Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM


Nepřihlášený uživatel

#901 Re: Re:

2012-12-02 17:19

#900: - Re:

Proč vy, bolševíci nejrůzněších barev stále chcete někoho vystěhovávat?


Nepřihlášený uživatel

#902 Re: Re: Fischer nevadí?

2012-12-02 17:26

#897: Martin z Prahy - Re: Fischer nevadí?

Píšete "Naprosto neřeším, kým paní magistra doopravdy je, pro mě je to osoba, která se nestydí přihlásitse  k praktikám zločinného režimu, tedy je členkou strany, která otevřeně usiluje o navázání na vládu jedné strany." Prosím o odkaz! Četl jsem díky Vám stanovy KSČM a tam to není. Řekl bych, že kecátev a navíc žijete před 25 lety. V Čechách je dobrou tradicí bojovat minulé bitvy a nechápat současnou situaci. Tak např. zpravodajské služby za 1. republiky pečlivě sledovaly rakouskou šlechtu jako nebezpečí č. 1 a úplně jim unikl strejda s knírkem v Německu. Pražské povstání v roce 1945 vypuklo 5. dní po smrti toho strejdy. 17. listopad byl pár týdnů po pádu Berlínské zdi. Je dobře, že ctíte národní tradice, petice proti paní Baborové je opravdu v tomtoi duchu.


Nepřihlášený uživatel

#903 Re:

2012-12-02 17:28

#887: jasan -

Ano, to tu také už bylo, odešla elita národa, asi 400000 lidí. Zbyli blbci jako jasan. Proto jsme v tom zas.

Martin z Prahy

#904 Re: Re: Re: Fischer nevadí?

2012-12-02 19:58

#902: - Re: Re: Fischer nevadí?

Tak to jste si mohl ušetřit práci, tam to samozřejmě nebude, neboť by to bylo protizákonné. (Viz zákon o sdružování v politických stranách). Je tam ale napsáno, že usilují o socialismus a vycházejí z marxistické teorie. Je doufám jasné, že idea socialismu a demokratického právního státu se vylučují. Co se týče té vlády jedné strany, to ten program obsahuje implicitně, neboť socialismus nemůže existovat při současném zachování volné soutěže politických stran. Alespoň se to ještě nikdy nikomu nepovedlo. Vždy nakonec povede k omezení svobody jednotlivce atd. Nabízí se racionální argument: sice se to ještě nikomu nepodařilo, ale proč by to tentokrát nemohlo vyjít? Za sebe říkám, že už to znovu zkoušet nechci. Ozkoušeno to bylo již stokrát, pravděpodobnost že to po stéprvé vyjde, je opravdu mizivá. Navíc se musím znovu opakovat: distancovala se strana od tohoto režimu? Nedistancovala.

Z čeho soudíte, že nechápu současnou situaci? Já se snažím vyvarovat dějinných chyb nejen českého národa. Chyby je lepší neopakovat. Čím delší dějiny budou, tím více chyb uděláme, ale už je budeme mít za sebou a budeme tedy vědět, že už bychom je znovu dělat neměli.


Nepřihlášený uživatel

#905 Pepa

2012-12-02 20:04

Dobrý den.
Je zajímavé,že autorovi petice proti vedení rezortu školství komunistkou to vadí a nevadí mu,že předseda vlády p.Nečas byl za komunistů svazák a soudruh čekatel na červenou knížku a p.Kalouskovi by jeden čas nevadila koalice s komunisty(nebo už se zapomnělo?).A pokud to oba popírají ,tak lžou.Než ty mladé lidi zblbnul,tak jim to měl vysvětlit,vždyť oni tu dobu nezažily,tak ani nevědí,proti čemu protestují!
A p.Mgr.Baborová nepřevlékla kabát jako p.Nečas do ODS a p.Kalousek do TOP 09,což je béčko ODS,to těm studentům měl taky vysvětlit!Takže kdo má větší charakter?A kolik takových převlečených komunistů(spíš jejich potomků samozřejmě) v pravicové vládě ještě je?Je to nesmyslná štvanice na p.Baborovou a jsou to komunistické metody,které už jsem zažil.Upozorňuji,že jsem komunista nikdy nebyl, ale zažil jsem tu dobu a můžu posoudit.Ne všechno bylo za komunistů špatné,pracoval jsem s úžasnými lidmi a byli to komunisti.V tom to není, je to vždy v lidech.
Věřím,že p.Baborová je schopná a je to vůle většiny,protože komunisti a Čssd vyhráli volby a za svobodné volby se také v 89.roce bojovalo.
Takže nyní vlastně bojujete sami proti sobě:-).Zkuste používat zdraví rozum!

