Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#12876 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč se naši lékaři vrací z německých nemocnic??!!

2017-02-02 08:01

#12874: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proč se naši lékaři vrací z německých nemocnic??!!  

 Tak to dološ fakty a furt nelži.Ať se ti pak můžu vysmát.A hlavně že USA v,Jemenu bomvarduje pohřby co se tam, konaj likvidaci MK-28 vše je doložitelné důkazy.To samé v Afghánistánu.


Nepřihlášený uživatel

#12877 Maistriem je plný lži

2017-02-02 08:19

Maistriem je plný lži chemické útoky v Syrii jsou Fake s herci to samé v Mosulu herci s barvami na Xichtu co vypadá jako krev vše je doložitelné fakty 


Nepřihlášený uživatel

#12878

2017-02-02 09:51

FAKTA O HEREČCE S ALEPPO

Novinář Výbuchy MSM v Syrii Působení: "lži Jejich agendy"

Pokrytí západní mainstreamová média v syrské války je "ohrožena", protože jejich lokální zdroje "nejsou věrohodné" a v případě Aleppo, ani tam, kanadský novinář řekl v emocionálním projevu v OSN.

"Byl jsem mnohokrát Homs, aby Maaloula, aby Latakia a Tartus [v Sýrii] a znovu, Aleppo, čtyřikrát. A podpora lidí jejich vlády je naprostá pravda.

Ať už slyšel korporátních médiích je zcela opačný, "Eva Bartlett, kanadský novinář a právý aktivista, řekl na tiskové konferenci uspořádané podle syrské mise při OSN.

"A v takovém případě, co slyšíte v korporátních médií, a já se je pojmenovat - BBC, Guardian, The New York Times atd - na Aleppo je také opakem skutečnosti," dodala.

"To se týká otázky druhého džentlmena o tom, proč většina z firemních médii lže o Sýrii. Je to proto, že to je agenda; kdyby řekla pravdu o Sýrii od počátku, nebyli bychom tady. Neměli bychom tolik lidí zabito. "

Ptáte se, proč nejsme svědky," řekla Bartlett. OSN

"To se týká otázky druhého džentlmena o tom, proč většina z firemních médii jsou lži o Sýrii. Je to proto, že to je agenda; kdyby řekla pravdu o Sýrii od počátku, nebyli bychom tady. 

VICE O HEREČCE-Novinář Výbuchy MSM v Syrii Působení: "lži Jejich agenda"

VICE-CNN Chytil staging News segmenty o Sýrii s herci

 VICE-Pád Mainstream Media - Při Propagandě selže, lidstvo se probudí


Nepřihlášený uživatel

#12879

2017-02-02 10:05

Fake videa CNN,a dalši media no třeba ČT.Ale mě překvapilo jak ta moderatorka se CNN hrála pláč.
VICE-3 roky stará syrská Boy – uprchlický Hoax- odhalena a odhalenými
VICE-Syrian Bomb Attack HOAX! CNN Anchor Kate Bolduan FAKE CRYING!


Nepřihlášený uživatel

#12880

2017-02-02 10:07

 :-D Aby mely media co vysílat a cpat nam do hlav nesmysle Fake Francie,Fake Berlin,Fake Britanie,Fake Syrie,Fake Irak,Fake Utonulej chlapec,Fake chemické utoky v syrii,Fake utok na Velvyslance Ruska v Turecku s Hercem,atd blablabla

Gaza fake show :-D

VICE-Předstírat islámskou pohřbu v Gaze

VICE-GAZA Corpses CAUGHT Moving?!? - Debunked!

VICE-FAKE : Gaza, 2014 (subtitled)


Nepřihlášený uživatel

#12881 fake falešny utok v Britanii :-D najatí Herci tak nás krmí MEDIA

2017-02-02 10:09

fake falešny utok v Britanii :-D najatí Herci tak nás krmí MEDIA nahnat nám strach s teroristu a přitom to dělaj vlády divadlo komedia ale tou invazi Islamistu to je skutečné nahrada Evropské civilizace za Satanskou co cti Korán protože sou to Satanovi poddaní je potřeba se jich zbavit ve Volbách a nevolit ty zku................

