Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Martin z Prahy

/ #909 Re: lidi naučte se znát pravdu

2012-12-02 23:23

#907: - lidi naučte se znát pravdu

V dějinách se tedy orientujete, ale nějak v tom pořád nevidím to ospravedlnění, které KSČM chcete poskytnout. Takže K. Gottwald za nic nemůže, ideologii byl od počátku oddaný nedobrovolně? Stejně jako všichni šlenové strany v zemi? Takže zase nikdo za nic nemohl a všechno na nás spáchala vyšší moc. Úsměvné. Sovětský svaz na našem území vládl prostřednictvím komunistické strany. Komunistická strana byla tou veřejnou mocí, která zlo páchala. Byli to občané ČSR/ČSSR/ČSFR, kteří státní moc prováděli. Definitivní prosazení sovětské moci bylo tak jedoduché právě kvůli mentalitě tohoto národa, jehož odporný vzorek se sešel v partaji se zkratkou KSČ. Je odporné, že tady veřejně vychvalujete ten lesk na povrchu, který se tehdy jako med patlal kolem úst, zřejmě jste na situaci koukal ze strany konformního občana co šoupal nohama a dělal, že nevidí. Na druhé straně bylo však mnoho bezpráví a zmařených životů. Děti ve svazarmu létali zadarmo na větroních, zatímco političtí vězňové umírali v dolech. Pochopte už prosím, že ten váš socialismus je proti přírodním zákonům. Plánované hospodářství se ukázalo jako nefunkční. Vždycky bude na druhé straně někdo krácen na svých nezadatelných lidských právech aby se lidi jako vy měli dobře.

Nelze říct, že v současných stranách napříč pol. spektrem nejsou bývalí členové komunistické strany. Jenže strana KSČM, která chce na toto bezpráví navázat, plná právě těchto šoupačů nohama, většinou bez pořádného vzdělání, chce usilovat o převzetí moci, abychom zase vyzkoušeli ten socialistický experiment, odstranili demokratický právní stát, zrušili svobodné soukromé vlastnictví a nesouhlasící masu zavřeli do lágrů? To tedy chcete?

Silnější státy se na nás samozřejmě vykašlou, když budou sami v ohrožení, ale to nám nezavdává důvod oslabovat se zevnitř totalitarismem. Stydím se za všechny spoluobčany, kteří si přejí návrat komunismu.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...