodnou promluvit. Je jim lhostejné, co si myslí příbuzní mrtvých a zraněných o politice kancléřky Merkelové, která imigranty do Německa pozvala - a má tedy bezpochyby jejich krev na rukou. Mimo pozornost médií jsou i ranění - nejsou žádné snímky v nemocnice, žádné příběhy, žádná zmínka o tom, zda se někdo zotavuje, nebo komu se přitížilo.

Už vás volit nebudeme

Na záznamu jsou dva starší manželé smutně postávající na vánočním trhu u zavřeného stánku, jako by stranou od hlavní skupiny, mimo pozornost policie. Z rozhovoru vyplyne, že jejich syn byl při atentátu těžce raněn a nyní je v kómatu.

VICE-Berlínský masakr pokračuje: Video, které Němci nesmějí vidět. Rodiče "děkují" Merkelové za syna v kómatu. Vánoční bomba v Augsburgu – další atentát? Průzkumy z jiné dimenze. Připravuje se německý zázrak?


Nepřihlášený uživatel

#2088

2017-01-03 16:48

39. Falešný úřad

zastřešujícího tématu vší fakery mám Seznam je, že lidstvo dal to moc všechno falešné autority. Byli jsme podvedeni do odevzdání bezvýhradnou poslušnost orgánu , aniž by zastavil, aby kriticky myslet, otázka zdroje a předsudky, a učinit rozhodnutí pro sebe.

Je to příliš snadné pro někoho don černý plášť, bílou bundu nebo lesklý odznak a zdají se být jaksi nad vámi.

Ano, někteří lidé prošli hodně tvrdé práce a odborné přípravy, aby se stal soudcem, kněz, vědec, lékař nebo policista, ale jsou stále člověk. Oni ještě nevědí všechno.

VICE-Policejní brutalita - Policajti vs Black Lidé musí vidět

Nepřihlášený uživatel

#2089

2017-01-03 16:48


Nepřihlášený uživatel

#2090

2017-01-03 16:53

Vnitro chce dát Čechům možnost použít zbraň pro ochranu země

Ministerstvo vnitra chce ústavním zákonem povýšit právo použít legálně držené zbraně k zajištění bezpečnosti Česka. Návrh novely, který předložilo, by chtělo prosadit ještě do letošních sněmovních voleb.NA ČT NETŘEBA ODKAZ A NEZNAMENÁ ŽE VÁS BUDEM VOLIT JSTE MARXISTA

MY NEZAPOMÍNÁME ALE TO NEZNAMENÁ ŽE VÁS BUDEM VOLIT 

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

  • Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí válku proti terorismu jako záminky.

  • Neboť současná mezinárodní situace ukazuje, terorismus se vynoří kde rozpor zhoršit, pokud dojde ke změně společenských vztahů nebo změna režimu, kde není politický, ekonomický nebo sociální nestabilita, kde je morální dekadenci, kde je to cynismus a nihilismem triumfu, kde vice legalizován a kde zločin se šíří.

    To je globalizace, co vytváří podmínky pro vznik těchto extrémně nebezpečných jevů. Právě v této souvislosti, že nový svět geostrategický mapa je navržen tak, že zdroje planety jsou re-distribuovaný, že hranice mizí, že mezinárodní právo je roztrhaná na kusy, že kulturní identity jsou vymazány, že duchovní život se stává ochuzený ..

VICE-Medzinárodný terorizmus neexistuje


Nepřihlášený uživatel

#2091 PROSIM PODPISE

2017-01-03 16:56


Nepřihlášený uživatel

#2092

2017-01-03 17:04

NWO tajný plán, který potlačuje DNA, vláda se naučil od svých expertů DNA, které si vezete cenné informace, které odhalí největší globální spiknutí vůbec. Nyní se vláda snaží zablokovat DNA před tím, než se probudí odhaluje masivní informací odemčení náš vztah s naším Nebeským Otcem.
VICE-SPIKNUTÍ PROTI NÁRODUM FALEŠNÉ BOJE PROTI TERORISTUM A LIKVIDACE NARODU NWO OTROCTVO


Nepřihlášený uživatel

#2093

2017-01-03 17:30

S cílem transformovat a léčit je, že je velmi důležité si uvědomit, že na základní úrovni, jsou všechny propojeny.Všechny tyto otázky a další jsou projevy mnohem prvotního zla nebo bezvědomí mezi námi - Satanské černou magií.