VICE-Belgie teroristický útok Hoax (Fake Miminko, 3/22, herci a Old stopáže) - vyvrácením a odhalenými

VICE-Belgium Terror Attack Hoax Part 2 (Reusable Actors, Training Drills Explained, Bad Acting Busted)


Nepřihlášený uživatel

#12882 ČELÍME CELOSVĚTOVÉMU SPIKNUTI JFK PROTI LIDU

2017-02-02 10:12

ČELÍME CELOSVĚTOVÉMU SPIKNUTI JFK PROTI LIDU
FALEŠNÁ ŽURNALISTIKA FAKE UTOKY NA CIVILE
VICE-Fake News !! CNN a BBC Busted !! ISIS je falešná hrozba !! 2014

Nepřihlášený uživatel

#12883

2017-02-02 10:17


Nepřihlášený uživatel

#12884

2017-02-02 10:21

  • Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí válku proti terorismu jako záminky.

  • Neboť současná mezinárodní situace ukazuje, terorismus se vynoří kde rozpor zhoršit, pokud dojde ke změně společenských vztahů nebo změna režimu, kde není politický, ekonomický nebo sociální nestabilita, kde je morální dekadenci, kde je to cynismus a nihilismem triumfu, kde vice legalizován a kde zločin se šíří.

    To je globalizace, co vytváří podmínky pro vznik těchto extrémně nebezpečných jevů. Právě v této souvislosti, že nový svět geostrategický mapa je navržen tak, že zdroje planety jsou re-distribuovaný, že hranice mizí, že mezinárodní právo je roztrhaná na kusy, že kulturní identity jsou vymazány, že duchovní život se stává ochuzený ..

VICE-Medzinárodný terorizmus neexistuje


Nepřihlášený uživatel

#12886

2017-02-02 10:24

Fake News, Falešná Reporters, představil News, do očí bijící opomenutí, 
politická točí, válečná propaganda a další!
VICE-SCRIPT - Top 10 Postupné mediálních událostí!

Nepřihlášený uživatel

#12887 Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná:

2017-02-02 10:27

Zjevným příkladem je způsob, jak sionisty dominují tisk informoval o 2. světové války a událostí, které vedly až k ní.

To je důvod, proč revisionist historie je tak důležité; potřebujeme lidi, aby se aktivně reexamine naši minulost a zjistit, co se stalo, takže můžeme vidět vzory a učit se ze svých chyb. Jak řekl George Santayana, "ty, kteří nemohou poučit se z historie, je odsouzen ji opakovat".

Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná: Hitler uprchl do Argentiny a zemřel Starý: Obrázky Něm Po Dokumenty válce, FBI, DNA analýza Skull & Obrázky z jeho domu


Nepřihlášený uživatel

#12888

2017-02-02 10:33

ISIS se sídlem v Turecku - s nimi bojovat v Turecku  

Syrské pozemní síly, který byl podpořen tím, bojovníky Hizballáhu a íránských poradci a podporované vysoce efektivní ruského letectva, se odříznout teroristické zásobovací trasy  vedoucí z území NATO-člen Turecka .

To zahrnuje nejen takzvané "střední" teroristické skupiny přidružené s al-Káidou a její regionální pobočky, Al Nusra frontě, ale i samotné ISIS.

Stejný CNN tvrdí, Sýrie a Rusko jsou zodpovědné za současnou krizi, přiznal ve svém článku " Myslel sis, že Sýrie se nemohli dostat mnohem horší, zamyslete se znovu. ", Že:

Na východ od Aleppa, kurdské síly jsou s americkou podporou, prohlížel zbývající ISIS pevnosti podél tureckých hranic - Jarablus a Manbidž. 

Spojené státy chtějí ISIS ven, k odstranění jeho přístup k náhradní dodávku materiálu a bojovníků  z Turecka .

Zcela čtenářů CNN otázka se měli ptát, a jeden nějaký skutečný novinář byli tam vůbec nějaké mediální organizace by odpověděl, je následující: 

"Proto v případě, že USA je umístěný v Turecku, ne se svými tureckými spojenci, členové NATO od roku 1950, interdikt a zastavit" přístup k "Isis náhradní dodávku materiálu a bojovníků 'na turecké straně hranice?"

Odpověď je stejně znepokojující, protože je zřejmé, ...

