Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#13026 Re: Re: A DOST!!!!!!

2017-02-13 16:58

#13023: Evropan - Re: A DOST!!!!!! 

 Hey dítě pro tebe je Rus každej kdo nežere MSM vid dítě.Kdo neskáče podle Bruselu že. Jasně sem ti psal ditě až budeš mět rozum piš jinač néé.


Nepřihlášený uživatel

#13027 Re: A DOST!!!!!!

2017-02-13 17:00

#13022: A DOST!!!!!! - A DOST!!!!!! 

 ano, taky planuju shellku. tady to nema smysl jelikoz to lidem zpet stejne nejde.


Nepřihlášený uživatel

#13028 Re: Re: A DOST!!!!!!

2017-02-13 17:36

#13027: - Re: A DOST!!!!!! 

 Pravda!!!

Kam jdou naše bezcené penize!!!!Fake krize nezaměstnanosti podvod na veřejnost!!!!

VICE-Bude v Evropě krize Nezaměstnanost Spark o návratu fašismu ?

VICE-Globálizace Evropské unie

VICE-2017 - Co hrozí Evropě

Aktuální

11.09.2016

Dluh v držbě veřějnosti

14,324,109,031,573.47

Intragovernmental Holdings

5,469,588,130,730.35

Celkový veřějný dluh Vynikajíci

19,793,697,162,303.82


Nepřihlášený uživatel

#13030

2017-02-13 18:06

5 PODVODNIKU SE VYDÁVA ZA SOUDCE A POROTU NECO FUJ

VICE-Nezákonná policajná inšpekcia! Tresty za myšlienky?! (upútavka #2)

FAŠIZMUS V SK MATE PRAVO ZASÁHNOUT NENI TO NEZÁKONÉ POKUD SE PORUŠIJI ZÁKONY A USTAVA

VICE-Takže tak! Live 23. Apríl 2016 (#2.17) Fašizmus v parlamente?


Nepřihlášený uživatel

#13031

2017-02-13 18:13

Masové probuzení lidstva CNN ztrácí polovinu svojich diváků

V posledních několika letech se lidé na celém světě jsme svědky a byl součástí masové probuzení lidstva na úrovni nikdy předtím neviděl. Lidé jsou již stojí nečinně as pravomocí, které se dále snaží kontrolovat každý aspekt jejich života. Podstatnou část této hmotnostní probuzení bylo odhalení, že firemní kontrolovaná média doslova sloužil vojensko-průmyslového komplexu za posledních nejméně 20 let. Jak inzerenti a čtenáři se hrnou do alternativních médií, starý dinosaurus média pokračuje ve své sjezdové skok s CNN vede volný pád. Tato skutečnost byla zpevněna nedávné uvolnění března a Q1 kabelových zpravodajských hodnocení, který ukázal, CNN se celkem až o 50% a sjezdové střídavě ve všech třech kabelových zpravodajských sítí. Článek propuštěn na těchto čísel TVNewser nastínil nové hodnocení :

CNN nesl hlavní nápor klesajícího trendu zpravodajské sítě, který má zkušenosti v tomto měsíci a pro hodně z prvního čtvrtletí, kdy ve srovnání s rušných prvních měsících roku 2011. Za měsíc březen, CNN bylo celkem diváky dole -50% a dolů -60% v A25-54 diváků (Total den).

Přestože celkový čistý provoz byl dolů až o 21%, faktem zůstává, že alternativní média pokračuje jejich rostoucí trend, zatímco korporátní financován psíček médií i nadále ponořit do zapomnění.

Když si uvědomíte, že stanice jako CNN a Fox News dostávají miliony a miliony dolarů z reklamních příjmů právnických osob dosud nedaří expandovat, realita neustálého masového probouzení, že se nyní nacházíme v stává mnohem jasnější.

Východy zpráv, které pokračují na serveru nový světový řád bude brzy minulostí jako Real Media konečně prorazí jednou pevný jako skála sevření síly, které měly být na médiu.VICE-CNN ztrácí polovinu svého diváků - Corporate Media Sjezdové Ponorné pokračuje jako alternativních médií Explodes