Mlčenlivé rituály prováděné v Bohemian Grove a elitních vil nám říci více o tom, kdo vládne světu než politický think-tanky či bankovní kartely, i když samozřejmě tam je překrývání.
Jestliže lidstvo má povstat a překonat spiknutí, musíme se zaměřit naši pozornost na kořen zla (ne poboček) a používají "bílé magie" v větší silou - k využívání a vezikalizaci našich tvůrčích sil, aby se svět míru, svobody a lásky. Musíme i nadále odhalovat nejhlubší aspekty spiknutí.

Zároveň musíme zajistit, abychom se nenechat elitní odčerpávají naše drahé myšlenky, emoce a schopnosti vytvářet své děsivé svět, nýbrž používání těchto energií v nás vytvořit svět, který chceme s pozitivní záměr, zaměření a vědomé manifestace.

VICE-Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy

OVLÁDÁNI STRACHEM S TERORISTU PLACENYMA VLADAMA USA-EVROPY

NWO tajný plán, který potlačuje DNA, vláda se naučil od svých expertů DNA, které si vezete cenné informace, které odhalí největší globální spiknutí vůbec. Nyní se vláda snaží zablokovat DNA před tím, než se probudí odhaluje masivní informací odemčení náš vztah s naším Nebeským Otcem.
VICE-SPIKNUTÍ PROTI NÁRODUM FALEŠNÉ BOJE PROTI TERORISTUM A LIKVIDACE NARODU NWO OTROCTVO

Nyní konečně musíme pochopit, proč jsou tak zoufalí při zastavení tohoto vznik božských bytostí všemi možnými prostředky:((Aby narody nebyly Bohem a J.Kristem Spasení))

RFIDmikročipů

hybridizace

Modifikované potraviny GMO

chemtrails

záření-únosy, atd.

Satanské kulty s jejich stroje času , jsou schopni vidět budoucnost. Oni vědí, že nepovede. Mohou zpozdit jen nevyhnutelné. I když přeměna ochotných lidí do božských bytostí je nevyhnutelná, musíme podílet ochotně do porodního procesu. Jak můžeme pomoci? Každý z nás potřebuje říci "Ne, díky!" na zručných manévry inzerátů.

VICE-Cizinci,Ego,Duše národu 

Viry jako nastroje ke sniženi populace,

#2094 Viry jako nastroje ke sniženi populace,

2017-01-04 12:54

POZOR MEDIA ZASE LŽOU O CHŘIPCE NEŽ JIM TO SEŽERETE TAK SI PŘEČTĚTE FAKTA

Ptačí chřipka po deseti letech znovu v Česku. Objevila se u labutí i drůbeže

V Česku je bezmála po jedné dekádě potvrzen výskyt ptačí chřipky. Nakažené labutě a drůbež veterináři objevili na jižní Moravě. Kolem dvou postižených malochovů vznikne ochranné a širší dozorové pásmo. V okruhu deseti kilometrů okolo ohnisek se nachází v chovech přibližně 150 tisíc kusů drůbeže. Virus není přenosný na člověka.ČT ZASE O CHŘIPCE KTERÉ NA NAS TESTUJI A PAK NAS NAHANEJ DO LEKAREN KTERE SOU K H.... LEKY A VAKCINY ABY DROGOVY KARTEL VYDĚLAL 

FAKTA O VIRECH NA POPULACI

Najednou H1N1 vakcíny jsou k dispozici po celé Americe.

Walgreens a jiné lékárny jsou tlačí vakcíny, jako kdyby existoval "všechno musí jít" likvidace prodej na cestě. Rychle, dostat své vakcína proti prasečí chřipce dnes před všichni zjistí , že jsou k ničemu !Prodejnost vakcín má striktní časový limit. Jsou jen v poptávce během strachu fáze pandemie, a že strach fáze již dávno zmizel za H1N1.

Prakticky každý, kdo chce H1N1 vakcína již získal jednoho, a zbytek populace začíná všímat něco docela zvědavý:Lidé, kteří dostali vakcínu nejsou o nic lépe než ti, kteří ji přeskočí.