Všechny zdravím.


Nepřihlášený uživatel

#906 Re: Re: Re: Re: Tak jak to bylo s tím sestřelením amerického letadla sovětským Migem, soudružko Babo

2012-12-02 21:58

#883: Peman - Re: Re: Re: Tak jak to bylo s tím sestřelením amerického letadla sovětským Migem, soudružko Baborová 

 Pemane nevím zda jste student či dospělý člověk,ale v každém případě vezměte si prášky od svého psychiatra a jděte spát.Neboť Vaše blbost je až nakažlivá.Je mi vás opravdu líto.


Nepřihlášený uživatel

#907 lidi naučte se znát pravdu

2012-12-02 22:02

Žasnu, jak je lidská paměť chatrná a jak snadno lze vhodnou mediální masáží vymydlit mozek komukoli. Mozek veřejnosti je už tak vymydlen, že všichni plivou na komunisty, ukazují na ně prstem jako na původce všeho zla, které tato zem zažila. Skoro to vypadá, že ČSR byla osamoceným ostrůvkem, kde měli komunisti absolutní moc. A těch kdyby tady nebylo, tak jsme měli ráj na zemi. Těm mladým se nedivím. Nemohou si to pamatovat a jejich mozek lze naprogramovat velice snadno. Vůbec nic o té době nic nevědí, ale vědí přesně, že komunisti jsou největší zločinci.
Vůbec se nepřipomíná, že jsme byli součástí „tábora socialismu“, kterému vládla Moskva. A že nás do tohoto tábora strčily západní mocnosti, když si po válce dělily Evropu. Stejné mocnosti, které nás v Mnichově hodily do chřtánu Hitlerovi, v zájmu „zachování míru v Evropě“. Stejným způsobem, nás hodily do chřtánu Stalinovi. Byly to tytéž mocnosti, kterým nyní lezeme do zadku. Pro ně jsme byli, jsme a věčně budeme „malá, bezvýznamná země uprostřed Evropy“: Jak prohlásil Neville Chamberlain, britský ministerský předseda, který podepsal S Hitlerem, Mussolinim a francouzským předsedou vlády Édoaurden Daladierem Mnichovskou dohodu.
Vy, mladí, kteří jste přesvědčeni, že víte vše nejlépe, si prostudujte dějepis. Nejlépe v anglickém originále. Ten náš je ideologicky přepracován. Pak se podívejte na mapu. Nejlépe s doby, které říkáte totalitní, na které je vyznačen tábor socialismu. Třeba si všimnete, jaké státy si vybral Stalin. Takové, které bez trhliny obklopovaly Sovětský svaz. Stalin jim říkal nárazníkové státy. To proto, aby každý, kdo by zaútočil na Sovětský svaz, by musel překročit hranice „spřáteleného státu“. Stalin by přispěchal na pomoc a bojiště by bylo mimo území Sovětského svazu. Tam bylo nutné útočníka zadržet, protože Stalin věděl, že kdyby se nepříteli podařilo proniknout na území Sovětského svazu, obyvatelstvo bude útočníka vítat jako osvoboditele a přidá se na jeho stranu. Tak, jako se stalo na Ukrajině, když zaútočil Hitler.
Stalin dobře věděl, že udržet pohromadě takové impérium s tak rozdílnou politickou, ale zejména náboženskou historií jakým byl Sovětský svaz, je možné pouze použitím vnitřního teroru. Když mu naši nynější EU spojenci přiklepli státy, které si určil, potřeboval si zajistit jejich poslušnost. Pomocí svých „poraděnků“ tady nasadil stejný teror jako doma. Zinscenované procesy přenášené přímým přenosem do rozhlasu, popravy vysoce postavených osob. Čím vyšší funkce popraveného, tím lépe. Aby si všichni uvědomili, že se nezastaví před ničím. Samozřejmě, v tomto prostředí se našlo dost bezpáteřních křiváků, kteří se chtěli zalíbit a získat výhody. Ne nadarmo se říká: Horlivý blbec je horší, než třídní nepřítel. Chtěl bych vidět, jak by se v tomto prostředí chovaly dnešní pravicové strany. Křiváků mají mezi sebou dost.
