Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Týden s Putinem na TV Prima je předzvěstí hlubších politických změn v ČR

/ #14024 Týden s Putinem na TV Prima je předzvěstí hlubších politických změn v ČR

2017-06-29 15:38

Týden s Putinem na TV Prima je předzvěstí hlubších politických změn v ČR po podzimních volbách. K lepšímu? Ne nezbytně! Nahý císař západu vyrazil do butiku na nákupy? Privatizace nebo zestátnění ČT po volbách?

Nedělní „plivaná“ na České televizi

Česká televize už v neděli v pořadu Newsroom na ČT24 odvysílala propagandistický a pomlouvačný pamflet, který je učebnicovou ukázkou systému řízení odporu, protože ČT zaútočila na 3. a 4. stupni odporového gradientu (diskreditace a dehonestace) na TV Prima za rozhodnutí odvysílat tento seriál, ale stejně tak zaútočila na Jana Korála, provozovatele alternativního serveru NWOO.org a právě Jan Korál se stal terčem opravdu hnusné dehonestace, když ČT odvysílala v Newsroomu názor Jiřího X Doležala z časopisu Reflex, že pan Korál je podle jeho názoru neúspěšný člověk, kterého nikdo v ČR neuznává, pouze v Rusku a jako projev vděku potom pan Korál šíří v ČR proruské názory a postoje. Tohle je pomluva a špína, za kterou by se měla ČT omluvit, protože odvysílat na televizi tvrzení o někom, že někdo je neúspěšný a že šíří v ČR z vděčnosti ruskou propagandu, to je opravdu přes čáru. Jak nám napsala paní Ludmila z Přerova, po zhlédnutí této pomluvy pana Korála v Newsroomu na ČT24 se rozhodla, že odhlásí televizi. Za tohle prý koncesionářské poplatky platit nehodlá.

Televizi Prima naopak patří poděkování, že je mezi prvními, která dokument uvádí a pro ty, kteří televizní přijímač už nevlastní (a neplatí poplatky na podporu manipulativních lží ČT), by snad nově mělo být možné i pořady TV Prima sledovat na internetu a že dokument by tedy měl být ke shlédnutí i zde http://zoom.iprima.cz/

http://www.aeronet.cz