Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM


Nepřihlášený uživatel

#551 Re: Re:

2012-11-25 14:49

#547: Bart - Re:

Za to se hlásí k majetkům vytvořeným po roce 1989.

mannk

#552

2012-11-25 14:59

Řádně zvolení občané nechť konají své povinnosti z úřadu vyplývající, ostatní ať příště zvednou zadek a obtěžují se k volbám ! ! ! A mladí, kteří nemají ještě volební právo, nechť se dobře vzdělávají, aby se mohli kvalifikovaně a zodpovědně rozhodnout budoucích volbách a nenechali se manipulovat. . .
Jan

#553 Zlatý - MODRÝ Slavík

2012-11-25 15:09

To byla včera povedená modropropaganda na Nově!!Novu mám již delší za mediální odpad,ale včera to už byl vrchol všeho a zvláště někteří "umělci" se opravdu předvedli při svých vystoupeních!!Tahat politiku i do Zlaté slavíka a špinit přitom jednu nejmenovanou stranu bylo nanejvýš ubohé a názor o těch lidech si jistě udělal každý sám.!Mladý Prachař,ktzerý se montoval do komunistů(jeho dědeček tam jistě nebyl),ten rádoby závodník - holohlavý zpěvák..Nemůžu si vzpomenout na to "významné" jméno.Děs a hrůza.Modrý jsou vlezlý a nalezlý všude a kopou jako kobyla před posledním tažením.Ono taky jde o poslední zažení!!Proto to házení špíny na levici v posklední době.K tomu řadím i hyenistický útok na paní Bebarovou.Ty praktiky mě připomínají akce jednoho německého malíře ve třicátých letech minulého století.
Lázeňský švihák

#554 Rozsoch budíček!!

2012-11-25 15:14

Teď koukáš kluku jako vyvoraná myš,jak přibývají denně stovky podpisů na podporu paní Bebarové co? Ono přece jenom je těch VAŠÍCH současných 10% o dost méně, než 90% těch,co volí levici a co pravici a trokoaliční vládu odmítají a žádají její demisi a žádají předčasné volby.
KAKADOUŠEK

#555

2012-11-25 15:15

Podle mého názoru je podpora Mgr.Baborové vystavené nechutné kampani povinností každého upřímně demokraticky smýšlejícího člověka. Existuje řada indícií, které vedou k oprávněnému názoru, že akce třeboňských studentů je výsledkem manipulace některých pedagogů. Toto by mělo být v každé slušné společnosti něco naprosto nepřijatelného, zneužívat děti k politickým cílům, které jsou zjevně v rozporu s principy demokratického státu. A ukazuje to na velmi, velmi nízkou úroveň politické kultury, jakož i elementární slušnosti v této zemi.

Mgr. DANIEL KOVAL
Jan

#556 Re:

2012-11-25 15:18

#555: KAKADOUŠEK -

Nic než souhlas.

4. odboj

#557

2012-11-25 15:19

Co vědí Ti mladiství studenti o životě, vůbec nic. Mají od svých učitelů nabulíkové lži. Je zajimavé, že neprotestují proti rozkrádání této země pány z ODS a TOP 09, nevadí jim zloděj prezident Klaus, nevadí Ti kádrová rezerva Sobotka, který se zbarvil do modra, nevadí jim dlouholetý člen KSČ Fischer, který je obyčejný karieristický pes, který za pět let bude popírat holocaust, jen aby se udržel u koryta. Hnus. To jim nevadí, těm "bojovníkům" studentům, co by chtěli posílat ostatní, kteří s nimi nesouhlasí ro rezervací a koncentračních táborů. Hnus!!!Proti takovým je třeba bojovat i se zbraní v ruce.
Gottlieb

#558 Re: Rozsoch budíček!!

2012-11-25 15:19

#554: Lázeňský švihák - Rozsoch budíček!! 

 Lazeňský šviháku, jsi si jist, že nediskutuješ u špatné petice? Tahle podporuje nějakou paní BABOROVOU, ne BEBAROVOU! Ta první jistě z inteligentů, kteří ji podporují, aniž by nedokázali nezkomolit její jméno, musí mít opravdu velkou radost! Fakt jdi mne rozesmál...

Gottlieb

#559 Re:

2012-11-25 15:22

#555: KAKADOUŠEK -  

 Už jsem to tu říkal: pokud takové indicie máte a změníte je na důkazy, pak je třeba jednat v souladu s právem, pokud ne, jsou na úrovni Vaší spekulace a použitého toaletního papíru.

