Petícia za vystúpenie Slovenska z NATO a EU


Nepřihlášený uživatel

/ #17

2012-08-24 16:57

V roku 1999 Českej republike hrozila omnoho krvavejšia agresia...

V marci 1999 pripravovali západní agresori zločinecké letecké bombardovanie suverénneho štátu Juhoslávie. Západní agresori ultimatívne "požiadali" ČR a SR o prelet a pozemný prechod ozbrojených síl NATO cez suverénne územia. Slovenská vláda bez odporu odsúhlasila prelet a prechod agresorov cez územie Slovenska. Inak to bolo v ČR..., česká vláda ešte po ultimatívnej hodine stále rokovala, pretože väčšina členov vlády bola proti... Počas zasadania vlády volal jej predsedovi službukonajúci generál generálneho štábu, že z územia Nemecka porušili vzdušný priestor ČR letecké zväzy a mieria smerom na Slovensko a požiadal ho o pokyny, ži sa má ČR brániť...?!

Západní agresori mali v pláne aj variantu, že ČR prelety a presuny neschváli... Na letiskách v SRN boli v pohotovosti leteckí sily NATO, ktorí mali za úlohu silou preraziť obranu územia a vzdušného priestoru ČR. Na východných hraniciach SRN hliadkovalo lietadlo AWACS, ktoré sledovalo činnosť radarov a protileteckých útvarov na území ČR, rovnako bola spohotovostnená agentúrna sieť CIA a diplomatický zbor... Všetko bolo pripravené na skutočne vojenské napadnutie ČR...!!! Keď sa členovia vlády dozvedeli, že vojská NATO, aj bez vládneho súhlasu, narušili veľkou silou suverenitu štátu, dodatočne odsúhlasili ich vstup... Ak by bol službu konajúci generál nariadil čo i len zvýšenú pohotovosť, boli by zapadni agresori považovali zvýšenú činnosť radarov a protivzdušnej obrany, za prípravu na obranu a v tom okamihu by boli ciele v Čechách napadnuté vojenskou silou...!!!

Len rozvaha generála v službe obrany štátu, zabránila tomu, aby zapadni agresori nevraždili aj v Česku...!!! O tomto, i keď len desiatky minút trvajúcom napadnutí suverénneho štátu sa hovoriť nesmie... I keď svojou doktrínou bolo podstatne hrozivejšie a s fatálnejšími následkami, ako to v auguste 1968...