Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#13151 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-23 07:29

#13148: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Země Višegrádu včetně Rakouska jsou historicky, kulturně aj. provázané a ve vlastním zájmu bychom měli překonat dřívější neshody, protože to je asi naše jediná šance proti sebevražedné EU. Ale zdá se, že už je pozdě, občanská válka (pokud tedy nazveme muslimy občany) v západní Evropě se blíží. A nám se nevyhne.


Nepřihlášený uživatel

#13152 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-23 12:55

#13151: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Tu jde o záchranu dolarů těma válkama.Celý svůj život USA je ve válce od svého vzniku no teroristé.Jak nám Evropu rozvracej a oslabují dolar stoupá.

Evropan

#13153 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-23 15:27

#13151: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Rozhodně nechápu pojem "sebevražedná EU". Myslím si, že Evropská unie je v posledním století jediným smysluplným projektem na území Evropy, a dokladem toho je, že se velmi omezil počet válečných konfliktů, které jinak Evropu provázely už od dob jejího osídlení. Také ekonomicky je to smysluplný projekt. Kdyby to byl politicky pochybný projekt, neútočili by na něj Rusáci. Kdyby to byl ekonomicky pochybný projekt, neútočili by na něj Američané. Jak to známe i od nás, útočí se vždy jen na ty úspěšné nebo perspektivní.

A pokud uvádíte, že bychom měli překonat dřívější neshody, a vytvořit nějaké společenství na bázi Visegradské čtyřky, není jednodušší překonat neshody a zapojit se do činnosti pevného jádra Evropské unie? Už dávno nejsme žádní ekonomičtí tygři (a můžeme si za to sami, EU nám sem nacpala dost peněz, abychom těmi tygry byli), a pak se nám také cynicky posmívají z důvodu pochybné politiky a nepochopitelné důvěře Čech k nejrůznějším propagandistům a prvoplánovým populistům. Kdybychom se k unii přiklonili po vzoru Slováků a Poláků, určitě bychom si dokázali prosadit více a brali by nás vážně. Nemáme ekonomické problémy jako Řecko, ale tím, že se sami stavíme kamsi na okraj po bok Maďarů (kterým ale stejně nerozumíme), tak budeme vždy mimo, a uškodíme si, ale zase jen vlastní vinou. 

Každopádně vystoupení z Evropské unie by byla fatální chyba. Jestliže chcete brát ohled na budoucnost svých dětí, měl byste to uznat. Jestli jim chcete "posrat" život, tak jen dál bojujte za vystoupení z EU.


Nepřihlášený uživatel

#13154 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-23 16:20

#13151: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 STAČI SE PODÍVAT ČIM NÁS KRMÍ JAKÝ HOVNA NÁM PODSOUVAJÍ USA MEDIA

řekla Bartlett. OSN

"To se týká otázky druhého džentlmena o tom, proč většina z firemních médii jsou lži o Sýrii. Je to proto, že to je agenda; kdyby řekla pravdu o Sýrii od počátku, nebyli bychom tady. 

A podvod s Herečkou od Erdogana jeho přibuznou fake show Aleppo

VICE O HEREČCE-Novinář Výbuchy MSM v Syrii Působení: "lži Jejich agenda"

Dobrý herci co na to řict!!!

Jinač jediná pravda je že se všude zabijí Křestané, jinač ve státech je to vše FAKE TV ty války a boje a Atentáty v Evropě FAKE TV.

Infowars Nightly News ředitel Rob Dew (@DewsNewz)
se vztahuje osvobození syrská armáda je Aleppo a jak zprávy o jejich provádění
civilisty v ulicích je jen další v dlouhé řadě lží prosazuje západních médiích. Najdete plnou video Eva Bartlettovy tiskové konferenci

VICE-Důkaz Syrská armáda zabíjení civilistů Fake News Od MSM

Nejdřiv fotografa,a kameramana!!!

Potři se prachem a zapraš se,pak si lehni a pak my sehrajem že te berem zraněného.

VICE-FAKE NEWS ALERT - CNN created staged fake Syria Aleppo video!


Nepřihlášený uživatel

#13155 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-24 02:55

#13153: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Co tu vyhrožuješ, když vystoupíme z EU tak dětem poserem životy vy nackové si do huby nevidíte.