USA a Turecko vytvořil ISIS, jsou vyzbrojuje a financuje ji dodnes, a používáte existenci a zvěrstva vlastních zástupných sil jako záminka k ještě zhoršit utrpení, dělení, zničení, a humanitární krizi v Sýrii, včetně následné uprchlické krize, která následně ovlivnila okolní národy a dokonce i pokud jde o Evropě a Severní Americe.

VICE-Turecko je zdroj, není Řešení ISIS a Syrská krize

wikileaks press
Nepřihlášený uživatel

#12889

2017-02-02 10:35

USA a Evropská media co spolupracují s IS

VICE-WikiLeaks.org – Online Odkaz na zahraničních zpravodajských služeb, povstalců či teroristických skupin ?

Emaile od H.Clinton Syrie plán rozvratu a dohody s IS a převratu v Lybii a svrženi Kadafího

VICE-WikiLeaks - Hillary Clinton Email Archive Syrie - External Link

VICE-WikiLeaks - Hillary Clinton Email Archive Lybia převrat a zabití Kadafiho - External Link

wikileaks press
Nepřihlášený uživatel

#12890

2017-02-02 10:37


Nepřihlášený uživatel

#12891

2017-02-02 10:40

America Betrayed
Bush, bin Ládin, 9-11
tím Rhawn Josef, Ph.D.
University Press, 2. vydání ISBN: 0971644578
 

Prescott Bush a Standard Oil Rockefeller byl v obchodě s režimem Hitlera a nacisty od roku 1933 a v roce 1942, tři Bush podniky byly zabaveny americkou vládou, za porušení obchodování s nepřáteli zákona.

Tři generace Bush klanu se staly členy německé tajné společnosti: ". řádu lebky a kostí" Yale kapitola V Německu, Řád lebka kostí - také známý jako "The Brotherhood of Death" - vedla k Hitlerovi a obávané SS. Prescott Bush, přes jeho lodní společnost, se stal speciální "přítele" Himmlerův SS. - Stejný SS, který ve spojení s IG Farben, běžel koncentrační a slave pracovní tábory
Bushův klan a Rockefeller Standard Oil, byly v podnikání s IG Farben, stejně jako u Saúdů, kteří se také dohody s Hitlerem.
na konci druhé světové války a porážce Německa tisíce vysoce postavených nacistů a SS agenti byli přijati tím, že Bush-Rockefeller právník, Allen Dulles, do čeho by později se stal CIA. Allen Dulles, a později, George Bush, by se stal ředitelé CIA ...

... IG Farben, konsorcium firem, které zahrnovaly Bayer, provedených hrozné experimenty na vězni koncentračních táborů, se objevit "etnickou biologickou zbraň" - smrtelnou nemoc, která by se zaměřují na konkrétní etnické skupiny ... Drs. financován z prostředků nadace Rockefeller řídil tento výzkum.

V roce 1957, vědec, který ukončil své lékařské vzdělání v okupovaném Polsku, a který byl financován z Rockefellerovy nadace, injekčně 300.000 Central africké muže, ženy a děti, s experimentální vakcíny proti dětské obrně - vakcíny, která obsahovala smrtící AIDS -jako virus, opice HSIV. O několik let později, střední Afrika by se stal "Ground Zero" pro epidemii AIDS / HIV ...

Dne 6. srpna 2001, Bush obdržel memorandum s názvem "Bin Ládin odhodlaný Strike v USA," ale pak neudělal nic. O dva týdny později, CIA Chief Tenet a jeho horní poslanci přijat briefing paper označeny jako "islámský extremistická učí létat." Bush a Cheney byly oznámeny a nic neudělal ... Válka by bylo dobré politiky a dobré pro podnikání války. 

.. Tři generace Bushova klanu byli v podnikání s vládami a lidmi, kteří zabíjejí Američany, a na ránu 09.11.2001, Bush sr. byl v podnikání s bin Ládinové a dalších Saúdů, kteří pomáhali financovat Usámu bin Ládina a útok 9-11-2001 ... 15 únosců byli ze Saúdské Arábie a Bush se nic k zastavení útoku.
útoku ze dne 9. -11, bude transformovat nešikovný, neschopná prezidenta do válečné časové vůdce, který by zaútočit nikoliv Saúdskou Arábii, ale v Iráku a pak ukrást její ropu a majetek ... stejně jako útočit amerických občanských svobod a americká ústava ...
Bush věděl postoupit, ale uvítala útok 9-11-2001, protože jeho následky by nejen vydělávat svou rodinou a spolupracovníky miliardy dolarů, ale bude poskytovat záminku pro napadení Iráku a svržení jeho vůdce Saddám Husajn - je zapřísáhlým nepřítelem Osama bin Ládin.