Jestlipak jste si, mladí, všimli ve filmu Pupendo, jaké „protistátní“ heslo recitoval Bolek Polívka v tomto filmu, který měl potvrdit špatnost tehdejšího režimu? „Se Sovětským svazem přišla bída na zem“. Nikoli s komunisty. Se Sovětským svazem. To se panu režisérovi vymklo. Nebo to byl záměr? Už se opět nežádoucí myšlenky skrývají do jinotajů. Žádná změna proti totalitě.
Jak se chovala KSČ, jako celek? V padesátých letech nemohla nic. Kdyby např. Gottwald odmítl podepsat rozsudky smrti, visel by vedle Slánského. Sotva Stalin natáhl brka (1953), Komunisti koncem padesátých a začátkem šedesátých let propustili většinu politických vězňů, rehabilitovali je a vyplatili odškodné. V tichosti rozpustili PTP pluky. V šedesátých letech pomalu, nenápadně (aby nerozzlobili Kreml) uvolňovali režim, až si mysleli, že už Kreml vůbec nemusíme poslouchat. Dokonce veřejně prohlásili, že budeme mít „socialismus s lidskou tváří“ Zrušili cenzuru, uvolnili podnikání (pod pláštíkem družstevní, tedy společné činnosti) zahájili demokratizační proces. Kreml nám v srpnu 1968 ukázal, kdo je tady pánem. Prý se nám to „vymklo z rukou“. Pokud někdo (zejména vy, mladí) tvrdí, že období t.zv. normalizace (1969 – 1989) byl dílo komunistů, měl by si uvědomit, že v té době jezdily po naší zemi sovětské tanky, všude byly vybudované sovětské pozorovatelny, vše se odehrávalo v režii Kremlu. Husák byl určen sovětským politbyrem. Naše ÚV KSČ do toho nemělo co kecat.
Jsem přesvědčen, že tehdejší KSČ s nadvládou Kremlu bojovala tak, jak mohla. Myslím, že bychom měli její přístup místo plivanců ocenit. Nebylo nám zle. Podívejte se, jak se žilo. V seriálu Vyprávěj.
Když to v r. 1989 ruplo, plakali jsme dojetím, protože jsme si mysleli, že shazujeme Husákovu normalizaci a obnovujeme Dubčekovo Pražské jaro. Mezitím všichni křiváci, kteří prdelkovali Kremlu, a vyžívali se v moci, z KSČ zdrhli, založili zcela nové, „pravicové“ strany a pokračují v drancování republiky. U komunistů zůstali pouze ti, kteří zastávají sociální stát, rovnost občanů, společné budování společnosti ku prospěchu všech. Na svém přesvědčení setrvávají, i když jim z toho plynou pouze nevýhody a média na ně denně plivou.
Pokud Sociální demokrati oprávněně odsuzují to, co se v naší republice dělo před listopadem 1989 a odmítají spolupracovat s aktéry tohoto dění a tím naplnit Usnesení bohumínského sjezdu, musejí přestat spolupracovat se všemi pravicovými stranami, protože tam jsou všichni, kteří se za tohoto režimu vyžívali a dávali průchod svým nejnižším pudům. A musí se spojit se současnými členy KSČM, protože to jsou ti, kteří i za totáče snili o beztřídní společnosti a organizovali akce, při kterých se budovaly mateřské školky, dětská hřiště, organizovaly Spartakiády, dávali mladým zdarma příležitost se vyžít svými zálibami ve Svazarmu, kde mohli zdarma létat na větroních, skákat padákem, rozvíjet své znalosti v radiotechnice, motoristickém sportu, cvičit své psy. Ti, kteří zajistili všem starým lidem starobní důchod, kteří střežili, aby se špekáčky vyráběly z masa, sýry z mléka, aby potraviny byly cenově přístupné všem a aby plzeňský pivovar vývozem svého piva přispíval do státního rozpočtu. Aby bylo na ty důchody.
Jsem přesvědčen, že pravičáci na sjezd ČSSZ do Bohumína vetřeli své agenty, kteří pomohli prosadit ono ostudné usnesení. Protože pouze rozpolcením levice mají zajištěnu svou nadvládu. Dokonce si dovolím upozornit mladé: Až se stane, že levice a zejména komunisté získají parlamentní převahu, všimněte si, kolik pravicových komunistobijců se k nm bude hlásiti
demokrat

