Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Soud v Mnichově zrušil změny stanov

/ #14151 Soud v Mnichově zrušil změny stanov

2017-07-15 05:24

Soud v Mnichově zrušil změny stanov Sudetoněmeckého landsmančaftu, kterými se původně sdružení vzdávalo majetkových nároků v ČR. Lisabon a německé zákony neošéfuješ. První nároky lze čekat u evropských soudů už příští rok. Herman, Bělobrádek a jejich drazí krajané!

Server Parlamentní listy uveřejnil včera informaci, že zemský soud v Mnichově zrušil změny stanov Sudetoněmeckého landsmančaftu z února loňského roku, kterým se sdružení vzdávalo majetkových nároků v ČR s ohledem na odsun Němců po II. sv. válce z Československa na základě dohod vítězných mocností z Postupimi [1]. Část členské základny s těmito změnami nesouhlasila a vzhledem k porušení procesů během změny stanov (nedodržené lhůty, nedostatečné kvórum pro hlasování) podala skupina členů sdružení kolektivní žalobu k německému soudu v Mnichově. Ten nyní po roce a půl vynesl verdikt, kterým označil změny stanov za neplatné v celém rozsahu a stejně tak za neplatné označil i volby vedení sdružení, které z voleb vzešlo. Mluvčím se ve volbách stal Bernd Posselt. Rozhodnutí soudu nenabylo právní moci a krajanský spolek má jeden měsíc na to, aby se proti rozsudku odvolal.

Pád Sovětského svazu znovu přiblížil znovuobsazení Sudet? To snad ne. Němcům stačí prý jen kompenzace. Ale z čeho je ČR zaplatí?

Jakmile garantoři Postupimi změnili své cíle a priority, vznikla železná opona, tak jediným garantorem Postupimi ve vztahu k deportaci Němců zůstával Sovětský svaz. Doufám, že všichni čtenáři AE News v této chvíli už chápou, v jaké nebezpečné situaci se ocitá Česká republika, majetek českých občanů v pohraničí a územní celistvost České republiky. Nezapomínejte, že před pár týdny dvojice národních zrádců, Daniel Hermana jako ministr kultury a Pavel Bělobrádek, předseda KDU-ČSL, přijeli kolaborovat se sudetskými Němci na jejich sudetoněmecké slavnosti do Augsburgu a opět padala slova z úst Daniela Hermana o drahých sudetských přátelích a krajanech. Vnitřní kohorta nepřátel uvnitř v ČR ožila. Pro-němečtí kolaboranti v ČR cítí příležitost, jak opět uvrhnout české pohraničí do područí Německa, jak ho znovu germanizovat. Už tady není sovětský garantor z Postupimi. Nikdo se teď Česka nezastane. Požadavky Sudetoněmeckého landsmančaftu se brzy stanou požadavky ryze německými a i německá vláda bude tlačit na jejich vyřešení.

Když jsem si četl článek na Parlamentních listech, udeřila mně do očí naprosto nehorázná a šílená anketa s grafem, kde se redakce PL ptá čtenářů, jakou koalici by lidé doporučovali Babišovi po volbách. Neuvěřitelných 77% čtenářů PL chce koalici Babišova ANO s Okamurovou SPD. Tento obrázek níže mne naplňuje totálním zoufalstvím, ale bohužel opět se potvrzuje moje prognóza z jednoho dřívějšího pořadu na Svobodném rádiu, že přesně tuto koalici bude mnoho lidí na alternativě preferovat. Pokud Tomio Okamura by měl vstoupit do koalice s Babišem, stane se spoluarchitektem Babišovy nalinkované cesty ČR do Nové Evropy a německé IV. Říše. Stal by se sekundantem pohřbu českého národa. Sudety se stanou v roce 2018 hlavním politickým tématem České republiky. Lidé v pohraničí budou zjišťovat, jestli jejich domy a chalupy, které koupili, nepatřili před válkou nějaké německé rodině. Teoreticky hrozí velké obavy v pohraničí, protože ČR nebude mít peníze na vyplácení odškodnění stovkám tisíc Sudeťáků a jejich potomkům za odsun a znárodněné majetky.

http://www.aeronet.cz