"Klíčové ústředí FBI personál musel být vyzvědači nebo molu .., kteří byli ve skutečnosti pracují pro Usámy bin Ládina .... Klíčoví zaměstnanci HQ FBI ... dál, téměř nevysvětlitelně, hodit zátarasy a podkopávají Minneapolis 'zoufalé snahy ... zastavit teroristy .... ", který plánoval" převzít kontrolu nad letadlem a létat do budov světového obchodního centra. " --FBI Supervizor, a Coleen M. Rowley, zvláštní agent FBI a generální Division poradce ...

"Bylo to, jako kdyby Usámou bin Ládinem, ukrytý v nějakém vysokohorského pevnůstky, bylo zapojení do dlouhého doletu ovládání mysli George Bushe." -

-Spojené Státy Counterterrorism Chief,

Richard A. Clarke.

... A to jde dál a dál ...

VICE-Přehled o války proti terorismu

VICE-Rockefeler Atentát na JFK byl Pouze na objednávku ! - Nelsona Rockefellera Presidential Power Grab Odhalení at Last

VICE-CIA a média - 50 Fakta svět potřebuje vědět


Nepřihlášený uživatel

#12892 Telenovela ze Syrie podvodu o Ruské Agresi Maistriem h......Více falešnou propagandu bílé přilby

2017-02-02 10:46

Telenovela ze Syrie podvodu o Ruské Agresi Maistriem h......

VICE-Erdogan hrozí Assad a Rusko požáry zpět + Více falešnou propagandu bílé přilby


Nepřihlášený uživatel

#12893 Re: Maistriem je plný lži

2017-02-02 10:48

#12877: - Maistriem je plný lži  

 haha. mne se libi jak CNN pouziva tu samou holku pro ruzny druhy momentek uprchliku. jak verohodnost medii v US padla n 7% nebo to bylo 11%? hahah.

WikiLeaks press

#12894 Dne 9. května 2016, WikiLeaks uvolňuje Dohody o Transatlantické (TTIP)

2017-02-02 10:53

Souhlas s TTIP je VLASTIZRADA!!!

Dne 9. května 2016, WikiLeaks uvolňuje vyhledávat a highlightable znění návrhu verze (duben 2016) Dohody o Transatlantické obchodní a investiční partnerství (TTIP).

Znění dohody bylo zveřejněno Greenpeace (Nizozemsko) dne 2. května 2016 a je přístupná po kapitolách níže. Text bude i nadále podstoupit vyjednávání a právní analýzu, jež před podpisem.

TTIP je multi-bilionů dolarů mezinárodní smlouva, která je sjednána v tajnosti mezi Spojenými státy a Evropskou unií. Zůstává tajemstvím téměř v celém rozsahu, bedlivě střeží vyjednavačů, a jen velké korporace jsou uvedeny zvláštní přístup k jejími podmínkami. Tyto TTIP země pokrývají polovinu světového HDP a je jedním z největších dohod svého druhu v historii. TTIP si klade za cíl vytvořit globální ekonomický blok mimo rámec WTO, jako součást geopolitické hospodářské strategie proti země BRICS v Brazílii, Rusku, Indii, Číně a Jižní Africe.

Bývalá americká ministryně zahraničí Hillary Clintonová daboval TTIP "hospodářským NATO," přirovnal ji k vojenské aliance North Atlantic Treaty Organization. V posledních dvou letech WikiLeaks zveřejnil kapitoly z dalších dvou tajných globálních obchodních dohod, včetně dohody o Trans-tichomořské partnerství (TPP) a obchodu v dohodě Services (Tisá), a to navzdory nebývalé úsilí vyjednávání vlády držet pod pokličkou.

Spolu s TTIP, tyto smlouvy představují "Tři Big T je", která postihuje 53 zemí, 1,6 miliardy lidí a pokrývá dvě třetiny globální ekonomiky. Jejich cílem je vytvořit nový mezinárodní právní režim umožňující nadnárodní korporace, aby se vyhnula vnitrostátních soudů, vyhnout ochraně životního prostředí, policie Internetu jménem mediálního průmyslu, omezit přístup k cenově dostupným generických léčiv, a vedl k drastickému snížení legislativní suverenitu každé země. Z "Tři Big T je" se TTIP stále nejméně vystavena veřejné kontrole, a nejvýznamnější z hlediska zájmů evropských občanů.

