Týdny občanského neklidu

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Týdny občanského neklidu


Nepřihlášený uživatel

#2101

2017-01-04 17:24

USA sa vyhráža Rusku teroristickými útokmi a telami vojakov v igelitových vreciach – odpoveď Ruska
VICE-USA sa vyhráža Rusku teroristickými útokmi


Nepřihlášený uživatel

#2102

2017-01-04 19:29

Přiřazením skryté akčních rolí do Central Intelligence Agency ( CIA ), to je jako kdyby Bílý dům a Kongres se legitimoval Ku Klux Klan ( KKK ) pro provoz v celosvětovém měřítku.

VICE-CIA,KKK,USA 

VICE-Policejní brutalita - Policajti vs Black Lidé musí vidět

Nepřihlášený uživatel

#2103

2017-01-05 16:33

Ptačí chřipka za účelem dosažení zisku

V reakci na SARS , vědeckým pracovníkem Hudson Institute ve Washingtonu, Michael Fumento , zveřejnila hospodářské práce v Torontu vztahující se k té, kterou jsem pokročit zde. "Super-bug nebo Super zděšení," napsal byl zveřejněn v kanadském National Post. Kanaďané byli varováni, aby "karantény sami," nosit masky, a v některých případech zůstat doma.

Ontario ministr zdravotnictví vyhlásil "zdravotní stav nouze", jak média daboval "záhadný vrah" a "super-zápal plic." Vrata od humbuk, požádal Fumento a odpověděl na několik,

"Skutečné otázky ... Jak smrtelná, jak přenosné, a jak léčitelná je tento kmen?"

Odpovědi, došel k závěru,

"Opustit žádné důvody pro vzrušení, natož paniku."

Totéž lze říci o tomto novém prokletí ptačí chřipky. (1)

Smrtící?

V době psaní tohoto článku, ptačí chřipka prý zabila asi 65 "lidi" v jihovýchodní Asii během posledních dvou let! Málo k dispozici žádné údaje o těchto jedinců, kteří nejčastěji byly imunitní-kompromitující zdravotní stav. Dále, všechna úmrtí byly v asijských zemích s pochybnou zdravotnických služeb.

Naopak jiné formy chřipky zabít více než 40.000 Severní Ameriky ročně, obecně imunokompromitovaných starších osob.

Přenosné?

Podle USA Today (9. října 2005),

"Evropští ministři zdravotnictví se snaží obsahovat [] Ptačí chřipka virus, který dosud není infikován nikomu v tomto regionu." I když údajně "více než 140 milionů ptáků uhynulo nebo bylo zničeno, ... a finančním ztrátám odvětví drůbeže trumfl $ 10 miliard. "

Tento propaganda ve skutečnosti připouští, "aktuální virus, známý jako H5N1, dosud zmutovaný do bodu, ve kterém se může snadno šířit z člověka na člověka." Ve skutečnosti, je pravděpodobné, že nikdy šíří z člověka na člověka, než v průběhu manipulace laboratoř! (5)

zpracovatelnost?

"Americký Senát již schválil 3,9 miliardy dolarů balíček na nákup vakcín a antivirových léků a správa také připravuje žádost o dalších 6 miliard $ do 10 $," podle aktuálního s BusinessWeek zprávě. (6)

" Beam me up Scottie , není tam žádný inteligentní život na této planetě. "To do značné míry vysvětluje, proč se veřejnost staví s touto smrtící podvodu. Dokonce i USA Today naříká, "neexistuje žádná lidská vakcína dosud."

Tak jak to, že americký Senát se řítí utratit všechny ty miliardy za ptačího vakcíny proti chřipce?

Myslím, že bychom měli přehlížet skutečnost, že současná děsivé kmen H5N1 ptačí chřipky nebyl nikdy rychle vyskočil z člověka na člověka, a ne obyčejně z ptáků na člověka a to buď. Tak, účinná vakcína může být připravena pouze mutací tohoto viru, čímž se vytváří to, co svět nejvíce obává.

VICE-Ptačí chřipka Hrůza - Politicky Měřený pro globální "Iatrogenocide"

Cenzura je nepřípustná.

#2104 Cenzura je nepřípustná.