Citují Kavarenskyho nacka špína 

Každopádně vystoupení z Evropské unie by byla fatální chyba. Jestliže chcete brát ohled na budoucnost svých dětí, měl byste to uznat. Jestli jim chcete "posrat" život, tak jen dál bojujte za vystoupení z EU.


Nepřihlášený uživatel

#13156 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-02-24 09:43

#13153: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Tomu, kdo nechápe sebevražednost EU a považuje ji za smysluplnou politicky i ekonomicky, je zbytečné cokoliv vysvětlovat, i kdyby třeba psal správně česky. K tomu prostě není co dodat. Asi to psal chovanco-politruk.


Nepřihlášený uživatel

#13157

2017-02-24 16:33

V rozvojové zemi chce premiér zvyšovat daně lidem nad hranicí německé chudoby

K tomu není, co dodat. Český justiční režim dohnal dalšího člověka po zinscenovaném procesu, kde byla pošlapána veškerá práva obhajoby, k další demonstrativní sebevraždě. A bude jich přibývat. JPMorgan je velmi dobře seznámený s kritickou situací České republiky. Česká vláda prodává JPMorgan státní dluhopisy již od druhé poloviny 90. let a FED je tak v současné době jedním z největších věřitelů ČR. Naprostý skandál vyvolal před několika dny výrok Bohuslava Sobotky, který bojuje o své přežití v ČSSD. Navrhuje totiž po volbách zavést progresivní zdanění příjmu fyzických osob tak, že lidé s hrubým příjmem 40,000 Kč a více a budou tak platit více procent na dani, než lidé s nižšími příjmy, kteří by naopak odváděli na dani z příjmu méně [5]. Prostě podpora chudoby a podpora rozšiřování laciné pracovní síly na pracovním trhu.

To je přitom přesně hranice německé minimální mzdy pro rok 2017 [6]. Jinými slovy, Sobotka chce zdanit české zaměstnance, kteří mají tu „drzost“, že si vydělají měsíčně v Česku na německou minimální mzdu. K tomu nemám slov. Lépe placení lidé budou státu odvádět více a lidé z montoven méně. Takže ve výsledku stát zůstane na svém, ale ČSSD se zavděčí lidem s nejnižšími příjmy. Stále více mladých lidí odchází do ciziny a když vidím nápady pana Sobotky, vůbec se tomu nedivím. Stejně tak chce Sobotka zdanit velké firmy. To bude mít Babiš určitě radost.

Zdro:j Český Aeronet 

Kazatel

#13158 Vše co je skryté,vám bude odkryté

2017-02-25 03:46

Vše co je skryté,vám bude odkryté Vše co je tajné vám bude otajněné.

Opravník obecně rozšířených omylů

#13159 papež vs MZV ČR

2017-02-26 08:10

papež: "muslimský terorismus neexistuje"

MZV (všechny země v seznamu jsou islámské)

 

TV VYSÍLÁ SRAČKY JEN DIVADLA FAKE SHOW A FAKE BOJE

#13160 Re: papež vs MZV ČR

2017-02-26 11:19

#13159: Opravník obecně rozšířených omylů - papež vs MZV ČR 

 Však ve všech zemích kde sou boje je to podvod.Sou ty země Islámské celé to divadlo o Syrii,Turecku,atd vše divadlo s Herci k smíchu.A v TV nám to ten prolhanej Mainstream prrdhazuje jak se tam umírá a pritom je to přes efekty,zelené plátno,a herci s Fake kurvou na Xichtu.


Nepřihlášený uživatel

#13161

2017-02-26 19:41

VIDEO: V německém Heidelbergu útočil autem a nožem zřejmě Němec tureckého původu. Policie nezná totožnost, ale současně tvrdí, že nejde o migranta. Duševně nemocný prý není!

Útočníka známe, ale neznáme, tvrdí policie

Zároveň se na internet dostala dvě celkem zásadní videa z celé akce policie, které vám nyní přinášíme v tomto článku. První video zachycuje palbu policisty na útočníka, který stojí u dveří obchodu, má roztažené ruce a v jedné drží nůž. Německý policista s typicky tureckým přízvukem ostře volá na člověka s mobilem v ruce, který stojí za rohem, aby zalezl. Poté zazní výstřel a útočník padá na zem a naříká bolestí. Druhé video, které přinášíme níže v článku, je natočené právě tím druhým svědkem, který stojí za rohem domu s telefonem a policista na něho volá, aby zalezl. Toto video je velmi cenné v tom, že zachycuje z profilu tvář útočníka. Je vidět, že se jedná o typického Turka. Tedy abychom byli korektní, o Němce, který má původem turecké rodiče.

