Stop výstavbě nákupního centra na místě VS haly ve Frýdku-Místku.

uvědomělá

/ #89 Re: ja jsem PRO

2012-03-15 15:23

#86: Xjakubs - ja jsem PRO

Ráda bych znala tedy odpověď na to, kde jste vy vzal informaci o tom že je hala "tak v háji"? Čtete asi zpravodaj že? Samozřejmě se hala musí opravit aby řádně fungovala, ale proč by to měla být oprava špatný nápad? Nákupní středisko si na sebe vydělá vždycky protože to je byznys! To je jeho smysl. Hala má sloužit veřejnosti a jen proto že ji nechala Radnice umřít neznamená, že se tam něco nemůže dít a také by si na sebe pak vydělala.

Takže vy asi chcete mít pod nosem "krásnou" navou halu, protože co je nové to je hezké. Také chcete mít v centru města cca 800 aut za hodinu, protože to už chytré hlavy spočítaly že to tak bude a smog, prach a hlučnost Vám vůbec nevadí. Také chcete mít ve městě lidi co budou chodit nakupovat do shoppingu a bude super že se nebude muset jezdit do Ovy.

A teď mi krucinál řekněte, k čemu Vám ty nákupy budou a Vy na ně v době krize máte? Nebo jste jedn z těch, kteří jdou do shoppingu "nakupovat" ale nic nekoupí, jen si udělají hezkou "procházku"? A Beskydy, kteríé jsou co by kamenem dohodil...

Proto Vás žádám uživateli Xjakubs o odpověď a Váš názor, protože Vy jste se nad důsledky nezamyslel, byť nabádáte k zamyšlení ostatní!