2017-01-05 18:43

Návod na zachování soukromí na internetu a na ochranu před zachytáváním komunikace ze strany operátorů, cenzorského úřadu a tajných služeb

Od 1. ledna 2017 začal v České republice působit nový Úřad pro tisk a informace, cenzorské oddělení ministerstva vnitra. Skupina analytiků, která čítá přibližně 20 lidí, monitoruje každý den český internet a sleduje ideologicky závadné informace. Po jejich vyhodnocení jsou údaje předány policii a ta poté začne konat. Na AE News je o tom článek zde. Nejčastěji se bude jednat o předvolání k podání vysvětlení, ale může nastat i situace průběžného sledování internetu, telefonů apod. Přestože tento úřad má krycí název „Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám“, ve skutečnosti nemá úřad žádnou jinou náplň, než cenzorskou činnost ve spolupráci s policií ČR.

VICE-Návod na zachování soukromí na internetu a na ochranu před zachytáváním komunikace ze strany operátorů, cenzorského úřadu a tajných služeb

POLITICI NEMAJ PRÁVO MENIT STÁT DEMOKRATICKY
LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD

Hlava první

Obecná ustanovení

Článek 1
Lidé jsou svobodní a rovní v důstojnosti i v právech. Základní práva a svobody jsou nezadatelné, nezcizitelné, nepromlčitelné a nezrušitelné.

Článek 2
(1) Stát je založen na demokratických hodnotách a nesmí se vázat ani na výlučnou ideologii, ani na náboženské vyznání.

Oddíl druhý

Politická práva

Článek 23
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.

Oddíl druhý

Politická práva

Článek 17
(1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.
(2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.
(3) Cenzura je nepřípustná.


Nepřihlášený uživatel

#2105 Lidi nás oběsí a budou v právu. Godfrey Bloom v EP.

2017-01-05 18:58


Nepřihlášený uživatel

#2106 EU MA CO UKAZOVAT NA DRUHE TA MA TOLIK KRVE NEVINYCH AFRIČANU ŽE JE TO HNUS (KKK EU)

2017-01-06 13:47

NOVINKY ŠIŘI PROTI ČECHUM NENAVIST A  NESNÁŠENLIVOST JINÝCH RAS COŽ JE LEŽ PIŠI HOVNA CO SE ČIST NEDAJÍ ZA ČLÁNKY SEDÍ DEMENTI S DEMENCI TRPICI LIDÉ PRASA SOROSE

Rasistické výpady proti Lidlu vzbudily ohlas i v Německu

ALE TAK PLACENI VLÁDNI PROVOKATEŘI CO TO ZAČALI DĚLAJ SVOJE TO MATE JAK S HAVLOJDY A SLUNIČKY JAK UTOKY NA MEŠITY A CENTRA UPRCHLICKÉ

Rasistické komentáře Čechů, které zaplnily facebookovou stránku obchodního řetězce Lidl, zaznamenala i velká média v Německu. Jsou mezi nimi časopisy Stern či Der Spiegel nebo televize n-tv. Pohoršení některých lidí vyvolal leták Lidlu s nabídkou textilu, do nějž byl na obrázku oblečený černoch.NOVINKY ŠIŘI ŠPINU

Lidi nereagujte na to, jsou to hloupé zvratky a pokus o označení Čechů za nesnášenlivé, jak prostý politický tah. Jinak pro útvar Chovance (nevím kterého ústavu) za tohle vás platíme??

TO JE TA AMERIKA NEJVICE ŘVOU TY CO TO ČINI RASISTÉ A PRASATA TO JE TA USA DEMOKRACIE FUJ!!!!

Přiřazením skryté akčních rolí do Central Intelligence Agency ( CIA ), to je jako kdyby Bílý dům a Kongres se legitimoval Ku Klux Klan ( KKK ) pro provoz v celosvětovém měřítku.

VICE-CIA,KKK,USA 

VICE-Policisté Porazil černoch "Překvapená?" policejní brutalita

VICE-Policejní brutalita - Policajti vs Black Lidé musí vidět

Nepřihlášený uživatel

#2107 lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize.

2017-01-06 14:03

LŽI NOVINEK

Pro Němce nic překvapivého 

N-tv uvádí, že reakce na reklamu není překvapivá. Připomíná odmítavý postoj Čechů vůči uprchlíkům i fakt, že Česká republika skoro žádné nepřijala.

FAKTA

Informace k Islamizaci CR

prosim o sireni iformaci ohledne postupne islamizaci CR a jejich promoterech, kteri tak obchazeji zdani od parlamentu CR a klamou ve verejnych sdelovacich prostredcich.

