Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Jara

#476 Re: Re: Ladislav

2012-11-24 21:24

#453: Jura - Re: Ladislav

Prosím,můžete mi sdělit číslo zákona kterým je členům KSČM zakázáno vykonávat volené funkce.A až paní Baborová prokáže svoji neschopnost tak se připojím k petici za její odvolání.Silně pochybuji,že to nastane.

Jeff

#477 Re: Re: Re: Neporušil někdo z odpovědných zákon?

2012-11-24 21:26

#475: taky učitel - Re: Re: Neporušil někdo z odpovědných zákon?

Studenti prece pani Baborovou nevyzyvali, aby slozila mandat, ktery ziskala ve volbach za KSCM, ale adresovali vyzvu hejtmanu Zimolovi proti jejimu jmenovani radni pro skolstvi a kulturu. Zimola prece tento post mohl sverizt nejakemu socdemakovi, hejtman mohl sestavit jinou koalici, kde by komunisti nebyli... Chapete uz konecne ten rozdil?

nespokojený občan s naší politickou scénou

#478

2012-11-24 21:29

Je ostuda dělit lidi na levé a pravé.
Záleží přeci na činech a jednáních, co pro nás - občany včetně studentů jedinec zařídí a vyřídí.
P.S. mě nikdy do strany nevzali. Nebyla jsem dělnický kádr. Dnes vzpomínám na doby, kdy jezdily autobusy, pracovali zemědělci - bylo jídlo naší výroby atd. Klidně budu stát na banány nebo ledničku,jen když budu mít jistoty sociální a zdravotní péči. Petráňová
BACHANAKK

#479 Re: Neporušil někdo z odpovědných zákon?

2012-11-24 21:41

#466: - Neporušil někdo z odpovědných zákon?

Nejedná se o nerespektování volebních výsledků,ale o zásadní nesouhlas s obsazením místa v Radě Krajského úřadu členkou zločinecké organizace KSČ,dnes KSČM.Pro sestavení Rady měl p.s.Zimola i jinou možnost,ale za poslední 4 léta je asi přesvědčen,že některý strom i do nebe vyroste.Ve své tzv.ČSSD neni s tímto přesvědčením asi jediný.

Podobná spolupráce mezi socialisty a komunisty zde již v poválečné době byla a jedna z těch stran byla tou druhou zardoušena.

 

Jara

#480 Re: Re: Re: Re: Neporušil někdo z odpovědných zákon?

2012-11-24 21:47

#477: Jeff - Re: Re: Re: Neporušil někdo z odpovědných zákon?

Pochopte,že paní Baborová byla do funkce radní pro školství zvolena Zastupitelstvem Jihočeského kraje.Hejtman Zimola a ani nikdo jiný ji nejmenoval a nic jí nesvěřil,jak jsem napsal byla zvolena a to si můžete ověřit v zákoně.

Petrbudvar:):)

#481 Modrá Síň Tradic

2012-11-24 21:48

Až si to horkokrevný kantor zeZ Třeboně v hlavě přerovná, tak namísto porušování školního řádu, vyhlášek a dobrých mravů taháním politiky do školy může založit agitační středisko. Óbrzloději z celých Jižních Čech mu na něj jistě rádi přispějí, stejně jako přispěli na vybudování různých havlounských knihoven, Ústavů pro strašení komunismem a vůbec takových zbytečných trafik. Stejně by mě zajímalo, jak by se odvíjela - hypoteticky - situace, pokud by v nedávné době absolutní krajské nadvlády odeesáků nějaký učitel levicového smýšlení heftoval žáčky třeba proti Zahradníkovi:) Jak by asi dopadl, ředitel školy, držíc si takového rebela. Myslím že by oba rychle vylili za souhlasného pokvikování regionálního deníku!

taky učitel

#482 Re: Re: Re: Re: Neporušil někdo z odpovědných zákon?