člen 4. odboje

#560 Re:

2012-11-25 15:26

#557: 4. odboj -

Asi nám možná nic jiného nezbyde.Pravice vyvolává záměrně protikomunistickou hysterii a její současné praktiky a metody mě připomínají ticátá léta v německu.Nerad bych se dožil nového ády a jeho praktik.

Lázeňský švihák

#561 Re: Re: Rozsoch budíček!!

2012-11-25 15:28

#558: Gottlieb - Re: Rozsoch budíček!!

Rozumný pochopí,že jde o překlep.Vám se to nestane,anebo nestalo?

Gottlieb

#562 Re: Re: Re: Rozsoch budíček!!

2012-11-25 15:39

#561: Lázeňský švihák - Re: Re: Rozsoch budíček!! 

 Rozumný člověk pochopí, že jde o dva překlepy v jednom slově o osmi písmenech... jak říkám, kdybych byl na místě s. Baborové, Vaše podpora by mne těšila dvojnásob. Je radost mít takové podporovatele, kteří vědí, co činí!

Sára

#563 Re: Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

2012-11-25 15:42

No Jeníku, tak to jste vedle jako jedle, že nevím nic o minulosti, té socialistické. Vím až moc dobře, protože většinu svého života jsem v tom zrůdném režimu prožila. Tak jen pro osvěžení soudruhu: StB byla státní bezpečnost- udavačsko špiclovská policejní organizace, která byla prodlouženou rukou strany. Veřejná bezpecnost byli policajti. StB založila KSČ jako represivní složku moci s cilem vynucovat si silou svoji moc. A hlavně špiclovat, udávat, donášet a likvidovat odpůrce režimu. Hnus. Moje představa o demokracii je skutečně jiná, než je nám nyní vnucována. Chtěla bych, aby KSČ a její metamorfozovaná KSČM byly mimo zákon, aby tuneláři, většinou bývali komanči nebo jejich pohrobci ( viz Rath) a bývali veksláci (tolerovaní komanči) byli zavření, jejich majetek zkonfiskován a věnován na charitu a armádě spásy. Každý projev stalinismu potrestán, to bych chtěla. A co se týká svobody projevu- to je nezadatelné právo každého človeka. Respektujte to a budete respektován.
kdemohkrad

#564 Re: Re: Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

2012-11-25 15:43

#544: Gottlieb - Re: Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

vazeny pane gottliebe, jinak se citite normalne?nepomocujete se pri spani??? o zrudnosti prace jako takove, jak o ni zasvecene ve vasem blabolu pisete, znam jeden vtip ze stare dobre anglie: v klubu pri odpolednim caji  a particce karet povida lord novak spoluhracum, ze lady diana z nudy provozuje prostituci. Lord kucera s opovrzenim konstatoval, ze je to neslychane, ze poskvrnila na veky povest slechtickeho rodu protoze pracuje...

prace, jak rikali bolsevici "matka pokroku" je pro vas a vase souverce nejhruznejsim nastrojem koruptivnich ideologu. nebo i jinak, prace v te opravdove, ryzi demokracii, jejimz jste oddanym vlajkonosem je urcena pouze pro tu spinavou spodinu a ne pro svobodne obcany. uz to tu jedenou bylo, ve starem rime...demokracie, ale ne pro vsechny, to je bolsevicka zrudnost vidte?

sendy

#565 Re: Re: Re: Rozsoch budíček!!

2012-11-25 15:45

#561: Lázeňský švihák - Re: Re: Rozsoch budíček!! 

 Goottliebovi se to stalo hned při tom nabádání...kouzlo nechtěného....


Nepřihlášený uživatel

#566 Re: Re: Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

2012-11-25 15:50

#563: Sára - Re: Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate 

 Svatá Sáro,je mi Vás líto,ale jste tady v té zemičce úplně osamocena, nenávidíc jak komunisty tak bolševický přeběhlíky,přisluhovače a podobnou svoloč.Prosim ich nejsou voni nakonec ten katolické křesťan ?

Gottlieb

#567 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

2012-11-25 15:50

#564: kdemohkrad - Re: Re: Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate 

 Neumíte číst, mluvil jsem o ideologicky vynucované povinnosti práce, ne o práci jako takové. Zkuste si to přečíst znovu.


Nepřihlášený uživatel

#568 Re: Re: Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

2012-11-25 15:54

#563: Sára - Re: Re: Re: Re: Re: jak muzete neco takoveho vykladat aniz tu ucitelku znate

Milá Sáro, tak to jste měla chtít (jako ostatně většina slušných lidí) hned v r. 1989. Proč se tak nestalo, si zjistěte z vhodných pramenů. Teď už je jaksi "s křížkem po funuse". Vývoj by asi pak byl jiný, že? To by např. bývalí svazáci Topolánek a Nečas z vlivných komunistických rodin nebyli tam, kde jsou teď.

