Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#13076

2017-02-19 00:22

George Soros je hlavním architektem multikulti nejen v Evropě, ale i v USA. Financuje demonstrace proti Trumpovi stejně, jako financoval na Ukrajině povstání na Majdanu.

Evropan

#13077 Re: Re: Nějak zapomínáte, co všechno provedli Rusáci

2017-02-19 06:45

#13074: - Re: Nějak zapomínáte, co všechno provedli Rusáci 

 Žádné "důkaze" nebudou, protože takové slovo v češtině neexistuje. Ty musíš být asi fakt dílo, když nejsi schopen pochopit, že si máš najít jiný překladač z ruštiny.

Sice bych to tu neměl uvádět, protože tím dělám nechtěnou reklamu, ale :

- Odkazy na youtube jsou většinou na videa, která jsou doplněna o hesla, která s obrazem nesouvisí, je to vesměs vyrobená propaganda - důkazem je, že tam nemáš ani jediný odkaz na video, které by obsahovalo nějakou informaci. Ti, co umí cizí jazyky, snadno zjistí, o čem ta videa jsou. Ty s takovými lidmi nepočítáš, protože jsi asi přesvědčený o tom, že co neumíš sám, to nemusí umět ani ti ostatní. Prostě hloupý člověk, který počítá s tím, že hloupí jsou všichni.

- Stránky jako aeronet a sputnik a víceméně i putlerovské ... pardon parlamentní listy nezveřejňují jiné informace, než ty schválené z Moskvy. Ty to sem dáváš stále, což je důkazem, že šeš řízen v východu (ať už vědomě nebo nevědomě).

- No a odkazy na white media - no fuj, to je fakt hnus největšího rázu.

Ani jeden z těchto zdrojů není pro normálního člověka důkazem. Musíš psát odkazy na ty zdroje, které jsou nezávislé, a ne na ty placené nějakou fašistickou sebrankou. Takže ty důkazy nemáš ty, nikoli já. Ty sem cpeš různé nesmysly a pomluvy. Jediné, co jsi se v životě naučil, je zřejmě to, jak se text zvýrazňuje a jak se podtrhává. Bohužel takto psané texty veřejnost obecně vnímá jako něco nenormálního. Něco, jako když na ulici křičíš na staré lidi.


Nepřihlášený uživatel

#13078 Re: Re: Re: Nějak zapomínáte, co všechno provedli Rusáci

2017-02-19 07:31

#13077: Evropan - Re: Re: Nějak zapomínáte, co všechno provedli Rusáci 

 Tak jdi do hajzlu když nedokážeš doložit důkaze a jen prázdné slova chudáku.A že jsem teda žádné furt neviděl od tebe!!!SIS JE VYCUCAL S PRSTU NÉ!!!!!TY SI DOBŘE RETARDOVANEJ JÁ NEJSEM ŘIZENEJ NIKÝM TY KRIPLE!!!JÁ MAM NAROZDÍL OD TEBE ROZUM A UMIM SI NAJÍT FAKTA!!!PROTOŽE VÍM ŽE MĚ TO ČT,TV,NOVINKY,ATD NEŘEKNOU A FURT BUDOU VEŘEJNĚ LHAT VEŘEJNOSTI NĚCO JAKO TY TAKY FURT LŽEŠ!!!!JAK MALÉ USMRKANÉ DĚCKO!!!!

NEVIDÍM ŽE BY TO BYLO RUSKÉ POKUD JE DOLOŽ DŮKAZE NEBO FAKTA ABY TVUJ ROZUM+MOZEK TO CHÁPAL UŽ KONEČNĚ 

Invaze do Syrie na svržení Asada fake to same na Husajna,Gadafího,F.Castro,atd

VICE-NATO Použití Fake Viral syrského Hero Boy Video k invazi do Sýrie

Delegace OSN obvinila USA ze Lži a propagandy

VICE-Delegace OSN obvinila USA ze Lži a propagandy


Nepřihlášený uživatel

#13079 Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov a USA lži proti teroru

2017-02-19 07:35

TAK TOHLE JE TO RUSKO V AFGANISTÁNU HMMM Wikileaks MLUVÍ JINAK

Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov a USA lži proti teroru

Wikileaks , dokument, unikající organizace, která již dříve vydala vnitřní vojenské videa USA, v neděli je popsáno více než 75.000 důvěrné soubory spojené s válkou v Afghánistánu. Skupina poskytla dokumenty předem The New York Times, německý Der Spiegel a britský Guardian noviny, které nezávisle na sobě potvrdilo jejich pravost.