VICE-Znečištění životního prostředí s vakcínami H1N1

Viry jako nastroje ke sniženi populace,VakcinyZika,Ebola,Adis,Sars,Rakovina,Chřipka,atd

VICE-Viry jako nástroje na vylidnováni populaci

VICE-farmaceutický drogový kartel

Bioterorismus

#2095 Bioterorismus

2017-01-04 12:54


Nepřihlášený uživatel

#2096

2017-01-04 12:56

ČT H..... O SATANU AKA UFU TYHLE SVINE NÁM ZABIJELI PŘEDKY A SNAŽI SE TED ZABIT NÁS POMOCI NWO DIKTATURY A OTROČENI NÁS POMOCI SATANSKÉ VIRY A FALEŠNÉHO NABOŽENSTVÍ KORÁNU PROTO ZANIKALY SVĚTY PŘEDNÁMA CO BYLY BUH JE ZNIČIL PROTOŽE SE DĚLO TO CO TED NA ZEMI JEN TI CO VEŘILI V JEDNOHO BOHA A KRISTA DOSLI KE SPASE 

Učitelé z hvězd 666

Překvapivá svědectví podávají nejen vesničané, ale i vojenští piloti, starostové měst a vládní expert na jev UFO.

FAKTA DEMONS 

PODVODNÁ FÁZE ZDĚLOVÁNI O UFO 

Svědci níže byly rozděleny do následujících tří kategorií.

  1. oznamovatelů

    Ti s vojenskými, vládních či firemních prostředí, kteří mají v držení různé bezpečnostní klasifikace, pro něž je k dispozici veřejné dokumentace k potvrzení jejich pověření. Veřejné dokumentace podporuje jejich tvrzení, že v klasifikovaných zařízeních, kde k událostem či dokumenty, které naznačují tajné dohody může byli svědky, jak tvrdí.
     

  2. civilní Svědci

    Ti s civilním prostředí, kteří nedržela žádné stupeň utajení pro danou událost nebo dokumentu, které svědky. Nicméně, veřejné dokumentace je k dispozici pro potvrzení své profesionální pověřovací listiny, která pomáhá, aby jim věrohodné svědky události nebo doklady, které prohlašují, že pozorovali.
     

  3. nepotvrzené Svědci

    Těch, pro něž není k dispozici žádná spolehlivá veřejná dokumentace k potvrzení jejich pověření. To není, nicméně, odmítl svědectví těch, jejichž pověřovací listiny nebyly veřejně potvrdil. Tam je důvod věřit, že v některých případech dokumentace může být vymazána z veřejných záznamů z bezpečnostních důvodů pro ty, kteří používají v přísně tajné projektů zahrnujících mimozemského života.

    Phil Schneider údajně pracoval jako stavební inženýr na výstavbě hlubokých podzemních vojenských základen. Tvrdí, že byli svědky dokumenty a osobně zažili události, které prokazují existenci mimozemšťanů.

    Tvrdí, že tajné smlouvy byly uzavřeny s mimozemšťany vládou USA v roce 1954, a kromě toho, že byl přímo zapojen s přestřelky s mimozemšťany v roce 1979 na utajované zařízení v Dulce v Novém Mexiku (jak bylo popsáno výše Paul Bennewitz):

    • "Již v roce 1954 pod Eisenhower administrace, federální vláda rozhodla obejít ústavu Spojených států atvoří smlouvu s cizími osobami . Říkalo se jí 1954 Greada smlouva , která v podstatě udělal dohodu, že cizinci podílejí mohl vzít několik krávy a testovat jejich implantací techniky na několika lidmi, ale že musel dát podrobnosti o zúčastněných osob.

      Pomalu, mimozemšťané změnili obchod, dokud se rozhodli, že by se jím řídit všichni všechno. "Zpátky v roce 1979, bylo to realita, a oheň-boje v Dulce došlo zcela náhodou. Jsem se podílel na budování přírůstek do hluboké podzemní vojenská základna v Dulce, což je asi nejhlubší základnou. je to jde dolů sedmi úrovních a více než 2,5 mil hluboké. v této době jsme měli vyvrtány čtyři různé otvory v poušti, a my jsme šli do jejich propojení a sfouknout velké části najednou."

    • VICE- Zveřejňování Informátoři " - důkaz

    • VICE-HYBRIDI MEZI LIDMA DOKUMENTY A DNA MUTACÍ


Nepřihlášený uživatel

#2097

2017-01-04 12:56

Phil Schneider z ProjectCamelot 

Phil Schneider zemřel 17. ledna 1996, údajně uškrtil katétru našel omotané kolem krku - bizarní smrti byl propuštěn ze strany orgánů jako sebevraždy. V případě, že okolnosti jeho smrti se zdá vysoce kontroverzní, jsou doprovázeny diskusi nad svými veřejnými prohlášeními pronesl krátce před jeho smrtí.

