Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Rudolf

/ #246 Re: Re: Re: petice

2012-02-18 21:45

#236: proud - Re: Re: petice

Souhlasím s názorem, že je naléhavě třeba seznámit urychleně lidi s navrženou ekonomickou a politickou reformou. Lidi nejsou dobytek (jenom tak vypadají), chtějí vědět, do čeho jdou, jinak do toho nejdou. Mají v živé paměti nedávné zkušenosti s rokem 1989 a už nemají chuť na další experimenty. Setkávám se s mnoha lidmi, ale nikdo pořádně ani neví o Holešovské výzvě, natož o nějakém návrhu reformy. A již jsou to tři týdny od 28. ledna, kdy byla Holešovská výzva zveřejněna! Do 15. března není zase tak dlouhá doba, zmocňuje se mne veliký neklid.

Ozvučená auta - výborné, ale dostanou se do kontaktu s poměrně malým počtem lidí, a hlavně ve shonu všedního dne. Lidi jim nevěnují dostatečnou pozornost.

Plakáty, letáky, placky - to už je lepší. Lidi se ptají, o co jde. Zajímají se, jsou motivováni.

V oficiálních zprávách v rozhlase a v televizi se o Holešovské výzvě nemluví a mluvit nebude, z pochopitelných důvodů... Tudy cesta nevede.

Daleko nejlepší mi připadá nepřetržitá on-line veřejná diskuze k ekonomické reformě na adrese http://ekonomickareforma.ning.com/. Přidejte se a šiřte tento webový odkaz dál...

Hlavně ovšem postrádám jednoznačné vyjádření ze strany hlavního koordinačního centra Holešovské výzvy, že se s těmito návrhy ztotožňuje, že jsou součástí jejích cílů. Toto je potřeba všude zdůrazňovat, aby lidé věděli, do čeho jdou.