Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#12776

2017-01-24 14:39

VICE-Politické Řízení mimozemské přítomnosti - Výzva k demokracii a svobodu v Americe

VICE-Hudební Cult Control - War Rockefellerova nadace na vědomí prostřednictvím uložení ...

VICE-Rockefeller UFO Report  - UFO Briefing Document - nejlepších dostupných důkazů - Don Berliner


Nepřihlášený uživatel

#12777 Brusel končí?kam bude ČSSD A DALŠI CHODIT ŠLAPAT

2017-01-24 17:06

Německý vicekancléř vyzval ke vzniku 2-rychlostní Evropy, což by ale znamenalo konec Lisabonu a s tím i konec EU v dnešní podobě. Německý projekt „Das Neue Europa“ nabírá reálné obrysy. Brusel končí?

Nová Evropa bude federalizovaným útvarem

Ne všechny země EU chtějí integraci za „bod nula“, kterým je v Bruselu označována Evropská ústava, která nikdy nebyla dosud schválena, protože její podpis by znamenal právní zániky národních států. Bod nula jsou ochotny překročit v dnešní době 3 státy v Evropě. Německo, Francie a Švédsko. Všechny tři země jsou masivně islamizované, multikulturně zohýbané, školní inkluze dosahuje stavu 100% a ve všech třech zemích platí nejpřísnější zákony na držení zbraní na světě. Tyto 3 země jsou připraveny zbavit se národních identit, národních států a stát se Evropany, občany Nové Evropy jako příslušníky nadnárodního globalistického útvaru. Ostatní země budou do projektu Das neue Europa přijaty z nutnosti, protože jiné cesty pro ně nebude, protože např. jejich ekonomiky jsou úzce propojené s jádrem Nové Evropy.

Silné propojení Česka s německým průmyslem bude postupně zpřetrháno. To není dobrá zpráva pro české firmy vyrábějící subdodávky pro německý průmysl, ale pomůže to naopak vývozu zboží do zemí, které se projektu Das neue Europa účastnit nebudou a také do Ruska, do Velké Británie a do USA. A spolu s Čínou budou příležitosti pro český průmysl i tam. Ovšem na Čínu je třeba se dívat tak, že ta sleduje vlastní zájmy v Evropě a může se stát, že Čína bude upřednostňovat globalizační Novou Evropu před tou druhou, kterou budou kontrolovat transatlantické elity ve spolupráci s Ruskem. Projev Sigmara Gabriela však odhalil, že Německo nepotřebuje více Evropy v současné podobě, ale potřebuje nějakou další Evropu v její „hardcore“ verzi. Je dobře, že Česko, Slovensko, Polsko a další země se projektu Das neue Europa účastnit nebudou.

VICE-Německý vicekancléř vyzval ke vzniku 2-rychlostní Evropy, což by ale znamenalo konec Lisabonu a s tím i konec EU v dnešní podobě. Německý projekt „Das Neue Europa“ nabírá reálné obrysy. Brusel končí?

OHLEDNĚ NOVÉ EVROPY
A jo už to chápu,jak začne proces nová evropa.Tak všichni ty země pujdou proti Krestanství a až tak pak začne to proroctvo.A zároven v nových zemích evropy se začně menit zákon na neděli.Zákon Satanuv pomocí falešného náboženstvi Koránu.

Matouš-24

Počátek Běd-Obrat zemi proti Křestanství-N.Evropa
.9Tehdy vás budou vydávat v soužení i na smrt a všechny národy vás budou nenávidět pro mé jméno.10A tehdy mnozí odpadnou a navzájem se budou zrazovat a jedni druhé nenávidět;11povstanou lživí proroci a mnohé svedou,12a protože se rozmůže nepravost, vychladne láska mnohých.13Ale kdo vytrvá až do konce, bude spasen.

Zabiti doktrinou IS a v ty dny nový zakon falešné naboženství Korán!!!!a Pohany!!!
1. Tesalonickým 4,16: „Zazní povel, hlas archanděla a zvuk Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe, a ti, kdo zemřeli v Kristu, vstanou nejdříve.“

Lisabonská Smlouva lež

VICE-Česká lisabonská lež

G.OTEPLOVÁNI JE FAKE KRIZE+V.S TERORISMEM JE PODVOD

CHRÁNIT SE MUSIME SAMI N.FARAGE 

VICE-EU a globální oteplování - proč jsme zabili demokracii?


