Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa

VN

/ #104 Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-21 07:24

#6: Stanislav - My z Pohraniční stráže

Milý Stanislave.

Nebyli bezdomovci, protože je nikdo nesměl ukazovat a komunistická VB je honila do lesů, kde nebyli vidět. Nebylo nezaměstnaných, protože kdejakej vekslák byl invalidní důchodce. Takže ne, že nebyli. Oni byli, jen se jinak jmenovali a režim je neukazoval, jako spoustu jiného, nechtěného a nepopulárního. A muvit o nejčestnější povinnosti - to si snad děláte srandu!?

Zatímco někdo si plnil nejčestnější povinnost tím, že střílel na bezbranné svobodomyslné lidi na drátech v pohraničí, jiný se kochal tím, jak věší Horákovou a jiné, kteří neměli ten správný politický názor. Tomuhle svinstvu říkáte nejčestnější povinnost? Já tomu říkám sprosté vraždění zaúčelem prosazení svého názoru.

Nechci, aby budoucnost mých dětí vytvářel na krajské úrovni komunistický politruk a nechci, aby se vrátila doba, o níž píšu výše. A prskám vzteky, když se demokracie a práv dovolává ten, kdo je sám v minulosti potlačoval, byť slovem na PéVéesce, na státní hranici u drátů samopalem nebo provazem na Pankráci.

Připadá Vám snad demokratické, když někdo obežene hranici ostnatým drátem a střílí do zad ze samopalu těm, kdož v takové odrátované zemi nechtějí žít? Ne každý, koho komunistická pohraniční stráž zastřelila, byl pašerák nebo zločinec.