VIDEO: V německém Heidelbergu útočil autem a nožem zřejmě Němec tureckého původu. Policie nezná totožnost, ale současně tvrdí, že nejde o migranta. Duševně nemocný prý není

VICE NA ČESKÉM aeronet.cz

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2017-02-26 19:43



Nepřihlášený uživatel

#13163

2017-02-27 02:57

Evropan

#13164 Islám - znamení doby

2017-02-27 05:58

Pokud se o islámu chcete dozvědět něco opravdu zajímavého, doporučuji vám poslechnout si cyklust "Islám - znamení doby" na radiu Proglas :

Islám znamení doby

Vzhledem k zaměření radia Proglas na křesťanslkou veřejnost a vzhledem k tomu, že autorem cyklu je ThLic. Jaroslav Franc, Th.D. z katedry Pastorální a spirituální teologie CMTF UP, těžko lze předpokládat, že by se jednalo o propagaci islámu.


Nepřihlášený uživatel

#13165 Re: Islám - znamení doby

2017-02-27 08:24

#13164: Evropan - Islám - znamení doby 

chces mi tim naznacit, ze mame dat prednost indoktrinovanemu teologovi oproti historii? prober se, vsichni ti lzou. cim vic titulu to ma, tim vic ti bude do hlavy cpat sracky, ktery musi prodat. navic jestli maji v logu fish, tak bych to i bral jako urazku.

Evropan

#13166 Re: Re: Islám - znamení doby

2017-02-27 08:51

#13165: - Re: Islám - znamení doby 

Neposlechneš si ani kousek, protože víš, že je to lež? Ty musíš být Bůh. A nebo velký hlupák. Vyber si, co je pravděpodobnější. Člověk si utváří názor na základě různorodých informací, které si sám musí srovnat. Kdo se spoléhá na jediný zdroj informací, stává se ovcí.


Nepřihlášený uživatel

#13167 Re: Re: Re: Islám - znamení doby

2017-02-27 11:04

#13166: Evropan - Re: Re: Islám - znamení doby 

1) pravda nebo lez ne-existuje. existuje jen pohled na vec. muzes me labelovat jak chces, stejne ti budu rikat ignorant a nihilista.

2) mam tu koran. nevim proc bych mel poslouchat interpretaci (((vedce))), kdyz si muzu udelat nazor na vec sam. koran nam rika:


Section 6: Jesus cleared of False Charges

55 When Allah said: O Jesus, I will cause you to die* and
exalt you in My presence c and clear you of those who disbelieve
and make those who follow you above those who disbelieve to the
day of Resurrection. 6 Then to Me is your return, so I shall decide
between you in that in which you differ.' 56 Then as to those who
disbelieve, I shall punish them with severe punishment in this world
and the Hereafter, and they will have no helpers. 57 And as to those
who believe and do good deeds, He will pay them fully their
rewards. And Allah does not love the unjust.

e (55-4) This is the fourth promise made to Jesus in this verse, that those
who follow Jesus shall be made dominant over his rejectors till the day of Judg-
ment. Its truth is witnessed to this day in the dominance of the Christians over the
Jews.

/(55-5) Differences of belief are dealt with in the life after death, while the
worst of transgressions in deeds are punished even in this life.

 

- aka hodne stesti.

vystupme s prdele jménem EU nebo chcete jak naše vláda skorupovancu mět hubu od sr....
Nepřihlášený uživatel

#13168 Re: Re: Re: Islám - znamení doby

2017-02-27 11:19

#13166: Evropan - Re: Re: Islám - znamení doby 

 Hlavně že ty si ovce Kavárníku a tahni do hajzlu s notičkama od Bruselu.Jaké to je nemět rozum a nechat si diktovat.Jaké to je mět rozum malého děcka co musí poslouchat jiné,hlavně ty s Bruselu.Jaké to je nebejt svobodnej občan jako my,a mět svůj rozum a hrdost a nikoho neposlouchat,to ty nezažiješ.Jaké to je mět celý den hubu od sr...... a cpát lži lidem co vidí tu špinu a lhat jim to co se vám přetpiše před xicht.


