Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #12789 Prezident Kiska je nepríčetný, porušuje Ústavu, devastuje štát?! Zasiahne parlament? (full)

2017-01-25 10:47

POZVEM SI DO ČR GINN PROTI NAŠÍ KORUPCI VE VLÁDĚ A PODVODUM ČSSD A ANO ATD

Prezident Andrej Kiska účinkuje v reklamnom spote súkromnej spoločnosti Kurzor sro na produkt FIGURAMA (výroba 3D sošiek). Akonáhle sme zbadali túto formu prezidentovej aktivity - podali sme podnet do Parlamentu. Niekoľko hodín nato Prezident upravil svoj status na sociálnej sieti a záznam vylúčil aj zo svojho oficiálneho programu, čím zahladzuje stopy tak, ako to neraz robí akýkoľvek zločinec. Parlament sa bude zaoberať podnetžom na stíhanie prezidenta Kisku od Martina Daňa z GINN a prešetrí tieto udalosti a protiústavné správanie Prezidenta.
O názor sme požiadali aj Štefana Harabina - bývaleho predsedu Najvyššieho súdu a exministra spravodlivosti. Prezident sa len na chvíľu vymkne z kontroly a už vyrába blamáž, hovorí Harabin. Veď pozrite sa na dlhý vianočný prejav z čítačky, ktorý čítal plynule (keď je pripravený) a keď má predstúpiť pred sudcov a povedať štyri súvislé vety, číta z papiera. Niekedy si myslím, že je až nepríčetný, pokračuje Harabin. Ďalej sme hovorili o tom, že prezident porušuje ústavu sústavne. Naposledy nerešpektoval Nález Ústavneho súdu o jeho povinnosti vymenovať sudcov - tak sa obrátil na Bentásku komisiu, ktorá ale nemá vo vzťahu ku Slovensku žiadne právomoci, čím zova ukázal svoju nekompetenciu ba až ohrozil nezávislosť a stabilitu Slovenska tým, že najvyšší Ústavný činiteľ nepozná vlastnú ústavu.
Parlament by mal na schôdzi prerokovať podnet proti jeho úmyselnému porušovaniu ústavy a prípade ho nechať stíhať, alebo ho sankcionovať aj prostredníctvom výboru pre nezlúčiteľnosť funkcií. Máme za to, že Kiska konal vedome a zvýhodnil jednu fimu prepožičaním svojej podobizne.

VICE-Prezident Kiska je nepríčetný, porušuje Ústavu, devastuje štát?! Zasiahne parlament? (full)

VICE-Slovensko kvôli bielym koňom pred Súdom Európskej únie! Kde je Čech, Imrecze, Ďurišová a Švecová?!