Týdny občanského neklidu


Nepřihlášený uživatel

/ #2195 TO BUDE HNĚV NÁRODU ŠIBENICE A POPRAVIČKY A EU SE BUDE JEN DÍVAT

2017-03-20 18:54

TO BUDE HNĚV NÁRODU ŠIBENICE A POPRAVIČKY A EU SE BUDE JEN DÍVAT 

Geert Wilder a Mark Rutte. Zkouška nikoliv na voliče, ale na holandské elity, jestli chápou, co je cílem globalizace v EU.

Muž jdoucí na popravu si sám plyn do plynové komory nepustí. Proto není z pohledu globalistů žádoucí, aby si sama Evropa a Brusel reguloval příliv islámu do Evropy, ventil musí proto regulovat někdo jiný, mistr popravčí. A budou to globalisté. Plán je nastavený zcela jasně: Nová Evropa bude vytvořena ze zemí, které v roce 2017 ve volbách prokáží, že chápou a rozumí vyšším procesům řízení. Je to zkouška od globalistů. Zkouška spočívá v tom, že politici musí prokázat, že rozumí rozdílu mezi fascia systémem a independentním systémem institucionálního řízení, vysvětlení pojmů v článku zde. Musí prokázat, že chápou, že EU nemůže setrvat v současné podobě, že se musí zbourat (asanace) a znovu postavit, ale na jiných základech. Musí prokázat, že chápou, že vznik Nové Evropy je jediným možným výsledkem globalistických procesů. Musí prokázat, že chápou, že exity a odchody některých zemí z EU jsou součástí plánu, a že ty země budou řízeny jinak, ne fasciálně a integračně (svazkově, centrálně), ale independentně a dezintegračně (skrze odchody z velkých spolků, skrze vnitřní rozpory ve společnosti, skrze rozdělení společnosti, viz. Británie, kde národ je rozdělený půl napůl po Brexitu, viz. USA, kde země je rozdělená voličsky půl napůl po zvolení Trumpa).

Geert Wilders a Mark Rutte jako dvě nabídky volby. Buď projekt dezintegrace (Wilders) nebo integrace (Rutte).

Musím varovat, že přesně tento model bude použit i ve volbách v ČR na podzim. Už nyní vidíme stranu pana Robejška, která se staví do jakési role odporu proti migraci, zatímco za jeho stranou stojí kapitál globalistické společnosti Penta. Stejně tak do stejné role toreadora s červeným hadrem, který bojuje naoko proti migraci, je Milan Chovanec a jeho parťák Bohuslav Sobotka. Jejich tancování proti migrantům na voliče funguje. Přitom to byli oni, kteří od roku 2014 v souladu s Německem koordinují pomoc migrantům, vyčleňují miliardy korun na podporu migrantů, převádí českou armádu pod německé velení, ministra kultury tolerují, že jezdí do Norimberku na Sudetoněmecké slavnosti atd. Stejně tak ve Francii kandidát na prezidenta Emmanuel Macron mluví o nutnosti tvrdého postupu proti Erdoganovi a řízení migrace. Na voliče to bude fungovat. A pozor, ve Francii vypukl další false flag, střelba na škole [2] a v dubnu jsou ve Francii prezidentské volby, připravujeme článek o útoku.

Islámský býk v ulici je smrtelně nebezpečný v tom, že nikdy nechodí sám. Scénka s toreadorem spočívá v okouzlení davu čumilů. Jenže proti stádu býků toreadorovi nepomůže ani deset červených hadrů. Volič si musí uvědomit, že nesmí volit komedianty a politické cirkusáky typu Rutte nebo Sobotka, ale musí volit alternativně a skutečně pro-národně. Protože Rutte měl svého Erdogana, Sobotka bude mít svůj odpor proti povinným kvótám a Babiš bude mít odpor proti všem, kteří podle něj „kradnou a jenom on maká“. Pokud voliči skočí na tato cirkusová čísla s rádoby pro-národními postoji provařených politiků, nedopadne to dobře a ČR bude směřovat do náruče Německa a Nové Evropy.

JEDEN VELKÝ PODVOD NA VOLIČE SEHRAJI DIVADLO A BUDOU MĚ VOLIT PAK JE SEM VEZMEM I TAK

VICE-Geert Wilders - autentické zážitky občanů cz