Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Neziskovka HateFree za peníze daňových poplatníků dělá promo úchylné pohádkové knize o dvou gay král

/ #14429 Neziskovka HateFree za peníze daňových poplatníků dělá promo úchylné pohádkové knize o dvou gay král

2017-09-08 18:21

Homoagenda pro nejmenší! Neziskovka HateFree za peníze daňových poplatníků dělá promo úchylné pohádkové knize o dvou gay králích. Rodičům se kniha nezdá, dětem se ale prý líbí!

Česká nezisková organizace Hate Free Culture opět prolomila další tabu. Na svém webu uveřejnila recenzi na novou dětskou knihu (pro děti od 3 do 6 let) s názvem Král a Král a rodina, která propaguje homosexualitu. Je to pokračování předchozí knihy Princ a Princ, kterou do ČR z Holandska přivezla a do češtiny přeložila Adéla Elbel [1]. Knihy pochází od lesbické autorské dvojice z Holandska, Lindy de Haan a Stern Niljand. Překladatelka studuje na Masarykově univerzitě v Brně a za tuto úchylnou a pro dětský vývoj nebezpečnou knihu dostala od akademiků na škole jakousi cenu, uvádí HateFree. Vysoká škola by měla okamžitě přijít o akreditaci a o celou kauzu by se měli zajímat i politické špičky v ČR. Jak je možné, že vysoké školství, které je dotováno z peněz daňových poplatníků, podporuje a dokonce oceňuje překládání knih, které propagují sexuální deviaci předškolním dětem? Copak nikdo z nich nečetl Freuda? Junga? Děti nesmí s tématikou homosexuality přijít do styku, jinak takové chování přijmou za své. Dítě neví, co je správné, normální a morální. To se musí naučit od rodičů, ale ve druhé fázi ve školce a následně ve škole.

Homo-pohádky pro nejmenší už jsou na cestě do mateřských škol v ČR

Podle Adély Elbel vyšla první kniha v ČR v nákladu 2.000 výtisků a náklad byl rozebrán. Na dětskou knihu je to prý vysoké číslo. Tak nevím, nejsem knihkupec, ale dětí je v ČR určitě víc než 2.000, takže zase tak velký a impresivní náklad to není, naštěstí. Náklad byl zafinancován crowdfundingovou komunitou HitHit, takže to je jediná pozitivní zpráva, že kniha vyšla ze peníze funderů, nikoliv za peníze daňových poplatníků. Neodvažuji si představovat, jak tato kniha dětem vysvětluje, kde se berou děti. Pokud kniha zůstane u modelu čápa a vrány, tak to bude ještě přijatelné. Jenže propagace takové knihy na HateFree serveru je poněkud jiná liga. Ozvala se nám dnes totiž do redakce paní, zástupkyně ředitelky mateřské školy v západních Čechách, s ohledem na bezpečnost raději neuvádím název městečka, aby neměla problémy. Právě na základě jejího podnětu vznikl tento článek. Sdělila nám do redakce, že jejich školka byla kontaktována “koordinátorem”, který jezdí po školkách a školách s nabídkami knih, cédéček a pomůcek a právě tento člověk jim nabízel před-objednávku na knihu Král a Král a rodina, že je to kniha, která je v souladu s metodickým plánem předškolní výchovy podle MŠMT.

http://www.aeronet.cz