Nepřihlášený uživatel

#12778

2017-01-24 20:06

World War 3 Časová osa co se děje ted-Act-2-3-4-5

To jsou, domnívám se, že fáze plánovaného třetí světové války :

  • Prelude - události, které vedly k zahájení třetí světové války, včetně 11.září 2001.
  • Act 1 - Blízký východ . Rozšířený konflikt, aby celý region do plamenů války, vyvolané Íránu či ozbrojenci v Pákistánu za použití severokorejské jaderné zbraně dodané. První scéna v tomto zákoně je americká invaze do Iráku 20. března 2003.
  • Act 2 - Izrael ve válce - proti ní arabskými sousedy, případně Palestiny. Bude vytvořen palestinský stát, aby všichni Izraelci budou zcela odděleny od Palestinců (poslouchat pozor na zmínku o smlouvě o 7 let, které mají být potvrzeny světová jednička - pravděpodobně Bush), jen pro Izrael brutálně zaútočit na Palestinu krátce poté.
  • Act 3 - Dálný východ - Vlasy-zvyšování jaderné konfrontaci, která ohrožuje existenci lidstva - Peter Lemesurier, autor knihy The Armageddon Script, str. 223, napsaná v roce 1981. Zahrnuje Čína napadající Tchaj-wanu a jaderný výbuch na Korejském poloostrově.
  • Akt 4 - narušení důvěry v systém ' tak těžké občané budou v panice do vzdát svobody a ústavní formu vlády. Plán vyzývá k rozpuštění americké ústavy, vyvolané výrazným dost "teroristický" útok. Konečným záměrem je zavést globální vládu a jednu světové náboženství.Islám!!666 jediná autorita
  • Act 5 - Zhroucení USA a další západní ekonomiky a morálky.
  • Akt 6 - Výrazné snížení populace s použitím přírodních a člověkem způsobených katastrof.
  • Opona . Kdo může říct, jak tato válka skončí?

Oba Biblická proroctví a plán Ilumináti stanovit, že Izrael je klíčem. Třetí světová válka je plánováno na začátek, kdy Izrael jde do války proti svým arabským nepřátel. Potom a teprve potom budou všechny ostatní prvky se nezačnou objevovat a budou dělat tak v rychlém sledu. Tento plán je mít jeden katastrofu po druhé v takovém rychlém sledu, že předtím, než lidé mohou psychicky i emocionálně zvládnout jednu katastrofální zprávy události, budou hit s jiným. Je také přesnější říci, že dokud všechny prvky pro WW3 jsou na místě, plán nebude zahájeno.

I když by bylo naivní navrhnout konkrétní časový harmonogram událostí, které vedly až k a včetně světové války 3, víme, že plány pro světové válce 3 jsou značně pokročilé a naši vedoucí zapojené do tohoto tajného plánu čekají jen na pravé straně signál před totální válka začíná.

Jsme v posledních fázích přípravy, aby tak globalizovalo světu, že zednářská New Age Christ (Antikrist), se může objevit obdržet veškerou politickou a ekonomickou moc světových vládců. To je Illuminati plán a biblická proroctví Zjevení 17: 12-17 ).

Podle slov Petra Lemesurier, autor knihy The Armageddon Script:

Jejich scénář je nyní psáno, pouze s výhradou úpravy na poslední chvíli a jevištní-směry. Na jevišti sám o sobě, i když ve tmě, je téměř připraven. Dolů do jámy, podzemní orchestr již ladění nahoru. Na poslední chvíli, pochozí díly jsou i dnes zaplňují. Většina z hlavních aktérů, jeden podezřelí, se již začaly své role. Brzy to bude čas, aby přišli na pódium, připravené pro opona stoupat. Čas k akci se přišli.
VICE-WORLD WAR 3 BIBLICKÉ POČÁTKY 
VICE-Všechny války jsou dobře naplánované Banker Wars ... Včetně WWIII

Nepřihlášený uživatel

#12779 Re:

2017-01-24 23:25

#12778: -  

 No, hlavně nebýt blbej chuj.


Nepřihlášený uživatel

#12780

2017-01-25 08:34

Před vstupem do Evropské Unie se konalo referendum,  zda-li chceme vstoupit do Evropské Unie.
Toto referendum bylo hodně velkým PODVODEM, protože tehdejší vláda ZATAJILA veškeré  plány Evropské unie, jako například ZÁKAZ CUKROVARŮ. 
Občané nevěděli o čem všem v referendu ve skutečnosti rozhodují a že hlasováním pro vstup do EU hlasují pro zavření tuzemských cukrovarů.


Nepřihlášený uživatel

#12781 Re:

2017-01-25 08:39

#12778: -  

 Kurva, neotravuj s AUTOMATICKÝM PŘEKLADEM, ty věty nemají hlavu ani patu a jenom to tu zbytečně zaspamováváš!!!

Buď to přelož POŘÁDNĚ a sám, aby se tomu dalo rozumět, nebo NESPAMUJ !!!