SI OTROKEM OD MALA
Nepřihlášený uživatel

#13032 Falešnými penězi takže se jen honi za kusem papiru žádné hodnoty

2017-02-13 18:15

Falešnými penězi takže se jen honi za kusem papiru žádné hodnoty 

Národ nikdy nemůže skutečně prosperovat jako svobodné, spravedlivé a rovnostářské společnosti tak dlouho, jak to má zmanipulované peněžní systém. Dnešní peněz je soukromě řízený stvoření. Kontroloři, kteří vlastní vládou schválených centrální banky téměř ve všech zemích na světě, už dávno přesvědčil vládu, aby přijala své legrační peníze, a rozhodl, že mělo být zákonné platidlo. Tyto zábavné peníze jsou falešné peníze, protože nenese žádnou vnitřní hodnotu.Jsou to jen kusy papíru s inkoustem - a nyní, zvýšeně, jen číslice zadali do počítače. Je to fiat měn.Slovo fiat znamená "vládní vyhláškou", tak legrační peníze dostane svou hodnotu jen proto, že vláda říká, že to dělá! Zakladatel Rothschild říše, Mayer Amschel Rothschild, jednou řekl:

Mayer Amschel Rothschild, jednou řekl:"Dejte mi kontrolu nad národy penězi a nebude mne zajímat, kdo tvoří jeho zákony."

Jeho syn, Nathan Rothschild, řekl:

"Nestarám se, co loutka je umístěn na anglický trůn vládnout Říši. Muž, který řídí britskou peněžní zásobu ovládá britského impéria a já řídit britskou peněžní zásoby. "

Náš svět je pravděpodobně nezmění, dokud si lidé uvědomují sílu tvorby peněz, a požadovat, aby jim ji nechte obnovit veřejné kontrole, a to buď pod vládou nebo jiným více decentralizovaným způsobem. Prvním krokem v tom všem je, aby si lidé uvědomili, jak falešné naše peníze jsou.

Mohl by George Soros být zatčen za zločiny proti Evropě?

VICE-G.SOROS A ROTHSCHILD VŠE O TYCH CO PÁCHAJI GENOCIDY STALETÍ

 VICE-George Soros financován z Domu Rothschildů


Nepřihlášený uživatel

#13033 Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát aj s ANALÍZOU OVĚŘENO FAKE

2017-02-13 20:59

ANALÍZOU OVĚŘENO FAKE PLUS DALŠI ATENTÁTY NA VIDEU FAKE HERCI JDOU K ZEMI PŘEDČASNĚ A NEBO JEŠTĚ STOJI DOKUD SE JIM NEDÁ ZNAMENÍ A TO PREJ JIM JDE O ŽIVOT K SMÍCHU

TAK TAKOVOU SNŮŽKOU SR..... NÁS KRMIJOU ROKY

VICE-99,9% Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát Video Stage Hoax

Fake Utonulej chlapec dobrý herec
VICE-3 roky stará syrská Boy – uprchlický Hoax- odhalena a odhalenými

VICE-Pád Mainstream Media - Při Propagandě selže, lidstvo se probudí


Nepřihlášený uživatel

#13034 Re: Falešnými penězi takže se jen honi za kusem papiru žádné hodnoty

2017-02-13 21:11

#13032: SI OTROKEM OD MALA - Falešnými penězi takže se jen honi za kusem papiru žádné hodnoty  

Jo, vaše peníze jsou falešné. Proto se také rubly nikde neplatí. Už ani v Rusku ne ...


Nepřihlášený uživatel

#13035 Re: Re: Falešnými penězi takže se jen honi za kusem papiru žádné hodnoty

2017-02-13 21:15


Nepřihlášený uživatel

#13036 Re: Re: Falešnými penězi takže se jen honi za kusem papiru žádné hodnoty

2017-02-14 03:39

#13034: - Re: Falešnými penězi takže se jen honi za kusem papiru žádné hodnoty  

 haha no nevim. preferoval bych urcite mit RUB nez CZK. putin si alespon dava bacha aby mel podlozeno zlatem. nasi zradci zlato prodali.


Nepřihlášený uživatel

#13037 Re: Re: Re: Falešnými penězi takže se jen honi za kusem papiru žádné hodnoty

2017-02-14 05:43


Nepřihlášený uživatel

#13038 D. Trump, rozpad NATO, Nová Evropa – tažení na Rusko nikdy neskončilo. Video

2017-02-14 14:40

D. Trump, rozpad NATO, Nová Evropa – Divadelní tažení na Rusko nikdy neskončilo. Video

Proti Rusku se nikdy nepujde je to podvod.Pak daj stané právo a pak vás budou zabijet,protože se pujde do fake války.Tu jde o Právo a Svobodu lidi na zemi,pomoci falešné fake války proti Rusku vám jí vemou a pak vás budou zabijet.To vám mohlo dojit už při Fake atentátu na Ruského Velvyslance,nebo Fake zabiti Ruských pilotu v Syrii.