Z dostupnych zdroju lze jiz vydedukovat, ze nase vlada – v cele s KDU-CSL, CSSD a bohuzel i neco jineho tvrdicim ANO=BABIS, migranty zacina tahat do CR. Zacina dovoz techto nami nepratelskych lidi k nam v mensich, ale stale se zvysujicich poctech, jejich ubytovavani a placeni. Tento postup v tichosti podporuji i TOPka a p. Gazdik, tzv. prazska kavarna – viz. Brady kauza, Zeleni atd.

Nechci malovat certa na zed predcastne, ale nic nedelanim take nic nevyresi. Kazdy by se mel zamyslet koho podporovat nejen ve volbach. Sam se svoji rodinou se pripravit a zacit aktivne vyjadrovat svuj nesouhlas – psanim nasim zastupcum, clankum, komentarim atd, tak jak jen kazdemu jde.

Staci se podivat na zapad on nasich hranic a je kazdemu jasne kam tento trend vede…

Berlínská neziskovka koupila starou rybářskou loď na tresky a s ní jezdí do pobřežních vod Libye a nabírá z lodiček běžence. Na webu uvádí, že za rok 2015 zachránili 5000 migrantů [7]. Vozí je na Maltu, protože loď dále nedopluje, má menší dojezd. Berlín je prolezlý neziskovými barony podobně jako Praha a zatímco politici se vám šklebí do tváře, že oni nic, oni muzikanti, migraci nechtějí, tak ti samí politici štědře sypou do těchto neziskovek státní příspěvky skrze různá ministerstva.

VICE-VIDEO: To musíte vidět! Neziskovky ve spolupráci s Frontexem pašují v přímém přenosu loděmi do Evropy tisíce migrantů z Afriky, aby mohly čerpat od EU granty na jejich integraci!

Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 


Nepřihlášený uživatel

#2108 Žijeme ve lži kde nám je předhazováno to co je lež s placenima hercama v TV

2017-01-06 17:29

Vše je falešný v naší společnosti dnes - nebo přinejmenším velmi mnoho věcí je.Náš svět je naplněn mimořádné množství lži, podvodu, dezinformace, dezinformací, fakery, podvodu, fasády, přeludy, propagandu a vymývání mozků.

Dobrá věc však je, že jakmile se probudí k podvodu, můžete jej použít jako nástroj pro zvýšení vašeho vědomí. Představa, že prakticky všechno, co je falešný může být posilující spíše než depresivní.

Jistě, máme všichni cítili zahlceni, smutný, naštvaný a bezmocný v době, kdy jsme viděli, jak snadno naše (MIS) vůdci mohou zmást masy s sofistiky a prázdné rétoriky, ale už všichni byli umístěni tam pro nás výzvou probudit rychleji a úplně, a kultivovat náš svět.

VICE-Všechno je falešný - Top 40 Kousky fakery v dnešním světě


Nepřihlášený uživatel

#2109

2017-01-06 20:07

Sociálního rozvratu

jsem se dotkl o tom dříve, ale musíte pochopit, že terorismus má na své základně narušení celých společností. Budete mít v podnikání vytváří nestabilitu a neklid a tím přinést požadované svých koncích být tyto cíle porážku politického kandidáta nebo jen pouhé radosti, že může pocházet pouze z znepříjemnit život lidí.

Za těchto okolností, je třeba zvážit, jaké jsou vaše konce jsou. Ve velmi kontrolované společnosti, jako je Singapur, individuální teroristický čin bude mít mnohem větší sociální dopad než podobný čin bude mít volnější společnosti, jako jsou Spojené státy.

Volnější sociální strukturu, tím více omezená, musí být vaše cíle. Nebudete převrátit americkou vládu tím, že způsobí občas katastrofu, bez ohledu na to, jak velký, že katastrofa může být, protože většina lidí nebude mít vliv ní a nebude starat. Oh, některé mohou sledovat zprávy a dostat trochu naštvaný, ale převážná část populace bude do značné míry ignorovat nebo na ni pohlíží jako místní obtíže a dál se svým životem jako vždy. Vzít v úvahu skutečnost, že masivní záplava může zničit miliardy dolarů v hodnotě majetku a mhouřit podniků několika států a zbytku země nebude ani nevšiml dopad.

Jde o to snažím udělat, je, aby se nedostala příliš grandiózní ve svých systémech, pokud máte co do činění se společností, která má velkou toleranci pro sociální a ekonomický chaos. Tento typ společnosti je velmi obtížné ovlivňovat, protože i když je možné získat spoustu politiků naoko k něčemu pro krátké časové období, kdy jejich voliči, kteří se děje, jinými slovy těch, kteří darují, cítit jejich životních zájmů ohrožena politici budou držet hubu velmi rychle.