#908 Re: lidi naučte se znát pravdu

2012-12-02 23:13

#907: - lidi naučte se znát pravdu

Dobře napsáno. Lidé, kteří straší komunisty, si vůbec neuvědomují, že doba je zcela jiná. Dnes nejsme v područí Sovětského svazu, jsme v NATO a EU. Mladí lidé by se vskutku měli zajímat o historii hlouběji, studovat  z různých pramenů a ne jen opakovat to, co se dozvídají ve školních lavicích. Petice proti paní Baborové je typickým příkladem, jak se mládeži dají "vymývat mozky."

 

Martin z Prahy

#909 Re: lidi naučte se znát pravdu

2012-12-02 23:23

#907: - lidi naučte se znát pravdu

V dějinách se tedy orientujete, ale nějak v tom pořád nevidím to ospravedlnění, které KSČM chcete poskytnout. Takže K. Gottwald za nic nemůže, ideologii byl od počátku oddaný nedobrovolně? Stejně jako všichni šlenové strany v zemi? Takže zase nikdo za nic nemohl a všechno na nás spáchala vyšší moc. Úsměvné. Sovětský svaz na našem území vládl prostřednictvím komunistické strany. Komunistická strana byla tou veřejnou mocí, která zlo páchala. Byli to občané ČSR/ČSSR/ČSFR, kteří státní moc prováděli. Definitivní prosazení sovětské moci bylo tak jedoduché právě kvůli mentalitě tohoto národa, jehož odporný vzorek se sešel v partaji se zkratkou KSČ. Je odporné, že tady veřejně vychvalujete ten lesk na povrchu, který se tehdy jako med patlal kolem úst, zřejmě jste na situaci koukal ze strany konformního občana co šoupal nohama a dělal, že nevidí. Na druhé straně bylo však mnoho bezpráví a zmařených životů. Děti ve svazarmu létali zadarmo na větroních, zatímco političtí vězňové umírali v dolech. Pochopte už prosím, že ten váš socialismus je proti přírodním zákonům. Plánované hospodářství se ukázalo jako nefunkční. Vždycky bude na druhé straně někdo krácen na svých nezadatelných lidských právech aby se lidi jako vy měli dobře.

Nelze říct, že v současných stranách napříč pol. spektrem nejsou bývalí členové komunistické strany. Jenže strana KSČM, která chce na toto bezpráví navázat, plná právě těchto šoupačů nohama, většinou bez pořádného vzdělání, chce usilovat o převzetí moci, abychom zase vyzkoušeli ten socialistický experiment, odstranili demokratický právní stát, zrušili svobodné soukromé vlastnictví a nesouhlasící masu zavřeli do lágrů? To tedy chcete?