Tolik úvod vloženého videa, ke kterému se vrátím později.

V roce stého výročí Velké říjnové revoluce můžeme očekávat revoluční události v celém světě a už po pár týdnech to pozorujeme v USA a v Evropě, ale můžeme očekávat i v Rusku. A současnost vidím tak, že globalisté poté, co spustili stěhování národů z jihu na sever a k tomu politiku mísení národů, ras, kultur a náboženství na straně jedné a rozkladu tradičních hodnot bílého člověka na druhé, právě překreslují hranice světa. Dosavadní velké celky rozkládají, aby je do nových spojili a tento proces se týká především Evropy a USA, jejichž odvěké spojenectví má být rozděleno. Hraniční čárou se přitom má stát Británie, která má zůstat atlantickou částí světa, zatímco zbytek Evropy součástí euroasijského světa,. Pro obě části pak je naplánován další rozklad (rozpad USA a EU) a nové spojování, především se však pro obě části počítá s dalšími vlnami migrace z jižních zemí – vše podle Agendy 2030, kdy do roku 2030 mají dvě třetiny obyvatel planety žít ve městech (a nejen s ohledem na planetární zdroje to nemají být města nově postavena v zemích, odkud přicházejí uprchlíci).

VICE-D. Trump, rozpad NATO, Nová Evropa – Divadelní tažení na Rusko nikdy neskončilo. Video

  • Fáze plánované třetí světové války
  • Nakonec, Agenda 21 tvůrci usilovat o snížení počtu obyvatel o 90%.
  • Act 2 - Izrael ve válce - proti ní arabskými sousedy, případně Palestiny. Bude vytvořen palestinský stát, aby všichni Izraelci budou zcela odděleny od Palestinců (poslouchat pozor na zmínku o smlouvě o 7 let, které mají být potvrzeny světová jednička - pravděpodobně Bush), jen pro Izrael brutálně zaútočit na Palestinu krátce poté.
  • Act 3 - Dálný východ - Vlasy-zvyšování jaderné konfrontaci, která ohrožuje existenci lidstva - Peter Lemesurier, autor knihy The Armageddon Script, str. 223, napsaná v roce 1981. Zahrnuje Čína napadající Tchaj-wanu a jaderný výbuch na Korejském poloostrově.
  • Akt 4 - narušení důvěry v systém ' tak těžké občané budou v panice do vzdát svobody a ústavní formu vlády. Plán vyzývá k rozpuštění americké ústavy, vyvolané výrazným dost "teroristický" útok. Konečným záměrem je zavést globální vládu a jednu světové náboženství.Islám!!666 jediná autorita
  • Act 5 - Zhroucení USA a další západní ekonomiky a morálky.
  • Akt 6 - Výrazné snížení populace s použitím přírodních a člověkem způsobených katastrof.
  • Opona . Kdo může říct, jak tato válka skončí?
VICE-WORLD WAR 3 BIBLICKÉ POČÁTKY 
VICE-Všechny války jsou dobře naplánované Banker Wars ... Včetně WWIII

 


Nepřihlášený uživatel

#13040

2017-02-14 15:25

Konečné řešení
PODVOD FAKE KRIZE,EKONOMIKA,HOSPODÁŘSTVÍ,A KOLABS FAKE

Současná finanční krize má vyděsit lidi z celého světa do přijímat světovou vládu.

Výzvy k " VICE-Nového světového řádu " a pro "globální řešení pro globální problémy" jsou stále častěji slyšet a přenášeny přes éteru pomocí patolízaly médií v područí globalisti .

  VICE-Globální převrat


Nepřihlášený uživatel

#13041 NWO tajný plán, který potlačuje DNA

2017-02-14 15:52

NWO tajný plán, který potlačuje DNA, vláda se naučil od svých expertů DNA, které si vezete cenné informace, které odhalí největší globální spiknutí vůbec. Nyní se vláda snaží zablokovat DNA před tím, než se probudí odhaluje masivní informací odemčení náš vztah s naším Nebeským Otcem.
VICE-SPIKNUTÍ PROTI NÁRODUM FALEŠNÉ BOJE PROTI TERORISTUM A LIKVIDACE NARODU NWO OTROCTVO

VICE-Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy

VICE-NĚMECKO 'Plán náhrady populace je skutečností' Christina Baum AfD CZ titulky


Nepřihlášený uživatel

#13042 Re: NWO tajný plán, který potlačuje DNA

2017-02-14 17:07

#13041: - NWO tajný plán, který potlačuje DNA 

 tady mas jak se da vylecit z krestanstvi moderni metoda:

https://www.youtube.com/watch?v=Iovr-oMUnuM


Nepřihlášený uživatel

#13043 Re: Re: NWO tajný plán, který potlačuje DNA

2017-02-14 17:47

#13042: - Re: NWO tajný plán, který potlačuje DNA 

 J to video jak říká o tom jak škodí Vakcíny to sem viděl už.


