Týdny občanského neklidu


Nepřihlášený uživatel

/ #2189

2017-03-16 03:01

Česká televize radí: Modlitba k Alláhovi na koberci je medicínou na bolavá záda a obezitu. Konvertujte k islámu, je to zdraví prospěšné!

O České televizi se mnoho slušných slov říct nedá. Vysílačka s nekřesťanským rozpočtem přes 6 miliard korun každý rok, který čerpá od občanů z jejich koncesního výpalného, umí přesto překvapit každý den, že hlouběji se dá klesnout i přesto, že už tomu člověk nevěří. Před několika dny totiž přinesla naprosto neuvěřitelnou reportáž o jistém samozvaném britském vědci muslimského původu z Jordánska, který vypracoval studii o tom, že modlení na koberečku 5x denně, jak nařizuje korán, pomáhá lidem od bolavých zad, ale také od obezity, ženám od menstruačních bolestí, a že mlácení hlavou o zem prokrvuje krční svalstvo. Pokud si článek [1] na webu ČT přečtete, okamžitě některé z vás napadne teorie Overtonovských oken. To je koncept postupného prosazování neprosaditelného. Je to de facto vědecky popsaná „salámová metoda“, kdy např. některý krok nelze kvůli odporu veřejnosti udělat naráz, ale skrze postupné nahlodávání a vyzdvihování předností se za určitý čas veřejnost poddá.

VICE-Česká televize radí: Modlitba k Alláhovi na koberci je medicínou na bolavá záda a obezitu. Konvertujte k islámu, je to zdraví prospěšné!

VICE- Turecko se musí institucionálně změnit v chalífát, aby mohla proběhnout islamizace Evropy. Erdogan v roli vykonavatele globalistické doktríny CDR. Brusel stále nepochopil, že končí!