Nepřihlášený uživatel

#12782 Re: Brusel končí?kam bude ČSSD A DALŠI CHODIT ŠLAPAT

2017-01-25 08:49

#12777: - Brusel končí?kam bude ČSSD A DALŠI CHODIT ŠLAPAT 

 Evropská unie končí a jiným způsobem, než píšeš.
Francie bude mít brzy referendum o vystoupení z EU a z EU také vystoupí.
A takto se stát po statu rozpadne Evropská unie úplně celá.
Žádná "dvourychlostní" evropa nikdy nebude. Krom toho je dvourychlostní evropa nesmysl, protože by to znamenalo mít dvě eura - dvě měny, ale myšlenka jedné měny byla právě v tom že to bude jenom jedna měna.


Nepřihlášený uživatel

#12783 Re:

2017-01-25 08:55

#10: -  

 Kvoty znamenají:
Česká republika nebo Bulharsko, tedy nejchudší státy Evropské unie, se mají starat o nepracující uprchlíky, jako kdyby byli boháči jenž mají na rozhazování.
A naopak Německo, kde je oproti české republice ČTYŘNÁSOBNÁ průměrná mzda, se uprchlíků zbaví.

A co je také zarážející:
Německo si uprchlíky POZVE, pak se najednou rozmyslí, že UŽ JE NECHCE, a snaží se je nacpat jiným státům Evropské unie.


Nepřihlášený uživatel

#12784

2017-01-25 08:59

Že mladí lidé, kteří se narodili TADY, nemohou založit rodinu, protože za bydlení dají celý svůj výdělek, to nikoho nezajímá. Ale s uprchlíkama najednou musíme být solidární...
Proč MUSÍME být solidární s uprchlíkama a naopajk NESMÍME  být solidární s místními občany???


Nepřihlášený uživatel

#12785

2017-01-25 09:04

Proč se za ty super-úžasné evropské fondy staví zvedající mosty, které se nezvedají, namísto toho, aby se postavili tolik potřebné BYTY které tu léta chybí.
Je spoustu věci, které nám chybí, ale do kterých z Evropských fondů nejde ani koruny.
Zato na pičoviny, bez kterých by se lidé mohli obejít, se čerpají Evropské fondy neustále.
Zvědající most, který se nezvedá, je totální pičoviny, financovaná z Evropských fondů.
Cyklostesky - ty jsou fajn - ale byt bych měl RADĚJI než cyklostezku.
Vypadá to, že existuje nějaký zákon, podle kterého se z Evropských fondů mohou peníze čerpat VÝHRADNĚ NA PIČOVINY. A naopak na věci velmi potřebné se z Evropských fondů nic čerpat NESMÍ. 


Nepřihlášený uživatel

#12787 Re:

2017-01-25 09:30

#12785: -  

 Stále si myslite že vaše penize jdou do tych věcí do silnic,mostů,škol,atd.To je podvod!!!!Ty naše penize, jdou na uplně jiné věci to je jen zastěrka.Našich peněz to jde na války hlavně a na nelegální věci.Ty krize sou řizené Illuminatama,Agendou 21,Bankeřama,ty krize Ekonomika,atd to je podvod.Proto sem cpou ty né lidi,co si hraji na uprchliky že jim něco hrozí.Ale USA je ted pod palbou katastrof zemetřeseni,tornáda,hurikány,atd to už jedna ten nejvyší.Oni se boji že se probudite všichni jak Bilá rasa tak,žlutá,hnědá.A že pak se proti nim postavime všichni proti nélidem ve vládach.Protože dragonite jednaj proti všem rasám a jdou proti Bohu,právum,a svobodě.Obamu,Trumpa,atd hlidají také nélidé Aliens Hybridi a Entiti padlého anděla.Vše co vám předhazuji v TV je falešné aby vám nahnali strach a zbavili práv a svobod a rozvratili vaše rodiny.NWO 

VICE-Bude v Evropě krize Nezaměstnanost Spark o návratu fašismu ?