Nepřihlášený uživatel

#13044

2017-02-14 22:11

Vitamin C může pomoci omezit růst rakovinných buněk,
Nepřihlášený uživatel

#13045 O RAKOVINĚ FARMACEUTICKÉ SPOLEČNOSTI ZABIJI LIDI Vitamin C může pomoci omezit růst rakovinných buněk

2017-02-15 17:55

HOVNA FARMACEUTICKÁ

Lék českých vědců, který donutí buňky rakoviny k „sebevraždě”, míří k testům

Po čtyřech letech vyvinuli čeští vědci z centra BIOCEV látku, která dokáže úplně zneškodnit nádorové buňky u jedné z nejagresivnějších forem rakoviny prsu. Přípravek prošel laboratorními a preklinickými testy a v letošním roce se plánuje zahájení klinických testů na lidském organismu. JSME SVEDKY JAK NA NÁS CHTEJ VYDĚLAT POMOCI LŽI A CPOU VÁM TO CO NEFUNGUJE 

O RAKOVINĚ FARMACEUTICKÉ SPOLEČNOSTI ZABIJI LIDI  A NA TOM SE VYDĚLÁVÁ RAKOVINU LEČI OZAŘOVÁNIM  KTERÉ URYCHLUJE SMRT VŠE PODVOD TO JE NA ŽALOBY ŽE SCHVÁLNĚ ZABIJI LIDI MÍSTO POMÁHAT TAK POMALE ZABIJET

Většina pacientů s rakovinou v této zemi zemře kvůli
chemoterapii , která neléčí prsu, tlustého střeva nebo rakoviny plic.
To bylo zdokumentováno více než deset let, a přesto
lékaři stále používají chemoterapii pro boj s těmito nádory.
Dr. Allen Levi
Léčení rakoviny, 1990

To, co zapomněl zmínit, je, že lékařská věda už má celou řadu důležitých informací nashromážděných který není skládá z teorií, ale spíše tvrdá data o příčinách.

Stačí se podívat do výzkumu o tom, jak těžké kovy, jako je rtuť, záření z lékařských testů a léčebných postupů, a dokonce i chemikálie, jako je fluorid zařazeny do pitné vody může způsobit rakovinu, a to bude trvat měsíce, ne-li roky, než brodit přes to všechno.

Vitamin C může pomoci omezit růst rakovinných buněk,
podle novozélandských vědců, kteří tvrdí, že
průlomové výzkum s cílem poskytnout první skutečný důkaz
o spojení mezi vitaminů a [1]

VICE-Rakovina stále záhadou pro lékařské vědy

VICE-Rakovina je infekce způsobena tuberkulózou-Type bakterií

Jednat komisař FDA Andrew C. von Eschenbach
divize o uskladnění Management (HFA-305)
Food and Drug Administration
5630 Rybáři Lane, Room 1061
Rockville, MD 20852

Vážený pane komisaři von Eschenbach,

píšu vyjádřit své vážné obavy o regulační dohled FDA nanomateriálů ve spotřebním zboží. Mnoho spotřebitelské výrobky obsahující umělé nanomateriály jsou již dostupné na trhu v USA police, včetně potravin a potravinových obalech výrobků.

Miliony dolarů jsou vynakládány vládou a průmyslem uplatnit nanotechnologie v oblastech zpracování potravin, balení potravin a zemědělskou výrobu. Současné nano-potravinářské výrobky na trhu patří řepkový olej, čokoládu "slim" chvění, nano-chléb, a několik nano-potravinářských přídatných látek a doplňky používané v nealkoholických nápojů, limonád, ovocných šťáv a margarínů. Mnoho potraviny obaly použít nanokompozitů, nano-jíly a nano-povlaků.

VICE-Nanotechnologické Viry v potravě


Nepřihlášený uživatel

#13046 Re:

2017-02-15 18:04

#13044: -  

 FAKE SHOW DIVADLO S HERCI


Nepřihlášený uživatel

#13047

2017-02-15 21:23

tady jsou polaci. maso muzou mit nahovno, ale mozek jim stale slouzi https://www.youtube.com/watch?v=5kGB_2ViAPk

Evropan

#13048 Re: Re: Re: A DOST!!!!!!