VICE-The Guardian s názvem zpřístupnění za "zničující portrét nefunkčního válce v Afghánistánu," říká, že odhaluje, jak se US-vedené koalice zabily stovky civilistů v nehlášených incidentů, Taliban útoky vzrostly, a velitelé NATO se obávají, že sousední Pákistán a Írán jsou napomáhání povstání. o 76.900 souborů - což je skupina nazývá " VICE-afghánské války deník" - objevila na Wikileaks.org kolem 4 hodin PDT. Wikileaks říká, že má zpoždění uvolnění dalších 15.000 souborů, které mají umožnit jména a další citlivé informace, které mají být odstraněny. Spojené království veřejnoprávní stanice Channel 4provedl vlastní analýzu z depeší z jednotlivých vojenských útvarů, které pokrývají válku z roku 2004 prostřednictvím Koncem roku 2009, a dospěl k závěru, že byly hlášeny 15,506 nepřátelské úmrtí.
Nejméně 4,232 civilistů bylo zabito a 1.138 vojáci NATO byli zabiti

VICE-Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov


Nepřihlášený uživatel

#13080

2017-02-19 07:40

TAK TOHLE JE DIVADLO O UMIRAJÍCÍCH SYŘANECH PREJ RUSKO V SYRII VIDIM ZASE JEN HERCE A DIVADLO 

Ptáte se, proč nejsme svědky," řekla Bartlett. OSN

"To se týká otázky druhého džentlmena o tom, proč většina z firemních médii jsou lži o Sýrii. Je to proto, že to je agenda; kdyby řekla pravdu o Sýrii od počátku, nebyli bychom tady. 

A podvod s Herečkou od Erdogana jeho přibuznou fake show Aleppo

VICE O HEREČCE-Novinář Výbuchy MSM v Syrii Působení: "lži Jejich agenda"

Uniklé videa s Herci otravení Chemickým utokem parodie

VICE-Více BBC Bullshit Sýrie chemický útok False Flag Collection Verze # 2

A VIDEO S IRAKU AFGANISTANU JAK HRAJI MRTVÉ A ZRANĚNÉ 

VICE-Představený vůz bombardování / nálety na civilisty v Iráku, Červeného půlměsíce? (New unikly video!)


Nepřihlášený uživatel

#13081 G.SOROS DOTOVAL ROZVRAT NA UKRAJINĚ FUJ!!!

2017-02-19 07:46

FAKTA A NÉNI TO RUSKÉ ŽADNOU RUSKOU PROPAGANDU SEM JEŠTĚ NEVIDĚL SPÍŠE MSM USA A BEZ DŮKAZU A FAKTU PROTI RUSKU 

G.SOROS DOTOVAL ROZVRAT NA UKRAJINĚ FUJ!!!

Mnozí z účastníků v Kyjevě je "euromajdan" demonstrace byly členy nevládních organizací Sorosem financované a / nebo byli vyškoleni stejnými NNO v mnoha seminářích a konferencích sponzorovaných Sorose '  International Renaissance Foundation (IRF ) a jeho jednotlivých institutů Open Society a základy.

IRF, založený a financovaný Soros, chlubí, že to dal,

"Více než jakákoliv jiná organizace dárce" na "demokratické transformace" na Ukrajině.

Výroční zpráva Mezinárodní Renaissance nadace pro rok 2012, poslední dostupné, uvádí, že

"IRF za předpokladu 63 milionů Kč na financování organizací občanské společnosti. - Více než jakákoli jiná dárcovské organizace pracující v této oblasti na Ukrajině" 

Odkaz "UAH" se používá výše odkazuje na Ukrajině hřivny, ukrajinské měny, což je hodnota o 0,11 dolarů v USA, nebo jedenáct centů v americké měně.

Která se promítá do zhruba, 6.700.000 $, které IRF podmínky ukrajinských skupin v roce 2012; Není obrovská suma, ve srovnání s mnoha jinými politickými a sociálními kampaněmi, ale více než jen "významný".V cash-vyhladovělé Ukrajině Soros má dolary jít dlouhou cestu směrem k svádění a kooptovat všechny legitimní politické opozici do Soros schváleného "progresivní" tábora.

