Týdny občanského neklidu


Nepřihlášený uživatel

/ #2196

2017-03-20 18:55

Už zase skáčeme, jak Berlín píská. 78 let po obsazení II. Republiky jsme opět jen krok od začlenění do Říše!

VICE-Už zase skáčeme, jak Berlín píská. 78 let po obsazení II. Republiky jsme opět jen krok od začlenění do Říše!

Holandský establishment ukázal, jak se správně mává hadrem před očima voličů. Stačí sehrát divadlo proti Turecku a ukázat svaly Erdoganovi a vítězství je v kapse. Pozor na Robejška, Macrona, Sobotku i Babiše!

VICE-Holandský establishment ukázal, jak se správně mává hadrem před očima voličů. Stačí sehrát divadlo proti Turecku a ukázat svaly Erdoganovi a vítězství je v kapse. Pozor na Robejška, Macrona, Sobotku i Babiše!

Ve Francii se opět střílelo, teroristé zbrojní průkazy nepotřebují. Útočník ve škole měl i granáty. Stopy podle policie vedou na internet. Čeká nás v praxi Minority Report?

Mobil, počítač nebo síťovou kartu koupíte v budoucnu jen na doklad totožnosti nebo cestovní pas

Každý člověk by potom mohl být dohledatelný, kdy a kde se připojoval a na jaké stránky šel. Zařízení by již nebyla anonymní, takže i když byste se připojili z kavárny, MAC adresa vašeho zařízení by vás identifikovala, stačilo by k tomu pouze to, že v prohlížeči webu máte povolený javascript. MAC adresa se sice dá spoofovat, ale to jde mimo schopnosti běžných uživatelů internetu. Proto si všimněte, že některé britské weby už dnes vás nepustí k obsahu a k jeho zobrazení, dokud nepovolíte javascript. V této souvislosti bych chtěl jenom uvést, že javascript používáme i na AE News pro zobrazování dynamického obsahu a diskusního pluginu, ale zde v tomto článku mluvíme o speciálních javascriptových aplikacích, které umí vytahovat z počítače identifikační údaje a pokud javascript nepovolíte, vůbec se vám stránka ani nezobrazí.

VICE-Ve Francii se opět střílelo, teroristé zbrojní průkazy nepotřebují. Útočník ve škole měl i granáty. Stopy podle policie vedou na internet. Čeká nás v praxi Minority Report?