Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#12926 NENECHME SE VYPROVOKOVAT PLACENÍM IDIOTEM S KAVÁRNY POD NÁZVEM EVROPA

2017-02-05 09:45

NENECHME SE VYPROVOKOVAT PLACENÍM IDIOTEM S KAVÁRNY POD NÁZVEM EVROPA A DALŠÍMA LOUTKAMA CO NÁM CPOU LŽI O RUSKU A ASADU

Troll je v internetovém slangu obvykle anonymní účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi.Pokud jej diskusní komunita bude ignorovat, přestane jej jeho činnost bavit


Nepřihlášený uživatel

#12927

2017-02-05 09:55

VIDEO: Putin a Trump se dohodli na spolupráci v Sýrii, vytvoří tam společně bezpečné zóny pro Syřany, aby nemuseli utíkat ze země! Konečně! [CZ Titulky]
Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov oznámil, že Moskva nemá námitky proti návrhu Donalda Trumpa na vytvoření bezpečných zón uvnitř Sýrie, kde bude vysídleným Syřanům nabídnuto dočasné útočiště, humanitární pomoc a především bezpečnost. Na tomto postupu se dohodli Vladimir Putin a Donald Trump během jejich vůbec prvního telefonického rozhovoru, který proběhl minulou sobotu. Je to první příklad a první vlaštovka spolupráce mezi vůdci a gosudary svých národů. Ruská televize RT přinesla k celé věci krátkou analýzu a optimismus je vidět i na redaktorech televize RT. Spolupráce Ruska a USA je hlavním procesním nástrojem stabilizace bezpečnostní situace nejen na Blízkém Východě, ale v celém světě. Trump v sobotu volal s Vladimirem Putinem osobně, protože tuto věc nechtěl přenechat Rexu Tillersonovi, ministru zahraničí USA. Trump v neděli uvedl, že „důležité věci si dělá zásadně sám, na ty ostatní má lidi“. Tento výrok je snad nejdůležitějším indikátorem stavu americké moci. Trump má okolo sebe lidi, kterým nedává tolik důvěry, aby dělali „důležitá rozhodnutí“.

VICE-VIDEO: Putin a Trump se dohodli na spolupráci v Sýrii, vytvoří tam společně bezpečné zóny pro Syřany, aby nemuseli utíkat ze země! Konečně! [CZ Titulky]

Anti-amerikanismus EU je předpovědí konce NATO

Donald Trump a jeho administrativa tak dělá takové tvrdé kroky proti migraci a minulé vládě Baracka Obamy, že dokonce bývalá poradkyně prezidenta Obamy Rosa Brooks, která pracuje v této době pro nadaci New America Foundation sponzorovanou Georgem Sorosem, už veřejně spekuluje, že by v USA měl proběhnout vojenský puč, anebo by měl být Trump odvolán z důvodu mentální poruchy [3]. Mezi USA a Evropskou unií tak budou vzájemné vztahy oslabovat, spolu s tím se bude destabilizovat i situace v NATO, navzdory výrokům a ujišťování o stabilitě a podpoře USA ve vztahu k NATO.

VICE-Nigel Farage pozval před rozčílenými europoslanci Trumpa do Bruselu a strhl se poprask. Evropská unie nestojí na demokratických základech! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#12928 Rodiče, pozor! Tohle dělají neziskovky vašim dětem ve školkách a školách za vašimi zády

2017-02-05 09:57

Rodiče, pozor! Tohle dělají neziskovky vašim dětem ve školkách a školách za vašimi zády, když jste v práci. A dokonce s podporou MŠMT! Netušíte, s kým budou od září chodit vaše děti do školky!

