Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Josef

#501 Re: Re: Re:

2012-11-25 00:40

#496: - Re: Re:

Je mi 54, pokud to chcete vedet, zadne krepke mladi... To, co pisete, Vam neberu, ale velka cast toho jde, soudim, na vrub medialni reality. Dnes se zkratka dozvime vsechno, zejmena to negativni, pred 89 jsme se nedozvedeli nic. Jen si vzpomente, jak nase media informovala o Cernobylu v roce 1986; pet dni pred tim jsem nicmene vedel vse z Rakouske televize (bydlim na jizni Morave). Pokud jde o sebevrazdy, videl jsem statistiku (tajnou) dob socialismu a samotneho me prekvapilo, jak vysoke cislo to je. Hodne toho bylo v armade. Sam jsem byl take v tehdejsi CSLA a behem sve zakladni vojenske sluzby jsem byl svedkem tri pokusu v mem utvaru, dvou "uspesnych". Uz jen pro to, ze nemusim "slouzit socialisticke vlasti", jsem radsi za ten "kapitalismus s lidskou tvari", trebaze jsem si ho take predstavoval o hodne jinak. I ma zklamani me nevrhaji do naruce komunistu, kteri uz, jak o sobe rikaji, uz nejsou komuniste. Ale skoro si rikam ve slabych chvilich , ze za to, jak jsme to tady po roce 89 zvorali, si nic jineho nez ty komunisty ani nezaslouzime.

ladas

#502

2012-11-25 00:57

Všichni, kteří jsou proti paní Baborové, která se ničeho nedopustila - jen, toho, že chce něco prospěšného udělat, se chovají jako kdysi Hitlerova mládež. Je to humus, na co je jejich učitelé nabádají.
mates

#503 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neporušil někdo z odpovědných zákon?

2012-11-25 01:05

#486: Jeff - Re: Re: Re: Re: Re: Neporušil někdo z odpovědných zákon?

A proč by měla ČSSD jít do koalice s modráky.Vysvětlete mi to.Když byla u koryta ODS tak ČSSD byla v opozici.Na vládní úrovni ODS taky nešla s ČSSD,tak o co go.Slovičkaříte vy, nemůžete zkousnout to, že volby vyhrály ČSSD a KSČM.A vo to jde!

Pavel Zeman

#504 Re: onanující jihočeští učitelé před studenty

2012-11-25 01:13

#7: gemini - onanující jihočeští učitelé před studenty

Opravdu hodnotný příspěvek z pera kovaného komunisty...


Nepřihlášený uživatel

#505 Re:

2012-11-25 01:41

#42: -

Ach, ty duševní chudáku! Máš ten mozek omylem...


Nepřihlášený uživatel

#506 Re: Re: Re: Re:

2012-11-25 02:05

#501: Josef - Re: Re: Re:  

Moraváky mám ráda, jsou veselí, mají dobré víno a pěkné písničky. Která strana je podle Vás ta pravá, některá z těch vládních? Někteří z nich už převlékli několikrát kabát, jen aby byli u moci, lidé z VV se také projevili, Bursík se svou zelenou stranou, KDU s církevníma restitucema to také pěkně přehnala, spousta lidí i věřících je naštvaná. Zbývá dělnická, pirátská a nebo snad o nějaké víte? Řekla bych, že ti nejhorší od komunistů odešli a jsou ve vládě, můžete volit Fišera, Sobotku, Dlouhého - komunisty bývalé, kteří chytli druhý dech, budete mít prezidenta, to Vám nevadí? Podle mně, ti kteří zůstali, nejsou převlékači kabátů, přečkali vyhazovy z práce a jsou lepší, než Ti prospěcháři. Takže, kdyby paní Baborová hned po té slavné sametové přešla do ODS, TOP, nebo do jiné strany  by pro Vás byla přijatelnější? To mi teda hlava nebere.

citizen

#507

2012-11-25 02:50

Souhlasím s každým slovem uvedeným v petici, demokracie je jen jedna, nelze uznávat svobodné volby jen tehdy, pokud se mi to hodí, to už tu jednou bylo vážení žáci!
Standa

#508

2012-11-25 08:18

Je nezbytně nutné odsoudit pravičácké bojůvky terorizujicí nevinné lidi - nezáleží na tom zda se nazývají studenty či jinak.
Pekař

#509

2012-11-25 08:48

Jestli-že chceme žít v demokratické zemi, tak musíme respektovat demokratická rozhodnutí a tím demokracii podporovat.
Sára