Nepřihlášený uživatel

#13169 Nic nesmí proniknout na veřejnost!

2017-02-27 11:51

Nic nesmí proniknout na veřejnost!

Vyrazí k němu policejní sbory, které se skládají z poloviny z policistů tureckého původu. Typicky stejně tak tureckou němčinou potom policisté mezi sebou pokřikují a domlouvají se, jak zabránit čumilům v natáčení videa, to je jejich jediná starost, ne útočník s nožem. Servilní německá média okamžitě vyjedou teorii o duševním postižení útočníka, kterou ale vzápětí policie odmítne . Česká mainstream média ale dál točí dezinfo o duševním postižení pachatele. Viz. TV Nova. Policie usilovně pátrá po identitě muže, ale zároveň perfektně zná jeho věk a ví, že nemá migrantský původ. Když se objeví videa a fotografie, Anetka Kahanů hned volá Zuckerbergovi a do Twitteru, aby vymazali fotky a videa, která toho ukazují až příliš mnoho.

Twitter a Facebook začaly ve spolupráci s německým útvarem pro potírání xenofobie a rasismu (který řídí Aneta Kahane) mazat fotografie a videa, jmenovitě fotografii útočníka, jak má roztažené ruce a v jedné drží nůž. Fotografii přinesl německý Bild, redakce Bildu útočníkovi zakryla oči černým pruhem, jinde je použito rozmazání tváře, k dispozici ovšem byla i fotografie focená s objektivem z protějšího domu, ta však záhy zmizela z Facebooku i z Twitteru. Zůstal jenom záběr z dálky, viz. foto výše. Úřad Anety Kahane tak úspěšně moderuje mediální prostor, aby se co nejméně informací o tomto teroristickém útoku dostalo na veřejnost. Je to jen další den, další epizoda z německé turecko-islámské republiky. Muž se rozhodne spáchat teroristický útok, asi bez jakéhokoliv dokladu si půjčí auto v půjčovně (všimněte si, policie prý nezná jeho totožnost, ale k půjčení vozu v Německu potřebujete doklad, to policie neví?), vezme nůž, nastoupí do auta, přejede na náměstí lidi, dá se na útěk. vyhrožuje nožem.

VICE-VIDEO: V německém Heidelbergu útočil autem a nožem zřejmě Němec tureckého původu. Policie nezná totožnost, ale současně tvrdí, že nejde o migranta. Duševně nemocný prý není!

Redaktor si zahrál na teroristu Fake sr.... s Maistreamu!!!!Tak nás krmi západní media Herci a snužka sr......

VICE-Meet ANIS AMRI - The FAKE Berlin Christmas Market Attacker

AJ VICE ROZLIŠENÍ ŽE JE TO FAKE SHOW S HERCI PAK SI TAM U KAMIONU AJ ZAČNE LEHAT NĚKDO JAK TRAPNÉ UBOHÉ SMEŠNÉ

VICE-FAKE! Terror-LKW in Berlin hat es nie gegeben!

Článek 17-CO VLÁDA PORUŠUJE TAKÉ

(1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.
(2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.
(3) Cenzura je nepřípustná.(4) Svobodu projevu a právo vyhledávat a šířit informace lze omezit zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu práv a svobod druhých, bezpečnost státu, veřejnou bezpečnost, ochranu veřejného zdraví a mravnosti.

ČR PORUŠUJE NIC NEPOSKITUJI A LŽOU VEŘEJNOSTI A CENZURUJÍ ČESKÉ ALTERNATIVA + JE NAZÝVAJ RUSKÉ ABY MOHLY CENZURU PODVODNĚ POROVÁDĚT
(5) Státní orgány a orgány územní samosprávy jsou povinny přiměřeným způsobem poskytovat informace o své činnosti. Podmínky a provedení stanoví zákon.