Silnější státy se na nás samozřejmě vykašlou, když budou sami v ohrožení, ale to nám nezavdává důvod oslabovat se zevnitř totalitarismem. Stydím se za všechny spoluobčany, kteří si přejí návrat komunismu.

jasan

#910 Re: Re:

2012-12-02 23:30

#903: - Re:

Jseš v tom protože si to sám nadělal.  Ale někdo to po vás bude muset  uklidit. Augiášův chlív za 23 let.


Nepřihlášený uživatel

#911 Re: Re: Re: Re: Fischer nevadí?

2012-12-02 23:49

#904: Martin z Prahy - Re: Re: Re: Fischer nevadí?

"Je doufám jasné, že idea socialismu a demokratického právního státu se vylučují. "

Martine, vysvětlete lidem ve Švédsku, Norsku, Dánsku, Finsku a na Islandu, že nežijí v demokratickém právním státě.  Vysvětlete jim, že to víte, protože jste občanem státu, kde součástí vlády je nikým nevolená skupina LIDEM, kde se bývalý ministr obrany nemůže dostavit k výslechu pro korupci ze zdravotnách důvodů, ale může sledovat finále Davis Cupu.


Nepřihlášený uživatel

#912 Re: Re: Re:

2012-12-03 10:46

#910: jasan - Re: Re:

Zatím pořád vyklízíme superchlív po bolševicích za 41 let.


Nepřihlášený uživatel

#913 Re: Re: Re: Re:

2012-12-03 11:10

#912: - Re: Re: Re:

Že tím "vyklízením" toho chlívu přibývá? Kde teď dělají "soudruzi z NDR" chybu?

ZB

#914

2012-12-03 16:11

Učila jsem v letech 1974 až 2009, převážně na gymnáziu, poznala jsem tedy dobře školství v obou systémech. Mohu zodpovědně prohlásit: za socialismu bylo školství rozhodně v lepší kondici než teď.
Eddard Stark

#915 Re: Re: Re: Re: Fischer nevadí?

2012-12-03 17:05

#899: Martin z Prahy - Re: Re: Re: Fischer nevadí?

KSČM se distancovala už mnohokrát, ale jen vy to nechcete vidět. No musím konstatovat, že vy ten mozek máte vymytej dokonale. (Nechci aby se na tak důležitý post dostal opět někdo, kdo by se o to opět mohl pokusit.) Tak tomuhle jsem ze zasmál.

Eddard Stark

#916 Re: Re:

2012-12-03 17:08

#900: - Re:

na víc se nezmůžeš joudo?

Eddard Stark

#917 Re: Re: Re: Re: Fischer nevadí?

2012-12-03 17:19

#904: Martin z Prahy - Re: Re: Re: Fischer nevadí?

Tak co řikají představitelé KSČM jak dojít k socialismu. Všiml jste si tedy pokud jste si sundal klapky z očí, že už neusilují o komunismus? Dojít se k tomu musí demokraticky a musí to chtít národ. Tudíž je to utopie a nechápu proč takovou blbost řešite?

Eddard Stark

#918 Re: Re: lidi naučte se znát pravdu

2012-12-03 17:32

#909: Martin z Prahy - Re: lidi naučte se znát pravdu

Kdy napíšete něco smysluplného? Nelze říct, že v současných stranách napříč pol. spektrem nejsou bývalí členové komunistické strany. Jenže strana KSČM, která chce na toto bezpráví navázat( To je jen blábol)


Nepřihlášený uživatel

#919 soudruzi že vám není hanba

2012-12-03 18:41

neznám slušnýho a postivího komunistu,ne opravdu

dnešní komunisti nic neudělali ale jsou ve straně která se dosud nedistancovala a neomluvila za zvěrstva co tady napáchali za 40 let 1950-90 tak jak si to mám soudruzi vysvětlit?
jste tedy jen spolupachateli zločinů?
Pavel