VICE-PRAVDA O UKRAJINĚ !! (Welcome to Nulandistan)

VICE-George Soros 'Giant Globalist Stopy v ukrajinském Turmoil

financoval na Ukrajině povstání na Majdanu.

DUKAZE ZDE-HECK UNIK G.SOROS EVROPA MIGRATION+UKRAJINA ROZVRAT


Nepřihlášený uživatel

#13082 Re: Re: Re: Nějak zapomínáš, co všechno provedli USA

2017-02-19 08:27

#13077: Evropan - Re: Re: Nějak zapomínáte, co všechno provedli USA 

Umíš jen obkecávat půlmozku a skutek utek, žadné fakta nemáš radeji zavři hubu ty Kavarenská loutko Sorose.Jen si hraješ na chytráka a si přitom vylízanej,a jen urážet Vlastence to ti jde.Ty špino fašistická co zabijela na Ukrajině!A už se ani doprošovat nebudu o fakta protože žádne neexistují jen co řekne Česká Televize a USA Mainstream Media taky bez důkazu že trupko!!!A já si mužu vkládat co chci a kam chci mě žadnej půlmozek s Kavárny nebude diktovat co můžu a co né,já mam vlastní rozum a sem svobodnej člověk.  Mě nebude ani rozkazovat vláda co si mám myslet nebo co sledovat,nebo čemu mám věřit.

ČERNÉ NABÍLÉM POTVRZENO REDAKTOR S ČT PROMLUVIL RUSKÉ MEDIUM CO NEJDE PODLE BRUSELU JE RUSKÉ ŽE TRUPKO TRAPNÉ ROZDĚLOVÁNÍ NAŠÍ VLÁDY

Mediální propaganda pohledem zevnitř agentury

To zní opravdu děsivě, jak to funguje?

V principu jde o Machiavelismus implementovaný do mediálního prostoru 21. století. Funguje to tak, že mediální agentura, která dělá průzkum veřejného mínění, podsune veřejnosti nejprve prefabrikát. To znamená uměle vytvořený konstrukt, který veřejnost velmi rychle pojme v podvědomí za svůj vlastní názor. V tom spočívá princip a největší síla. Dokonalým prefabrikátem se stala tragédie letu MH17 na Ukrajině. Média bez jediného důkazu nebo stanoviska vyšetřovatelů posunula veřejnosti pohotový prefabrikát o vině Ruska a pro-ruských separatistů. Tyto prefabrikáty jsou ihned vzápětí testovány v průzkumech veřejného mínění. Pokud se prefabrikát uchytí, začne se s ním pracovat jako s nezvratným faktem, pravdou, a následně média a tiskové agentury začnou prefabrikát šířit do médií.

O MH17 ŽÁDNÉ RUSKO ALE UKRAJINA TO BYLA

Let MH17 byl sestřelen raketou vzduch-vzduch izraelské výroby dokazují to i výsledky holandského vyšetřování. Rusové nesmějí být vyšetřování přítomni, Američané si to nepřejí. Za tragédií stojí Kolomojský a Sakašvili!

Záhada letu MH17 je tak v podstatě na základě holandského vyšetřování trosek letadla vyřešena. Nyní je potřeba ještě přinutit jednotlivé zúčastněné země, aby nebránily zveřejnění pravdy, že ukrajinský oligarcha s gruzínským kriminálníkem připravili takovouto strašlivou tragédii a zavraždili nevinné lidi.

VICE MH17 VYŘEŠENO-Wreckage of Israeli missile Python 4 in Osetia

Proč jste se rozhodl promluvit?

Poslední události okolo tendencí a snah o svržení českého prezidenta jsou plně v souladu s tím, na čem jsme v agentuře pracovali i ve spolupráci s Českou Televizí a poslední vývoj v tomto veřejnoprávním médiu je opravdu neskutečný převrat, se kterým nikdo z dozorových institucí nechce nebo spíš neumí nic udělat a já nehodlám nečinně přihlížet. Ty informace, které o nich máme, jsou v podstatě v té poloze, že z České Televize se stala neřízená střela, neovladatelné těleso, kterého se zmocnili bývalí aktivisté okolo vůdců známého „spacákového povstání“, tedy lidé z okolí bývalého prezidenta Václava Havla a Jana Rumla.

Chcete říct, že současná kampaň proti Zemanovi je řízena z Kavčích Hor tzv. Havlisty?