VICE-Psychonic Terorismus na národech

"NATIONAL jak ji známe BUDE ZASTARAL: ALL státy budou uznávat jedinou globální (666) autoritu."

(7 \ 20/92 Time Magazine)

V souladu s okupační objednávek OSN, americká armáda a národní ochranné síly jsou nyní školeni k útoku na civilisty v této zemi.

VICE-Nový světový řád ELF Psychotronické Tyranny

VICE-Psychotronicka válka proti Evropanum


Nepřihlášený uživatel

#2110

2017-01-06 20:07

UPRCHLICI JE PODVOD ROTHSHILDUV A G.SOROSE A MAFIE

Tato masivní imigrace do Evropy civilistů vyhnaných z ISIS válečných zón byl řízený a financována stejnými osobami pod kontrolou RKM a jejich cílem je manipulovat s Evropany obracet proti Islamics obecně. A podporovat velké úsilí k zastavení reklamovanou příčinu tohoto posunu osob z Středním východě, islámu a zastavit rostoucí evropské hnutí podporující myšlenku svobodného nezávislé Palestiny bez izraelských osad, zpět na původní 1947 hranice.

Někteří zasvěcenci věří, že tato masová imigrace do Evropy z Středním východě byl navržen jako trest vůči evropským národům, které se podílející se na bojkotuje, převodu a postihování Izraele (BDS pohyb) přes jeho apartheidu, blokády, věznění, mučení a genocidy Palestinců , V současné době sledovali mnoho v Evropany na internetu ukazuje odstřelovače IDF střílejí do neozbrojených, neškodné malé palestinské děti četných filmech byla hlavním faktorem při tvorbě tohoto hnutí Evropská BDS, který se nyní šíří do Ameriky, Kanady a celého světa, stejně jako informace o Chladnokrevný vražda Rachel Corrie izraelským řidič buldozeru.

Koneckonců, to bylo RKM řadiče, které objednané ISIS do těchto oblastí do masové vraždy a utlačují nevinné civilisty. A to bylo také tytéž řadiče, které se ujistil, že přistěhovalci byly poskytnuty cestovní peněz, aby se na nebezpečnou cestu na sever do Evropy.

Nyní je jasné, že izraelský, CIA, Saudská a turecké síly žoldáka (označované jako ISIS, ISIL, Daesh, Al Nusra, Al-Kajdy) se nyní maloval dostali do slepé uličky s nevede jednoduchá cesta. Izraeli, Americe, Saúdská Arábie a Turecko zachycené sebe v klasickém diplomatické "patové" s žádným snadným východu. V podstatě se propadnu, jestli to dělají, a také propadnu, jestli tomu tak není. " Oni" zde odkazuje na Izraele, Ameriky, Saúdské Arábie a Turecka

Ano, to je nyní zřejmé, že mistr státník Vladimir Putin plně vystaveni Izraeli, Americe Saudskou Arábií a Tureckem o jeho očí bijící lží o ISIS a terorismu obecně. Brzy se celý svět bude vědět, že všechno terorismus je synteticky navržen podle RKM a jejich náhradníky a výřezy (Izrael, Ameriky, Saúdské Arábie a Turecka) táhnout celý svět do válek, chaos a hromadné smrti, vše pro masivní zisky pro RKM a jeho spolupracovníci bez duše.

ISIS, ISIL, Daesh, Al Nusra, Al-Káida atd. Jsou navrženy konstrukty pod falešnou vlajkou Izraele, Ameriky, Saúdské Arábie a ostatních frakcí Intel a jsou navrženy tak, aby sloužil jako provokace k ospravedlnění nezákonné, nevyprovokované války za účelem dosažení zisku a přístup k dalším přírodních zdrojů a pozemků zemí jen.

VICE-okamžitě umístili izraelsko-americký teror stroj v Matu

NA TERORU SE PODILY HITLERUM PŘIBUZNÝ Rothschild

VICE-PUTINOVA DIVOKÁ KARTA V SYRII


Nepřihlášený uživatel

#2111 online-ČT HOVNA

2017-01-07 12:39

@online-ČT HOVNA ZASE ZAPIRAJI SKUTEČNOST PROPAGANDY HLAVNĚ ŽE PŘEBYRAJI VIDEA OD CNN,Al Jazeera,BBC nejvečiho hnusu falešnich vysilani ve světa

Aleppo a Sýrie – hoaxy vs. pravdivé informace

Válka v syrském Aleppu rozdmýchala na internetu četné diskuze o pravdivosti informací šířených přímo z místa. V Sýrii momentálně panuje křehké příměří mezi vládou a opozicí. Sociálními sítěmi současně kolují četné koláže válečných fotografií a videí, které jsou i několikrát zmanipulované různými stranami. A tisíce lidí je slepě sdílejí. Jak se v této směsici informací může běžný člověk vyznat, zkusí vysvětlit koordinátor projektu HateFree Culture Lukáš Houdek.