A je to opět tady. Další zděšený rodič kontaktoval naší redakci a upozornil nás na další problematický vzdělávací program, který na českých školách a dokonce i ve školkách provozuje jedna z českých neziskovek, a to dokonce pod záštitou ministerstva školství. Nezisková společnost AIESEC pod záštitou MŠMT oslovuje ředitele a ředitelky jednotlivých mateřský škol, základních, středních a vyšších odborných škol s nabídkou multikulturního osvětového programu, kdy školáci a dokonce malé děti ve školkách jsou za zády rodičů státem a neziskovým sektorem multikulturně indoktrinovány. Spolu s tím souvisí i nový zákon [1], který schválila poslanecká sněmovna ČR, kdy dítě před nástupem do základní školy musí absolvovat povinně alespoň 1 rok mateřské školy. Od roku 2020 bude možné dávat děti do školek už od věku 2 let! Stát tak bude mít 4 až 5 let na indoktrinaci vašeho potomka. Jakou indoktrinaci? Čtěte dále. Už dříve jsme na AE News varovali rodiče v ČR, že toto není zákon s cílem pomoci rodičům, ale je to součást multikulturní indoktrinace vašich dětí v co možná nejútlejším věku.

VICE-Rodiče, pozor! Tohle dělají neziskovky vašim dětem ve školkách a školách za vašimi zády, když jste v práci. A dokonce s podporou MŠMT! Netušíte, s kým budou od září chodit vaše děti do školky!


Nepřihlášený uživatel

#12929

2017-02-05 10:08

Aneb Divadelní kroužky

CNN a BBC fake vysíláni všiměte si jak schválně toči děti,a herce jak pláče,a přitom je to jedno velké divadélko.K SMÍCHU plus tam je aj holčička co hraje divadlo také.

VICE-Takže .. Kdybych měl hádat, tak bych říci, že Mosul FAKE NEWS je další | CNN a BBC pushin limitů

PROTEST PROTI TRUMPU FAKE přesila medii fotografu aby se mělo co vysílat a G.Sorose Neziskovky co psát

VICE-CNBC vystaví Fake Protest: Demonstranti Vlastně přesile Media!

VICE-NBC FAKE ZPRÁVY cyklisty pro Trump TRUTH.DODGE MARK Connors ANI Zjistí
Aneb Divadelní kroužky
Nepřihlášený uživatel

#12930 Aneb Divadelní kroužky

2017-02-05 10:38

Ptáte se, proč nejsme svědky," řekla Bartlett. OSN

"To se týká otázky druhého džentlmena o tom, proč většina z firemních médii jsou lži o Sýrii. Je to proto, že to je agenda; kdyby řekla pravdu o Sýrii od počátku, nebyli bychom tady. 

VICE O HEREČCE-Novinář Výbuchy MSM v Syrii Působení: "lži Jejich agenda"

VICE-CNN Chytil staging News segmenty o Sýrii s herci

 VICE-Pád Mainstream Media - Při Propagandě selže, lidstvo se probudí

Aneb Divadelní kroužky
Nepřihlášený uživatel

#12931 Fake videa CNN,a dalši media no třeba ČT.Ale mě překvapilo jak ta moderatorka se CNN hrála pláč.

2017-02-05 10:44

Fake videa CNN,a dalši media no třeba ČT.Ale mě překvapilo jak ta moderatorka se CNN hrála pláč.

Utonulej herec odhalen chlapec fake show
VICE-3 roky stará syrská Boy – uprchlický Hoax- odhalena a odhalenými

A další malý herec v sanitce a všiměte jak ho foti pro veřejnost aby se mělo co vysílat fake show.A trapná prasstitutka hraje pláč v TV podívané.
VICE-Syrian Bomb Attack HOAX! CNN Anchor Kate Bolduan FAKE CRYING!

Evropan

#12932 Re: NENECHME SE VYPROVOKOVAT PLACENÍM IDIOTEM S KAVÁRNY POD NÁZVEM EVROPA

2017-02-05 13:31

#12926: - NENECHME SE VYPROVOKOVAT PLACENÍM IDIOTEM S KAVÁRNY POD NÁZVEM EVROPA 

Takže diskuse pod touto peticí skončila. Všimli si jí Trollové z ruské ambasády a záměrně ji znežili ke svým progandistickým účelům. Vyzývám vás, abyste toho nechali a stáhli se zpět do Ruska.