Není odtamtud řízená, je odtamtud pouze medializována. Zato ale velmi intenzivně. Řízena je však odjinud.

Počítám, že oba víme, kdo ji řídí.

Ano, ta kampaň pochází přímo od amerických mediálních poradců ministerstva zahraničí Spojených států amerických a od jejich detašovaných pracovišť na ambasádách, od lidí, kteří řídili rozvrat v Kyjevě na konci minulého roku. Jsou to stejní lidé, kteří dnes řídí prefabrikaci průzkumů veřejného mínění v České Republice, kteří financují tyto průzkumy a pomáhají logisticky zajišťovat hlavní eventy v ulicích.

VICE-Jak fungují české mediální agentury pro průzkum veřejného mínění? Exkluzivní výpověď zaměstnance o praktikách, spin doctoringu, plánování výsledků průzkumů, prefabrikace volebních preferencí, ovlivňování nerozhodnutých voličů, opakování průzkumu, pokud výsledek nedopadl podle představ a další machinace!


Nepřihlášený uživatel

#13083 Proč musel rezignovat M. Flynn NÉNI TO RUSKÉ MEDIUM

2017-02-19 09:00

Proč musel rezignovat M. Flynn

V nedávném rozhovoru pro čt24 H. Kissinger mimo jiné řekl slova ve smyslu: „Nikdo nestuduje historii, proto nejsou kádry“. Tím pro mě mezi řádky řekl, že globalisté nemají pro realizaci svých cílů správné lidi, resp. mají jen takové, kteří nejsou schopni chápat cíle globalistů v dlouhodobých perspektivách. Proto nezbývá, než pracovat s těmi, kteří jsou, ovšem s tím, že je nutné je vést – což je případ D. Trumpa, vedeného H. Kissingerem.

Z dlouhodobé perspektivy je současným cílem globalistů odstavit Spojené státy z pozice hegemona světa spolu se zrušením Pax Amerika – světa podle Ameriky.  Za dobu od pádu komunismu, a tím od konce bipolárního dělení světa, tato vize v USA silně zakořenila bez ohledu na demokraty či republikány a bylo jasné, že pouze velmi silná a nezávislá osobnost si může poradit s úkolem, jak tuto vizi ukončit. Taková osobnost měla přijít poté, co globalisté centrum světové moci přenesli do Číny a poté, co člověk globalistů Obama po dvě volební období pracoval na úpadku USA. Ambiociozní D. Trump, který v minulosti byl členem jak demokratů tak republikánů,  aniž by si k některé straně vytvořil pevnější vazby, k tomu sebestředná buldočí povaha, která se nezalekne žádného nepřítele, byl dokonalým kandidátem (a nepochybuji, že dávno k tomu vyhlídnutým).

VICE-Proč musel rezignovat M. Flynn


Nepřihlášený uživatel

#13084 Rozeštvat tupé ovce proti sobě aby EU armada neměla moc práce!!!PODVOD DIVADLO PROTI RUSKU

2017-02-19 11:02

Proti Rusku to je podvod,vše je to předem plánované Putin brzy přistoupi na psychotronickou zbran.A bude páchat genocidu Evropy spolu s USA dvě velmoce a jedna autorita Papež 666 tu autoritu budou ctit obě velmoce.Tu jde o Satanstvo pomoci falešneho naboženství Islámu.Proto USA údajne pripravuje islámskou armádu v Kosovu k dobyti Európy.A všichni země Evropy to vědí takže aj Rusko.Bude džihád naboženská válka po celé Evropě a pak přichod spasitele a pak armagedon.

Rozeštvat tupé ovce proti sobě aby EU armada neměla moc práce!!!

DIVADLO proti Rusku fake válka a fake vše proti Rusku co nám v TV předvádi a Satanovi buzny u koryt

Co se ale ve skutečnosti děje?

Tady je třeba pochopit, že globalisté (GP) ve svých plánech k ovládnutí světa postupují způsobem, jako by každý den přehráli jen jeden tón určité melodie, protože jedině taková frekvence jim zaručí, že melodii co by celek (události v souvislostech) nikdo nerozpozná. A oni mohou v klidu postupovat s tím, že než si někdo jednotlivé tóny (události) pospojuje, oni budou mít nezvratně hotovo – budou lidstvo mít tam, kde jej chtějí mít.