VICE-Globálizace Evropské unie

VICE-2017 - Co hrozí Evropě

Aktuální

11.09.2016

Dluh v držbě veřějnosti

14,324,109,031,573.47

Intragovernmental Holdings

5,469,588,130,730.35

Celkový veřějný dluh Vynikajíci

19,793,697,162,303.82


Nepřihlášený uživatel

#12788 Re:

2017-01-25 10:47

#12778: -  

 JENOM BYCH TĚ TROCHU OPRAVIL ISLÁM NEMA BYT CELOSVĚTOVE NABOŽENSTVI ISLÁM PLNI JEDINOU FUNKCI A TIM JE ŽE POMUŽE ZNIČIT ZAPADNI SVĚT TAK JAK TO PŘEDPOVĚDĚL ALBERT PIKE ZAPADNI SVĚT A ISLÁM MUSI BYT NAVZAJEM ZNIČENY MEZI TIM BUDOU LIDE DONUCENI MEZI SEBOU BOJOVAT DO UPLNEHO FIZICKEKO MORALNIHO DUCHOVNIHO SOCIALNIHO A EKONOMICKEHO ZNIČENI ABY POTOM MOHL PŘIJIT NOVÝ MESIAŠ KTERY VYTVOŘI NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD S JEDINYM SVĚTOVIM NABOŽENSTVIM JEDINOU VLADOU JEDINOU ARMADOU JEDINOU ELEKTRONICKOU MĚNOU RFID ČIPEM IMPLANTOVANYM V PRAVE RUCE NEBO NA ČELE


Nepřihlášený uživatel

#12789 Prezident Kiska je nepríčetný, porušuje Ústavu, devastuje štát?! Zasiahne parlament? (full)

2017-01-25 10:47

POZVEM SI DO ČR GINN PROTI NAŠÍ KORUPCI VE VLÁDĚ A PODVODUM ČSSD A ANO ATD

Prezident Andrej Kiska účinkuje v reklamnom spote súkromnej spoločnosti Kurzor sro na produkt FIGURAMA (výroba 3D sošiek). Akonáhle sme zbadali túto formu prezidentovej aktivity - podali sme podnet do Parlamentu. Niekoľko hodín nato Prezident upravil svoj status na sociálnej sieti a záznam vylúčil aj zo svojho oficiálneho programu, čím zahladzuje stopy tak, ako to neraz robí akýkoľvek zločinec. Parlament sa bude zaoberať podnetžom na stíhanie prezidenta Kisku od Martina Daňa z GINN a prešetrí tieto udalosti a protiústavné správanie Prezidenta.
O názor sme požiadali aj Štefana Harabina - bývaleho predsedu Najvyššieho súdu a exministra spravodlivosti. Prezident sa len na chvíľu vymkne z kontroly a už vyrába blamáž, hovorí Harabin. Veď pozrite sa na dlhý vianočný prejav z čítačky, ktorý čítal plynule (keď je pripravený) a keď má predstúpiť pred sudcov a povedať štyri súvislé vety, číta z papiera. Niekedy si myslím, že je až nepríčetný, pokračuje Harabin. Ďalej sme hovorili o tom, že prezident porušuje ústavu sústavne. Naposledy nerešpektoval Nález Ústavneho súdu o jeho povinnosti vymenovať sudcov - tak sa obrátil na Bentásku komisiu, ktorá ale nemá vo vzťahu ku Slovensku žiadne právomoci, čím zova ukázal svoju nekompetenciu ba až ohrozil nezávislosť a stabilitu Slovenska tým, že najvyšší Ústavný činiteľ nepozná vlastnú ústavu.
Parlament by mal na schôdzi prerokovať podnet proti jeho úmyselnému porušovaniu ústavy a prípade ho nechať stíhať, alebo ho sankcionovať aj prostredníctvom výboru pre nezlúčiteľnosť funkcií. Máme za to, že Kiska konal vedome a zvýhodnil jednu fimu prepožičaním svojej podobizne.

VICE-Prezident Kiska je nepríčetný, porušuje Ústavu, devastuje štát?! Zasiahne parlament? (full)

VICE-Slovensko kvôli bielym koňom pred Súdom Európskej únie! Kde je Čech, Imrecze, Ďurišová a Švecová?!


Nepřihlášený uživatel

#12790 Re: Re:

2017-01-25 10:51

#12788: - Re:  

MĚ OPRAVOVAT NEMUSÍŠ JÁ VIM CO MÁ PŘIJIT aji vim ty znaky šelmy na ruku a na čelo!!!A KDYBYS TO ČETL POŘÁDNE TAK BYS VĚDĚL ŽE SEM TAM DÁVAL OHLEDNĚ 3 SV INFO TU ŠLO JEN O 3SV 

