Týdny občanského neklidu


Nepřihlášený uživatel

/ #2096

2017-01-04 12:56

ČT H..... O SATANU AKA UFU TYHLE SVINE NÁM ZABIJELI PŘEDKY A SNAŽI SE TED ZABIT NÁS POMOCI NWO DIKTATURY A OTROČENI NÁS POMOCI SATANSKÉ VIRY A FALEŠNÉHO NABOŽENSTVÍ KORÁNU PROTO ZANIKALY SVĚTY PŘEDNÁMA CO BYLY BUH JE ZNIČIL PROTOŽE SE DĚLO TO CO TED NA ZEMI JEN TI CO VEŘILI V JEDNOHO BOHA A KRISTA DOSLI KE SPASE 

Učitelé z hvězd 666

Překvapivá svědectví podávají nejen vesničané, ale i vojenští piloti, starostové měst a vládní expert na jev UFO.

FAKTA DEMONS 

PODVODNÁ FÁZE ZDĚLOVÁNI O UFO 

Svědci níže byly rozděleny do následujících tří kategorií.

  1. oznamovatelů

    Ti s vojenskými, vládních či firemních prostředí, kteří mají v držení různé bezpečnostní klasifikace, pro něž je k dispozici veřejné dokumentace k potvrzení jejich pověření. Veřejné dokumentace podporuje jejich tvrzení, že v klasifikovaných zařízeních, kde k událostem či dokumenty, které naznačují tajné dohody může byli svědky, jak tvrdí.
     

  2. civilní Svědci

    Ti s civilním prostředí, kteří nedržela žádné stupeň utajení pro danou událost nebo dokumentu, které svědky. Nicméně, veřejné dokumentace je k dispozici pro potvrzení své profesionální pověřovací listiny, která pomáhá, aby jim věrohodné svědky události nebo doklady, které prohlašují, že pozorovali.
     

  3. nepotvrzené Svědci

    Těch, pro něž není k dispozici žádná spolehlivá veřejná dokumentace k potvrzení jejich pověření. To není, nicméně, odmítl svědectví těch, jejichž pověřovací listiny nebyly veřejně potvrdil. Tam je důvod věřit, že v některých případech dokumentace může být vymazána z veřejných záznamů z bezpečnostních důvodů pro ty, kteří používají v přísně tajné projektů zahrnujících mimozemského života.

    Phil Schneider údajně pracoval jako stavební inženýr na výstavbě hlubokých podzemních vojenských základen. Tvrdí, že byli svědky dokumenty a osobně zažili události, které prokazují existenci mimozemšťanů.

    Tvrdí, že tajné smlouvy byly uzavřeny s mimozemšťany vládou USA v roce 1954, a kromě toho, že byl přímo zapojen s přestřelky s mimozemšťany v roce 1979 na utajované zařízení v Dulce v Novém Mexiku (jak bylo popsáno výše Paul Bennewitz):

    • "Již v roce 1954 pod Eisenhower administrace, federální vláda rozhodla obejít ústavu Spojených států atvoří smlouvu s cizími osobami . Říkalo se jí 1954 Greada smlouva , která v podstatě udělal dohodu, že cizinci podílejí mohl vzít několik krávy a testovat jejich implantací techniky na několika lidmi, ale že musel dát podrobnosti o zúčastněných osob.

      Pomalu, mimozemšťané změnili obchod, dokud se rozhodli, že by se jím řídit všichni všechno. "Zpátky v roce 1979, bylo to realita, a oheň-boje v Dulce došlo zcela náhodou. Jsem se podílel na budování přírůstek do hluboké podzemní vojenská základna v Dulce, což je asi nejhlubší základnou. je to jde dolů sedmi úrovních a více než 2,5 mil hluboké. v této době jsme měli vyvrtány čtyři různé otvory v poušti, a my jsme šli do jejich propojení a sfouknout velké části najednou."

    • VICE- Zveřejňování Informátoři " - důkaz

    • VICE-HYBRIDI MEZI LIDMA DOKUMENTY A DNA MUTACÍ