Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Záběry ze Sudetoněmeckého sjezdu v Augsburgu, v hlavních rolích Pavel Bělobrádek a Daniel Herman!

/ #14303 Záběry ze Sudetoněmeckého sjezdu v Augsburgu, v hlavních rolích Pavel Bělobrádek a Daniel Herman!

2017-08-09 06:13

VIDEO: Záběry ze Sudetoněmeckého sjezdu v Augsburgu, v hlavních rolích Pavel Bělobrádek a Daniel Herman! My po nich chlebem, oni po nás kamenem!

     Pravda, není to až tak stoprocentně výstižné, nicméně se pokusím vystihnout smysl tohoto rčení. Ten spočívá hlavně některými lidmi lživě  proklamovaných „přátelských vztazích“k Německému landsmančaftu. Na AENews byla rozvedena debata na ožehavé téma a z něho vyplývající  nebezpečné problémy a následky, kterou mohou pro nás, jako stát, v nejbližší době nastat.

     Jak uvádí AENews [1], server Parlamentní listy.cz uveřejnil informaci, že zemský soud v Mnichově (SNR) zrušil změny  stanov Sudetoněmeckého landsmančaftu z února loňského roku, kterým se sdružení vzdávalo majetkových nároků v ČR s ohledem na odsun Němců po II. sv. válce z Československa na základě dohod vítězných mocností z Postupimi. To znamená, že příslušníci landsmančaftu si mohou znovu nárokovat své požadavky na všechno, co jim bylo po válce, na základě Benešových dekretů, zabaveno. To je jedna stránka věci, která by mohla s největší pravděpodobností způsobit fatální následky pro občany, žijící na území dříve osídlených Němci.

V intencích těchto skutečností pro nás vyplývá alarmující poznatek, že  z majetkoprávního hlediska jde o velmi závažnou záležitost, kterou ale k naší nelibosti a jistě za nesouhlasu většiny občanů významně  podporují některé politické osobnosti. Jde především o členy KDU-ČSL alias Lidovce pány Hermana a Bělobrádka, potažmo členy současné vlády ČR, kteří se naprosto bezskrupulozně, bezcharakterně a vlastizrádně vnucují, vtírají či podbízejí do přízně sudetoněmeckému Landsmančaftu, potažmo jejímu představiteli, krajně nesympatickému, falešnému,  sádelnatému žoku Herr Posseltovi. To jsou fakta.

http://www.aeronet.cz