J ten A.Pike se podílel na 1sv a 2sv a USA, to vše dotovala Pike je pěkný zkurvysyn, a aji se podílel na Montauk PROJEKTU.Šak Islám je to falešné naboženství a cti Neděli takže si vubec nemusel mě opravovat!!!!!Je to aj v Dokumentech NWO že Islám je falešné nabozenstvi na podmaneni světa proto je aj dotováno 40 zemí Evropy a USA,Turky,Pakistánem.Emiraty!!!!A že P.František ho bude zavádět aj ve Vatikánu atd proto jim umival nohy a cucal to same dělal G.Sorosovi!!!!A pomoci Islamu se aj zavede NWO jak je to v Německu,Švécku,Francii hlupáci si nevážili vlasti proto tak dopadli kdyby bojovali za svuj rod,vlast,kulturu,a šly vystřilet vládu hnedka.Ale oni vše svěřili vládě ochranu to udělali chybu.Nový mesiáš přijde aj Satan bude se vydávat za mesiaše což neobstoji ale hlupaci to budou žrát Satanovi!!!Proto nás Kristus varoval než ho smradlaví Židé zabili a ty zabijeli aji normálni lidi v té době!!!!proto se hnusí Bohu!!!Proto už všichni Křestané byly varováni a čekaji a bdí ty v Izraelu hlavně a v Damašku,Iráku,atd.a v Evropě to pomale začina bdi nespi sou střizliví nejsou jak opilci!!A boje se ději tam kde chodil J.Kristus a jeho apoštolové kázaly jen čist pismo!!! 

Matouš 24

Počátky běd

4Ježíš jim odpověděl: „Mějte se na pozoru, aby vás někdo nesvedl.5Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat ‚já jsem Mesiáš ‘ a svedou mnohé.

Ruský policista se prohlásil Kristem, na Sibiři řídí Sluneční město

Zdroj: FALEŠNY MESIAŠ A KRISTUS NÁS PŘEDNIMA VARUJE V MATOUŠI 24

Žena se prohlásila za Krista, kamarádka je archanděl praktikuji Satanské umění

VICE-Spasitelky z Liberce naladily andělský kanál, fandy mají až v Anglii

Příchod Syna člověka

29Hned po soužení těch dnů se zatmí slunce, měsíc ztratí svou zář, hvězdy budou padat z nebe a mocnosti nebeské se zachvějí.30Tehdy se ukáže znamení Syna člověka na nebi; a tu budou lomit rukama všechny čeledi země a uzří Syna člověka přicházet na oblacích nebeských s velkou mocí a slávou.31On vyšle své anděly s mohutným zvukem polnice a ti shromáždí jeho vyvolené od čtyř úhlů světa, od jedněch konců nebe ke druhým.

TO CO SE DEJE NA VIDEU JE PSÁNO V BIBLI ALE TO NEBUDE KONEC VŠE BUDE ROZMETANE AŽ TU NEBUDE JEDINY KŘESTAN A ZASLEPENCI PŘESTOUPI NA FALEŠNÉ NABOŽENSTVI ISLÁM!!!ABY SI ZACHRANILI ŽIVOT ALE ODPLATA BUDE TAKOVA JAKOU SI ZASLOUŽÍ

VICE-Známky a varování druhého příchodu našeho Pána Ježíše Krista


Nepřihlášený uživatel

#12791 Re: Re: Re:

2017-01-25 13:50

#12790: - Re: Re:  

 ISLÁM NEBUDE TIM JEDINYM NABOŽENSTVIM NA SVĚTĚ MA VZNIKNOUT NOVE NABOŽENSTVI SKRZE TAKZVANEHO MESIAŠE ALE TO AŽ BUDOU VŠECHNY NABOŽENSTVI A CIRKVE ZNIČENY BUDE 3 SVĚTOVÁ VÁLKA SLIMAKY JEN ZNEUŽIVAJI K VALKAM JSOU TO UŽITEČNI IDIOTI


Nepřihlášený uživatel

#12792 Re: Re: Re: Re:

2017-01-25 14:03

#12791: - Re: Re: Re:  

 Uvidíme nech se překvapit a skrze mesiaše vzniknout :-D to cpi nekomu jinému.Já byl varovan že me budou chcet klamat,farizeové.Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.Všichni už vědí, Evropané že Korán je nabádá aby převlékali kabáty, a lhali že oni muzikanti.

Anděl světla Lucifer/klam V MEŠITĚ KORÁN 

VICE KLAM S-Angel Ghost Captured On Video In Mosque In Azerbaijan [HD]

2. Korintským 11,10-15//O MUSLIMECH 

10Jakože je při mně pravda Kristova, tato moje chlouba nebude v achajských končinách umlčena!11Proč na tom trvám? Snad proto, že vás nemám v lásce? Bůh ví, že mám!12Ale jak to dělám, budu dělat i nadále; nechci dát příležitost těm, kdo by se rádi chlubili, že si počínají jako my.13Jsou to falešní apoštolové, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy.14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!

