Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Evropského soudu chce stejný postup vnutit i Maďarsku, Slovensku, Česku a Polsku!

/ #14449 Evropského soudu chce stejný postup vnutit i Maďarsku, Slovensku, Česku a Polsku!

2017-09-20 07:57

Angela Merkel odmítla zastropování migrace do Německa a za pomoci Evropského soudu chce stejný postup vnutit i Maďarsku, Slovensku, Česku a Polsku! Stovky tisíc Arabů čekají na česká občanství a sociální dávku ve výši 21.000,- Kč měsíčně!

Německé šílenství a autogenocida vlastního národa pokračuje doslova zběsilým tempem. Angela Merkel před třemi dny na volebním shromáždění v Lübecku znovu zopakovala svůj postoj, že je ostře proti zastropování migračních kvót do Německa [1]. To je přitom jedna z hlavních podmínek Horsta Seehofera, šéfa budoucí koaliční CSU, který prosazuje strop 200.000 migrantů za rok. Německo by podle Merkelové nemělo dopředu určovat stropy pomoci, neboť pro pomoc potřebným lidem, kteří prchají ze svých domovů, nelze stanovovat žádné množstevní kvóty. Kritici Merkelové na to reagují slovy, že když se rozhodne půlka Afriky utéct do Německa, Angela je přijme. Jenže tento model, který německá kancléřka prosazuje, má jeden zásadní problém. Ostatní země EU nechtějí stejné mutlikulturní překreslování vlastního demografického prostoru, takže Angela Merkel by měla hovořit jen sama za sebe a maximálně za Německo. Jenže, co se nestalo.

Evropský soud minulý týden odmítl žaloby Maďarska a Slovenska na migrační kvóty [2], kterými se země EU v roce 2015 zavázaly přerozdělit si mezi sebe 120,000 migrantů z Itálie a Řecka. Rozhodnutí Evropské rady se tehdy řídilo Lisabonskou smlouvu, tedy většinovým systémem a země V4 byly tehdy ve svém odporu proti kvótám přehlasovány. 

http://www.aeronet.cz