Nepřihlášený uživatel

#12933 Re: Re: Proti Trumpu stoji placeni idioti jinač by nikdo proti Trumpu nestál

2017-02-05 17:22

#12804: - Re: Proti Trumpu stoji placeni idioti jinač by nikdo proti Trumpu nestál 

 Světem se rozlézá nová nebezpečná nemoc – trumpofobie. Projevuje se místy až zuřivými záchvaty nenávisti při poslechu Trumpových projevů či jen při pouhém zmínění jeho jména a šíří se především v kavárnách, neziskovkách a učebnách filosofických fakult. Já se obávám, že trumpofobie léčitelná není, jde o pokročilé stádium demence, způsobené příliš častým nekritickým sledováním mainstreamu, který po delší době způsobuje nevratné změny mozkových synapsí i u psychicky odolnějších lidí. Proto doporučuji okamžité umístění těchto individuí do detenčních ústavů, kde budou pod nepřetržitým dohledem specialistů. Tím však nevylučuji, že se v budoucnosti nějaký způsob léčby na tuto zákeřnou mozkovou dysfunkci nenajde (třeba masivní progresivní trumpoterapie určité výsledky přináší), vidím to však v horizontu několika let a starší trumpofobové jako Soroš už se toho (díkybohu) nedožijí.


Nepřihlášený uživatel

#12934 Nevidím tady nic ruského

2017-02-05 19:54

Já nevidím nic tady Ruského.Jen vidím to že média končí aj MSM.A co placaj placení kavarnici nikoho nepřekvapuje.Si hrají na Čechy fuj.

Evropan

#12935 Re: Re: Re: Proti Trumpu stoji placeni idioti jinač by nikdo proti Trumpu nestál

2017-02-05 20:48

#12933: - Re: Re: Proti Trumpu stoji placeni idioti jinač by nikdo proti Trumpu nestál 

Máte pravdu. Donald Trump bude asi nakonec docela pohodový člověk. Alespoň podle výběru spolupracovníků to tak vypadá. Třeba nová velvyslankyně při OSN Nikky Haley obvinila Rusko z eskalace násilí na Ukrajině a potvrdila, že americké sankce zůstanou v platnosti do doby, dokud Rusko nevrátí Krym Ukrajině, které patří.

Protiruské sankce

Ten Donald Trump je frajer, nebo ne?


Nepřihlášený uživatel

#12936 Re: Re: Re: Re: Proti Trumpu stoji placeni idioti jinač by nikdo proti Trumpu nestál

2017-02-05 21:19

#12935: Evropan - Re: Re: Re: Proti Trumpu stoji placeni idioti jinač by nikdo proti Trumpu nestál 

 Rusko nic vracet nemusí bylo to podle zákona.Krym převzitej Ruskem jináč by G.Soros udělal genocidu aj na Krymu a rozkradl ho jak Ukrajinu.Krym patří Rusku právem lid Krymu hlasoval Referendem.


Nepřihlášený uživatel

#12937 Re: NENECHME SE VYPROVOKOVAT PLACENÍM IDIOTEM S KAVÁRNY POD NÁZVEM EVROPA

2017-02-05 23:54

#12926: - NENECHME SE VYPROVOKOVAT PLACENÍM IDIOTEM S KAVÁRNY POD NÁZVEM EVROPA 

 To nejsou trollové, ale rušičky. Vlastně totéž, ale zvětšeno do monstrózních rozměrů totalitní instituce. Kydají sem hnůj nějakými stroji.


Nepřihlášený uživatel

#12938

2017-02-06 11:07

Použití termínu " mezinárodního terorismu " má následující cíle:

 

  • Skrytí skutečné cíle ozbrojených sil rozmístěných po celém světě v boji o nadvládu a kontrolu

  • Soustružení na požadavky lidí na boj nedefinovaných gólů proti neviditelnému nepříteli

  • Ničí základní mezinárodní normy a mění koncepty, jako jsou: agrese, státní teror, diktatury nebo hnutí národního osvobození

  • Zbavuje lidi jejich legitimní právo na boj proti agresí a odmítnout práci zahraničních zpravodajských služeb

  • Zavedení zásady zřeknutí se národních zájmů, transformovat cíle ve vojenské oblasti, přičemž přednost mají válce proti terorismu, porušování logiku vojenských aliancí na úkor společné obrany a zvýhodnit protiteroristické koalice

  • Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí válku proti terorismu jako záminky.

