Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #12792 Re: Re: Re: Re:

2017-01-25 14:03

#12791: - Re: Re: Re:  

 Uvidíme nech se překvapit a skrze mesiaše vzniknout :-D to cpi nekomu jinému.Já byl varovan že me budou chcet klamat,farizeové.Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.Všichni už vědí, Evropané že Korán je nabádá aby převlékali kabáty, a lhali že oni muzikanti.

Anděl světla Lucifer/klam V MEŠITĚ KORÁN 

VICE KLAM S-Angel Ghost Captured On Video In Mosque In Azerbaijan [HD]

2. Korintským 11,10-15//O MUSLIMECH 

10Jakože je při mně pravda Kristova, tato moje chlouba nebude v achajských končinách umlčena!11Proč na tom trvám? Snad proto, že vás nemám v lásce? Bůh ví, že mám!12Ale jak to dělám, budu dělat i nadále; nechci dát příležitost těm, kdo by se rádi chlubili, že si počínají jako my.13Jsou to falešní apoštolové, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy.14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!

NIGERSKY ODPAD MUSLIMS-VRAHOVÉ,SPLODINA,A NASILNÍCI 

V této situaci je těžké držet se životního kréda: "Toužím léčit svět láskou!" Ale i tak je to naše cesta a odpověď. Prosim, nepřehlédněte! Toto udělali muslimové - upálili zaživa křesťanů v Nigérii !!! Žádná TV stanice na světě to neukázala

Čítajte viac: Nigerská agrese vuči Křestanum tohle jde do Evropy

Galatským 1,6-10//O MUSLIMECH V EVROPĚ A KORÁNU

6Divím se, že se od toho, který vás povolal milostí Kristovou, tak rychle odvracíte k jinému evangeliu.7Jiné evangelium ovšem není; jsou jen někteří lidé, kteří vás zneklidňují a chtějí evangelium Kristovo obrátit v pravý opak.8Ale i kdybychom my nebo sám anděl z nebe přišel hlásat jiné evangelium než to, které jsme vám zvěstovali, budiž proklet!9Jak jsem právě řekl, a znovu to opakuji: Jestliže vám někdo hlásá jiné evangelium než to, které jste přijali, budiž proklet!10Jde mi o přízeň u lidí, anebo u Boha? Snažím se zalíbit lidem? Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.