#920 já těch slušných znám hodně

2012-12-03 22:01

a mezi ně patří i paní Baborová,která chce školám pomoci a ne jim škodit.To že ona bude dělat čistky je jen výmysl pana Rosochy,který se vzhlédl v modrých barvách.Pravda ,tam je těch zrádců hodně.Ale tak nějak mě napadá,není v tom jakýsi strach,že komunisti přijdou na nějaké levárny,tak honem do nich ať do toto nevidí??Položte si ruku na srdce a zauvažujte s chladnou hlavou.

Pavel

#921 Re: Re: nějak máte v těch hlavičkách pěkný binec

2012-12-03 22:08

#903: - Re:  

 chybí vám hlubší znalosti a to hlavně od pamětníků,kteří dokáží ještě říci co a jak bylo.Vždyť dnes např.máme zemědělství na úrovni let před r.36 a po válce.Tak kde je teda chyba??KSČM nebyla ve vládě,tak tlučte do pravých viníků a nevylévejte si vztek na jedné ženě,ale podívejte se,ti co mlátíte prázdnou slámu.V 89 si OF přebralo stát ještě se zahraničním saldem,fungujícím státem ve všech směrech a dnes lidé nemají ani na léky.Také je to chyba současných komunistů?? 


Nepřihlášený uživatel

#922 je vidět,že kdo nemá zájem znát pravdu nikdy ji nepřipustí

2012-12-03 22:12

Kdyby jste lépe četl,tak tam je vševe stručnosti napsáno,ale už spousty jiných chytrých lidí řeklo,že nejhorší je srážka s b....m

Nepřihlášený uživatel

#923 výňatek z programu KSČM

2012-12-03 22:15



VII. Výchova, vzdělání, kultura



Více podporovat obce v zajištění ekonomicky dostupných jeslí i mateřských škol; vytvářet podmínky k 100 % docházce dětí do posledního předškolního ročníku; zlepšit veřejné služby péče o členy rodiny

Zachovat veřejné školství financované z veřejných zdrojů jako převažující základ vzdělávací soustavy na všech stupních; školství soukromé a církevní jako pouze doplňkové financovat, až na výjimky, z vlastních zdrojů; odmítnout školné v jakékoliv podobě

Vytvářet podmínky pro rozvoj učňovského a středního odborného školství; v síti učňovského školství vytvářet podmínky pro bezplatné poskytování ochranných pomůcek pro praktickou výuku, pro praxi související s oborem, přiměřenou mzdu v průběhu praxe a postih diskriminace nebo zneužívání učňů jako levné pracovní síly

Zapojit odbory a zaměstnavatele do plánování kapacit, počtů studentů a financování vysokého odborného školství

Zastavit likvidaci středního zemědělského odborného školství s důrazem na rozvoj praktického ovládání nových moderních technologií a technik

Zajistit finančně dostupné stravování ve školních jídelnách, bezplatný pobyt ve školní družině a školních klubech, podpora finančně dostupné zájmové činnosti při školách

Podporovat multikulturní výchovu, pěstovat schopnosti vzájemného soužití různých etnik, výchova proti všem formám diskriminace a intolerance, včetně rasismu a nacionalismu

Podporovat zavedení státního prospěchového stipendia pro studenty VŠ se studijním průměrem do 1,5 ve výši 5 000 Kč měsíčně

Zajistit pro studenty vysokých škol prospěchová a sociální stipendia; řešit stav, aby vyplácení příspěvku na ubytování přímo studentům nevedlo k omezování státního příspěvku na koleje a k faktickému zdražování cen kolejí a menz

Podpořit zvýšení dotací na ubytování a stravování vysokoškolských studentů, zvýšit počet státem dotovaných kolejí a ubytoven a levných stravovacích kapacit

