Stop výstavbě nákupního centra na místě VS haly ve Frýdku-Místku.

Michaela

/ #91 Re: ja jsem PRO

2012-03-15 15:55

#86: Xjakubs - ja jsem PRO

Takže Interspar a u něj plno dalších obchodů jejichž názvy si ani nepamatuju, Tesco, nedávno postavené Obi, Baumax, Hypernova, Kaufland (a možná jsem i na nějaké zapomněla) to je Vám málo?!?

Že během dopravní špičky od cca 10:00-11:00 hod. do nějakých 16:00-17:00 hod. se městem a hlavně Hl.třídou prořítí nespočet aut a hluk, který díky jim je … Vám nevadí? Že výstavba další obchodní plechovky navždy změní ráz města ?!

Uvědomujete si Vy, že hala je v dezolátním stavu taky díky současnému vedení radnice? Proč potom investovala do opravy chladících zařízení ledové plochy, když asi už tedy měli v plánu s ní udělat to, co chtějí nyní? Hala k městu patří a někdy se hold do oprav musí zainvestovat víc zvlášť, když se na to nejprve roky kašle!! Hala by si při správném vedení na sebe vydělala, chce to jen chtít!! To bylo slibů radnice, že halu opraví … a když má dojít na činy ….

Odporných plechovek tady máme víc než dost, kdo chce může si zajet do Ovy, není to zas tak daleko. Co nám může další plechovka v podobě shopping-parku nabídnout?!?

Děkuji, já osobně volím halu a s ní spojenou poklidnou lokalitu :)

A ještě dotaz. Když budete vlastnit rodinný dům o který se nebudete léta starat, takže vám logicky schátrá .... co zvolíte? Rekonstrukci nebo zbourání a nové postavení?