Důkaz, že hlavní proud médií je zhotovení zprávou pro propagandistických důvodů:

VICE-Fake videos about Syria (CNN,Al Jazeera,BBC)

VICE-Teroristé v Sýrii připravit další falešné video zobrazit na CNN a Aljazeera.

VICE-Erdogan hrozí Assad a Rusko požáry zpět + Více falešnou propagandu bílé přilby


Nepřihlášený uživatel

#2112 online-ČT HOVNA

2017-01-07 12:39

@online-ČT HOVNA ZASE ZAPIRAJI SKUTEČNOST PROPAGANDY HLAVNĚ ŽE PŘEBYRAJI VIDEA OD CNN,Al Jazeera,BBC nejvečiho hnusu falešnich vysilani ve světa

Aleppo a Sýrie – hoaxy vs. pravdivé informace

Válka v syrském Aleppu rozdmýchala na internetu četné diskuze o pravdivosti informací šířených přímo z místa. V Sýrii momentálně panuje křehké příměří mezi vládou a opozicí. Sociálními sítěmi současně kolují četné koláže válečných fotografií a videí, které jsou i několikrát zmanipulované různými stranami. A tisíce lidí je slepě sdílejí. Jak se v této směsici informací může běžný člověk vyznat, zkusí vysvětlit koordinátor projektu HateFree Culture Lukáš Houdek.

Důkaz, že hlavní proud médií je zhotovení zprávou pro propagandistických důvodů:

INVAZE DO SYRIE NA SVRŽENI B.ASADA

VICE-NATO Použití Fake Viral syrského Hero Boy Video k invazi do Sýrie

VICE-FALSE FLAG: Syria Chemical War ACTORS BUSTED!!!

JAK SE BOJUJE PROTI TERORISTUM DIVADLO V PODÁNI ČT,CNN,Al Jazeera,BBC

VICE-Předstírat islámskou pohřbu v Gaze


Nepřihlášený uživatel

#2113

2017-01-07 12:40


Nepřihlášený uživatel

#2116

2017-01-07 12:42

Bílý dům přísně kontroluje, kdo má "přístup" k prezidentovi a dalších funkcionářů. Obecně platí, že pokud chcete větší přístup, máte až k patě linku a požádat jednoduché, softball otázky, které dělají politici vypadají dobře.

7. MSM cenzurováno / ignoroval šokující přiznání nejvyšší úroveň tureckého falešnou vlajkou proti Sýrii, která by vyvolala válku mezi dvěma národy ;

Mainstream Media byl chycen předstírá zprávy nesčetněkrát, které měly vážné následky na celém světě:

  1. 4 Příklady Mainstream Media výroby News Push pro válku
     

  2. BBC novinář Comes Clean - "Věřte nic, co číst nebo sledovat "


Nepřihlášený uživatel

#2117

2017-01-08 12:37

Viry jako nastroje ke sniženi populace,VakcinyZika,Ebola,Adis,Sars,Rakovina,Chřipka,atd

Přestante vydělávat lžima na lidech nemate ani vlastni penize vše kradete lidem!!!!Stat nema vlastni penize ma ty co od lidi nakradl!!!!

Chřipka útočí ze všech stran. Nebezpečné může být i podání kelímku kávy

 Všude kolem řádí chřipka a udeřila i v nejbližším okolí – v práci, doma. Očkovat se sice můžete nechat i v době chřipkové sezony, ochranné látky začnou ale působit 14 dní od aplikace. Důležité je proto v těchto dnech dbát především na hygienu. Virus totiž dokáže přežít určitou dobu i mimo hostitele a je proto možné se nakazit i z předmětů, které byly v kontaktu s nemocným - ruka, mobil, držadlo v MHD, hračky, použitý kapesník nebo třeba kelímek kávy. Je proto opravdu zásadní dbát na hygienu.ČT ZASE O CHŘIPCE KTERÉ NA NAS TESTUJI A PAK NAS NAHANEJ DO LEKAREN KTERE SOU K H.... LEKY A VAKCINY ABY DROGOVY KARTEL VYDĚLAL 

FAKTA O VIRECH NA POPULACI

Najednou H1N1 vakcíny jsou k dispozici po celé Americe.