EU bude policii v Evropě a Rusko neporazitelnou velmocí proces NWO proto divadlo s NATO vojsky v Evropě kokoti ani nemaj benzin a jezdi sem poroucháni!!!!Stále vám to nedocvaklo přiznivci a nepřiznivci skočily jste jim na špek misto aby jste se sjednotily jdete proti sobe jak tupe ovce

VICE-Donald Trump se setká se spojenci v NATO. Společná armáda EU a Rusko

TAK TAKOVOU SNŮŽKOU SR..... NÁS KRMIJOU AJ RUSKO AJ USA CELÉ JE TO PODFUK

VICE-99,9% Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát Video Stage Hoax

VICE- Jak vymýt mozek celému národu?


Nepřihlášený uživatel

#13085 USA údajne pripravujú islámsku armádu v Kosove k dobytiu Európy

2017-02-19 11:42

VICE-USA údajne pripravujú islámsku armádu v Kosove k dobytiu Európy

V Německu se vylodily tisíce vojáků a opět i tanky USA: Směr ruská hranice. Začátek konce, nebo konec začátku? Rusko ve střehu. Poslední pokus jak rozpoutat válku navzdory Trumpovi? Dny budou teď dlouhé.

VICE-AKTUÁLNĚ: NATO teď posílá k Rusku tisíce vojáků (Protiproud.cz)

Evropan

#13086 Kdo to tady haraší zbraněmi?

2017-02-19 17:21

Jen dva články z poslední doby - a na to se mají bezprostřední sousedé agresívního Ruska nečinně dívat?

          Novinový článek z 21.11.2016

„Rusko v reakci na různý vývoj v Evropě hrozilo v posledním desetiletí rozmístěním raket Iskander v Kaliningradu opakovaně, žádný z takových vývojů ale nevyžadoval vojenskou odpověď tohoto typu,“ uvedl mluvčí amerického ministerstva zahraničí John Kirby. „Vyzýváme Rusko, aby se zdrželo slov a činů, které jsou v rozporu s podporou bezpečnosti a stability,“ dodal.

Rusko v Kaliningradské oblasti již rozmístilo protilodní rakety Bastion, „schopné uzavřít lodím protivníka přístup do Baltu od dánských úžin“ a „zasahovat jakékoliv cíle na polském území“, uvedla v pondělí agentura Interfax s odvoláním na nejmenovaný „zdroj obeznámený se situací“.

zpravy.idnes.cz

Novinový článek ze 14.2.2017

Rusko podle informací amerického deníku The New York Times tajně rozmístilo nové střely s plochou dráhou letu, a to přes americká varování, že tím poruší dohodu o zákazu raket středního doletu. Část z nich se nachází na zkušební střelnici Kapustin Jar na jihovýchodě evropské části Ruska.

Sovětsko-americká smlouva o likvidaci raket středního a kratšího doletu v Evropě, která vstoupila v platnost roku 1988, zakazuje rozmísťování pozemních raket s doletem od 500 do 5500 kilometrů. Ustanovení dohody naplnily obě signatářské země v roce 1991.

zpravy.idnes.cz


Nepřihlášený uživatel

#13087 Re: Kdo to tady haraší zbraněmi?

2017-02-19 19:16

#13086: Evropan - Kdo to tady haraší zbraněmi? 

 Co to je za PROAMERICKEJ hnuj.Tomuhle říkáš nezávislé média co jedou podle notiček dovol abych se zasmál.Bezpateřni média MSM.

Hlavně že USA porušuje práva zemi a koná nezákoně invaze do zemí

#13088 Re: Kdo to tady haraší zbraněmi?

2017-02-19 20:26

#13086: Evropan - Kdo to tady haraší zbraněmi? 

Hlavně že USA porušuje práva zemi a koná nezákoně invaze do zemí

 A Rusko má právo na obranu když nezákoně NATO zbrojí u jeho hranic.A tím zase porušuje mezinárodní právo země to samé v Syrii nemá tam co teroristická organizace NATO prohledávat nebyla zvaná.To už je na podání k mezinárodnímu soudu!!!!!

Evropan

#13089 Re: Re: Kdo to tady haraší zbraněmi?

2017-02-19 21:14

#13088: Hlavně že USA porušuje práva zemi a koná nezákoně invaze do zemí - Re: Kdo to tady haraší zbraněmi? 

Ty seš docela hustej. Rusáci se tajně vyzbrojují, a když chce NATO chránit své členy proti možné teroristické ruské agresi, tak to otáčíš. Jako první zbrojí a haraší zbraněmi putlerovské Rusko, kroky NATO jsou jen vyvolané a jsou obranné.