NIGERSKY ODPAD MUSLIMS-VRAHOVÉ,SPLODINA,A NASILNÍCI 

V této situaci je těžké držet se životního kréda: "Toužím léčit svět láskou!" Ale i tak je to naše cesta a odpověď. Prosim, nepřehlédněte! Toto udělali muslimové - upálili zaživa křesťanů v Nigérii !!! Žádná TV stanice na světě to neukázala

Čítajte viac: Nigerská agrese vuči Křestanum tohle jde do Evropy

Galatským 1,6-10//O MUSLIMECH V EVROPĚ A KORÁNU

6Divím se, že se od toho, který vás povolal milostí Kristovou, tak rychle odvracíte k jinému evangeliu.7Jiné evangelium ovšem není; jsou jen někteří lidé, kteří vás zneklidňují a chtějí evangelium Kristovo obrátit v pravý opak.8Ale i kdybychom my nebo sám anděl z nebe přišel hlásat jiné evangelium než to, které jsme vám zvěstovali, budiž proklet!9Jak jsem právě řekl, a znovu to opakuji: Jestliže vám někdo hlásá jiné evangelium než to, které jste přijali, budiž proklet!10Jde mi o přízeň u lidí, anebo u Boha? Snažím se zalíbit lidem? Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.


Nepřihlášený uživatel

#12793 islám nad nami nevyhraje

2017-01-25 15:10

#12792: - Re: Re: Re: Re:  MUSLIMOVE VÁLKU NEVYHRAJI

 nějak těm slimakum fandiš islám nikdy nevyhraje a pokud bude valka s islámem tak bude všude mezi pakistanem a indii v africe mezi muslimy a afričany na blyzkem vychodě mezi sunnity a šiity navic muslimove nejsou jednotni vždyt se muslimove mezi sebou nenavidi afričti muslimove a arabove se otevřeně nenavidi a pak maš ještě nenavist narodnostni nenavidijou se mezi sebou turci syřane afghanci pakistanci i saudove však se stači podivat na videa v azylovych zařizenich jak se mezi sebou napadaj oni se nedokaži sjednotit proč mysliš že těch teroristickych organizaci je tolik al kajda taliban islámský stát boko haram hamas al nusra aš šabab šiitsky hizballah ISLÁM JE V UPADKU DŘIVE SE DOKAZALI MUSLIMOVE SJEDNOTIT PROTI NAM A ŘIKAVALI SI OSMANSKA ŘIŠE A DNES SE ZABIJI MEZI SEBOU JE TOHO PLNEJ INTERNET JEN IDIOT SI MUŽE MYSLET ŽE ISLÁM VYHRAJE A TI KDO BUDOU ZACHRANOVAT EVROPU BUDE NAŠE VYCHODNI EVROPA SPOLEČNĚ S RUSKEM


Nepřihlášený uživatel

#12794 Re: islám nad nami nevyhraje

2017-01-25 15:26

#12793: - islám nad nami nevyhraje  

 Ty si dobře re...... jak mužu jim fandit když ti pišu co oni čini!!!Nikde sem nepsal nic o fandění co vás v té kavárně učej!!!!A kdybych jim fandil tak bych to svaděl na jine naboženstvi jak ty že to prijde az nastane doba mesiaše :-D a nepřijde mě že by se mezi sebou nenáviděli podle videi co společně páchají v Německu a jinde plus nastevuji Mekku a Kaapu v Emirátech!!!!Prej mezi sebou nesnáši podle informaci co sou se uplne podporuji!!!me kavárnou neopiješ

citace lži:#12791

ISLÁM NEBUDE TIM JEDINYM NABOŽENSTVIM NA SVĚTĚ MA VZNIKNOUT NOVE NABOŽENSTVI SKRZE TAKZVANEHO MESIAŠE

Peníze a zbraně pro Al-Káida

Do značné míry složené z Al-Káidy sesterské Al Nusrah - jsou podporovány ze stranyTurecka, Izraele, Kataru a Saúdské Arábie.

USA-NATO-Izrael ztratil pozemní válku. Jejich bojovníci Al Nusrah vpředu, které tvoří pěšáci západní vojenské aliance, nemůže za žádných okolností být rychle přestavěn v rámci obnoveného toku vojenské pomoci USA-NATO.

Obamova administrativa je ve slepé uličce: jeho pěšáci byli poraženi.

A "bezletová zóna", by se v této fázi bylo riskantní vzhledem k syrského vzdušného obranného systému, který zahrnuje systém ruský S-300 SAM.
VICE-Zakázaná pravda - USA se Kanálování chemických zbraní pro Al-Káidu v Sýrii, Obama je lhář a terorista

VICE-Co se stalo s "globální války proti terorismu "? - Spojené státy chcou "bojuje za Al-Káidu" v Sýrii 


Nepřihlášený uživatel

#12795 Trump podepsal exekutivní příkaz na zákaz vstupu muslimských uprchlíků do USA ze 7 zemí

2017-01-25 18:30

Trump podepsal exekutivní příkaz na zákaz vstupu muslimských uprchlíků do USA ze 7 zemí. Vyroste i zeď na hranici s Mexikem. Sóroš začal financovat impeachment Trumpa!