Walgreens a jiné lékárny jsou tlačí vakcíny, jako kdyby existoval "všechno musí jít" likvidace prodej na cestě. Rychle, dostat své vakcína proti prasečí chřipce dnes před všichni zjistí , že jsou k ničemu !Prodejnost vakcín má striktní časový limit. Jsou jen v poptávce během strachu fáze pandemie, a že strach fáze již dávno zmizel za H1N1.

Prakticky každý, kdo chce H1N1 vakcína již získal jednoho, a zbytek populace začíná všímat něco docela zvědavý:Lidé, kteří dostali vakcínu nejsou o nic lépe než ti, kteří ji přeskočí.

VICE-Znečištění životního prostředí s vakcínami H1N1

Viry jako nastroje ke sniženi populace,VakcinyZika,Ebola,Adis,Sars,Rakovina,Chřipka,atd

VICE-Viry jako nástroje na vylidnováni populaci

VICE-farmaceutický drogový kartel


Nepřihlášený uživatel

#2118 Americké a Evropské intervence proti ISIS,skutečným cílem manipulovat pro odstranění Asada

2017-01-08 12:38

USA a Evropská lež boj proti Teroristum skutečnost ODHALENA!!!!!PODVOD 

Americké a Evropské intervence proti ISIS,skutečným cílem manipulovat pro odstranění Asada a Syrii,Kurdy a poté Íránu.

Někteří američtí Intel zasvěcené osoby tvrdily, že ISIS byl hluboce podporovaný senátorem Johnem McCainem a nejméně tři vysloužilý americký Generals, a poukazují na skutečné fotografie některých z těchto jedinců stýká s ISIS velitelů. Pokud je to pravda, je to velmi závažný trestný čin a představuje vážnou hrozbu pro skutečné americkou národní bezpečnost. Mnozí by nazývat to zrada, hrdelní zločin.

Ve skutečnosti ISIS byl vymyslel pomocí RKM světa sionistů a Likudists, jejichž strategií bylo vytvořit silnou potřebu americké a evropské intervence proti ISIS, ale se skutečným cílem manipulovat Ameriku do vede hlavní vzduchu a pozemní válku proti ISIS jako zamaskovat pro odstranění Asada a zničit Sýrii, Kurdy a poté Íránu.

  • 04. 2013:

    On navštívil Idlib tajně a se setkal s militanty a teroristy z FSA a Nusra. Zde máme fotografie z McCaina s Abu Bakr al Baghdadi self-deklaroval Calipha. Dokonce v tomto okamžiku, tam byl 10.000.000 $ cena na al-Baghdadi hlavu a McCain by mohl být stíhán pro styk s teroristy. O měsíc před tímto setkáním al Baghdadi už vytvořil ISIS.

Skutečnost, že americký režim je přímo financuje umírněné rebely se zdarma syrská armáda je deklarovaný fakt americké politiky.

VICE-vytvoření "ISIS ".

VICE-Zakázaná pravda - USA se Kanálování chemických zbraní na Al-Káida v Sýrii, Obama je lhář a terorista

Vyzýváme lidi po celé zemi:

  • Mobilizovat proti Obamově válce.
     

  • Válka proti Sýrii je nezákonné a kriminální.
     

  • Prezident a velitel v rozhodnutí Chiefa k podpoře Al-Káidy v Sýrii je v rozporu s mezinárodním právem a US právních předpisů proti terorismu.
     

  • USA a koaliční vojáci mají morální a právní povinnost odmítnout bojovat v Obamově "humanitární" válka o Sýrii, která spočívá v podpoře Al-Káidy přidružených teroristy.

     

  • Prezident a vrchní velitel již bezostyšně porušili všechny principy domácího i mezinárodního práva.Takže to dělat přísahu, že "poslouchat rozkazy od prezidenta" se rovná porušení spíše než bránit americkou ústavu.

  • VICE-Co se stalo s "globální války proti terorismu "? - Spojené státy jsou "bojuje za Al-Káidy" v Sýrii

Nepřihlášený uživatel

#2119

2017-01-08 12:42

WikiLeaks zakladatel Julian Assange, kdysi považován za zrádce konzervativci, se náhle najít nějakou lásku v důležitých rozích republikánské strany.