Vy, občané, máte na podzim možnost u voleb vyházet z parlamentu všechny současné strany a provést masivní Czexit ze struktur EU a NATO. Máte možnost odstavit lživá a nečestná mainstreamová média a vymazat je z pozice těch, kdo určují svojí agendu pro celý národ. Už dnes se nestydí vám předkládat dokumenty a tvrdit o nich, že jde o smlouvy, když přitom o žádné smlouvy ani nejde, ale pouze o dopisy o porozumění. Jak dlouho lidé nechají se sebou manipulovat? Jak dlouho budou ještě věřit mainstreamu? Nenechte se tahat za nos a sledujte alternativu. Mainstream vám svoji vylhanou pravdu nevnutí, pokud mu to nedovolíte!


Nepřihlášený uživatel

#13170 Teroristický útok v Berlíně: oběti útoku měl konkurz?

2017-02-27 12:39

TAK NÁS KRMI ZÁPADNI A EVROPSKÉ TERORISTICKÉ MEDIA!!!!

Ještě si pořádaj konkurze pak nám to vysílaj a strašej nás!!!Herci nikdo neumřel Sobotko nač ty ružičky tam dával aj já zapoměl musí to vypadat věrohodně!!!!Už od roku 2012 to bylo plánováno s Herci!!!!

VICE-Teroristický útok v Berlíně: oběti útoku měl konkurz?

Evropan

#13171 Re: Re: Re: Re: Islám - znamení doby

2017-02-27 12:52

#13167: - Re: Re: Re: Islám - znamení doby 

No mám k dispozici korán pouze v češtině, takže nemohu sloužit, ale ta angličtina se mi zdá trochu divná. Seš si jistý, že je to skutečně anglický překlad textu z koránu?

A pokud neexistuje pravda, tak jak se vyrovnáš s několika lety školní docházky. Když tě učili, že 1+1=2, tak to považuješ za pravdu, lež nebo pohled na věc? 


Nepřihlášený uživatel

#13172 Re: Re: Re: Re: Re: Islám - znamení doby

2017-02-27 15:35

#13171: Evropan - Re: Re: Re: Re: Islám - znamení doby 

1) ano, mam jen nejlepsi:

English translationof the Holy Quran with Explanatory Notes

Originally by
Maulana Muhammad Ali

Edited by
Zahid Aziz

Language updated, notes abridged

Revised 2010 Edition

Maulana Muhammad Ali's English translation of the Quran was the
first English translation by a Muslim to be available generally, and
the first Muslim translation published in the West, in 1917.

It included a comprehensive commentary: discussing meanings of
Arabic words, reviewing earlier interpretations, citing authorities
wherever he differed with previous views, removing misconceptions
about Islam and refuting objections raised by Western criticism.

Later Muslim translators, such as Pickthall, Yusuf Ali, and
Muhammad Asad, benefitted greatly from this pioneering work.
"Pickthall's work is not very much more than a revision of the
Ahmadiyya [M. Ali] version" — The Muslim World, July 1931 .

Some of its many reviews:

"To deny the excellence of Maulvi Muhammad Ali's translation, to deny the light of the sun.'
Lucknow, India, 1943.

2) 1+1 neni vzdy 2.


Nepřihlášený uživatel

#13173 Re: Nic nesmí proniknout na veřejnost!

2017-02-27 17:47

Evropan

#13174 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Islám - znamení doby

2017-02-27 18:05

#13172: - Re: Re: Re: Re: Re: Islám - znamení doby 

Á tak se omlouvám, na vině je má špatná angličtina. Když jsem si tetxy porovnal, vidím, že jste použil súru 3 - Rod Imránův, Ve jménu Boha milosrdného, slitovného

abcdef

55. A hle, pravil Bůh: „Ježíši, nyní tě odvolám a povznesu tě k Sobě a očistím tě od (špíny) těch, kdož neuvěřili. A ty, kdož tě následovali, učiním vyššími než ty, kdož nevěřili, až do dne zmrtvýchvstání. A pak se ke Mně všichni navrátíte a rozsoudím mezi vámi to, v čem jste se rozcházeli.

56. A ty, kdož neuvěřili, potrestám trestem přísným na tomto i na onom světě a nebudou mít žádné pomocníky,

57. zatímco těm, kdož uvěřili a zbožné skutky konali, se dostane odměny jejich - a Bůh věru nemá rád nespravedlivé!“

Nevím dost dobře, proč jste použil prátu tuto část súry. Když si to přečtou, tak 99% populace odpřísahne, že je to citát z Bible. Ten zbytek byl už jen výklad. Možná i proto pořad Islám znamení doby v archívu Proglasu doporučuji.