#510 Dotaz na Nohavovou

2012-11-25 08:48

Není divné, že tuto lžipetici podepisují lidi z různých koutů republiky? Jen z Třeboně a většiny Jižních Čech ne? Souško učitelko Nohavová, po té, co jste prznila malé děti v MŠ a masírovala učitelky jako ředitelka. Nemáte právo se k Třeboni hlásit,nejste přece ani třeboňačka, tak i v tom lžete. Tato petice podporuje návrat k socialismu, k drátům, k prázdným obchodům, k potlačování svobody, k pronásledování věřících a ničení duše národa. Já chápu, komunisti duši nemají, tak si dovolují likvidovat lidi. Za 14 dní je výročí Číhošťského zázraku, vzpomeňte si na to a bojte se trestu za umučení Josefa Toufara. Pokud vím, tak za tuto vraždu se nikdo z komunistů neomluvil. Máte všichni jeho krev na svých rukou. Varování je blízko. Čtěte Irská proroctví!!

havíř

#511 Podporuji paní Bavorovou

2012-11-25 09:03

Kde žije učitel Rozsocha,možná v absurdistánu,kde neplatí žádné zákony.Máme lidi slušné a nezkorumpované,ale máme také,viz pan učitel,ty,kteří porušují zákon,a podněcují mladé k odporu ,proti výsledku demokratických voleb.Co se zatím vším skrývá,toď otázka.
Glosátor

#512 Re:

2012-11-25 09:09

#6: Jiri Valter -

Co vy jste za člověka?!

Glosátor

#513 Re: Re: onanující jihočeští učitelé před studenty

2012-11-25 09:10

#8: ja - Re: onanující jihočeští učitelé před studenty

Jste mdlého rozumu. Takže asi taky student.

Josef

#514 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-11-25 09:42

#506: - Re: Re: Re: Re:

Vazena pani, pokud jde o cirkevni restituce, tak jestli mate smysl pro fair play, tak to, co bylo ukradeno, by se snad melo vratit. Navic to bude vraceno neuplne, v ponicene podobe... a vysledkem toho bude odluka cirkvi od statu. Cirkve se budou o sebe starat financne samy. Tohle ze je prehnane? A pokud jde o byvale ci soucasne komunisty, tak na to mam tento nazor: ten, kdo byl kdysi v KSC a dokazal troho pozdeji litovat, dokazal rict, z jakych pohnutek tam byl, omluvil se, tak takovyto clovek je pro me prijatelnejsi nez ti, kteri tam zustali, jako by se omluvili jnavenek ako cela strana, jako by premalovali firmu atd. Nicmene v te firme porad stoji napsano KOMUNISTICKA. Vsechny pokusy tuhle stranu obrodit, selhaly, pokousel se o to reziser Svoboda, platforma demokratickeho socialismus (Ortman). Nemyslite, ze je absurditou, kdyz tady mame Zakon o protipravnosti komunistickeho rezimu ( c. 198/1993 Sb) a vedle toho komunistickou stranu? Vzdy je to jako chytra horakyne: vsude rikaji, jak se svou minulosti nemaji nic spolecneho, ale slavy "Vitezny unor", kladou venci Gottwaldovi na hrob, posilani zdravice do Severni Koreje. Vzdyt si precete diskusi, ktera tady je a na ktere jsou pritomni zrejme skalni privrzenci KSCM - te nanavisti, verbalniho lyncovani, kteremu je vystaven ucitel Rosocha za to, ze pouze obcansky projevil (protesty studentu proti opozicni smlouve v roce 1999 byly take porusenim demokracie?). Sam bych komunistickou stranu ale nerusil, ale ocekavam, ze zde bude platit jakasi nepsana dohoda vsech ostatnich stran, ze hlasy KSCM jsou mrtve, ze se na ne nesaha a domluvy jsou mozne pouze ve vzorci vsichni ostatni minus komuniste. Proto, mila pani, studenti protestuji.


Nepřihlášený uživatel

#515 Jasl

2012-11-25 09:50

Jeff

#516 Re: Jasl

2012-11-25 10:20

#515: - Jasl

Jeden hlas z teto diskuse, ktery mi mluvi z duse:

" Pro mne z principu komunisté za to, co zde historicky provedli, nemají ve slušné společnosti co dělat. Pravdou je, že se tak stalo hlavně proto, že 65% lidí nešlo k volbám. Tak sice současné krajské vlády mají zcela mimo pochybnost legitimitu, ale nemohou vykřikovat cosi o vůli lidu. Problém je v tom, že flagrantně zklamaly tzv. pravicové strany včetně ČSSD. Lidé jsou otrávení, vláda komická, komunisti ante portas. Bůh pomoc této zemi.
Pro info - jsem pracující důchodce OSVČ, VŠ, ročník 45."

Prekladam si to takto: zoufali volici delaji zoufale veci, ale ani ti nejzoufalejsi, kteri si zachovali spetku zdraveho rozumu, by se nemeli vrhat do naruce komunistu

 


Nepřihlášený uživatel

#517 Cituji z diskuse

2012-11-25 10:21

Občan napsal:
No, ono to je docela jednoduché.