Jednat o zajištění evropského vysokoškolského prostoru, který by uznával na celoevropské úrovni studijní programy a diplomy českých vysokých škol

Zajistit dostupnost kulturních a sportovních akcí a hodnot, podpora původní české tvorby všech forem; požadavek na určení 1 % státního rozpočtu pro resort kultury; minimálně v době krize nekrátit výdaje na vlastní kulturu (bez výdajů na církve)

Postupně zvyšovat úroveň kultury a umění ve všech jejich formách a pro všechny skupiny občanů; nepodporovat projevy přehnané komercionalizace umění; usilovat o to, aby krácení výdajů na kulturu nepoškodilo rozvoj amatérské kultury a s ní spojených institucí; zachovat potřebnou podporu kultuře národních a lidových tradic

Usilovat o zavedení slev vstupného na hodnotné kulturní akce u vybraných skupin občanů (děti, mládež, zejména studenti a učňové, senioři, zdravotně handicapovaní občané)

Prosazovat, aby v kultuře nedocházelo k ekonomické, politické či ideologické diskriminaci; podle toho upravit systém grantů a dotací, posílit včasnost a pružnost rozhodování o finančních prostředcích tak, aby o prostředcích pro kulturu spolurozhodovali tvůrci a ne pouze úředníci a politici; jako významné kriterium pro poskytování grantů a dotací zařadit podporu mladých tvůrců

Prosadit restituční tečku a zastavení jakéhokoliv dalšího vydávání majetku církvím

Z oblasti sportu a tělovýchovy podporovat především rozvoj masové tělovýchovy a neprofesionálního sportu; vytvářet podmínky pro činnost dobrovolných sportovních sdružení, k tomu iniciovat komplexní řešení této problematiky i novým zákonem o tělesné kultuře





VIII. Děti a mládež – naděje do budoucna



Zajistit právo na práci a na bydlení pro mladé rodiny; zavést daňové úlevy pro zaměstnavatele, kteří poskytnou první zaměstnání po ukončení školy; povinnost vytváření trvale udržitelných absolventských a praktikantských míst pro mladé lidi

Dát slovo mladým - větší aktivní zapojení mladých lidí do společnosti, jejich spoluúčast na řešení otázek, které se jich týkají, v samosprávě ve školách i v občanském životě, mladé do územních samospráv, odborů a zaměstnaneckých samospráv

Vytvářet podmínky pro finančně dostupné mimoškolní zájmové aktivity, pro činnost středisek volného času, škol, knihoven, tělovýchovných zařízení, občanských sdružení a organizací pro děti a mládež

Věnovat maximální pozornost prevenci kriminality, protidrogové prevenci a příslušné osvětě; zaměřit represivní boj státu proti drogám na drogovou mafii a nikoli na její oběti; považovat za součást prevence obecný zákaz reklamy na cigarety, alkohol, anabolika apod. a dobudování systému informačních středisek o drogové problematice

Důsledně realizovat Úmluvu o právech dítěte v legislativě i v praxi

Vytvořit nový dlouhodobý systém spoření dětem na založení jejich domácností s podporou státu

Podporovat alternativní kulturu a životní styly mládeže, jen pokud mají humanistický charakter

Monika

#924 Bláboly rudé gardy

2012-12-03 22:51

to co se tady píše na podporu stalinistické radní, je blábol nad blábol. Kolektivní ztráta paměti. Sousdruzi kdo máte majetky nakradené po roce 89, budete první jako renegáti znárodněni a dělnickou pěstí pověšeni na první kandelábry při cestě. To je třídní boj. Baborová jménem Jihočeského kraje dala podnět do parlamentu na zrušení dotací soukromým školám. Což je nedemokratické a povede to k likvidaci všech soukromých škol. To je baborová, jo a tahle babizna se nikdy nevzdá je jak Nejedlý. Dělnický buldozer a pěst komunistické strany.

Lubomír Korec - vždy se podepisuji neanonymně

#925 Re:

2012-12-03 22:52




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...