A že jmenujete zrovna Ratha - to není ten správný příklad, to určitě není komunistický pohrobek, pokud je mi známo, býval v ODS.

 

Gottlieb

#569 Re: Re: Re: Re: Rozsoch budíček!!

2012-11-25 15:55

#565: sendy - Re: Re: Re: Rozsoch budíček!! 

 To je fakt! Bohužel stalo... Děkuji za upozornění. Jenom pro informaci: jsem Gottlieb, nikoliv Goottlieb. Jsem rád, že mne upozornil na můj překlep někdo, kdo je sám dělá. Jak je vidět, jsme všichni omylní. A to napříč politickým spektrem, zdá se.

Jura

#570 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jasl

2012-11-25 15:58

#548: Jan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jasl

To, co uvadite, jsou jiste nezpochybnitelna fakta - cukrovary, pivovary, silnice v Syrii, Indii, na Kube, v Mongolsku a kde jeste. Jenze zapominate, ze tohle vse bylo mozne diky bipolarnimu svetu. Nevim, ze bychom kdy staveli cukrovary v te dobe ve Francii nebo staveli dalnice ve Svedsku. Ano, vyvazeli jsme skodovky do Velke Britanie, ale ty tam byli tercem lidovych vtipu: "Chcete zvysit cenu sve skodovky na dvojnaseobek? Tak natankujte plnou nadrz." Budovalo se tram, kde jsme meli ideove pratele... nebo aspon kde jsme nemeli nepratele. Vesmes jsme tam budovali bez toho, ze bychom se museli utkat s nejakou cizi konkurenci. Tohle ovsem rokem 1989 konci, trhy RVHP se rozpadaji, svět prestav byt bipolarni... a nam nastava hodina kruteho prozreni. Na otevreny svet nestacime - nase vyroba je tezkopadna, draha, energeticky narocna, navic zjistujeme, ze neumime delat marketing. Jedina kdysi ceska firma, ktera byla s to obstat v otevrenem svete, byl Bata, ale tomu jsme se v r. 48 podekovali a to, co nam tady postavil, znarodlili. Nerikam to s kdovijakym zadostiucinenim, navic tim vubec neobhajuji soucasny stav, reaguji pouze na nazory, jak to tady bylo pored rokem 1989 vynikajici a jaci jsme byli ekonomicti pasaci. A predsatavu o predcich mam take - muj deda byl rozkulacen, v 50. letech jedli jen kompoty, protoze jim nasadili takove vymerili davky, ze kterych mu nic nezbylo, v 60. letech mu vymerili duchod 515.- Byl to celozivotni dric, a trebaze ani on by nebyl nadsen d nesniho - jak pisete - "bordelu", ve veci komunismu a jeho schopnosti mel jasno.

kontrapunkt

#571

2012-11-25 16:16

Škola má bát apolitická, kdyby organizoval petici proti pravicové vládě člen levicové strany, jistě by to bylo zohledněno. Co je to za školu, kde nerespektují výsledky voleb?
Jara

#572 Re: Re:

2012-11-25 16:17

Prosím,dříve než začnete diskutovat se seznamte se zákonem o krajských zastupitelstvech,tam se dočtete,že radní volí krajské Zastupitelstvo,hejtman žádného radního nejmenuje.

Josef

#573 Re:

2012-11-25 16:23

#571: kontrapunkt -

 

Jen na pripomenuti: na zacatku roku studenti manifestovali proti skolnemu,

ktere zavedla PRAVICOVA vlada.

http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/studenti-potahnou-prahou-na-protest-proti-reformam-vysokych-skol.html

sendy

#574 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jasl

2012-11-25 16:26

#570: Jura - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jasl 

 No důchod 515 z let šedesátých je cca dnešních 10 000.A to nemají všichni.Moje matka vyžila sama s dvěma dětmi z výplaty 850,- + 200 alimenty tedy.Dodávky vymysleli národní socialisté v roce 1946 ,tzv akce PPP,potraviny proPrahu,neb bylo po válce a Pražáci měli hlad.Bolševik u toho zůstal.

Mirek

#575 Re: ja spim dobre protoze nemam psychicke problemy

2012-11-25 17:50

#526: #17 -

zajdi si k lekari at ti da prasky ..




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...