Trump chce zkoumat migranty mikroskopem

Nový schvalovací proces ministerstva pro vnitřní bezpečnost by měl zahrnovat tzv. parametrizaci migračního profilu uprchlíka. Pokud migrant prchá sám, bude se prošetřovat, proč neprchá s celou rodinou. To je nejčastější příznak ekonomické migrace, kdy rodiny vysílají z Afriky do Evropy a do USA své mladé syny, aby v západních zemích vydělávali peníze, anebo aby tam získali dávky, z nichž potom část posílají přes africké banky svým rodinám. Obvykle se posílají částky 300 až 500 EUR měsíčně, což sice na západní poměry je málo, ale v rovníkové Africe je to roční plat rozvětvené rodiny. Bude se dále zjišťovat, jestli migranti utíkají anebo se stěhují. Podle kritiků a odborníků na válečné konflikty se zapomíná na základní věc, že když někdo utíká, nemá čas prodat svůj majetek, nemovitost, dům, auto, příslušenství. Nemá čas nakoupit spotřební elektroniku, iPhony a drahé značkové oblečení, ve kterém potom do Evropy nebo do USA „prchá“.

Sóroš opět na scéně!Žid!!!

Tyto šokující kroky, z pohledu globalistů, nenechává bez povšimnutí George Soros. Ten před 2 dny uvedl, že finančně podporuje v USA novou iniciativu za odvolání prezidenta Trumpa z funkce, protože prý přijal od Ruska finance na volební kampaň. To zakazuje americký federální zákon. Trump během kampaně z Ruska peníze nepřijal, ale podle informací měl obchodní kontakty před zahájením kampaně, a to v minulých letech. Není jasné, jak toto chce Soros uplatnit u soudu, protože on sám poskytl obrovské peníze Hillary Clinton ze zdrojů Open Society Fund a pokud by se kontrolní orgány podívaly do financování jeho fondu, našly by tam tolik zahraničních zdrojů, že by mohl být Soros obviněn z proxy financování Hillary Clinton ze zdrojů z ciziny.

VICE-Soros Hack vystavuje - Plot Za uprchlickou krizí jeho Media Control, v hotovosti za "sociální spravedlnost "

DUKAZE ZDE-HECK UNIK G.SOROS EVROPA MIGRATION+UKRAJINA ROZVRAT

Unikly soubory z miliardář globalist George Soros ' Open Society Foundations (OSF) před dvěma dny odhalily několikpřekvapivých machinace kolem organizace - včetně systémů zjevného manipulovat média ovlivňují mezinárodní imigrační politiku a hotovosti určené pro iniciativ v oblasti sociální spravedlnosti.Soros byl dříve vyloučen pro tahání politických řetězců na Ukrajině , ale jako jedna poznámka odhalený v masivních DCLeaks mezipaměti je patrné, že globalistická rovněž usilovat o přímou manipulaci západních médií sladit s tímto politické agendy.S názvem " Ukrajina Media Projekt ," autoři Memorandum má přiznat, že"To není správné nezávislé žurnalistiky a my se mohou poškodit naši důvěryhodnost s novináři," ale že "novináři mohou vznikat příběhy, které nemají význam pro vyprávění se snažíme informovat nebo příběhy, které jsou kontraproduktivní (prosazování příběhy fašismu, atd.)

VICE-Trump podepsal exekutivní příkaz na zákaz vstupu muslimských uprchlíků do USA ze 7 zemí. Vyroste i zeď na hranici s Mexikem. Sóroš začal financovat impeachment Trumpa!

 


Nepřihlášený uživatel

#12796 K SMICHU HEREČKA CNN MAISTRIEMU MALÁ HEREČKA PIŠE D.TRUMPU :-D XD ČT HOVNA

2017-01-25 20:03

K SMICHU HEREČKA CNN MAISTRIEM MALÁ HEREČKA PIŠE D.TRUMPU :-D XD

Přišli jsme o dům, viděla jsem smrt, píše sedmiletá Syřanka z Aleppa

Jedna ze syrských rodin žijících v povstalecké části Aleppa se rozhodla informovat svět o hrůzách, které se ve městě dějí. Na Twitteru si získala desetitisíce příznivců hlavně sedmiletá Bana Alabedová, jejíž dům se během posledních tvrdých bojů změnil v sutiny. „Pod tvrdým bombardováním. Mezi životem a smrtí, prosím, modlete se za nás,“ napsala dívka v pondělí ráno.K SMICHU HEREČKA CNN MAISTRIEM ČT HOVNA NA TO ANI ODKAZ ZTRÁTA ČASU

FAKTA O HEREČCE S ALEPPO

Novinář Výbuchy MSM v Syrii Působení: "lži Jejich agendy"

Pokrytí západní mainstreamová média v syrské války je "ohrožena", protože jejich lokální zdroje "nejsou věrohodné" a v případě Aleppo, ani tam, kanadský novinář řekl v emocionálním projevu v OSN.