  • Neboť současná mezinárodní situace ukazuje, terorismus se vynoří kde rozpor zhoršit, pokud dojde ke změně společenských vztahů nebo změna režimu, kde není politický, ekonomický nebo sociální nestabilita, kde je morální dekadenci, kde je to cynismus a nihilismem triumfu, kde vice legalizován a kde zločin se šíří.

    To je globalizace, co vytváří podmínky pro vznik těchto extrémně nebezpečných jevů. Právě v této souvislosti, že nový svět geostrategický mapa je navržen tak, že zdroje planety jsou re-distribuovaný, že hranice mizí, že mezinárodní právo je roztrhaná na kusy, že kulturní identity jsou vymazány, že duchovní život se stává ochuzený ..

VICE-Medzinárodný terorizmus neexistuje

VICE-Fake videos about Syria (CNN,Al Jazeera,BBC)

VICE-Teroristé v Sýrii připravit další falešné video zobrazit na CNN a Aljazeera.


Nepřihlášený uživatel

#12939 americke hodnoty - Jandova inspirace?

2017-02-06 11:11

 Clinton added to what Houston "said, talking in local colloquialisms.
"Bottom line is, we've got control of the (drug) industry, therefore we've got
control of them (suppliers and buyers). You control the guy underneath ya' and
Uncle (Sam) has ya' covered. What have ya' got to lose? No risk. No one's
gonna hang ya' out to dry. And whatever spills off the truck as it passes
through (he laughed and snorted another line of coke) you get to clean up."
 Hall smiled at his friend, which was apparently interpreted as consent.
Clinton motioned for his aide to get his ledger. Overstreet began pulling out his
paperwork, and Hall neatly cleared the table of the remaining coke lines.
 Clinton gestured to me and told Houston, "Get her out of here".
 Houston didn't move and laughed. "She's a Presidential Model. She's kept
secrets bigger than yours."
 Clinton responded, "I don't care. Get her the f*ck out of here,"
 Hall's wife led me away and locked me in a back bedroom. After an
indeterminate period of time, I heard her telephone Hillary at the guest villa.
She then drove me up the mountain through the dark to meet with Hillary.
Although I had previously met Hillary we had very little to say to each other-
particulariy since I was still dazed and tranced from the tortures I had endured
at the CIA Near Death Trauma Center in Lampe. Hillary knew I was a mind-
controlled slave, and, like Bill Clinton, just took it in stride as a "normal" part
of life in politics.
 Hillary was fully clothed and stretched out on the bed sleeping when Hall's
wife and I arrived. "Hillary, I brought you something you'll really enjoy.
Kind of an unexpected surprise. Bill ordered her out of the meeting and I look
her to my bedroom and made an interesting discovery. She is literally a two-
faced (referring to my vaginal mutilation carving) bitch."
 "Hmm?" Hillary opened her eyes and sleepily roused herself "Show me."
Hall's wife ordered me to take my clothes off while Hillary watched. "Is
she clean?" Hillary asked, meaning disease free.
 "Of course, she's Byrd's," she responded, continuing the conversation as
though I were not there, "Plus, I heard Houston say something about her being
a Presidential Model, whatever the hell that's supposed to mean."
"It means she's clean," Hillary said matter-of-factly as she stood up.
I was not capable of giving thought to such things back then, but I am aware
in retrospect that all Presidential Model slaves I knew seemed to have an
immunity to social diseases. It was a well known fact in the circles I was
sexually passed around in that government level mind-controlled sex slaves were
"clean" to the degree that none of my abusers took precautions such as wearing
condoms.
 Hall's wife patted the bed and instructed me to display the mutilation.
Hillary exclaimed, "God!" and immediately began performing oral sex on me.
Apparently aroused by the carving in my vagina,2 Hillary stood up and quickly
peeled out of her matronly nylon panties and pantyhose. Uninhibited despite
a long day in the hot sun, she gasped, "Eat me, oh, god, eat me now". I had no
choice but to comply with her orders, and Bill Hall's wife made no move to join
me in my distasteful task. Hillary had resumed examining my hideous mutilation
and performing oral sex on me when Bill Clinton walked in. Hillary lifted her
head to ask, "How'd it go?"
 Clinton appeared totally unaffected by what he walked into, tossed his jacket
on a chair and said, "It's official. I'm exhausted. I'm going to bed."