A co se týká Sýrie, tak tam Rusáci pomáhají zabijákovi Asadovi proti vlastním lidem, proti syrským povstalcům. Proti Daeš tam bojují Američané ve spojení s Kurdy, a Turci. Kdyby tam nebyli Američani, masakry Asada podporovaného Rusáky by byla ještě krvavější. Asad má na svědomí více než 300.000 mrtvých Syřanů. Nebyli to členové Daeš, ale lidé, kteří chtěli, aby Asad odešel. Demokraticky ho nikdo nevolil a vládne s přímou podporou Ruska, která tam má vojenské základny.


Nepřihlášený uživatel

#13090 Re: Re: Re: Kdo to tady haraší zbraněmi?

2017-02-19 21:45

#13089: Evropan - Re: Re: Kdo to tady haraší zbraněmi? 

 NATO a EU na Evropu serou jim jde o své zájmy jen.


Nepřihlášený uživatel

#13091 Re: Re: Re: Kdo to tady haraší zbraněmi?

2017-02-19 21:49

#13089: Evropan - Re: Re: Kdo to tady haraší zbraněmi? 

 Jdi do Hajzlu s tým Fake mrtvých Syřanu vše je to jen MSM média lživa.Komedia pro debile před TV.


Nepřihlášený uživatel

#13092 Re: Re: Re: Kdo to tady haraší zbraněmi?

2017-02-19 22:01

#13089: Evropan - Re: Re: Kdo to tady haraší zbraněmi? 

 A už mě ty sračky unavujou.Ty si fakt jak pitomé malé děcko furt dokola.


Nepřihlášený uživatel

#13093 Re: Re: Re: Kdo to tady haraší zbraněmi?

2017-02-19 22:30

#13089: Evropan - Re: Re: Kdo to tady haraší zbraněmi? 

 Umírají tam herci s MAISTREAMU co Maj barvu na Xichtu a média vysílají jak Asad vraždí s takovýma sračka jdi do Hajzlu dělají před kamerama zraněné a pravda je přitom taková falešnou barvu na Xichtu na těle aby to vypadalo jako krev tak to je k smíchu F....O..SYRIA PARODIA S HERCI 


Nepřihlášený uživatel

#13094 Západní sračky Fake vysílání a lži

2017-02-19 23:03

The Industry of Lies: Západní mainstream už lže natolik, že jenom 6% Američanů věří zpravodajství. Průzkum si nechala udělat sama AP, člen Velké trojky!

Průmysl lží. Tak by se dalo nazvat západní mainstreamové zpravodajství, které v rámci prosazování konceptu NWO už produkuje takové nesmysly, že ztratilo veškerou kredibilitu a občané už zkrátka mainstreamu nevěří. Nově pouze 6% Američanů věří tomu, co hlásá mainstream [1]. Proto se zesilují útoky proti alternativě v celém západním světě. Proto vzrůstá snaha o blokování a vypínání webů, proto se zvyšují útoky na alternativu a její financování. Lidé odcházejí. Redaktoři mainstreamových médií, kteří měli rovná záda, už dávno s profesí skončili a odešli do ilegality. Zapnout si dnes televizi, nebo koupit si noviny, se rovná pokusu o sebevraždu vlastního svědomí a zdravého úsudku

Evropan

#13095 Re: Západní sračky Fake vysílání a lži

2017-02-20 06:10

#13094: - Západní sračky Fake vysílání a lži  

To seš naprostej magor nebo co? Napíšeš sem, že 6% lidí věří médiím, ale už nenapíšeš, že to je 6% lidí, kteří "plně věří médiím" a už nedoplníš, že médiím (těm, kterým říkáte mainstreemová) alespoň částečně věří dalších 52% obyvatel země.

Jinak tuto zprávu (a sám uvádíš odkaz na rusko-fašistický dezinformační servet sputnik) přinesla už v dubnu 2016 ruská televize rt. U té nemám k dispozici žádnou statistiku, ale myslím, že jí nevěří ani samotní redaktoři. Ostatně tu druhou půlku textu, který si sem napsal, jsem v žádné verzi solidních zdrojů nenašel a pokud vím, redaktoři odcházejí hlavně z rt, protože už zjistili, že to nemá být informační servis ve stylu CNN nebo Al-Jazeera, ale jde o bohapustou výrobnu pomluv.