Assange, který hledal útočiště v Ecuadorean velvyslanectví v Londýně v roce 2012 a zůstal tam od té doby, dával rozhovor s vysokým profilem úterý večer Sean Hannity, konzervativní Fox News komentátor. Tyto pocty pak začal hrnout.

Sarah Palin, republikánský vice kandidát na prezidentský úřad v roce 2008, vzala zpět své předchozí návrhy, které americká armáda by měla dopadnout a zabít Assange, jehož skupina publikoval desítky tisíc tajných USA válce a diplomatických dokumentů v roce 2010.

"K Juliana Assange: Já se omlouvám," řekl Palin v tweetu.


Nepřihlášený uživatel

#2120 obviňují Rusy za téměř všechno ostatní (bez důkazu).

2017-01-08 12:44

Já to nebyla. Mladá ruská hackerka odmítá nařčení, že ovlivnila volby v USA

Americké tajné služby v pátek prohlásily, že mají důkazy o zásahu ruských hackerů do prezidentských voleb. Vláda koncem roku ukázala mimo jiné na mladou odbornici na kybernetickou bezpečnost Alisu Ševčenkovou. Ta se nyní rozhodla promluvit. Někdejší expertka společnosti Kaspersky lab tvrdí, že je to nesmysl. Zařazení na černou listinu USA mi každopádně poškodilo kariéru, řekla britskému deníku The Guardian.TAKOVÉ HOVNA MALO SE VIDI V TAK KRASNY SLUNEČNÍ DEN, ZA TO SE STYDÍM JEN ČT,NOVINKY H..... A LŽI A HNUJ NO FUJ,

JAKÁ JE SKUTEČNOST S FALEŠNÉHO OBVINĚNÍ PROTI RF BEZ DUKÁZU UKAZTE DUKAZE NEBO DRŽTE HUBU

To by mohlo být buď ve formě,

  • měkké cenzura (vytváření nedůvěru a otravy dobře, takže lidé už důvěřovat alternativních médií)

    tvrdá cenzura (získávání vláda schvalovat zákony omezit nebo zakázat určité webové stránky nějakým způsobem sděloval své informace)

Tyto dva masové kontroly mysli psychologické operace mohla  začít s zoufalé pokusy Clintonovy kampaně  za ně nese vinu na "alt právo " pro Hillary ubývající popularity, a obviňují Rusy za téměř všechno ostatní (bez důkazu). 

Oba tyto se vyskytují hned teď , a to jak v Evropě a Spojených státech .

VICE-Dále jen "Fake News" a "Ruská propaganda" PSYOPS - cenzura a informační Control v NWO

Řada WikiLeaks na nabídky zahrnující Hillary Clinton kampaň předseda John Podesta. Pan Podesta je dlouhodobý spolupracovník Clintonovi a byl prezident Bill Clinton náčelník štábu od roku 1998 do roku 2001. Pan Podesta také vlastní skupinu Podesta se svým bratrem Tonym, hlavní lobbistické firmy a je předsedou Centra pro americký pokrok (CAP), Washington DC think-tanku.

USA a Evropská media co spolupracují s IS

VICE-WikiLeaks.org – Online Odkaz na zahraničních zpravodajských služeb, povstalců či teroristických skupin ?


Nepřihlášený uživatel

#2121 Nebojte se veřejně a nahlas říci své NE! NE imigraci, NE islamizaci, NE multikulturalismu!

2017-01-08 13:21

Nebojte se veřejně a nahlas říci své NE! NE imigraci, NE islamizaci, NE multikulturalismu!

VICE-Multikulturní obohacení - znásilňování žen

PŘIUČME SE OD IZRAELCU

To se stalo s muslimem který si myslel že ploty v Izraeli jsou jako ploty v Evropě

VICE-To se stalo s muslimem který si myslel že ploty v Izraeli jsou jako ploty v Evropě


Nepřihlášený uživatel

#2122 Čas revoluce se blíží..A PŘESTANTE ŽRÁT TY HOVNA S TV ČIM VÁS KRMI!!!!

2017-01-08 13:24

Vždy, když jakýkoliv režim sáhl po represích, byla to známka toho, že je v koncích!

VICE-Čas revoluce se blíží..