2 Hillary Clinton is the only female to become sexually aroused at the sight of
my mutilated vagina.

(zdroj: Mark Phillips, Cathy O'Brien: TRANCE Formation of America, kap. 14)

Cathy O'Brien: the victim of CIA program MK-Ultra/Monarch, a mental programming
of children as sex slaves for pedophile establishment elites.


Nepřihlášený uživatel

#12940

2017-02-06 11:35

20MILIONU NA VESMIRNÉ P........... O.P.V.A. je banda debilu a psychopatu

v.družice jak okrádat občany

Vzrušujúci dokumentárny film o napadnutí šialencom a o bezcharakternom a podlom zneužívaní mladých ľudí na tunelovanie euro fondov cez prvú slovenskú družicu skCUBE

VICE-Reptiliáni v Slovenskej organizácii pre vesmírne aktivity


Nepřihlášený uživatel

#12941

2017-02-06 11:37

 :-D Aby mely media co vysílat a cpat nam do hlav nesmysle Fake Francie,Fake Berlin,Fake Britanie,Fake Syrie,Fake Irak,Fake Utonulej chlapec,Fake chemické utoky v syrii,Fake utok na Velvyslance Ruska v Turecku s Hercem,atd blablabla

Gaza fake show :-D

VICE-Předstírat islámskou pohřbu v Gaze

VICE-GAZA Corpses CAUGHT Moving?!? - Debunked!

VICE-FAKE : Gaza, 2014 (subtitled)


Nepřihlášený uživatel

#12942 Libye: Fake - Britská kanál ITV používá záběry z videoher, aby odsoudili Kaddáfího!

2017-02-06 11:47


Nepřihlášený uživatel

#12944 Celé to divadlo proti Rusku je Podvod

2017-02-06 15:56

Celé divadlo proti Rusku je podvod.Ruský vojáci zabití Agenty CIA v Syrii žijí tak jak Ruský Velvyslanec.Ty vojáci zajetí IS sou naživu je to podvod co vám vysílají v TV.Tu jde o vyhubeni Evropanů pomocí lži a pomocí strachu vás přimět ať požádate vládu o ochranu a přičemž vám vemou práva a svobodu.Celé ty divadla v tych Fake útocích nejsou reálné.


Nepřihlášený uživatel

#12945

2017-02-06 16:10

RUSKO má dost USA poboček v Rusku.Tak celá  tá komedie proti východu nedává smysl.Prostě podvod praktikace NWO zároveň.Plus Fake divadla v TV přitom spolu táhnou všichni.


Nepřihlášený uživatel

#12946

2017-02-06 17:47

Islámský stát najímá uprchlíky mířící do Evropy, za věrnost zaplatí padesát tisíc

Islámský stát už nespoléhá jen na dobrovolníky. Džihádisty si najímá. Verbíři teroristů se podle týdeníku Newsweek zaměřili na utečenecké tábory v Turecku, Jordánsku či Libanonu. Lidem tam výměnou za věrnost nabízejí volnou cestu do Evropy a až dva tisíce dolarů, tedy přes 50 tisíc korun.NA HOVNA NETŘEBA ODKAZ

Dávno už se to ví že Uprchlíci sou Islámiste tak nevim proč Novinky h.... to psali plus kdo to fonduje syn Erdogana a plus to sem cpe G.Soros kterej plati mediim 500,000USD a našim debilum ve vládě 5,500Eur aj více a stejnak je sem za zády občanu berou nic jim nehrozí vše divadlo MSM aj s utopencem na pláži plus holčička přibuzná Erdogana v Aleppo herečka vše fake oni neumíraj vše falešná krev a pozičky pro fotografky z medii se podívejte jaky maj drahy veci a ty mobile ješte si foti na plážich selfie trapaci 

VICE-Seznam Sórošovo neziskovek je venku! Rozvracejí zevnitř i Česko a Slovensko. Magnát si „zaplatil“ i Transparency International!