Kdo věří ruské televizi?

Jinak ten průzkum důvěry v média lze najít v příloze na stránkách Huffington Post, a to na straněna straně 28.

Associated Press - Huffingtonpost

A jinak sem už, prosím, nekopíruj ty rusko-fa,šistické dezinformace.


Nepřihlášený uživatel

#13096 Re: Re: Západní sračky Fake vysílání a lži

2017-02-20 07:48

#13095: Evropan - Re: Západní sračky Fake vysílání a lži  

 J SPUTNIK to vím že je Ruskej no a co já si můžu dávat co chci kam chci nejakej nacek s Kavárny mě nebude poroučet.

KONEČNĚ FAŠISTE SKOLABUJÍ

#13097 Jen 20% lidí v Evropě souhlasí s migrační politikou EU. Bruselu hrozí v roce 2017 kompletní kolaps,

2017-02-20 07:57

Jen 20% lidí v Evropě souhlasí s migrační politikou EU. Bruselu hrozí v roce 2017 kompletní kolaps, odtržení od reality již proběhlo a europoslanci již pracují de facto jenom proti vlastním voličům!

To jako vážně sou nekteří tak ubohý že se nechaj tím koupit!!!!!

Necháte se znovu letos „koupit“ u voleb za pár klobásek a koblih?

Před týdnem uveřejnila britská průzkumová agentura Chatham House výzkum, podle kterého jen 20% lidí v Evropě souhlasí s přijímáním muslimských migrantů. Průzkum proběhl na vzorku 10,000 respondentů z 10 evropských zemí a v Bruselu způsobil pozdvižení. A to hned z několika důvodů. Velký odpor proti muslimské migraci je ve Francii, což je klíčová země EU a budoucí partner Německa pro vznik Nové Evropy. To je největší rána právě pro Berlín. A pokud mluvíme o Německu, tam průzkum dopadl také neslavně, proti muslimské migraci se vyslovilo 53% Němců, což je pro Angelu Merkel katastrofa, ale z pohledu nás je to naopak alarmující a nízké číslo. Německo je evidentně natolik multikulturně přeprogramováno, že ani znásilňování dívek před rokem na Silvestra v Kolíně nad Rýnem nijak významně Němce neprobudilo a jenom těsná nadpoloviční většina je proti muslimské migraci.

Pokud slyšíme Donalda Trumpa říkat, že mainstreamovým médiím již nelze věřit, protože neinformují o událostech, ale prosazují vlastní agendu, potom to znamená, že situace je naprosto kritická. Všichni jsme zažili, jakou obrovskou propagandu a manipulace s průzkumy a veřejným míněním probíhaly minulý rok v USA a dá se očekávat, že to samé čeká letos Evropu v nadcházejících volbách, které čekají i Českou republiku na podzim. Úlohu alternativy, která přináší informace a analýzy skutečného stavu, nelze v současné době ničím nahradit.

VICE-Jen 20% lidí v Evropě souhlasí s migrační politikou EU. Bruselu hrozí v roce 2017 kompletní kolaps, odtržení od reality již proběhlo a europoslanci již pracují de facto jenom proti vlastním voličům!

Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná: Hitler uprchl do Argentiny a zemřel Starý: Obrázky Něm Po Dokumenty válce, FBI, DNA analýza Skull & Obrázky z jeho domu

DOKUMENT PDF-Nacistické kořeny "bruselské EU" CZ

G.SOROS tak si to divadlo s uprchliky zase vem zpět nic jim nehrozi a sou to anglicky mluvicí žoldáci od CIA a Al-Kaidy,Al-Nusry,atd.Když to divadlo platíš tak si vem zpět Žide.


Nepřihlášený uživatel

#13098 Fake News, Falešná Reporters, představil News, do očí bijící opomenutí,

2017-02-20 08:00

Fake News, Falešná Reporters, představil News, do očí bijící opomenutí, 
politická točí, válečná propaganda a další!
VICE-SCRIPT - Top 10 Postupné mediálních událostí!

Nepřihlášený uživatel

#13099 USA ARMY PROMLUVILA

2017-02-20 08:02

A americký lid musí podporovat USA opraváři a ženy, kteří odmítají bojovat proti nelegální válce.

  • Obama je válečný zločinec.

