Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #13031

2017-02-13 18:13

Masové probuzení lidstva CNN ztrácí polovinu svojich diváků

V posledních několika letech se lidé na celém světě jsme svědky a byl součástí masové probuzení lidstva na úrovni nikdy předtím neviděl. Lidé jsou již stojí nečinně as pravomocí, které se dále snaží kontrolovat každý aspekt jejich života. Podstatnou část této hmotnostní probuzení bylo odhalení, že firemní kontrolovaná média doslova sloužil vojensko-průmyslového komplexu za posledních nejméně 20 let. Jak inzerenti a čtenáři se hrnou do alternativních médií, starý dinosaurus média pokračuje ve své sjezdové skok s CNN vede volný pád. Tato skutečnost byla zpevněna nedávné uvolnění března a Q1 kabelových zpravodajských hodnocení, který ukázal, CNN se celkem až o 50% a sjezdové střídavě ve všech třech kabelových zpravodajských sítí. Článek propuštěn na těchto čísel TVNewser nastínil nové hodnocení :

CNN nesl hlavní nápor klesajícího trendu zpravodajské sítě, který má zkušenosti v tomto měsíci a pro hodně z prvního čtvrtletí, kdy ve srovnání s rušných prvních měsících roku 2011. Za měsíc březen, CNN bylo celkem diváky dole -50% a dolů -60% v A25-54 diváků (Total den).

Přestože celkový čistý provoz byl dolů až o 21%, faktem zůstává, že alternativní média pokračuje jejich rostoucí trend, zatímco korporátní financován psíček médií i nadále ponořit do zapomnění.

Když si uvědomíte, že stanice jako CNN a Fox News dostávají miliony a miliony dolarů z reklamních příjmů právnických osob dosud nedaří expandovat, realita neustálého masového probouzení, že se nyní nacházíme v stává mnohem jasnější.

Východy zpráv, které pokračují na serveru nový světový řád bude brzy minulostí jako Real Media konečně prorazí jednou pevný jako skála sevření síly, které měly být na médiu.VICE-CNN ztrácí polovinu svého diváků - Corporate Media Sjezdové Ponorné pokračuje jako alternativních médií Explodes