"Byl jsem mnohokrát Homs, aby Maaloula, aby Latakia a Tartus [v Sýrii] a znovu, Aleppo, čtyřikrát. A podpora lidí jejich vlády je naprostá pravda.

Ať už slyšel korporátních médiích je zcela opačný, "Eva Bartlett, kanadský novinář a právý aktivista, řekl na tiskové konferenci uspořádané podle syrské mise při OSN.

"A v takovém případě, co slyšíte v korporátních médií, a já se je pojmenovat - BBC, Guardian, The New York Times atd - na Aleppo je také opakem skutečnosti," dodala.

"To se týká otázky druhého džentlmena o tom, proč většina z firemních médii lže o Sýrii. Je to proto, že to je agenda; kdyby řekla pravdu o Sýrii od počátku, nebyli bychom tady. Neměli bychom tolik lidí zabito. "

Ptáte se, proč nejsme svědky," řekla Bartlett. OSN

"To se týká otázky druhého džentlmena o tom, proč většina z firemních médii jsou lži o Sýrii. Je to proto, že to je agenda; kdyby řekla pravdu o Sýrii od počátku, nebyli bychom tady. 

VICE O HEREČCE-Novinář Výbuchy MSM v Syrii Působení: "lži Jejich agenda"

VICE-CNN Chytil staging News segmenty o Sýrii s herci

 VICE-Pád Mainstream Media - Při Propagandě selže, lidstvo se probudí

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2017-01-25 20:08



Nepřihlášený uživatel

#12798 Re: K SMICHU HEREČKA CNN MAISTRIEMU MALÁ HEREČKA PIŠE D.TRUMPU :-D XD ČT HOVNA

2017-01-26 12:13

#12796: - K SMICHU HEREČKA CNN MAISTRIEMU MALÁ HEREČKA PIŠE D.TRUMPU :-D XD ČT HOVNA 

 Tyhle kydy jsou natolik nesnesitelné, že oficiální propaganda EU je proti tomu lahodný mošt. Řekni to svému šéfovi.


Nepřihlášený uživatel

#12799 Mikuláš z Kadaně

2017-01-27 06:56

Jsou to jen další šamani na dalším smetišti dějin. Tváří se vážně, že věří, že když nasypou na výsypku hromady pajdavých hodin, vznikne funkční orloj.


Nepřihlášený uživatel

#12800 Re: Brusel končí?kam bude ČSSD A DALŠI CHODIT ŠLAPAT

2017-01-27 07:13

#12777: - Brusel končí?kam bude ČSSD A DALŠI CHODIT ŠLAPAT 

   Proč jsme zabili demokracii?  Protože Francouzi a Němci nikdy/ dodnes nepochopili a nepochopí, jak demokracie funguje.  A dohoda mezi Francouzi a Němci o tom, že Oni mají patent na rozum, to je Evropská unie.

   Demokracie je vůbec nejsolidnější  a nejperspektivnější forma vlády. Ale Francouzi a Němci nikdy nevěděli, v čem spočívá. Ani jediný z jejich historických představitelů. Napoleonem řekněme počínaje, přes  Bismarcka, nejmenovaného soukmenovce, de Gaulla. Včetně dnešních.  

   Marné jest hledání. A přestože to všichni měli pořád na očích, nikdo z nich se nad věcí nezamýšlel blíž.  Vždycky provozovali jen čím dál horší karikaturu demokracie. Kocourkov a Hulvátov.

   Demokracie je primárně nejdokonalejší formou kolektivního zdravého rozumu.

    Ale Evropská unie není formou rozumu. Natož zdravého. Natož kolektivního. Je to jen další forma personalizovaného kolektivního šílenství. Nějakými parazity kdesi. V obřím úle.

     Tady leží důvod, proč Evropská unie nikdy nebude nic dobrého.  Na zdravý rozum se nikdy nezmůže.

Je to pro ni příliš drahá záležitost. Jí stačí levný padělek. Ona ví, že není populistický. V jejích brýlích proti krátkozrakosti  jí to postačí k jeho legitimizaci.

      Tohle je omyl. Ten nejdražší omyl v celých známých dějinách.