     VICE-Zakázaná pravda - USA se Kanálování chemických zbraní pro Al-Káidu v Sýrii, Obama je lhář a terorista

  • Ten podporuje teroristy, kteří jsou jeho placení zabijáci.

     

  • Rozsáhle zdokumentována Syrské rebelové byli vyškoleni v použití chemických zbraní a byly použity chemické zbraně proti nevinným civilistům.

  • Což bylo Faké Maistreamové lži,Herci a divadlo na otrávené chemickejma zbranma

    VICE-Více BBC Bullshit Sýrie chemický útok False Flag Collection Verze # 2
     

  • Globální válka proti terorismu je výmysl a lež.
     

  • Válka je nelegální podnik.
     

  • Podle judikatury Norimberk, konečný válečný zločin spočívá v zahájení války.

Obama a jeho evropské protějšky, včetně Davida Camerona a François Hollande jsou zodpovědné za nejvyšší trestný čin:

"Zločin proti míru."

Tato válka je nelegální nezávisle na rozhodnutí Rady bezpečnosti OSN k zasahování do vnitřních záležitostí suverénního státu:

"Všichni členové se vystříhají ve svých mezinárodních vztazích hrozby silou nebo použití síly proti územní celistvosti nebo politické nezávislosti kteréhokoli státu, nebo jakýmkoli jiným způsobem neslučitelným s cíli Spojených národů ...

Nic obsažené v této Chartě povolí spojených národů zasahovat do záležitostí, které jsou v podstatě v domácím jurisdikci jakéhokoli státu nebo musí členům stanoví povinnost předkládat tyto záležitosti vypořádání podle této charty ".

VICE-Co se stalo s "globální války proti terorismu "? - Spojené státy jsou "bojuje za Al-Káidy" v Sýrii 

Západní sračky Fake vysílání a lži
Nepřihlášený uživatel

#13100 Re: Re: Západní sračky Fake vysílání a lži

2017-02-20 08:11

#13095: Evropan - Re: Západní sračky Fake vysílání a lži  

Západní sračky Fake vysílání a lži a odkazy nejsou Ruské pokud j dolož fakta a né že je to nekde napsané chci fakta!!!

A žádné pomluvy nevidím hold se ukázalo že nás USA krmi lžima.A to co mě v odkazech predhazuješ si strč do prdele jako stránky Huffington Post co to je za hnuj plnej nepřesných manipulativních sraček!!!!A ja na RT nechodím ani na Sputnik od doby jak se ukázalo že aj Putin podvadi jak USA veřejnost tou scénou R.Velvyslanec fake Atentát nebo fake zabiti R.Army v Syrii IS bojovníky celé je to divadlo proti lidem Evropy.Fake,Syrie,Irak,Lybia,atd vše Fake show s herci!!!!

Tu vidím jen USA propagandu né Ruskou v Evropě Kavárniku neboli nácku!!!Pravda je pro vás nackojedy pomluva.Já nemam rozum nizkej, jako ty že do mně nacpeš ty tvé hovna, s Kavárny já si vše ověřují.A pak to zveřejnuji všude my Vlastenci stojíme přisobě a pomáháme si ale ty máš do Vlastence daleko proč protože si nácek,a kolaborant!!!TOBĚ TOTIŽ O ŽÁDNÝ MÍR NEJDE VE SVĚTĚ VY JSTE PROTI VŠEM RASÁM CO ŘEKNE SATAN TAK VY HNED ČINÍTE PRITOM OSVICENI NIKDY NEBUDETE ANI NESMRTELNÍ JAK VÁM NASLIBOVAL!!!

The Industry of Lies: Západní mainstream už lže natolik, že jenom 6% Američanů věří zpravodajství. Průzkum si nechala udělat sama AP, člen Velké trojky!

VICE-The Industry of Lies: Západní mainstream už lže natolik, že jenom 6% Američanů věří zpravodajství. Průzkum si nechala udělat sama AP, člen Velké trojky!

CNN nesl hlavní nápor klesajícího trendu zpravodajské sítě, který má zkušenosti v tomto měsíci a pro hodně z prvního čtvrtletí, kdy ve srovnání s rušných prvních měsících roku 2011. Za měsíc březen, CNN bylo celkem diváky dole -50% a dolů -60% v A25-54 diváků (Total den).

VICE-CNN ztrácí polovinu svojich diváků

VICE-Fake News" Hysterie - K Směšné předpoklad, že Corporate-run Media má Divine monopol na "fakta "