2012-11-24 22:12

#477: Jeff - Re: Re: Re: Neporušil někdo z odpovědných zákon?

Asi nemáte představu o povolebním vyjednávání. To je dlouhodobá záležitost. Myslíte, když se někomu řádně zvolená radní nelíbí, tak Zimola rozbije koalici a jednání se stranami začne znovu "od nuly"?


Nepřihlášený uživatel

#483

2012-11-24 22:16

#479: BACHANAKK - Re: Neporušil někdo z odpovědných zákon?

Ty jsi asi Bachman a ne Bachannakk, k tomu ještě korunovanej

MARNOV

#484

2012-11-24 22:20

V roce 1989 stál národ za studenty, dnes studenti stojí proti národu ! Nesouhlasím s obsahem petice „taky učitele“ p. Rásochy namířené proti slušnému člověku pod záminkou boje proti komunismu. Je zřejmé, že mu jde o něco jiného. Veřejně selhal jako pedagog: do SVÉHO osobního boje zapojil vlastní studenty – ONI se stali jeho rukojmím.
V roce 1989 jsem odmítl, aby nám vládli pouze diletanti vlastnící politickou knížku KSČ. Dnes se situace opakuje !
agáta

#485 Re: POZOR ! POZOR !

2012-11-24 22:46

#67: pamětník - POZOR ! POZOR !

Naprosto přesně vystiženo. Adresa pí.Baborové +zápalný koktejl, to je fakt síla !! Opravdu to začíná připomínat chování

fanatické hitlerovi mládeže.Myslím, že je načase ty děti poučit, kde je hranice slušnosti ! A to by snad mohli nejlépe

zvládnout rodiče.

 

Jeff

#486 Re: Re: Re: Re: Re: Neporušil někdo z odpovědných zákon?

2012-11-24 22:55

#480: Jara - Re: Re: Re: Re: Neporušil někdo z odpovědných zákon?

Slovickarite. Byla zvolena zastupiteli na zaklade ceho? Na zaklade koalicni smlouvy mezi CSSD a KSCM,

pritom v te smlouve - predpokladam - musela byt rec o tom, ktera strana obsadi ktery post. Mohli tusit, ze tak citlivy resort, jako je skolstvi, by se nemel sverovat komunistce. Vy, stejne jako Zimola, tohle licite skoro jako prirodni zakon. Jako kdyby se koalice uskupila sama od sebe a jako kdyby radni pro skolstvi byla do teto koalice snesena z nebes. Co za argumet si najdete ted?


Nepřihlášený uživatel

#487 Re: Re: POZOR ! POZOR !

2012-11-24 22:55

#485: agáta - Re: POZOR ! POZOR ! 

 Souhlasím, v dnešní době takovéhle bláboly a kecy mohou rozšířit takovou nenávist, že to odnese slušný člověk. Za všechno by potom měl zodpovídat pan tzv. učitel ROSOCHA!!!! Veškeré následky by mu měly být přiznány k dobru a připsány na triko. Dneska stačí málo, aby nezletilí vytáhly kudly, pistole a jiné. Zamordují vlastní babičku, staré lidi i umírající. Pan učitel tuto nenávist jenom podporuje. Takhle by měl asi vypadat kantor modroprdelák.

Neguš

#488 Re: Re: Re: Re: Neporušil někdo z odpovědných zákon?

2012-11-24 22:58

#477: Jeff - Re: Re: Re: Neporušil někdo z odpovědných zákon?

Takže vybrat někoho jiného,jen když to nebude komunista?Kdo potom bude řídit kraj,hejtman nebo studenti?Chápete to? Nebo zaskočíte Vy?

Jeff

#489 Re: Re: Re: Re: Re: Neporušil někdo z odpovědných zákon?

2012-11-24 23:02

#488: Neguš - Re: Re: Re: Re: Neporušil někdo z odpovědných zákon?