Nepřihlášený uživatel

#2123

2017-01-08 14:31

Vláda nema co zakazovat zbrane mate pravo chranit si zivot,majetek,rodinu!!!!!Tím jedna proti Ustavně a dopoustí se zrady vuči národu!!!!Sami jsme svedky že na nás Vláda sere a jde po penizkach od G.Sorose tajne pašovat do ČR islamisty za ne pak dostavat 5,500eur aj vice ze slovama my nic my muzikanti my je sem necpem jen znás dělaj debilky nevolte je ztráta času jak koukani na ČT jen manipulace,hra na emoce,oblbbovani,a skutky žádné vláda na nas sere serme my naní ochranme se sami 

Je čas nebýt už ovce!

Před terorismem se nedá nijak bránit systémově. Bránit se dá pouze ad-hoc. A nejlepší ad-hoc obranou je legálně držená zbraň. Stačí jedna v rodině. Když si rodina vyjde do restaurace a vtrhne do ní útočník, otec rodiny vytáhne zbraň a začne vracet palbu útočníkům. A když takových otců v restauraci bude více, včetně provozovatele restaurace, který by měl být ze zákona ozbrojený kvůli ochraně svých hostů, tak takové teroristické přepadení by nemělo dlouhého trvání pro útočníky. A toto je nejlepší obrana. Je to i nejlepší prevence. Když budou útočníci vědět, že mezi obyvateli jsou zbraně v hojném počtu, vyberou si jinou zemi a jiný, slabší cíl.

Vlk nikdy nevtrhne do ohrady s ovcemi, pokud jsou ovce po zuby ozbrojené. Když se ovce umí bránit, vlk odtáhne pryč. Jenže toto má takový malý háček. Občan, který není ovce a který se umí bránit, se tímto okamžikem stává schopným obrany i proti státnímu terorismu. Jsou-li občané ozbrojení, nelze s nimi už tak snadno manipulovat. Nelze už tak snadno narušovat soukromé vlastnictví občanů. Nelze už jen tak snadno vnikat do bytů občanů. A toto je právě ten důvod, proč ve Francii v roce 2009 odebrali policistům automatické zbraně, protože strach vlády z vlastního lidu a vlastní policie byl tak značný, že jim stálo za to, aby z francouzské policie udělala vláda bezzubý nástroj, který nebude mít proti teroristům vlastně žádnou šanci.

Nebuďte ovce a vezměte obranu své rodiny do vlastních rukou. Udělejte si zbrojní průkaz, choďte ozbrojeni, protože s terorismem se musíte naučit žít. Terorismus bude součástí 21. století, bude to běžná věc veřejného života a pouze ten, kdo pochopí, že být ovcí s transparentem „Pray for Paris“ není řešením, bude schopen v budoucnu přežít v divoké islamizované a multikulturní Evropě. Terorismus bude nadále součástí státních politik. Z tohoto důvodu na AE News nenajdete žádný „Pray for Paris“ banner, protože takové výrazy nemají žádný smysl ve chvíli, kdy Evropa páchá sebevraždu vítáním milionů migrantů z arabských zemí. Modlete se za svoji rodinu a za svoji zemi, protože mnohem větším nebezpečím než střelba z AK47 v restauracích jsou kroky českých a evropských politiků ve směru akceptování migrace a integrace arabského etnika do struktur evropských národů.

VICE-Zbraň v rodině je jedinou obranou proti terorismu. A nejen proti němu! Jaký je rozdíl mezi privátním a státním terorismem?

VICE-EUROPSKY TEROR-PROČ MÍT ZBRAŇ-AKO SA BRÁNIŤ pplk.Černý

VICE-NĚMECKO 'Plán náhrady populace je skutečností' Christina Baum AfD CZ titulky


Nepřihlášený uživatel

#2124

2017-01-08 14:59

KUŠE,LUKY VÁS NEOCHRÁNI PŘED AK-47 KTERY POLITICI RADI POSILAJ REBELUM AL-NUSRA,AL-KAIDA JAK ČSSD RPG DO SYRIE A NA UKRAJINU ZBRANE S TYCH VYBUCHLICH SKLADU V ČR ANO S TYCH JAK NÁM LHALO SE!!!

VICE-Jak vybrat pistoli / Průvodce výběrem pistole - Speciál Střelnice HD

MUŽETE AJ LEGÁLNÉ ZBRANĚ MĚT 6MM,4,5MM TYHLE ZBRANĚ JSOU NA OBRANU OSOB SKRYTE NOSIT U SEBE A JAK BY NEKDE NEKDO VYTHL ZBRAN TAK HO PROSTE ZNEŠKODNIT 

VICE-Jak získat zbrojní průkaz - kompletní návod / průvodce - Speciál Střelnice HD