Co se týká toho, že 1+1 se nemusí vždy rovna 2, tak vidím, že jste si s tím poradil, a nekomentuji to ...

 

Kazatel
Nepřihlášený uživatel

#13175 JEJICH KONEC SE BLIŽÍ JAKÉ SOU JEJICH SKUTKY BUDE JEJICH KONEC

2017-02-27 18:29

JEJICH KONEC SE BLIŽÍ JAKÉ SOU JEJICH SKUTKY BUDE JEJICH KONEC TY CO ČINÍ TO CO JE PSANO VE FALEŠNÉM NABOŽENSTVÍ KORÁNU!!!!JEJICH KONEC UŽ SE NAPLNUJE!!!!!

Zde celá ta komedia proti Rusku je falešná!!!!Všichni státy ctí Satana totiž!!!!A vy národy jste boži děti proto vás chcou zabijet a proto vám lžou jak Media,tak Vlády u člověka spásu nenaleznete ale u Boha a J.Krista ano!!!! 

VICE-Antikrist Jeden Svět Náboženství Se Blíží, On Bude Mix Islám S Křesťanstvím A Nařídit Všem Křesťanům Postupovat Podle Tohoto Falešného Náboženství, Všechny Ty, Kteří Odmítají Will Be Beheaded

Matouš-24

Předpověd zkázy chrámu

1Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.2On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.

Počátek Běd-Obrat zemi proti Křestanství-N.Evropa
.9Tehdy vás budou vydávat v soužení i na smrt a všechny národy vás budou nenávidět pro mé jméno.10A tehdy mnozí odpadnou a navzájem se budou zrazovat a jedni druhé nenávidět;11povstanou lživí proroci a mnohé svedou,12a protože se rozmůže nepravost, vychladne láska mnohých.13Ale kdo vytrvá až do konce, bude spasen.

Satan v Mešitě převlekl se za Anděla světla

VICE KLAM SATANA V MEŠITĚ-Angel Ghost Captured On Video In Mosque In Azerbaijan [HD]

2. Korintským 11,10-15-MUSLIMOVÉ V EVROPĚ

13Jsou to falešní apoštolové, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy.14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!

Galatským 1,6-10//O MUSLIMECH V EVROPĚ A KORÁNU

6Divím se, že se od toho, který vás povolal milostí Kristovou, tak rychle odvracíte k jinému evangeliu.7Jiné evangelium ovšem není; jsou jen někteří lidé, kteří vás zneklidňují a chtějí evangelium Kristovo obrátit v pravý opak.8Ale i kdybychom my nebo sám anděl z nebe přišel hlásat jiné evangelium než to, které jsme vám zvěstovali, budiž proklet!9Jak jsem právě řekl, a znovu to opakuji: Jestliže vám někdo hlásá jiné evangelium než to, které jste přijali, budiž proklet!10Jde mi o přízeň u lidí, anebo u Boha? Snažím se zalíbit lidem? Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.

Právě Vyšel Muslimům Řídit Hromadné Stětí Relace A Vytvoří Obrovskou Kaluže Krve

VICE-Zabijení Křestanu v Syrii 

1. Tesalonickým 4,16: 

Zazní povel, hlas archanděla a zvuk Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe, a ti, kdo zemřeli v Kristu, vstanou nejdříve.“

Zjevení Janovo 20-V EVROPĚ BRZY RFID ČIP 666 ZNAK 2025

4Viděl jsem trůny a na nich usedli ti, jimž byl svěřen soud. Spatřil jsem také ty, kdo byli sťati pro svědectví Ježíšovo a pro slovo Boží, protože nepoklekli před dravou šelmou ani jejím obrazem a nepřijali její znamení na čelo ani na ruku. Nyní povstali k životu a ujali se vlády s Kristem na tisíc let.5Ostatní mrtví však nepovstanou k životu, dokud se těch tisíc let nedovrší. –6To je první vzkříšení. Blahoslavený a svatý, kdo má podíl na prvním vzkříšení! Nad těmi druhá smrt nemá moci, nýbrž Bůh a Kristus je učiní svými kněžími a budou s ním kralovat po tisíc let.