1) Ředitelka gymnázia je neúspěšná místní aktivistka ODS, která byla několikrát NEzvolena v komunálních a snad dokonce i v krajských volbách.

2) Nová radní se nechala slyšet, že by bylo namístě poněkud rozchodit skoro mrtvé odborné a učňovské školství, protože v kraji JE zájem o řemeslníky a techniky. O absolventy gymnázií nikoli.

3) Podpora odbornému školství BY MOHLA mít vliv na finance pro gymnázia. KDYBY ji navrhla ODS, nic by se nestalo. Ale PROTOŽE ji navrhla komunistická radní, MUSÍ být zle.
kikina

#518 Paní Baborová

2012-11-25 10:29

Paní Baborové držíme palce.
Nemá ani smysl něco jiného psát,je to všechno smutné,co si ty děti dovolují.Je ale především smutné,že si děti berou jako rukojmí ti,co se nedostali o patro výš.

Nepřihlášený uživatel

#519

2012-11-25 11:24

Žijeme nebo alespoň je nám to tvrzeno v demokratickém státě. Paní Baborová v řádných volbách dostala podporu voličů. Těm kterým se to nezamlouvá nezbývá než se s tím smířit. Vyvolávat různé protestní hnutí proti tomuto výsledku je vlastně útokem proti demokracii.
ivan

#520

2012-11-25 11:28

Myslím, že jde o koordinovaný postup pravice co nejvíce oslabit levicové proudy v naší politice, které získávají výraznou převahu nad pravicí. KSČM jim k tomu poskytuje záminku, protože ta jim nejvíc leží v žaludku. Svědčí o tom i včerejší politicky zmanipulovaný pořad v televizi NOVA " Zlatý slavík".
nestraník

#521

2012-11-25 11:28

Neberu studentům právo na vyjádření jejich názoru, ale obávám se, že k tak radikálním odsudkům vůči paní Mg. nemají dost pádných argumentů a používají antikomunistickou rétoriku vládnoucích pravicových packalů. V jedné anketě mladí lidé studentského věku jako největší prohřešek minulého režimu uváděli studenti tu skutečnost, že za komunistů nebyl internet. Vyjádření o extrémistické straně jsou pak přímým útokem na demokratické principy, ke kterým se všichni hlásíme a jsou tedy i žalovatelné.
ivan

#522 Re: Re: Jasl

2012-11-25 11:35

#516: Jeff - Re: Jasl 

 víte pane, každý máme z dobou totalizy jiné zkušenosti, jinak na ni budou nahlížet ti, co jim nebylo nic znárodněno, protože nic neměli a jinak ti, kterým komunisté zabavili majetek ke společnému hospodaření. Podstatou však zůstává, že komunisté tu nic neukradli, jen změnili vlastnictví soukromé za vlastnictví soukromé, ale majetky zůstaly v českých rukou na české půdě. To se však vůbec nedá říci o době po sametové revoluci. Vše je rozkradené a v rukou občanů ( státu ) už nešní skoro nic. Zmetkové potraviny, nefungující státní správa, policie, armáda, justice. Všechny struktury zdevastované. Jestli toto je vrchol a nejlepší řešení společenského systému, tak říkám raději stokrát komunisty.

Sára

#523 Čím hůř tím líp

2012-11-25 11:42

Toto je heslo komunistů po 89 roce. Všude škodí a rozvracejí. Oni zavedli heslo "kdo nekrade, okrádá svoji rodinu" Oni zavedli podvádění, zlodějny, oni jsou největší majitelé nemovitostí, kont v zahraničí, podnikatelé a tuneláři. To jsem zvědavá, jak budou a KOHO znárodňovat, až se dostanou zase k moci. Už se na to těším, jak budou popravovat svoje soukmenovce. Nejvíc mají spadeno na renegáty rodné rudé strany. Tak jaképak zmetkovité potraviny, nefungující státní správa plná komunistů, policie plná bývalých komunistů a zelených mozků, justice plná komunistů a příslušníků STB. Všude nalezli a všude mají úkol škodit.

Sára

#524 Re:

2012-11-25 11:46

#519: - Baborová nedostala ve volbách post radní pro školství, tam jí najmenoval Zimola. Protest je legitimní projev nespokojenosti s daným krokem Zimoly. To by se vám komančové hodilo držet hubu a krok. Ta paní je možná takyučitelka, ale její přesvědčení komunistky je proti demokracii. Po 40 letech otřesné zkušenosti s komunisty, je nutný protes proti kažnému sebemenšímu náznaku návratu k moci. Je to lepra společnosti.

 


Nepřihlášený uživatel

#525

2012-11-25 11:54

nevím proč by to neměla vykonávat , byla zvolena v svobodnýchvolbách



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...