Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Jeff

#516 Re: Jasl

2012-11-25 10:20

#515: - Jasl

Jeden hlas z teto diskuse, ktery mi mluvi z duse:

" Pro mne z principu komunisté za to, co zde historicky provedli, nemají ve slušné společnosti co dělat. Pravdou je, že se tak stalo hlavně proto, že 65% lidí nešlo k volbám. Tak sice současné krajské vlády mají zcela mimo pochybnost legitimitu, ale nemohou vykřikovat cosi o vůli lidu. Problém je v tom, že flagrantně zklamaly tzv. pravicové strany včetně ČSSD. Lidé jsou otrávení, vláda komická, komunisti ante portas. Bůh pomoc této zemi.
Pro info - jsem pracující důchodce OSVČ, VŠ, ročník 45."

Prekladam si to takto: zoufali volici delaji zoufale veci, ale ani ti nejzoufalejsi, kteri si zachovali spetku zdraveho rozumu, by se nemeli vrhat do naruce komunistu

 

Odpovědi

ivan

#522 Re: Re: Jasl

2012-11-25 11:35:21

#516: Jeff - Re: Jasl 

 víte pane, každý máme z dobou totalizy jiné zkušenosti, jinak na ni budou nahlížet ti, co jim nebylo nic znárodněno, protože nic neměli a jinak ti, kterým komunisté zabavili majetek ke společnému hospodaření. Podstatou však zůstává, že komunisté tu nic neukradli, jen změnili vlastnictví soukromé za vlastnictví soukromé, ale majetky zůstaly v českých rukou na české půdě. To se však vůbec nedá říci o době po sametové revoluci. Vše je rozkradené a v rukou občanů ( státu ) už nešní skoro nic. Zmetkové potraviny, nefungující státní správa, policie, armáda, justice. Všechny struktury zdevastované. Jestli toto je vrchol a nejlepší řešení společenského systému, tak říkám raději stokrát komunisty.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...