Phil Schneider byl samouk geolog a expert na výbušniny. Z celkového počtu 129 hlubokých podzemních Schneider předpokládá, že na
US vláda postavena od druhé světové války, když tvrdil, že pracoval na 13. Dvě z těchto základen byly major, včetně mnohem zvěsti bioinženýrství zařízení v Dulce v Novém Mexiku .

Na Dulce, Schneider zachována, "šedých" humanoidních mimozemšťanů pracovali bok po boku s americkými techniky. V roce 1979, nedorozumění vzniklo. V následné přestřelce, 66 tajné služby, FBI a černé barety byly zabity spolu s neurčitou nurnber o "šedých". To bylo tady dostal paprsků zbraň výbuch na hrudi, který způsobil jeho pozdější rakovinu; mnohé z nich potvrdilo, že velká jizva skutečně existoval.

Schneider tvrdil, že četné předchozí pokusy byly provedeny na jeho životě, včetně odstranění matic od jednoho z předních kol svého automobilu.

Byl veřejně prohlásil, že byl označený muž a neměl očekávat, že žít dlouho.

"Pokud jsem někdy" sebevraždu "," Schneider řekl blízký přítel, "budu byli zavražděni."

Některé z Schneider více hlavních obvinění jsou hodni pozornosti:

  1. Americká vláda uzavřela smlouvu s "šedých" cizinců v roce 1954. Tato smlouva je vzájemná spolupráce zvaných smlouvu Grenada.
     

  2. Raketoplán se zabývá výrobou speciálních slitin na oběžné dráze. Vakuum je potřebné pro vytvoření těchto speciálních kovů, což odůvodňuje mandát pro velké, trvale s lidskou posádkou vesmírné stanici.
     

  3. Hodně z naší technologie stealth letadla byla vyvinuta zpětné inženýrství havaroval cizí řemeslo.
     

  4. AIDS byl kontrolní populace virus vynalezen Národní vyhlášky Laboratory, Chicago, Illionois.
     

  5. Neznámý pro téměř každého, americká vláda má zemětřesení zařízení. Ani v roce 1995 Kobe zemětřesení, ani v roce 1989 San Francisco zemětřesení mělo tepové vlny.
     

  6. Výbuchu bomby World Trade Center a výbuch Oklahoma City bylo dosaženo použitím malých jaderných zařízení. Tavení a důlková koroze betonu a protlačování kovových podpůrných tyčí je uvedeno toto. (Schneider forte, tvrdil, byl výbušniny).

A konečně, Phil Schneider bědoval, že demokracie miloval už neexistoval:

jsme se stali místo toho technokracie vládne stín vládním záměru o uložení svůj vlastní pohled na věc nám všem, ať se nám to líbí nebo ne.

Věřil 11 ze svých nejlepších přátel byl zavražděn v posledních 22 letech, osm z jejichž smrt byla oficiálně vysvětleny, jako sebevraždy.

Ať už si člověk může myslet pohledávek Phil Schneider, je jasné, že to byl zvláštní zájem na FBI a CIA . Jeho vdova uvedla, že agenti důkladně prohledali prostory krátce po jeho smrti a utekl s alespoň třetina rodinných fotografií. Klikněte zde pro Phila Schneidera poslední přednášce, daný v Denveru, Colorado, dva měsíce před jeho vraždou.

VICE- DULCE BASS REALITA DOKUMENTACE A DUKAZE

VICE-PHILIP SCHNEIDER - UNDERGROUND ALIEN BASES (FULL VERSION)


Nepřihlášený uživatel

#2098

2017-01-04 12:56

UFO se podili na sniženi POPULACE pomoci teroristu a Uprchlicke krize podvodné co cti jejich SATANSKOU VIRU tyŠedi malý a ty velci Šedivaci také jdou zabit nejsou nesmrtelni ani Reptilianska elita v Pentagonu a v USA taky jdou zabit proto chcou snižit populaci aby jsme je nemohli svrhnout a vyhnat znaši země co náleži Bohu a tá populace co přežije Islamskou valku Luciferskou bude otročena ke cteni Neděle Luciferové a nakonec zničena Bohem toho se oni boji aji se boji J.Krista a občas se nazývaji jejich aliance Dragonite jako NATO mezi vojaky sou Hybridi totiz a politikou na zemi

Phil Schneider byl geolog, statikem a podzemní tunelování odborníka, který se podílel na výstavbě mnoha hlubokých podzemních měst a základen v severní Americe i v zahraničí pro vládu.

