Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Čech z Prahy

/ #14160 Re: Evropan = eurogoebbels, likvidátor svobody evropských národů

2017-07-16 07:03

#14145: Evropan = eurogoebbels, likvidátor svobody evropských národů

Na lhaní a manipulace tu máš monopol ty, eurogoebbelsi. Na co sáhneš, to překroutíš úměrně kapacitě svého mikromozku. Nacismus na Slovensku a v Maďarsku samozřejmě po válce zanikl. Muftí nebyl bezvýznamný, což dobře víš, ale spojení tebou podporovaných islamoinvazistů s nacisty založivšími tebou podporovanou EU prostě nezakryješ. Už dřív ses o to snažil popíráním existence muslimských divizí SS, které tento muftí organizoval.
"EU nebo Rusko" je jen falešné dilema. Budoucnost soužití s muslimy je nemožná, a proto moje představa je neutrální české království. To nedokážeš strávit. Pořád se snažíš hádat, co jsem zač, ale naprosto scestně, zato tobě nedochází, že jako jeden ze slunečních pitomců jsi užitečný idiot na jedno použití. Za mrzký jidášský groš zrazuješ svůj a další národy Evropy, které odmítají islamohnus vnucovaný skupinou vyvolených a nikým nevolených totalitních ovladačů Evropy pod rouškou humanity a tolerance.

> Pokud vím, tak útoky kyselinou se "praktikují" hlavně v Indii a na Srí Lance mezi hinduisty. Takže bych s odsudkem na základě náboženské příslušnosti ještě posečkal. Nevím nic o tom, že "Polévání kyselinou je tam, odkud přišli, normální".

Samozřejmě zase lžeš. Je to typické hlavně v Bangladéši a Pákistánu, kde je hlavním náboženstvím....? V Indii, Nepálu atd. je také plno muslimů.
odkaz
Náboženská a etnická příslušnost zločinců se v poslední době stále více zakazuje uvádět, takže se nejspíš načekáš.
odkaz
odkaz