"VICE-Soros Hack vystavuje - Plot Za uprchlickou krizí jeho Media Control, v hotovosti za "sociální spravedlnost "

VICE-Pravda o tom, jak "uprchlická krize" byla zmanipulované od začátku do konce


Nepřihlášený uživatel

#12947 Re:

2017-02-07 06:33


PRÁVO ŠARÍA JE ZLOČINA ALE MA JEDINY ZAKON KTERY SE MY LIBY

 ALE MA JEDINY ZAKON KTERY SE MY LIBY SEKANI RUKOU ZA KRADEŠ ASPON BYCHOM SE ZBAVILI CIGANSKYCH ZLODĚJU UŽ MĚ TI CIGANI FAKT HODNĚ SEROU A HLAVNĚ TO JAK KRADOU V OPAČNYM PŘIPADĚ BY CIGANI PŘIŠLI O RUKU TO MY PŘIJDE FER MĚ UŽ TAKY NĚKOLIKRAT CIGANI OKRADLY TAK S TIMHLE JEDINYM ZAKONEM Z PRÁVA ŠARÍA SOUHLASIM


Nepřihlášený uživatel

#12948 CNN chycen Reporting falešné zprávy o ruské Hack

2017-02-07 11:18


Nepřihlášený uživatel

#12949 Re: Re:

2017-02-07 11:20

#12947: - Re:  

 To mužem začít u politiku ty rozkradli zem,a nakradli si podvodma do kapec.Plus neplatí daně!!!A plus nás taky okrádaj,farmaceutickéjma drogovejma kartelma.Plus falešné firmy člověk v tísni,a dalši odpad.Divadla přispějte do ciziny atd přitom to jde na zbraně,a viry byologické proti občanum jak Ptačí Chřipka,či AIDS,Sars,Zika.Pak tu mame flašné vystavby v ČR mosty atd přitom ty prachy jdou jinam než na to.Vlastně proč platíme daně s papirem žádné hodnoty je to jen ingoust a papir.Je to naš domov,naše zem proč za to máme platit když politici to nečiní!!!!A že se falešně ohánej v TV a do xichtu vám kvákaj že daně platí aby nebyly obešeni tak to je k smichu to muže žrát jen člověk s demencí.

VICE-Lidi nás oběsí a budou v právu. Godfrey Bloom v EP.


Nepřihlášený uživatel

#12950 Velká iluze

2017-02-07 11:28

    Ponechme  stranou ten nečitelný vodopád kalů. Sem v  přebytku cpanou  unijní, ruskou a islamistickou propagandu. Všechny tři jsou k pozvracení. I ve stopovém množství.

 

 

Tedy k věci.

Není pochyby o tom, že.... by to nepochybně mohla být ta nejkrásnější unie, kdyby....

    Kdybychom ji neuskutečňovali  my  sami.

Kdo je to, ti my?

Francouzi a Němci. V hlavě máme Napoleona a tisíciletou říši.

Těch ostatních se s omaleností  lupičů z agresivního tumoru no-go zóny uprostřed nejmenované metropole nejmenované bývalé, odevšad vyhnané říše  francouzsky optali "Chcete raději válčit?"

V tomhle duchu to pokračovalo. A pokračuje.

Co to vlastně vyvádějí? Vždyť nespravují správně ani vlastní stát???!!! Co je vede k domněnce, že teď to bude dobře??? Jejich opilství a paralýza, samozřejmě.

Vylepšený III. Reich. S bonapartistickým espritem. Naučíme vás žrát žáby, šneky, francouzské sýry a zvracet francouzské bláboly.

Protože nic jiného si ani představit neumějí.

A o tom to je. Realita je, že dvě blbé říše se snaží vrátit ze smetiště dějin. S fíkovým listem EP za kloboučkem.

To, co s  perpeťáckým zanícením vnucují, není dobré.  Kvůli tomu už je jednou vyhodili.

A vyhodí zase. Prostě to nefunguje. Ono to nefungovalo dobře ani v dobách jejich slávy.  

Vyhodili by je i teď. Dobře vědí, proč nechtějí vyhlásit referenda v členských zemích.  

Tohle nechci. Už teď je to děsivě špatné. A bude to jen horší. 

Komunisti jako fíkový list používali heslo "vědecký světový názor". Tihle všekazi se nenamáhají ani s tím listem. Dávno ho sežrali. Bůh zatrať všechny jejich domy.