Ano, jsem rad, ze jste to pochopil. Studenti svou petici (a s polu s nimi mnozi jini) zadaji hejtmana, aby odbor skolstvi v jejich kraji neridil komunista. Tohle je snad srozumitelne; neni na tom prece nic, co by melo souviset s nejakym porusovanim zakona ci utokem na demokracii. O hejtmanovi, to vite stejne jako ja, se v petici nerika nic.


Nepřihlášený uživatel

#490 Re: Re: Re: Re: Neporušil někdo z odpovědných zákon?

2012-11-24 23:03

#477: Jeff - Re: Re: Re: Neporušil někdo z odpovědných zákon?

na rozdíl od fašounku  to nejsme schopni pochopit neboť jsme demokraté .

Jara

#491 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neporušil někdo z odpovědných zákon?

2012-11-24 23:17

#486: Jeff - Re: Re: Re: Re: Re: Neporušil někdo z odpovědných zákon?

Komunisti ji navrhli a Zastupitelstvo ji zvolilo.Nic těžkého k pochopení.Vítěz voleb si řekl,že bude pro něho nejvýhodnější vytvořit koalici s KSČM.Je to jeho právo.


Nepřihlášený uživatel

#492

2012-11-24 23:19

My jsme v 89 roce bojovali za právo lidí na svobodné volby a proti vládě jedné strany.
Jsem znechucen tím, že dnešní studenti naopak bojují proti svobodným volbám a chtějí nedemokraticky diktovat kdo má vládnout - bez mandátu od voličů.
A co horšího, k tomuto totalitnímu způsobu chování je vedou jejich pedagogové.
Mám velkou obavu o budoucnost české demokracie.
verajelin

#493

2012-11-24 23:36

Dobrý den.
Autor petice, pedagog pan Rosocha, proti zvolení Mgr.Vítězslavy Baborové jako radní Jihočeského kraje za KSČM porušil Ústavu České republiky a její čl. 3, což je Listina základních práv a svobod, která je součástí Ústavního pořádku České republiky, která zní:
"Článek 3
(1) Základní práva a svobody se zaručují všem bez rozdílu pohlaví, rasy, barvy pleti, jazyka, víry a náboženství, politického či jiného smýšlení, národního nebo sociálního původu, příslušnosti k národnostní nebo etnické menšině, majetku, rodu nebo jiného postavení."
Na vlastní uši jsem slyšela jak pan učitel se vyjadřoval v TV, že proti Mgr. V.Baborové jako učitelce výhrady nemá, že je dobrá matematička a učitelka fyziky, ale vadí mu, že je členkou KSČM. Politické či jiné smýšlení je právě touto Listinou základních práv a svobod zaručeno KAŽDÉMU občanu České republiky, a to včetně paní Mgr. V. Baborové.
Pan učitel Rosocha svou peticí porušil Ústavu České republiky a navíc k porušování Ústavy ČR nabádá další občany a také nezletilce.
A tak se ptám. Co dělá Ústavní soud ČR. K tomu přece nepotřebuje žádné podání. Informací o tomto činu má dostatek, a to jak z TV, médií apod. A nebo je pro někoho Ústava České republiky jen cár papíru?
Přeji hezký den.

Josef

#494 Re:

2012-11-24 23:40

#478: nespokojený občan s naší politickou scénou -

A ty ostnate draty kolem republiky Vam, pani, nevadily? Jidla nasi vyroby mate prece spoustu. Pokud nechcete chodit do supermarketu, tak muzete klidne treba na farmarske trhy. A pokud jde o zdravotni peci, nemenil bych; nevzbuzuje ve mne duveru to, kdyz prvnim a hlavnim kriteriem na primare je to, jestli ma cervenou knizku. A takto to v onech casech chodilo.