Můžete vyhledávat skrz všechny dokumenty prostřednictvím WikiLeaks Rozšířené vyhledávání

Můžete si také vybrat text v dokumentu HTML a používat e-Zvýrazňovače v pravé dolní části obrazovky ke generování URL sdílet své upozorní s ostatními.

VICE-Dne 9. května 2016, WikiLeaks TTIP DOKUMENTY

VICE-Souhlas s TTIP je VLASTIZRADA!!! Pozorně si poslechněte co říká P. C. Roberts o TTIP.

WikiLeaks press

#12895 Partnership (TTIP) se konalo v Bruselu mezi 22.nda 26th

2017-02-02 10:55

SUMMARY

Diskuse během 12th

kolo jednání o Transatlantic TRade a investiční

Partnership (TTIP) se konalo v Bruselu mezi 22.nda 26th

Února 2016 a pokryl všechny tři

VICE-Taktický Současný stav TTIP

WikiLeaks press

#12896 Email mezipaměti dokazuje spojení tureckého ropného ministra obchodu Isis

2017-02-02 10:56

Email mezipaměti dokazuje spojení tureckého ropného ministra obchodu Isis oleje nároků WikiLeaks

Více než 57.000 e-mailů údajně z důvodu ministra Oil Berat Albayrak, syn-in-law prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana, hacknutý aktivisty kolektivní Redhack 

WikiLeaks vydala cache tisíc osobních e-mailů údajně z účtu vedoucí turecký ministr vlády Berat Albayrak, syn-in-law prezidenta země,  Recepa Tayyipa Erdogana , které se říká ukazuje rozsah vazeb mezi panem Albayrak a společností zapletený do zabývá Isis kontrolovaná ropná pole.

60.000 silný vyhledávání mezipaměti , které vyšlo v pondělí, se klene nad časové období mezi dubnem 2000 - 23. září 2016, a ukazuje pan Albayrak měl důvěrnou znalost personálních a mzdových otázek v Powertrans, společnost, která byla sporně daný monopol na silnici a železnici přeprava ropy do země z iráckého Kurdistánu.  

VICE-Email mezipaměti dokazuje spojení tureckého ropného ministra obchodu Isis oleje nároků WikiLeaks

WikiLeaks press

#12897

2017-02-02 10:58

TISKOVÁ ZPRÁVA

Dnes, 29. června 2015, WikiLeaks pokračuje "Espionnage Elysée", náš pokračující zveřejňování kolekce Přísně tajné dokumenty z United States operace spojené s dohledem proti Francii.

Dnešní publikace se skládá ze sedmi přísně tajné dokumenty podrobně popisující, jak USA má za sebou dlouhou decade- politiky hospodářské špionáže proti Francii, včetně zadržení všech francouzských podnikových smluv a vyjednávání v hodnotě více než 200 milionů $. Dokumenty ukazují, že americká Národní bezpečnostní agentura, zdaleka nepoctiví organizace provádí hospodářskou politiku špionážní vytvořený ředitel amerického Národního Intelligence. Tyto dokumenty podrobně inteligence proces od pověřením NSA s výběrem požadovaného ekonomických informací na produkci vyvinutých zpráv zpravodajských služeb, které jsou odesílány do "Podporované prvky" vlády USA, včetně US Department of Commerce, USA obchodu Represenative, americké ministerstvo financí a Ústřední zpravodajská služba.

WikiLeaks zakladatel Julian Assange řekl: "Spojené státy se provádí ekonomickou špionáž proti Francii po více než deset let má Nejen, že špehoval francouzského ministra financí, jak bylo nařízeno zachycení každého francouzského smlouvy firmy nebo vyjednávání v hodnotě více než. $ 200 milionů. to se týká nejen všech francouzských významných společností, z BNP Paribas, AXA a Credit Agricole k Peugeot a Renault, Total a Orange, ale také ovlivňuje velké francouzské zemědělské asociace. 200000000 $ je zhruba 3000 francouzských pracovních míst. stovky tyto smlouvy jsou podepsány každým rokem. Spojené státy nejen využívá výsledky tohoto špehování sám, ale vymění tyto odposlechy se Spojeným královstvím. Líbí se francouzští občané si zaslouží vědět, že jejich země byla přijata do čistírny pomocí vyzvědači údajně spojil zemích? Mais Oui! "