V květnu 1995 , trpí rakovinou terminálu, začal dávat rozhovory v Las Vegas podrobně popisující,

  • podzemní města

  • vládní tajnou dohodu s negativními mimozemšťany

  • vysoká Alien Technology je zaměstnán vládou - včetně " corbomite" (element 140 )

  • Těžba na Měsíci

  • FEMA a stanné právo

  • příchod Nový světový řád převzetí

  • Alien / NWO genocida agenda ke snížení zemské populace o 85% před rokem 2029,

... A celou řadu dalších ohromující odhalení.

Phil Schneider byl mimořádně statečný muž, který věděl, že bude zabit, protože informací byl odhalující k americké veřejnosti.


Nepřihlášený uživatel

#2099

2017-01-04 13:48

NOVINKY ŠIŘI PROTI ČECHUM NENAVIST A  NESNÁŠENLIVOST JINÝCH RAS COŽ JE LEŽ PIŠI HOVNA CO SE ČIST NEDAJÍ ZA ČLÁNKY SEDÍ DEMENTI S DEMENCI TRPICI LIDÉ PRASA SOROSE

V Česku se stal tématem i černoch na letáku. Lidl čelí kritice

Co všechno se může v českém veřejném prostoru stát tématem dne? Pro některé Čechy se jím stal leták obchodního řetězce Lidl, v němž nabízí oblečení pro muže i ženy. Jedním z mužských modelů je totiž černoch a řetězec kvůli tomu kritizují desítky lidí, kteří na jeho facebookový profil posílají otevřeně rasistické příspěvky. Lidl se ohrazuje, že je 21. století a Česko je součástí Evropy, kde žijí lidé různých národností i různé barvy pleti, a v černošském modelovi nevidí problém.NOVINKY ŠIŘI ŠPINU

Lidi nereagujte na to, jsou to hloupé zvratky a pokus o označení Čechů za nesnášenlivé, jak prostý politický tah. Jinak pro útvar Chovance (nevím kterého ústavu) za tohle vás platíme??

TO JE TA AMERIKA NEJVICE ŘVOU TY CO TO ČINI RASISTÉ A PRASATA TO JE TA USA DEMOKRACIE FUJ!!!!
VICE-Policisté Porazil černoch "Překvapená?" policejní brutalita

VICE-Policejní brutalita - Policajti vs Black Lidé musí vidět
VICE-Policejní brutalita - Policajti vs Black Lidé musí vidět

Nepřihlášený uživatel

#2100

2017-01-04 14:23

Odkud fouká z Kavčích hor? Nakonec to vypadá, že Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám zřídili u Chovance fakt jenom kvůli Aeronetu. Bublan potvrdil naší informaci, že centrum bylo okopírováno z německého modelu!

Chovancova cenzura okopírovaná z Německa od slečny, která za mlada pracovala pro východoněmeckou Stasi

František Bublan zároveň potvrdil naší informaci z podzimu minulého roku, že celý útvar je opravdu okopírovaný z německého modelu novodobého „Sicherheitsdienst“, který v Německu pod kuratelou ministerstva vnitra vede Anetta Kahane, bývalá spolupracovnice východoněmecké tajné služby Stasi a současná kamarádka Angely Merkel, když obě podporovaly ideály socialismu a Anetta tehdy prý sympatizovala i s operacemi západoněmecké teroristické skupiny Frakce Rudé armády (RAF), ale to prý už je dávno. O vzniku německého útvaru pro cenzuru jsme psali přesně před rokem zde.V pořadu na České televize také zaznělo, a to by mělo opravdu lidem vyrazit dech, že nasbírané informace Centra proti terorismu a hybridním hrozbám (dále jen CTHH) budou předávány policii (video v čase 09:20), takže nejde o monitorovací orgán, ale orgán „rozkladný“, jehož výstupy budou používat policejní složky ke své činnosti, ať už to bude sledování osob, odposlechy, čtení emailů anebo jiná forma sledování osoby, která třeba někde na Facebooku napíše názor, který se začne lavinovitě šířit. Nejde tedy pouze o nějaký monitoring a uvádění stanovisek ministerstva vnitra k nějaké údajné dezinformaci, ale půjde o aktivní rozkladnou činnost proti subjektům, které obecně nazýváme alternativní zpravodajskou scénou.

VICE-Odkud fouká z Kavčích hor? Nakonec to vypadá, že Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám zřídili u Chovance fakt jenom kvůli Aeronetu. Bublan potvrdil naší informaci, že centrum bylo okopírováno z německého modelu!