Týdny občanského neklidu


Nepřihlášený uživatel

/ #2118 Americké a Evropské intervence proti ISIS,skutečným cílem manipulovat pro odstranění Asada

2017-01-08 12:38

USA a Evropská lež boj proti Teroristum skutečnost ODHALENA!!!!!PODVOD 

Americké a Evropské intervence proti ISIS,skutečným cílem manipulovat pro odstranění Asada a Syrii,Kurdy a poté Íránu.

Někteří američtí Intel zasvěcené osoby tvrdily, že ISIS byl hluboce podporovaný senátorem Johnem McCainem a nejméně tři vysloužilý americký Generals, a poukazují na skutečné fotografie některých z těchto jedinců stýká s ISIS velitelů. Pokud je to pravda, je to velmi závažný trestný čin a představuje vážnou hrozbu pro skutečné americkou národní bezpečnost. Mnozí by nazývat to zrada, hrdelní zločin.

Ve skutečnosti ISIS byl vymyslel pomocí RKM světa sionistů a Likudists, jejichž strategií bylo vytvořit silnou potřebu americké a evropské intervence proti ISIS, ale se skutečným cílem manipulovat Ameriku do vede hlavní vzduchu a pozemní válku proti ISIS jako zamaskovat pro odstranění Asada a zničit Sýrii, Kurdy a poté Íránu.

  • 04. 2013:

    On navštívil Idlib tajně a se setkal s militanty a teroristy z FSA a Nusra. Zde máme fotografie z McCaina s Abu Bakr al Baghdadi self-deklaroval Calipha. Dokonce v tomto okamžiku, tam byl 10.000.000 $ cena na al-Baghdadi hlavu a McCain by mohl být stíhán pro styk s teroristy. O měsíc před tímto setkáním al Baghdadi už vytvořil ISIS.

Skutečnost, že americký režim je přímo financuje umírněné rebely se zdarma syrská armáda je deklarovaný fakt americké politiky.

VICE-vytvoření "ISIS ".

VICE-Zakázaná pravda - USA se Kanálování chemických zbraní na Al-Káida v Sýrii, Obama je lhář a terorista

Vyzýváme lidi po celé zemi:

  • Mobilizovat proti Obamově válce.
     

  • Válka proti Sýrii je nezákonné a kriminální.
     

  • Prezident a velitel v rozhodnutí Chiefa k podpoře Al-Káidy v Sýrii je v rozporu s mezinárodním právem a US právních předpisů proti terorismu.
     

  • USA a koaliční vojáci mají morální a právní povinnost odmítnout bojovat v Obamově "humanitární" válka o Sýrii, která spočívá v podpoře Al-Káidy přidružených teroristy.

     

  • Prezident a vrchní velitel již bezostyšně porušili všechny principy domácího i mezinárodního práva.Takže to dělat přísahu, že "poslouchat rozkazy od prezidenta" se rovná porušení spíše než bránit americkou ústavu.

  • VICE-Co se stalo s "globální války proti terorismu "? - Spojené státy jsou "bojuje za Al-Káidy" v Sýrii