2017-02-16 05:57

#13026: - Re: Re: A DOST!!!!!! 

Hey dítě pro tebe je Rus každej kdo nežere MSM vid dítě.Kdo neskáče podle Bruselu že. Jasně sem ti psal ditě až budeš mět rozum piš jinač néé.

Když pominu to, že "hey" se dá napsat i česky jako "hej", což ti překladač asi nevyplyvnul, tak se ve větách používají i čárky. No chtělo by to si tu základní školu už konečně zopakovat.

Tady jsme v Čechách, v Evropě. Tady se neskáče podle toho, jak fašounek Putler pískne.  A ty rozhodně nejsi tím, kdo bude druhým rozkazovat, jestli mají nebo nemají něco psát. A když nesneseš pravdu, tak do těchto diskusí nechoď. Evropská unie a NATO jsou rozhodně natolik silné, že se my, obyčejní občané, mohli cítit bezpečně. Jen Trump má pravdu v jednom, a to že bychom si za svoji obranu měli platit tolik, kolik jsme slíbili. To my Češi zatím moc nezvládáme.


Nepřihlášený uživatel

#13049 Re: Re: Re: Re: A DOST!!!!!!

2017-02-16 12:28

#13048: Evropan - Re: Re: Re: A DOST!!!!!! 

 Tohle je ztráta času číst.

ztráta času odpovídat G.SOROSOVÉ LOUTCE
Nepřihlášený uživatel

#13050 Re: Re: Re: Re: A DOST!!!!!!

2017-02-16 12:44

#13048: Evropan - Re: Re: Re: A DOST!!!!!! 

ZASE SE TI MUSÍM VYSMÁT DĚCKO!!! xD :-))

Já se teda necítím bezpečně když Evropu okupuje teroristická aliance NATO.Promin,ale když nesnesu právdu,na co si to Kavárniku kolaboranská hraješ.Ty tvé lži s Bruselu nikoho nezajímaj tahni už do hajzlu z nějakým Putinem a Ruskem furt dokola jak pitomé malé děcko.A celé to tažení proti Rusku je podvod to jsme mohli vidět v Turecku Fake Atentát na R.Velvyslance.Ještě si tu budeš hrát na Čecha ty špino kolaborantská.A stále žádné důkaze!!!Ty asi nemáš ani střední a ani základní pochybují, jinač bys nenechal rozhodovat jiné,máš vůbec rozum.Jaké to je si nechat diktovat od druhých.  Jedině hledat chyby ve větách a čárkách ty si mně teda ubožáček děcko to je asi vaše směšná obrana. xDA já nikomu neporoučim,ani co si maj myslet jako ty Kavárniku.Lidi sami vidí zlo v USA,stači se podívat kolik krve maji na rukou od svého vzniku.Plus 1sv 2sv vše to dotovala USA a její Bankéři a zase dotují rozvrat Evropy pomocí fake krize s uprchlíky G.Sorose divadlo.

DUKAZE ZDE-HECK UNIK G.SOROS EVROPA MIGRATION+UKRAJINA ROZVRAT

USA podílé na válkách a dotace

druhá světová válka stála 341 miliard miliard $ v USA a zabila přes 60 milionů lidí

Finanční náklady na WW1

196500000000 $ (očištěno o 1990 hodnoty dolaru)

Finanční náklady z 2. světové války

2,091.3 miliard $ (očištěno o 1990 hodnoty dolaru)

VICE-Všechny války jsou dobře naplánované Banker Wars ... Včetně WWIII

VALKA V IRAKU ZAKONČENI VYDĚLKU PRO USA KTERÁ VYNESE ZISK 

Před deseti lety, 19. března 2003, prezident George W. Bush zahájil invazi do Iráku, která by vedla k devítileté válce s výsledkem,

  • 4,486 mrtvých amerických vojáků

  • 32,226 servisní členové zraněn

  • přes 100.000 mrtvých iráckých civilistů

((Karta pro válku zakončena 3000000000000 $.))

Bush se podaří odstranit Saddáma Husajna, ale ukázalo se, nebyly žádné zbraně hromadného ničení a žádné významné provozní vazby mezi Saddámova režimu a Al-Káidy. To znamená, že dva hlavní tvrzení Bushem a jeho posádku používané k ospravedlnění války nebyla pravdaVICE-Arogance" - Nový dokument Reexamines Válka v Iráku "Hoax "