kdemohkrad

#495 Re: Re: Re: Re: Re: http://www.parlamentnilisty.cz

2012-11-24 23:51

#389: Jura - Re: Re: Re: Re: http://www.parlamentnilisty.cz

vas argument se neda zpochybnit. skutecnost, ze za dob marie terezie nemely domacnosti  splachovaci kloset take tezko nekdo zpochybni. myslim si, ze vycitat bolsevikum, ze za nich nebyly plazmove televizory ani mobily je trosku naivni, ale nekteri zmanipulovani prostacci to berou jako kardinalni argument proti bolsevikum. soucasnou uroven cinske ekonomiky a jeji vyhlidky do budoucna zase za neco, s cim cinsti bolsevici nemaji nic spolecneho. (jsou preci - jak jinak - totalne neschopni a lini...)


Nepřihlášený uživatel

#496 Re: Re:

2012-11-24 23:55

#494: Josef - Re:  

 Kolik je Vám, pane Josefe? Alespoň 30? Máte parádní přehled o situaci před sametem. Co je teď vražd, sebevražd, drog, toho jsme byli ochráněni. Teď je člověk po setmění zavřený doma, aby při nejlepším nedostal přes hubu, za hranice nejezdím, protože na to nemám. Většina potravin ač budí zdání, že je česká, je vyráběna úplně někde jinde a jsou závadné i věci pro děti, maminky vraždí své vlastní děti, spousta lidí bydlí na ulici, pedofilové řádí, takže máte strach aby se vám dítě vrátilo ze školy v pořádku, tak takhle vypadá kapitalismus s lidskou tváří. Díky, nemusím mít všechno.

 

ZUZI

#497 Re: Vás bych si naložila na káru a odvezla na smeťák

2012-11-25 00:13

#6: Jiri Valter -

Ty zmetku co jsi udělal,že se chováš jako trolkolka jen počkej až budeš schánět práci,či onemocníš styďte i pan profesor z Třeboňského gymn, možná se chce stát presidentem o co mu jde.

Sára

#498

2012-11-25 00:27

Neskutečná drzost bolševiků, kteří 40 let ve školství ničili duši národa, nepohodlné vyhazovali ze škol, vědomě lhali o našich dějinách, zavírali a popravovali vlastní lidi. Teď se dere do rady kraje stalinistka a členka zločinecké bandy a ještě jí kdosi podporuje. Hanba
mates

#499 Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-11-25 00:32

#16: - Re: Podporuji paní Baborovou

Kdo mate,proč píšete za :že možná byla zvolena demokraticky jako kandidátka...otazník.Ona byla zvolena jako kandidátka za KSČM.Ne možná.Proč ostatní strany jihočeši,KduČSL a TOP udělaly koalici po volbácha nechtěly jednat za své strany jednotlivě,vždyť i do voleb šly jednotlivé.A teď vydírají hejtmana?A taky nevím proč by  se měla  levicová strana ( ČSSD) paktovat s pravičáky?A proč proradně?Víme,co pravičáci dělají.A vaše poznámka o gramotnosti?Voliči volí na jednotlivá místa  radních? Odky?

kdemohkrad

#500 Re: Re: POZOR ! POZOR !

2012-11-25 00:34

#485: agáta - Re: POZOR ! POZOR !

abyste si jeste lepe overila mravni silu modro-hnedocerneho klanu moralnich deviantu a nanolupicu,  projedte si pred vanoci zapadoceske pohranici od domazlic po klenci. cestou uvidite  petkrat vice bordelu, pipsou a hodinovych hotelu nez kaplicek a bozich muk... to je preci neodiskutovatelny uspech klanu, ktery toho casu v cechach a na morave vladne. v teto bohulibe a nezistne cinnosti (myslim budovani techto zarizeni pro ocistu krestanske duse) kulhaji bolsevici od roku 1948 na vsechny ctyry. modre vlastenky zde, ba i na mezich u primdy, roztahuji  pro blaho zeme ceske svoje sunky jako o zivot...




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...