Francouzsky psaných rozhovory / komentáře ohledně Espionnage Élysée obraťte se na WikiLeaks 'Paris-založené právní poradce, Juan Branco: Tel. 33 671 19 21 47

VICE-NSA FRANCIE

WikiLeaks press

#12898

2017-02-02 10:59

Zakládající člen stát Evropské unie a jeden z pěti stálých členů Rady bezpečnosti OSN, Francie je formálně blízkým spojencem Spojených států, a hraje klíčovou roli v řadě US-spojených mezinárodních institucí, včetně skupiny 7 (G7), Severoatlantické aliance (NATO) a Světové obchodní organizace (WTO).

Odhalení rozsahu USA špehování proti francouzským představitelů a diplomatů odráží dřívější zveřejnění v německém tisku týkající se USA špehuje sděleních německé kancléřky Angely Merkelové a dalších německých úředníků. Že zveřejnění vyvolalo politický skandál v Německu, eventuating v úředním vyšetřování německé zpravodajské spolupráce se Spojenými státy, což je stále probíhá.

Zatímco německé zveřejněné zaměřena na izolované skutečnost, že vysocí představitelé byly cílené americkou inteligencí, WikiLeaks 'publikace dnes poskytuje mnohem větší vhled do USA špehuje jejích spojenců, včetně skutečného obsahu zpravodajských produktů odvozených z odposlechů, které ukazují, jak se USA vyzvědače na telefonní hovory francouzských vůdců a ministrů pro politické, ekonomické a diplomatické inteligence.

WikiLeaks zakladatel Julian Assange řekl: "Francouzští lidé mají právo vědět, že jejich zvolená vláda podléhá nepřátelské dohledu z předpokládaného spojence Jsme hrdí na svoji práci s předními Francouzské nakladatelství osvobození a Mediapart, aby tento příběh na světlo francouzsky.. čtenáři mohou očekávat více včasné a důležité zjevení v blízké budoucnosti. "

Média Partneři Články:


Nepřihlášený uživatel

#12899 Re: Re: Maistriem je plný lži

2017-02-02 11:04

#12893: - Re: Maistriem je plný lži  

CNN-BBC-NEW YORK,FOX NEWS,AJZAAHYRA,ROUTERS vysílají hovna

Šak ano to děla Agenda a plus aj maj falešnou krev sem to viděl černé na bílem.Aj ta holka se chlubila na profilu svojim jak finkuje že je mrtvá se u toho nechala aj vyfotit.Šak jak tá holka s Aleppo komedia Erdogana přibuzná.To samé ty atentáty v Turecku fake podvod,Maistriem je v koncích v USA už taky odhalili divadla jako v Evropě.Ale ty retardi u nás co tu chcou uprchliky,a jdou proti Rusku těm to mužete přeposílat furt že znich dělaj d.... a oni panáčkujou jak piskaj politici.Přitom maj černé na bílem ty divadla uniklé videa jak atentát na Ruskeho Velvyslance byl podvod.To je předem sehrané velké divadlo,proti Rusku aby nám všem mohli vzit práva a svobodu .Nikdo nikde neumřel vše je to klám fake show,Turecko,Syrie,Irak,Pakistán,Mosul,Aleppo,UPRCHLICI JEDNO VELKÉ DIVADLO 


Nepřihlášený uživatel

#12900 Re: Re: Re: Maistriem je plný lži

2017-02-02 11:16

#12899: - Re: Re: Maistriem je plný lži  

 hahah. a jak jeste napsali dopis trumpovi, ze oni maji moc, a ze oni maji pobocky v jinych zemich a muzou zmanipulovat lidi, aby ho videli jak budou chtit. hej tohle neni ani na urovni orwela ani huxleyho. tohle je show, entertainment, bohuzel za provazky ale netahame my, ale stejne se nemuzu prestat smat :-))

jsem ale trochu prekvapen proc lidi prispivaji do teto echo chamber diskuze. tady uz asi vsichni vi co se deje. zkusil bych spis targetovat jinou skupinu. tahle je uz jasna.