Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

verajelin

/ #493

2012-11-24 23:36

Dobrý den.
Autor petice, pedagog pan Rosocha, proti zvolení Mgr.Vítězslavy Baborové jako radní Jihočeského kraje za KSČM porušil Ústavu České republiky a její čl. 3, což je Listina základních práv a svobod, která je součástí Ústavního pořádku České republiky, která zní:
"Článek 3
(1) Základní práva a svobody se zaručují všem bez rozdílu pohlaví, rasy, barvy pleti, jazyka, víry a náboženství, politického či jiného smýšlení, národního nebo sociálního původu, příslušnosti k národnostní nebo etnické menšině, majetku, rodu nebo jiného postavení."
Na vlastní uši jsem slyšela jak pan učitel se vyjadřoval v TV, že proti Mgr. V.Baborové jako učitelce výhrady nemá, že je dobrá matematička a učitelka fyziky, ale vadí mu, že je členkou KSČM. Politické či jiné smýšlení je právě touto Listinou základních práv a svobod zaručeno KAŽDÉMU občanu České republiky, a to včetně paní Mgr. V. Baborové.
Pan učitel Rosocha svou peticí porušil Ústavu České republiky a navíc k porušování Ústavy ČR nabádá další občany a také nezletilce.
A tak se ptám. Co dělá Ústavní soud ČR. K tomu přece nepotřebuje žádné podání. Informací o tomto činu má dostatek, a to jak z TV, médií apod. A nebo je pro někoho Ústava České republiky jen cár papíru?
Přeji hezký den.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...